- 5 Aralık 2017
- 361
- 150
- 23
- 38
Canımminşallah olmuştur hayırlarla saglıkla gelir inşallahAminnnn insallah saglikla gelsin. İnsana oyle geliyor hep, hic olmayacakmis gibi, olsa da yasamayacakmis gibi. Zor surecler.
Ben ikinci bebegi sirf bu yuzden hic istemedim. Yine ayni acilari yasayamam dedim. Ama doktorum ikna etti. Bu kez de tekrar gebelik olusmadi iste. Simdi yumurta takibi ile olduysa oldu, olmadiysa artik ne yapacagimi henuz bilmiyorum.
Bana ramotolojideki doktor folbiol çok fazla folic 1 al dedi son yapılan tahlilde vücuttaki folic asit 19 olması lazımlen 24 çıkmıştıBana mthfr ler için folbiol kullanmak lazım demisti zeynep kamil deki doktor hatta hamilelikte 3.aya kadar kullanılıyor folik asit ama mthfr ler 6. Aya kadar kullanmali demişti Bilginize kızlar. .
Vallahi canim 12 haftam bitince direk folik asitickestiler ben de. Sonra elevit ictim. Onun icinde de var folik asit bu arada.Bana mthfr ler için folbiol kullanmak lazım demisti zeynep kamil deki doktor hatta hamilelikte 3.aya kadar kullanılıyor folik asit ama mthfr ler 6. Aya kadar kullanmali demişti Bilginize kızlar. .
Amin. Hepimize insallah.Canımminşallah olmuştur hayırlarla saglıkla gelir inşallah
Hayırlı olsun kese çok küçük o yüzden şuan yolk sac göremezsiniz normal 4 haftalıkken görebilmeniz bile güzelMerhaba kızlar 5+0 haftalik hamileyim iki gün önce kesemizi gördük çok şükür.. dusuklerim oldugu için ve hafif pıhtılaşma olduğu için kan sulandırıcı iğneye başladım.. başladığımin ertesi günü hafif lekelenmem oldu bir kereye mahsus.. yine de tedirginim.. size ultrason fotosunu atsam yorum yapabilir misiniz acaba doktor yolk saç tan falan bahsetmedi
Masallah. Saglikla kavusun.Merhaba kızlar 5+0 haftalik hamileyim iki gün önce kesemizi gördük çok şükür.. dusuklerim oldugu için ve hafif pıhtılaşma olduğu için kan sulandırıcı iğneye başladım.. başladığımin ertesi günü hafif lekelenmem oldu bir kereye mahsus.. yine de tedirginim.. size ultrason fotosunu atsam yorum yapabilir misiniz acaba doktor yolk saç tan falan bahsetmedi
Canım 9 10 mm den önce yolk saç gözükmez rahat ol hayırlı olsunMerhaba kızlar 5+0 haftalik hamileyim iki gün önce kesemizi gördük çok şükür.. dusuklerim oldugu için ve hafif pıhtılaşma olduğu için kan sulandırıcı iğneye başladım.. başladığımin ertesi günü hafif lekelenmem oldu bir kereye mahsus.. yine de tedirginim.. size ultrason fotosunu atsam yorum yapabilir misiniz acaba doktor yolk saç tan falan bahsetmedi
Ayyyyyyy maşallah yaaaa hemde üçüz .Evet canm var cok sukur 3 uz elhamdulillah
Canım dışarda çok pahalıMerhaba
Benim de erken gebelik döneminde 2 düşüğüm oldu. Özelde yaptırmayı düşünüyorum testleri. Fiyatlaro biliyorsanız bilgi verebilir misiniz? Embriyoya yapıkan genetik test, anne babaya yapılan testler, trombfoli paneli testi, hormon testleri vs....
Teşekkür ederim
Canım dışarda çok pahalı
Yapilan testlere göre kişi basi 2500 ü gözden çıkarmalısın özel labYani ne kadar?
Hepsi cok fazla tutar ozel de... Sirf trombofili paneli 1000tl deniyordu.Merhaba
Benim de erken gebelik döneminde 2 düşüğüm oldu. Özelde yaptırmayı düşünüyorum testleri. Fiyatlaro biliyorsanız bilgi verebilir misiniz? Embriyoya yapıkan genetik test, anne babaya yapılan testler, trombfoli paneli testi, hormon testleri vs....
Teşekkür ederim
Yani 5000 liraya kadar gözden çıkarmıştık ama sanırım daha çok çıkacak fatura... üni hastanelerinde direk genetikten randevu alarak mı gidiliyo yoksa kadın doğımun mu yönlendirmesi gerekiyor? Ben 2 kürtajımı da özelde yaptırdım. Üni doktoruna 2 kurtaj oldum desem resmi kağıt mı ister incelemeye uygun görmesi için?
Üniversite de kadın Doğuma gidiyorsun öyle yorucu işler deil 15 gün sonra benim sonuçlar çıkmıştı .özele şimdilik güvenme derim
Aynısı nı üniversiteler yapıyor
Canım sen gidiyorsun düşüklerini söylüyorsun onlar seni gönderiyor her hangi bi evraka gerek YokKadın doğum genetiğe mi yönelndiriyor direk? Benim elimde her hangi bir evrak yok. Özelde oldum kürtajları. 2 kez düşük yaptığıma dair sözel beyanım doktorun testleri istemesini sağlar mı? Özel sektör çalışano oldığum için sürekli izin alıp doktora gitme durumum yok 1 gün içinde kan verilir mi acaba sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?