Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Varmı Arkadaslar benm gibi pa1 4g/ 4/g homozigot olup iğne önerilmeyen hamilelliğim stresten sonlanacak düşünmekten. kaç doktor gerek yok dedi yine huzursuzum.iğne kullanmayan varsa yardımlarını bekliyorum

Varmı Arkadaslar benm gibi pa1 4g/ 4/g homozigot olup iğne önerilmeyen hamilelliğim stresten sonlanacak düşünmekten. kaç doktor gerek yok dedi yine huzursuzum.iğne kullanmayan varsa yardımlarını bekliyorum
Ben vRım canım. Şuan folikasit dışında hiçbirşey kullanmıyorum. Kendim prof a gidiyorum ayrıca sonuçlarımı başka bir prof perinAtoloğa da gösterdim gerek yok dedi o da. İçini ferah tut hiçbirşey olmayacak allahın izniyle. Şuan kaç haftalıksın

6haftadaym canm inşallah öyle olur nette okuduklarım beni cok korkutuyor teşekkür ederim cevabın için

Bugün bir hemotolog a daha gittim bu paı nın düşüklerle alakası yok dedi.en önemli faktör v Leiden miş. Kan sulandırıcı vermiyorum dedi rahatladm

Bugün bir hemotolog a daha gittim bu paı nın düşüklerle alakası yok dedi.en önemli faktör v Leiden miş. Kan sulandırıcı vermiyorum dedi rahatladm
Endişe etmekte çok haklısın ben kendi doktoruma çok çok güvendiğim halde yine de başkalarına danışmadan içim rahat etmedi sen ve 1 -arkadaşın daha doktoru kullandırtmıyor kan sulandırıcı benimde içim daha da rahatladı. Allaha emanet etmekten başka yapabileceğimiz hiçbirşey yok

Canımm nasılsın iyimisn nasıl gidiyor hamilelik bebiş nasıl dualarımdasınz hep

Kızlar benm iki düşüğüm oldu rahmin t şeklindeymiş dr tıraşlama yapıp üçgen şekline getirelin dedi sizce yaptırmaliyım mı

Eklentiler

• 9ED1AA3A-8BC0-4FC2-A21B-EACFA2941613.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar benm iki düşüğüm oldu rahmin t şeklindeymiş dr tıraşlama yapıp üçgen şekline getirelin dedi sizce yaptırmaliyım mı
Merhaba benimde şrkil bpzukluğundan dolayı erken doğumum oldu bebek sağlıklı bir yere yerleşemiyordu, dediğin histeroskopi operasyonunu ben geçirdim dr un öneriyorsa yaptır ama 1-2 dr dan daha görüş al istersen

Bende çok kararsız kaldım aynen dedigin gibi bir iki doktora daha sorayım ona göre yaptırayım bu işlem rahme zarar vermez dimi işlemden sonra sende bi sıkıntı olmadı dimi

Kızlar COK ACİL bana yardım edin clexan 0.6 ve coraspin kullanıyorum bu sabah çok kanamam oldu doktor iğneyi bırak dedi bu durumu yaşayan oldu mu

Yaşamadım ama duydum çok kişiden, kanama olunca coraspini kesiyormuş doktor yada iğneyide bir haftaya kadar kesen biliyorum sonra kanama düzelince tekrar başlıyorlar. Belki iğnenin dozu yüksek gelmiştir size
Kızlar COK ACİL bana yardım edin clexan 0.6 ve coraspin kullanıyorum bu sabah çok kanamam oldu doktor iğneyi bırak dedi bu durumu yaşayan oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…