Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Hadi insallah canim gonlune gore bir dr bulursun.

Ne yaptiniz dusmesi icin peki ?

Evet..baska bisey bulunamiyor..Kalbi duruyor.kanama falan da olmuyor.10.haftaya kadar yasadi encok yasayan..sonuncusunda igne de kullanioyrdum ama yine de kaybettim.hem de 6.haftada
Peki sperm DNA hasarına baktırdınızmı hasar olunca da bebekler gelişmiyor kalpleri duruyot

Sperm analizi yapildi.kromozom testleri falan.sorun yok.benim genetik testlerim kötu.5 testin 5 i de heterozigot

Sperm analizi yapildi.kromozom testleri falan.sorun yok.benim genetik testlerim kötu.5 testin 5 i de heterozigot
Anladım canım bazen spermm değerleri iyi olsa da DNA hasarı olabiliyor herşeyi yaptırdıysanız nasip kısmet demekki zamanı var bende de 4g 4 g homozigot cıktı bilmiyorum doktorlar bu genle bebek düşüklerinin alakası yok dediler 3 doktor hayırlısı .senin bu gen heterezigotmu

Evet.o da heterozigot..DNA hasari derken o farkli bir test mi? Sizin durum nedir?kac yildir bekliyorsunuz?
Benmde bebeklerimn kalbi duurıyor.eşimn spermleri iyi değildi ankara ve İstanbul da yapılıyor sperm DNA hasarı.hasar varsa döllese tutunda bile gelişmiyor.baktırın derim aklınızda. Kalmasın neden iğneye rağmen düşüyor bide bu yönden bakın canım Rabbm teznzamanda göndersin sifamzı şuan hamileym .iğneye gerek yok diyorlar kafam karısık

Hayirli olsun.Saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ins Allah..Tesekkr ederim.Bakin yillardr sizden duyuyorum bu testi.Neden boyle bu dr.lar anlamiyorum.Homosisteini de kendim istemistim illa.kimse yapalim demedi..kendi kendimizin dr u oluyorz mecbur.Ank _Ist da degilsen hersey sknti

Hasar olunca tüp bebek mi yaptrmak gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…