Kardeşim sadece git Hematolojiye durumunu anlat onlar gerekli testleri yapıyorlar 1-2 gün içinde de testler çıkıyor üniversiteye git ilgileniyorlar onca para vermeye değmezYani 5000 liraya kadar gözden çıkarmıştık ama sanırım daha çok çıkacak fatura... üni hastanelerinde direk genetikten randevu alarak mı gidiliyo yoksa kadın doğımun mu yönlendirmesi gerekiyor? Ben 2 kürtajımı da özelde yaptırdım. Üni doktoruna 2 kurtaj oldum desem resmi kağıt mı ister incelemeye uygun görmesi için?
Kizlar ne olur benim icin dua edermisiniz,esimle barisayim.
9 yillik evliyim hic hamile kalmadim,sorun esimdeydi,bir tup bir asilama vardi tutmayan.ikinci tupde tutundu ama 4+5 gunluk kanama basladi sonraki gunlerde devam etdi dusdu.sonra bana burada bi arkadas tafsiye etdi bende kendim test verdim 3 genimde sorun cikdi.eşimle o gunden sikintilarimizi cozemedik,en son daha once yuz kere kusub barisdigimiz seyin ustune beni iki talakla bosadi,3 cuyu soylemesin diye agzini tutdum.simdi beni anneme birakmis .sinirlerim cok bozuk,eşimi cok seviyorum,ne olur dua edin barisalim
Tatlım ben de seninle aynı durumu yaşadım hangi şehirden bilmiyorum ama üniversite hastanesinin TIBBİ GENETİK ve TEKRARLAYAN DUSUKLER adlı 2 bölümden randevu alıyorsun ben istanbula bu iş için gittim 3 ay önce ve 1 günde hatta sabahtan öğlen kadar hepsini hallettim 1 ay sonrada gidip sonucumu aldım yine TEKRARLAYAN DÜŞÜK ler e bakan kadın doğum cudan randevu alıp sonuclarimı gösterdim maddi durumun iyi olsada boşa gitmiş olur o para yazık o yüzden özelde yaptırmaniz tavsiye etmiyorumKadın doğum genetiğe mi yönelndiriyor direk? Benim elimde her hangi bir evrak yok. Özelde oldum kürtajları. 2 kez düşük yaptığıma dair sözel beyanım doktorun testleri istemesini sağlar mı? Özel sektör çalışano oldığum için sürekli izin alıp doktora gitme durumum yok 1 gün içinde kan verilir mi acaba sizce
Ve hiç bir belge goturmuyorsun sozly beyanin yeterli canim şu kadar düşük yaptim sebebini öğrenmek için geldim diyorsun o kadarKadın doğum genetiğe mi yönelndiriyor direk? Benim elimde her hangi bir evrak yok. Özelde oldum kürtajları. 2 kez düşük yaptığıma dair sözel beyanım doktorun testleri istemesini sağlar mı? Özel sektör çalışano oldığum için sürekli izin alıp doktora gitme durumum yok 1 gün içinde kan verilir mi acaba sizce
Allah yardimcin olsun canim ne diyebiliriz ki başka evlilikte malesef sorunlar olabiliyor sizin sorununuz neydi bilmiyorum ama erkekler kadınlar kadar sabırlı ve vefakar olamıyor malesef kadınların evliligine daha çok sahip çıkması gerekiyor eşini seviyorsan üzerine düşeni yap barışmak için inşallah bebegini de olur hayirlisiylaKizlar ne olur benim icin dua edermisiniz,esimle barisayim.
