- 5 Aralık 2017
- 361
- 150
- 23
- 38
Hep taşıyıcı diyorlar ben de öyle biliyordum ama eğer öyle olsa bu dusukler niye olsun ki bence de doğruKismet bakalim. Ben igne yaptim ovitrille.
İnsallah senin de gelsin bebegin canim.
Korkmayin. Yapmasi kolay bir ignedir kendisi. Sizde de hafif pihtilasma var.
Heterozigot tasiyici demek degil, yine pihtilasma var ama homozigota gore az demek...
canım merhaba benimde aynı senin gibi. doktor bana türkiyedeki kadınların cogu senin gibi ama yınede gebe kaldıgında ıgneye baslıycam dedı. senın doktorun ne dedı peki? her doktor baska bır sey soyluyor inan kafam cok karıstı. 3 düşük yaptım 2 sı 8. haftada kalbi durdu 3. sü 5 haftalıkken düştü. senin düşüklerin ne zaman oldu?
Yok canim tasiyici degil.Hep taşıyıcı diyorlar ben de öyle biliyordum ama eğer öyle olsa bu dusukler niye olsun ki bence de doğru
Evet canm var cok sukur 3 uz elhamdulillahEsmerhatun66 dende şuan varmı hamilelik canım
Aminnnn insallah canm.rabbim cumlemizin yardimcisi olsunYani onlara göre bişi yok aslında ben razı olduktan sonra iğne kullanmaya .olmassa pazartesi salı başka bi doktora gidiyim rabbim ne yapmamız gerekiyorsa onu yapmayı nasip etsin .doktorlsra da vijdan merhamet verdin
Haaa pardon ben yanlis okumusim canmMol değil boş gebelik :)
Kaan beye mail attığımda sayı 50 milyonlarda morfoloji 2 hız 45 teydi neofortil kullandı yarım yamalak yeşilçay keçiboynuzu çerez karışımlar falan 3 ay Kasımda gebe kaldım yeniden ama boş gebelik oldu bunlar işe yaramış olacak ki ocakta yeniden test yaptırdık toplam sayı 144 milyon milide 80 hız 55 morfoloji 3 olmuş ama yine kaybettik işte doktor emodex verdi şimdi onu kullanıyor bide gün aşırı havuç suyuOnu yaptırın mutlaka bizim %54tu çok şükür tedavi oldu.ankaraya gitti eşim sonrada maille görüştük.ml sperm sayısı 11milyondu ileri hız %50ydi.simdi hasarda düştü sayıda arttı sadece morfolojimiz %2 ama sıfırı bile gördük morfolojide. Bende de bu çıktı bende iğne kullanacağım.emodex iyidir.kullanin mutlaka.benim eşim impryl ve klomen kullandı.simdi klomen impryl ve art Med kullaniyor
Maşallah canım Allah nazardan esirgesin inşallah bana da dua eder misin doğal çocuğumuz olması pek olağan değil hep tedavi hep tedavi insalĺah doğal yoldan hamile kalırım lütfen dua et bana ismim gamzeEvet canm var cok sukur 3 uz elhamdulillah
Burcu canım nasılsın inşallah yeniden hamile kalırsın biz de kaan beyde başladık emodex ve proksed plusa bana da dua et doğal hamile kalayımKaan beye mail attığımda sayı 50 milyonlarda morfoloji 2 hız 45 teydi neofortil kullandı yarım yamalak yeşilçay keçiboynuzu çerez karışımlar falan 3 ay Kasımda gebe kaldım yeniden ama boş gebelik oldu bunlar işe yaramış olacak ki ocakta yeniden test yaptırdık toplam sayı 144 milyon milide 80 hız 55 morfoloji 3 olmuş ama yine kaybettik işte doktor emodex verdi şimdi onu kullanıyor bide gün aşırı havuç suyu
Valla esimin ailesi kalabalik canm.sole bi 40 i cikana kadar herkese bi bebek duser ondan sonrasinida evel allah bakarim ya hic sorun degil yeterki sagliklari yerinde olsunAmin canim insallah. Ben de yerinde olsaydim 2ye dusurmezdim.. En guzelini yaptn . saglijla gelecekler insallah yardimcilarin olur insallah :) 3u bir arada basta bakimi zor olur cunku...
