Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bana mthfr ler için folbiol kullanmak lazım demisti zeynep kamil deki doktor hatta hamilelikte 3.aya kadar kullanılıyor folik asit ama mthfr ler 6. Aya kadar kullanmali demişti Bilginize kızlar. .

Canımminşallah olmuştur hayırlarla saglıkla gelir inşallah

Bana mthfr ler için folbiol kullanmak lazım demisti zeynep kamil deki doktor hatta hamilelikte 3.aya kadar kullanılıyor folik asit ama mthfr ler 6. Aya kadar kullanmali demişti Bilginize kızlar. .
Bana ramotolojideki doktor folbiol çok fazla folic 1 al dedi son yapılan tahlilde vücuttaki folic asit 19 olması lazımlen 24 çıkmıştı

Vallahi canim 12 haftam bitince direk folik asitickestiler ben de. Sonra elevit ictim. Onun icinde de var folik asit bu arada.
Her dr.um gorusu farkli oluyor. Keske bir noktada birlesseler.

Merhaba kızlar 5+0 haftalik hamileyim iki gün önce kesemizi gördük çok şükür.. dusuklerim oldugu için ve hafif pıhtılaşma olduğu için kan sulandırıcı iğneye başladım.. başladığımin ertesi günü hafif lekelenmem oldu bir kereye mahsus.. yine de tedirginim.. size ultrason fotosunu atsam yorum yapabilir misiniz acaba doktor yolk saç tan falan bahsetmedi

Eklentiler

• Screenshot_20180128-153754.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 60
Hayırlı olsun kese çok küçük o yüzden şuan yolk sac göremezsiniz normal 4 haftalıkken görebilmeniz bile güzel

Masallah. Saglikla kavusun.
Daha yolc sac gorunmez. Tedirgin olmayin.

Canım 9 10 mm den önce yolk saç gözükmez rahat ol hayırlı olsun

Merhaba

Benim de erken gebelik döneminde 2 düşüğüm oldu. Özelde yaptırmayı düşünüyorum testleri. Fiyatlaro biliyorsanız bilgi verebilir misiniz? Embriyoya yapıkan genetik test, anne babaya yapılan testler, trombfoli paneli testi, hormon testleri vs....

Teşekkür ederim

Canım dışarda çok pahalı

Hepsi cok fazla tutar ozel de... Sirf trombofili paneli 1000tl deniyordu.

Yani 5000 liraya kadar gözden çıkarmıştık ama sanırım daha çok çıkacak fatura... üni hastanelerinde direk genetikten randevu alarak mı gidiliyo yoksa kadın doğımun mu yönlendirmesi gerekiyor? Ben 2 kürtajımı da özelde yaptırdım. Üni doktoruna 2 kurtaj oldum desem resmi kağıt mı ister incelemeye uygun görmesi için?

Üniversite de kadın Doğuma gidiyorsun öyle yorucu işler deil 15 gün sonra benim sonuçlar çıkmıştı .özele şimdilik güvenme derim
Aynısı nı üniversiteler yapıyor

Üniversite de kadın Doğuma gidiyorsun öyle yorucu işler deil 15 gün sonra benim sonuçlar çıkmıştı .özele şimdilik güvenme derim
Aynısı nı üniversiteler yapıyor

Kadın doğum genetiğe mi yönelndiriyor direk? Benim elimde her hangi bir evrak yok. Özelde oldum kürtajları. 2 kez düşük yaptığıma dair sözel beyanım doktorun testleri istemesini sağlar mı? Özel sektör çalışano oldığum için sürekli izin alıp doktora gitme durumum yok 1 gün içinde kan verilir mi acaba sizce

Canım sen gidiyorsun düşüklerini söylüyorsun onlar seni gönderiyor her hangi bi evraka gerek Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…