Kaç haftalık bebeğiniz doktorlar bu konuda hem fikir değiller hemotoojiye basvurdunuzmuMerhaba deneyimli anne adaylari birsey sorabilirmiyim
Mthfr A1298C Homozigot polimorfizm önemli mi
PAI-1 4G/5G Heterozigot polimorfizm
Homosistein normal çıktı
Protoin s protoin c onlarda normal
Bu şekilde olan var mı kan sulandırıcı iğne gerekli mi
Burdaki doktorum her ihtimale karşı kullan dedi
Tüp bebek doktoru Gerek yok dedi
Ne yapacağımı sasirdim
Bana akil verin ne olur
Bu arada bebeği gördük kalp atışını duyduk
7+3Kaç haftalık bebeğiniz doktorlar bu konuda hem fikir değiller hemotoojiye basvurdunuzmu
Ben 2 hemotologla görüştüm önermediler riskli gebelik uzmanı önermedi kadın dogumcu önermedi artık tatmn oldum kullanmıyorum kaçıncı hafta kalp atısını aldınız ben bugün 6+0iken gittm bebeği göremedi endiselendm7+3
Henüz hematoloji ye gitmedim
Pazartesi günü gideceğim
Perşembe günü 7 haftalık iken gözüktüBen 2 hemotologla görüştüm önermediler riskli gebelik uzmanı önermedi kadın dogumcu önermedi artık tatmn oldum kullanmıyorum kaçıncı hafta kalp atısını aldınız ben bugün 6+0iken gittm bebeği göremedi endiselendm
Teşekkür ederim içime su serptinizPerşembe günü 7 haftalık iken gözüktü
1 hafta öncesi sadece kese vardı benimde
Endiselenmeyin haftaya gözükür sizinki de
Şükür olmadı ben hemen gebe kaldım hamdolsun. İyi bi dr un yapması çok önemli araştırmadan yaptırma bence. Sonuçta direkt yakıcı bi aletle rahime giriliyor. Konusunda uzman bi dr olması şart. Normalde basit bi işlem ben anestezisiz oldum hatta ama işte dr önemli. Büyük şehirdeysen iyi bi dr bulursunBende çok kararsız kaldım aynen dedigin gibi bir iki doktora daha sorayım ona göre yaptırayım bu işlem rahme zarar vermez dimi işlemden sonra sende bi sıkıntı olmadı dimi
Ay çok sevinirim muhakkak haber ver. Ne c4 müş arkadaş düzelmedi gittiAllah iyilik versin inşallah hep iyi olun bende iyim çok şükür çarşamba randevum var canım bakalım ne diycek doktor yazarım haber veririm canım
Küçük bir şehirdeym maalesef ama burda özelin en iyi doktorlarndan biri karar verdim ztn adetten sonra yaptrcam inşallh saolasın cevabın içinŞükür olmadı ben hemen gebe kaldım hamdolsun. İyi bi dr un yapması çok önemli araştırmadan yaptırma bence. Sonuçta direkt yakıcı bi aletle rahime giriliyor. Konusunda uzman bi dr olması şart. Normalde basit bi işlem ben anestezisiz oldum hatta ama işte dr önemli. Büyük şehirdeysen iyi bi dr bulursun
Benim mthfr a1298c homozigot enox 0.4 iğne ve coraspin kullanıyorum. Tüp bebek, perinotolog ve kadın doğum doktorumun ortak kararıMerhaba deneyimli anne adaylari birsey sorabilirmiyim
Mthfr A1298C Homozigot polimorfizm önemli mi
PAI-1 4G/5G Heterozigot polimorfizm
Homosistein normal çıktı
Protoin s protoin c onlarda normal
Bu şekilde olan var mı kan sulandırıcı iğne gerekli mi
Burdaki doktorum her ihtimale karşı kullan dedi
Tüp bebek doktoru Gerek yok dedi
Ne yapacağımı sasirdim
Bana akil verin ne olur
Bu arada bebeği gördük kalp atışını duyduk
Merhaba geçmiş olsun. Burun kanamanı doktoruna söyle ecopirinden kaynaklıdır sana fazla geliyor olabilirkıslar selam, ilk gebeliğimde bebeğim 6. haftasında karnımda ölmüştü, 2. gebeliğim ise boş gebelik dediler her ikisinde de kurtaj oldum, 3 ay korunduktan sonra şimdi tekrar her zaman olduğu gibi bebek istiyoruz, sizin yorumlarınızdan okudum da bende PAI-1(5G/4G) Heterozigot çıktı sadece testlerimde doktor sorun yok hamıle kal bişey kullanmana gerek yok dedi, 1 ay önce fln ecopirin ve follik asite başladım, yalnız sanki burnum kanıyor gün içinde,
Sizce ne yapmalıyım, var mı benim gibi olan ?
Cok teşekkür ederim şimdiden,
Banada enox verdi doktorBenim mthfr a1298c homozigot enox 0.4 iğne ve coraspin kullanıyorum. Tüp bebek, perinotolog ve kadın doğum doktorumun ortak kararı
Ben hematolojiye gitmedim hiç 8.haftada bir kaybım var. Riskleri en aza indirmeliyim diye direkt başladım. Bence çarşambayı bekleme madem böyle bir niyetin var bugün en geç yarın güvenilir bir doktorla görüşBanada enox verdi doktor
Henüz baslamadim
En iyi karari hematoloji doktorları verir dediler
Bende çarşamba gidicem doktora
Üniversite hastanesinden anca randevu alabildim bulunduğum ilde de baska hematololog yok zatenBen hematolojiye gitmedim hiç 8.haftada bir kaybım var. Riskleri en aza indirmeliyim diye direkt başladım. Bence çarşambayı bekleme madem böyle bir niyetin var bugün en geç yarın güvenilir bir doktorla görüş
Benim şimdiki hamileliğimde tüp bebek canım daha önceki kaybım nedeniyle trombofili panelini dikkate alarak direkt iğne ve ilaç baslandı. Saydığın testler yapılmadı banaÜniversite hastanesinden anca randevu alabildim bulunduğum ilde de baska hematololog yok zaten
Şu anda sadece coraspin kullanıyorum
Senin protoin c-protoin s Homosistein değerlerin nasıl
Benim bunlar normal cikmisti bu yüzden tüp bebek merkezi gerek yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?