9 yillik evliyim hic hamile kalmadim,sorun esimdeydi,bir tup bir asilama vardi tutmayan.ikinci tupde tutundu ama 4+5 gunluk kanama basladi sonraki gunlerde devam etdi dusdu.sonra bana burada bi arkadas tafsiye etdi bende kendim test verdim 3 genimde sorun cikdi.eşimle o gunden sikintilarimizi cozemedik,en son daha once yuz kere kusub barisdigimiz seyin ustune beni iki talakla bosadi,3 cuyu soylemesin diye agzini tutdum.simdi beni anneme birakmis .sinirlerim cok bozuk,eşimi cok seviyorum,ne olur dua edin barisalim
Allah bebegini sana bagislasin canim arkadaşın dediği gibi daha erken bir hafta sonra yapılacak ultrasonda görürsün ınsallah hatta sadece yolk değil. Bebeği de görürsün ama bu arada hersey yolunda mi diye merak ediyorsan 2 günde 1 kanda hcg baktır en az 2 katına çıkıyor mu eğer çıkıyorsa içini ferah tut hersey yolunda demektirMerhaba kızlar 5+0 haftalik hamileyim iki gün önce kesemizi gördük çok şükür.. dusuklerim oldugu için ve hafif pıhtılaşma olduğu için kan sulandırıcı iğneye başladım.. başladığımin ertesi günü hafif lekelenmem oldu bir kereye mahsus.. yine de tedirginim.. size ultrason fotosunu atsam yorum yapabilir misiniz acaba doktor yolk saç tan falan bahsetmedi
Kac kez böyle oldu ve genetik test sonucunuz neydi yani pihtilasmabendeki sorun hamile kaliyorum kese gozukuyor ama icinde bebek belli belirsiz kaliyor kalp atisida olmuyor neden acaba boyle olubcada hic hamile ligi yasiyamiyorum hic bir belirtim olmuyor
sadece ilk gebeligimin kalp atisi vardi ondan sonrakiler de hic ses yoktu toplam da 3 dusuk yasadim genetik sonucum mthfr 1298 homozigot pai heterizigotKac kez böyle oldu ve genetik test sonucunuz neydi yani pihtilasma
Canım. Benim yaptigim araştırmalar sonucunda öğrendiğime göre pihtilasma olanlarda eğer öncesinde coraspin ve gebelikte beraber iğne kullanılmaza ve b ve folik asit eksikliği varsa bebeğe hiç besin girmediği için kalp.atisi duyulmuyor dusuk oluyor zaten bu topigin ilk sayfasında da bu bilgi var o yüzden buna göre tedavini yap bak ne güzel.hamile kalmanda da problem.yok masalahsadece ilk gebeligimin kalp atisi vardi ondan sonrakiler de hic ses yoktu toplam da 3 dusuk yasadim genetik sonucum mthfr 1298 homozigot pai heterizigot
cok sukur evet zaten oncesinde coraspin folbiol bemiks c ve prednol kullaniyorum ama son dusugumde bunlari pek uygulamadim bebegin gorunmemedi ve bos gebelik gibi gecirmem sorun kromozmlardada problem yok anlamadik benim doktorum amino asit metebolizma bozuklugumun oldunu soyluyor yani gen ekligiymisCanım. Benim yaptigim araştırmalar sonucunda öğrendiğime göre pihtilasma olanlarda eğer öncesinde coraspin ve gebelikte beraber iğne kullanılmaza ve b ve folik asit eksikliği varsa bebeğe hiç besin girmediği için kalp.atisi duyulmuyor dusuk oluyor zaten bu topigin ilk sayfasında da bu bilgi var o yüzden buna göre tedavini yap bak ne güzel.hamile kalmanda da problem.yok masalah
Olabilir canim benim fikrim yok o konuda ama ilaç tedavisi ile düzelircok sukur evet zaten oncesinde coraspin folbiol bemiks c ve prednol kullaniyorum ama son dusugumde bunlari pek uygulamadim bebegin gorunmemedi ve bos gebelik gibi gecirmem sorun kromozmlardada problem yok anlamadik benim doktorum amino asit metebolizma bozuklugumun oldunu soyluyor yani gen ekligiymis
Bir an önce doktor bulun kendinize 4 heterezigot var sizde 2 homozigot anlamına gelir ve bu durumda 0,4 yeterli gelmeyebilir yada iğneniz değiştirilebilirArkadaşlar merhaba.
Ben tüp Bebek yöntemiyle hamile kalabiliyorum. Geçen sene hamile kaldım ama yoğun kanamalarım olduğu için clexane iğneyi kestik 14. Haftada bebeğimin kalbi durdu.