Canım ya inanamıyorum günleri bile aynı benimde ilki 8+1 ikincisi 8+3de durdu kalbi inşallah bende seningibi tekrar hamile kalıp dogurabilirim sanki birdaha olmayacak gibiİlk bebegim 8+1, ikincisi de 8+3 te yasamadi. İlkinin kalp atisi durdu, ikincisinin de gelisimi. İkinciden sonra Trombofili paneli yapildi. En az 10kadin dogumcu ile gorustum. 1de kalp cerrahi ile. Gebelik oncesi aspirin, gebelikle birlikte mutlaka claxane dendi.
Oglum 3.5yasinda... Gebe kalmadan elevit, aspirin ve folbiole baslamistim. 1.5ay sonra gebe kalmistim. O sira birden fazla dr ile gorustum. Derken kendi doktorumu buldum. 5+5 te gitmistim. Eleviti ve folbiolu alma, folbiol asiri fazla dedi. Yerine folidoce verdi. Aspirin devam ve hemen 0.4 claxane. 6+3te lekelenme yasadim. O yuzden ek olarak sabah aksam proluton depot igne oldum 5gun. Sonra 12.haftam bitene kadar progestan kullandim vs vs :)
Devam edin inşallah sonuç alırsınız zor bir süreç insan kavuşuyor sonra kaybediyor .Allah hepimizin yüzünü güldürsün .aminKaan beye mail attığımda sayı 50 milyonlarda morfoloji 2 hız 45 teydi neofortil kullandı yarım yamalak yeşilçay keçiboynuzu çerez karışımlar falan 3 ay Kasımda gebe kaldım yeniden ama boş gebelik oldu bunlar işe yaramış olacak ki ocakta yeniden test yaptırdık toplam sayı 144 milyon milide 80 hız 55 morfoloji 3 olmuş ama yine kaybettik işte doktor emodex verdi şimdi onu kullanıyor bide gün aşırı havuç suyu
Hamile kalayım diye dua etme hayırlı sağlıklı bebek nasip olsun diye dua et sadece bak ben 1 senede 2 kez gebe kaldım ama ikisini de kaybettim üstelik ilk oğlum 4 ay içindeydi hareket falan herşeyini azda olsa hissediyordum İnan böylesi daha acı benim artık tek duam hayırlıysa sağlıkla kucağıma alabileceksem hamile kalayım gebe kalmakla iş bitmiyor Allah hepimizin sağlıkla kucağına versin inşallahBurcu canım nasılsın inşallah yeniden hamile kalırsın biz de kaan beyde başladık emodex ve proksed plusa bana da dua et doğal hamile kalayım
Kizzzz benim adimda gamze :) rabbim yardimciniz olsun insallah hic bos gecmiyorum inanki kimin duasi kabul.olur bilinmez rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin kucaklariniz cift citf dolsun sonra 2 iz 3 uz topiklerine bekliyorum :)Maşallah canım Allah nazardan esirgesin inşallah bana da dua eder misin doğal çocuğumuz olması pek olağan değil hep tedavi hep tedavi insalĺah doğal yoldan hamile kalırım lütfen dua et bana ismim gamze
Aminnnn insallah saglikla gelsin. İnsana oyle geliyor hep, hic olmayacakmis gibi, olsa da yasamayacakmis gibi. Zor surecler.Canım ya inanamıyorum günleri bile aynı benimde ilki 8+1 ikincisi 8+3de durdu kalbi inşallah bende seningibi tekrar hamile kalıp dogurabilirim sanki birdaha olmayacak gibi
Evet canm cok haklisin.bende allahim senden cocuk istiyorum diye yalvarmiyorum giden meleklerimin yerini.doldurcak bana bi fuc ver mutluluk yasat diye dua ediyodum.halada allahim sen hayirlisini nasip et bize diye dua ediyirumHamile kalayım diye dua etme hayırlı sağlıklı bebek nasip olsun diye dua et sadece bak ben 1 senede 2 kez gebe kaldım ama ikisini de kaybettim üstelik ilk oğlum 4 ay içindeydi hareket falan herşeyini azda olsa hissediyordum İnan böylesi daha acı benim artık tek duam hayırlıysa sağlıkla kucağıma alabileceksem hamile kalayım gebe kalmakla iş bitmiyor Allah hepimizin sağlıkla kucağına versin inşallah
Ayy inşallah canım yaa çok sağolKizzzz benim adimda gamze :) rabbim yardimciniz olsun insallah hic bos gecmiyorum inanki kimin duasi kabul.olur bilinmez rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin kucaklariniz cift citf dolsun sonra 2 iz 3 uz topiklerine bekliyorum :)
Arkadsn ddigi gibi saglikli hayirli evlatlarin olsun insallahAyy inşallah canım yaa çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?