Sağol canım çok teşekkür ederim. Rabbim sana da isteyen herkese de en hayırlı en tez vakitte versin inşallah sağlıkla sıhhatle alalım yavrularımızı kucağımıza. 2 hafta sonra kontrolüm var artık seni yönlendiricem dedi işte bakalım kimi diyecek. Ben ilk doğumumu pembe mavide yapmıştım çok acı bi tecrübem var ama yenidoğan yoğun bakım servisi çok iyi çalışıyor çocuk doktorları da çok iyi. O yüzden tekrar orada doğum istiyorum oranın drlarından ismail küşükerdoğan ve necdet bey var riskli gebeliklerde de iyiler sanırım birkaç yorum okumuştum onlar aklımın bir köşesinde hayırlısı inşallah
Ne yaptiniz dusmesi icin peki ?Çok Mutluyummm Homosistein değerim 2 ay önce 14,56ydı iki ay geçti tekrar kan verdim 6,31 düşmüş Allahıma şükürler olsun
10 altına düşünce gebeliğe izin verilyor doktorların çoğu nasıl mutluyum tekrar denemelere başlayacağız.
Sanki hamilelik haberi almış kadar mutlu etti beni bu değer
7 ay mi ?canim benden 7 yıl sonra evlenenlerin cocuklari büyudu.bnmde aynı malesef ki çok yıprandık artk hersey duzelsın ıstıorm allahım duysum sesımızıde dun gene hamıle haberı aldım bnden 7 ay snra ewlenmıstı ıcım acıo duydugum zaman
üzgünüm canım 3 kayıp verip duyunca insan üzülüyor iste ama ne desem bos allah kucaklarimizi bos birakmasin hic birimizin7 ay mi ?canim benden 7 yıl sonra evlenenlerin cocuklari büyudu.
Amin cnm..haklisin..benim de 3 kayip var.8.yildir evliyim .Beterin beteri var tabi .napalim.umutlar hep baki.üzgünüm canım 3 kayıp verip duyunca insan üzülüyor iste ama ne desem bos allah kucaklarimizi bos birakmasin hic birimizin
Peki kan pıhtılaşması ondan dolayımı düşüyor cAmin cnm..haklisin..benim de 3 kayip var.8.yildir evliyim .Beterin beteri var tabi .napalim.umutlar hep baki.
Evet..baska bisey bulunamiyor..Kalbi duruyor.kanama falan da olmuyor.10.haftaya kadar yasadi encok yasayan..sonuncusunda igne de kullanioyrdum ama yine de kaybettim.hem de 6.haftadaPeki kan pıhtılaşması ondan dolayımı düşüyor c
Peki sperm DNA hasarına baktırdınızmı hasar olunca da bebekler gelişmiyor kalpleri duruyotEvet..baska bisey bulunamiyor..Kalbi duruyor.kanama falan da olmuyor.10.haftaya kadar yasadi encok yasayan..sonuncusunda igne de kullanioyrdum ama yine de kaybettim.hem de 6.haftada
Anladım canım bazen spermm değerleri iyi olsa da DNA hasarı olabiliyor herşeyi yaptırdıysanız nasip kısmet demekki zamanı var bende de 4g 4 g homozigot cıktı bilmiyorum doktorlar bu genle bebek düşüklerinin alakası yok dediler 3 doktor hayırlısı .senin bu gen heterezigotmuSperm analizi yapildi.kromozom testleri falan.sorun yok.benim genetik testlerim kötu.5 testin 5 i de heterozigot
Benmde bebeklerimn kalbi duurıyor.eşimn spermleri iyi değildi ankara ve İstanbul da yapılıyor sperm DNA hasarı.hasar varsa döllese tutunda bile gelişmiyor.baktırın derim aklınızda. Kalmasın neden iğneye rağmen düşüyor bide bu yönden bakın canım Rabbm teznzamanda göndersin sifamzı şuan hamileym .iğneye gerek yok diyorlar kafam karısıkEvet.o da heterozigot..DNA hasari derken o farkli bir test mi? Sizin durum nedir?kac yildir bekliyorsunuz?
Hayirli olsun.Saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ins Allah..Tesekkr ederim.Bakin yillardr sizden duyuyorum bu testi.Neden boyle bu dr.lar anlamiyorum.Homosisteini de kendim istemistim illa.kimse yapalim demedi..kendi kendimizin dr u oluyorz mecbur.Ank _Ist da degilsen hersey skntiBenmde bebeklerimn kalbi duurıyor.eşimn spermleri iyi değildi ankara ve İstanbul da yapılıyor sperm DNA hasarı.hasar varsa döllese tutunda bile gelişmiyor.baktırın derim aklınızda. Kalmasın neden iğneye rağmen düşüyor bide bu yönden bakın canım Rabbm teznzamanda göndersin sifamzı şuan hamileym .iğneye gerek yok diyorlar kafam karısık
Hasar olunca tüp bebek mi yaptrmak gerekiyor?Hayirli olsun.Saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ins Allah..Tesekkr ederim.Bakin yillardr sizden duyuyorum bu testi.Neden boyle bu dr.lar anlamiyorum.Homosisteini de kendim istemistim illa.kimse yapalim demedi..kendi kendimizin dr u oluyorz mecbur.Ank _Ist da degilsen hersey sknti
Hayır vitamnlerle düzeliyor yeterli fark edilsin düzeliyor beş kere düşük yapan bir arkadaş en sonunda hasar olduğunu tesbit ettiler tavsiye ederim arastırmanızıHasar olunca tüp bebek mi yaptrmak gerekiyor?
2.5 yılda 3 .gebeliğim canmEvet.o da heterozigot..DNA hasari derken o farkli bir test mi? Sizin durum nedir?kac yildir bekliyorsunuz?
Mutlaka arastrcam..cok tesekkr ederim.Hayır vitamnlerle düzeliyor yeterli fark edilsin düzeliyor beş kere düşük yapan bir arkadaş en sonunda hasar olduğunu tesbit ettiler tavsiye ederim arastırmanızı
Mutlaka arastrcam..cok tesekkr ederim.
Apikobal B vitamini ve Folbiol folik asir kullandım her gün iki ay boyuncaNe yaptiniz dusmesi icin peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?