Ben vRım canım. Şuan folikasit dışında hiçbirşey kullanmıyorum. Kendim prof a gidiyorum ayrıca sonuçlarımı başka bir prof perinAtoloğa da gösterdim gerek yok dedi o da. İçini ferah tut hiçbirşey olmayacak allahın izniyle. Şuan kaç haftalıksınVarmı Arkadaslar benm gibi pa1 4g/ 4/g homozigot olup iğne önerilmeyen hamilelliğim stresten sonlanacak düşünmekten. kaç doktor gerek yok dedi yine huzursuzum.iğne kullanmayan varsa yardımlarını bekliyorum
6haftadaym canm inşallah öyle olur nette okuduklarım beni cok korkutuyor teşekkür ederim cevabın içinBen vRım canım. Şuan folikasit dışında hiçbirşey kullanmıyorum. Kendim prof a gidiyorum ayrıca sonuçlarımı başka bir prof perinAtoloğa da gösterdim gerek yok dedi o da. İçini ferah tut hiçbirşey olmayacak allahın izniyle. Şuan kaç haftalıksın
BEN VARIMElinde artık ihtiyacı olmayıp fazladan clexane 0,4 olan var mı?
Bugün bir hemotolog a daha gittim bu paı nın düşüklerle alakası yok dedi.en önemli faktör v Leiden miş. Kan sulandırıcı vermiyorum dedi rahatladmBen vRım canım. Şuan folikasit dışında hiçbirşey kullanmıyorum. Kendim prof a gidiyorum ayrıca sonuçlarımı başka bir prof perinAtoloğa da gösterdim gerek yok dedi o da. İçini ferah tut hiçbirşey olmayacak allahın izniyle. Şuan kaç haftalıksın
Endişe etmekte çok haklısın ben kendi doktoruma çok çok güvendiğim halde yine de başkalarına danışmadan içim rahat etmedi sen ve 1 -arkadaşın daha doktoru kullandırtmıyor kan sulandırıcı benimde içim daha da rahatladı. Allaha emanet etmekten başka yapabileceğimiz hiçbirşey yokBugün bir hemotolog a daha gittim bu paı nın düşüklerle alakası yok dedi.en önemli faktör v Leiden miş. Kan sulandırıcı vermiyorum dedi rahatladm
Ben varımElinde artık ihtiyacı olmayıp fazladan clexane 0,4 olan var mı?
Pihtilasma yatkinligini olcuyor..homosistein bir aminoasit cesidi aslinda..7 yi gecmemesi gerekir diyen dr da var.10 un altinda olmasi yeterli diyen de.Cnm homosistein testi nedir neden yapılıyor ???
Canımm nasılsın iyimisn nasıl gidiyor hamilelik bebiş nasıl dualarımdasınz hepEndişe etmekte çok haklısın ben kendi doktoruma çok çok güvendiğim halde yine de başkalarına danışmadan içim rahat etmedi sen ve 1 -arkadaşın daha doktoru kullandırtmıyor kan sulandırıcı benimde içim daha da rahatladı. Allaha emanet etmekten başka yapabileceğimiz hiçbirşey yok
İyiyimö çok şükür canım benim çok sağollCanımm nasılsın iyimisn nasıl gidiyor hamilelik bebiş nasıl dualarımdasınz hep
Merhaba benimde şrkil bpzukluğundan dolayı erken doğumum oldu bebek sağlıklı bir yere yerleşemiyordu, dediğin histeroskopi operasyonunu ben geçirdim dr un öneriyorsa yaptır ama 1-2 dr dan daha görüş al istersenKızlar benm iki düşüğüm oldu rahmin t şeklindeymiş dr tıraşlama yapıp üçgen şekline getirelin dedi sizce yaptırmaliyım mı
Bende çok kararsız kaldım aynen dedigin gibi bir iki doktora daha sorayım ona göre yaptırayım bu işlem rahme zarar vermez dimi işlemden sonra sende bi sıkıntı olmadı dimiMerhaba benimde şrkil bpzukluğundan dolayı erken doğumum oldu bebek sağlıklı bir yere yerleşemiyordu, dediğin histeroskopi operasyonunu ben geçirdim dr un öneriyorsa yaptır ama 1-2 dr dan daha görüş al istersen
Allah iyilik versin inşallah hep iyi olun bende iyim çok şükür çarşamba randevum var canım bakalım ne diycek doktor yazarım haber veririm canımİyiyimö çok şükür canım benim çok sağollbebişte bende iyiyiz hamdolsun bi terslik yok:) sen nasılsın sonuçların ne durumda
Kızlar COK ACİL bana yardım edin clexan 0.6 ve coraspin kullanıyorum bu sabah çok kanamam oldu doktor iğneyi bırak dedi bu durumu yaşayan oldu mu
Kızlar bu durumu başka yaşayan olmadı mı coraspini mi kesmek lazım iğneyi mi kanama bitene kadarKızlar COK ACİL bana yardım edin clexan 0.6 ve coraspin kullanıyorum bu sabah çok kanamam oldu doktor iğneyi bırak dedi bu durumu yaşayan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?