Düşük bir deger canım bence yükselmezKızlar yumurtlamadan 12 gün sonra beta hcg 1.7 çıktı negatif .böyle olup sonra yükselen oldumu hiç yarın bi daha kan vereyim
Öyle tabi rabbim ne yazmışsa o allahım gönlüne göre versin kucagımızı boş bırakmasın inşallahNasip kısmet tevekkül den başka yapacak bişi yok
Yukselenler var canim.Kızlar yumurtlamadan 12 gün sonra beta hcg 1.7 çıktı negatif .böyle olup sonra yükselen oldumu hiç yarın bi daha kan vereyim
Bende karnımda iken kaybettm iki kere zerre halindeyken bile kaybetmek acı senin acını rabbm azaltsın.ben kan pıhtılasmasının sadece karında problem çıkardığını sanıyrdm demek doğduk tan sonrada bişeyler olabiliyor
Kimyasal gebeliklerin sebebi sağlıksız gebelik olabilir mi acaba canım şuan iyi gidiyorsa herşey endişelenme Allahm izni ileyokh merhaba bende gürkan hocaya gidiyorum benim pai homoz mthfrc677t heteroz. Ben clexnae prednol ve aspirin kullanmama rağmen ili defa üsüsüte kimyasal yaşadım gürkan hoca bıraktırdı ilaçları rahimden bi operasyon geçirdim. Şükür gebe kaldım şuan kullandırtmıyor hiçbirşey bana.sadece folacin. Kafam karıştı ya iki hafta sonra kontrolüm var tekrar sorucam hocaya, gerçi perinatolog prof a daha sordum oda kullanma gerek yok dedi ama. Pai yi dr lar çok önemsemiyor sanırım gittiğimde tekrar bi görüşeyim ben bu konuyu
Kan pıhtılaşma sonucları yazarmısınMerhaba kızlar 5+0 haftalik hamileyim iki gün önce kesemizi gördük çok şükür.. dusuklerim oldugu için ve hafif pıhtılaşma olduğu için kan sulandırıcı iğneye başladım.. başladığımin ertesi günü hafif lekelenmem oldu bir kereye mahsus.. yine de tedirginim.. size ultrason fotosunu atsam yorum yapabilir misiniz acaba doktor yolk saç tan falan bahsetmedi
yokh merhaba bende gürkan hocaya gidiyorum benim pai homoz mthfrc677t heteroz. Ben clexnae prednol ve aspirin kullanmama rağmen ili defa üsüsüte kimyasal yaşadım gürkan hoca bıraktırdı ilaçları rahimden bi operasyon geçirdim. Şükür gebe kaldım şuan kullandırtmıyor hiçbirşey bana.sadece folacin. Kafam karıştı ya iki hafta sonra kontrolüm var tekrar sorucam hocaya, gerçi perinatolog prof a daha sordum oda kullanma gerek yok dedi ama. Pai yi dr lar çok önemsemiyor sanırım gittiğimde tekrar bi görüşeyim ben bu konuyu
Kızlar yumurtlamadan 12 gün sonra beta hcg 1.7 çıktı negatif .böyle olup sonra yükselen oldumu hiç yarın bi daha kan vereyim
Hangi gen en cok düşük lere sebep oluyor biliyor musunuzMerhaba canim, saglikla kavusursun insallah bebegine.. gurkan bey kendine oldukca guveniyor banada gebeligimi ogrenince igneyi gun asiri vur 3. Ay da da birakicaz demisti.. ben o donem devam edemedim degistirdgm doktorlar ise hic riske atmadilar 9 ay igneyi dayadilar bana tabi :) gecen hocaya gittigimde bana oyle dedi devam etseydik kesicektim bosuna vurundun onca zaman diye. Bu yaklasim bizler korkutuyor hakli olarak. Ama dedigin gibi genden gene fark varki bizmkileri pek ciddiye almiyorlar.bazilari daha net dusuk sebebiymis.. sor tabi iyice aklinda hicbisey kalmasin endiselerimiz bosa degil kayip yasamak cok zor hele ki zaten hemen gebe kalamiyorsan..sekil 1a ben1 yil oldu bu sefer yasimda gectikce zor olucak sanirim.