Şimdi yeniden hamile kaldım çok şükür. Hamile kalmadan önce coraspirin kullandım şimdi 0.4 clexane geçtik. Tüp bebek doktorum heterezigot oldugu için gün aşırı clexane yap dedi ama ben dinlemedim her gün yapıyorum.
Burdan okuduğum kadarıyla iğnenin yanında coraspirin bile kullanmışsınız. Test sonuçlarımı yüklüyorum buraya bakar mısınız?
Bir de Denizli ve Aydın çevresinde bildiğiniz riskli gebelik uzmanı var mı?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bir an önce doktor bulun kendinize 4 heterezigot var sizde 2 homozigot anlamına gelir ve bu durumda 0,4 yeterli gelmeyebilir yada iğneniz değiştirilebilir
Geçmiş olsun rahimde şekil bozukluğunu ve götürdüklerini çok acı bişekilde tecrübe ettim ben. Kusaca özetlersem 2016 da ilk hamileliğimde ilk haftalardan kanamalarım başladı yeri geldi leke gibi yeri geldi şarıl şarıl aktı. 18. Haftamda kesenin içinde suyumun bittiğini farkettik kanama alanı içerde enfeksiyona sebebiyet vererek keseyi delmiş. 26. Haftada doğum yaptım 15 gün sonra kaybettim kızımı bebeğimi. Kanamalarımın sebebi olarak dr um rahim ağzına yakın yerleşmiş kanama yapıyor demişti ama doğumum esnasında bütün bunlRın sebebinin şekil bozukluğu olduğunu söyledi. Prof a gittim rahim filminde görünmedi perde. Korunmayı bıraktığım gbi coraspin içmeye başladım adet günümden önce öğrendim hemen clexane iğne( pai homozigot mthfrc677t heterozgt) +prednol diye bi kortizon ilacı aldım bunları kullanmama rağmen iki defa üstüste kimyasal gebelik yaşadım gittiler. Sonra histeroskopi şart oldu dedi dr um yani kAmera ile rahimr bakılacak bozukluk düzeltilecek. Şükür allahıma derdimd çare oldu. Şuan iğne hap kullanmıyorum çok şükür allahıma bi terslikte yok. Bi prof-perinatoloğa daha sonuçlrımı gösterdim iğne hap kullanma dedi o da. Bence canım başka dr a daha görün çok hassas durum. rahimin genetik bozukluğu ileri haftalarda sorunlara daha çok sebebiyet veriyor ve inan bana acısı çok daha büyük. Histeroskopi büyütülecek bi işlem değil olman gerekiyorsa ol bence.hanımlar bana yardım edin nolur.
rahmim kalp şeklindeymiş yani perde var dr. um hamile kalmama engel olmayacağını düşük yada erken doğum olur en fazla dedi.buda düşerse ameliyat olursun ama ameliyatlık durumun yok bana kalırsa dedi. 2 hamilelik geçirdim ilki 9 haftalık düştü 2. si 3aylık gelişimi gerilediği için alındı hatta fitil verdiler kendiliğinden düşsün diye ağır kaldırdım yüksekten atladım kürtaja girerken bile çok uğraştı dr.um düşmedi sonunda kürtaj oldum. 2 bebeğimde patalojiye gitti bi sorun çıkmadı genetik test yapıldı. heterezigot yani kanımda pıhtılaşma oluyomuş.dr.um hamile kaldığını en erken ne zaman öğrenirsen gel iğneye başlıcaz dedi korunma dedi. ben korktum tabi hem rahimde şekil bozukluğu hem kanda pıhtılaşma 3 sene korunduk. bu ay korunmayı bıraktık. bana folik asit corasprin vs. bişey kullan demedi. dr. a da gitmedim hamile kalmak istiyorum diye. folik asit e corasprine başlayayım mı sizce.bana bi akıl verin nolur sizce ne yapmalıyım.esmerhatun66 @Kelebekcikkk kirmizidefter S sevisev
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?