Geçmiş olsun rabbm tez zamanda yerini doldursun başka geninde varmı homozigot bende de paı da 4 g 4 g cıktı iğne kullanacgm sanrmslm kızlar 2017 nısan ayında 5aylık bebegımın kalp durması sonucu kaybetdım yapılan testlerde FV LEİDEN G1691A HOMOZİGOT MUTANT oldugum tespit edildi Kan pıhtılaşmasıymış suan coraspirin kullanıyorum GEBE DEGİLİM 6 7aydır korunmuyoruz ve hamile kalamıyorum henz erkenmidir..
Şükür hamdolsun ters bişey yok. Rüyalarımda devamlı doktor kan vs gibi şeyler görüyorum sadece psikolojim bozuldu.Kimyasal gebeliklerin sebebi sağlıksız gebelik olabilir mi acaba canım şuan iyi gidiyorsa herşey endişelenme Allahm izni ile
Ben çok güveniyorum gürkan hocaya maddi açıdan devam edemiceğim için çok tedirginim. Aklımda şüphe kalmıyo sadece garantilemek benim amacım. Rabbim tekrar sınamaz inşallahMerhaba canim, saglikla kavusursun insallah bebegine.. gurkan bey kendine oldukca guveniyor banada gebeligimi ogrenince igneyi gun asiri vur 3. Ay da da birakicaz demisti.. ben o donem devam edemedim degistirdgm doktorlar ise hic riske atmadilar 9 ay igneyi dayadilar bana tabi :) gecen hocaya gittigimde bana oyle dedi devam etseydik kesicektim bosuna vurundun onca zaman diye. Bu yaklasim bizler korkutuyor hakli olarak. Ama dedigin gibi genden gene fark varki bizmkileri pek ciddiye almiyorlar.bazilari daha net dusuk sebebiymis.. sor tabi iyice aklinda hicbisey kalmasin endiselerimiz bosa degil kayip yasamak cok zor hele ki zaten hemen gebe kalamiyorsan..sekil 1a ben1 yil oldu bu sefer yasimda gectikce zor olucak sanirim.
Şükür hamdolsun ters bişey yok. Rüyalarımda devamlı doktor kan vs gibi şeyler görüyorum sadece psikolojim bozuldu.
Ben çok güveniyorum gürkan hocaya maddi açıdan devam edemiceğim için çok tedirginim. Aklımda şüphe kalmıyo sadece garantilemek benim amacım. Rabbim tekrar sınamaz inşallah
Sağol canım çok teşekkür ederim. Rabbim sana da isteyen herkese de en hayırlı en tez vakitte versin inşallah sağlıkla sıhhatle alalım yavrularımızı kucağımıza. 2 hafta sonra kontrolüm var artık seni yönlendiricem dedi işte bakalım kimi diyecek. Ben ilk doğumumu pembe mavide yapmıştım çok acı bi tecrübem var ama yenidoğan yoğun bakım servisi çok iyi çalışıyor çocuk doktorları da çok iyi. O yüzden tekrar orada doğum istiyorum oranın drlarından ismail küşükerdoğan ve necdet bey var riskli gebeliklerde de iyiler sanırım birkaç yorum okumuştum onlar aklımın bir köşesinde hayırlısı inşallahAmin insallah canim, saglikla dogar bebegin. Bende maddi olrak devam edemedim acikcasi.. baska doktora gittigim de cok tedirgin olmustum. Bana o deseydi igneyi keselim vs diye guvenemezdim sanirim ama gurkan hoca bisey deyince ona sonsuz guveniyordum..keske devam edebilsek. Ben ikinci icin tekrar kimseye gitmeyip ona gittim. Ama yine gebe kalsam sonunu getiremeyiz sanirimve alternatif kime gideblrm bilmiyorum
Bursada baya dr eskittim :) sana onerisi olursa banada soylermisin canim? ben yonlendiririm demisti. Ama ben suan gebe kalana kdr tekrar gitmeyecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?