Bende bugün itibariyle başladım igneyeBenim mthfr a1298c homozigot enox 0.4 iğne ve coraspin kullanıyorum. Tüp bebek, perinotolog ve kadın doğum doktorumun ortak kararı
Canım benimde 4 düşük sonrası sağlıklı bir bebegim doğdu. Sonrasında 2 kez düşük yaşadım. Dr .a gittim. Rahim incelmiş ve tutunamamislar. Rahim içi yapılan iğnelerle rahmi kuvvetlendirdiler sonrasında histeroskopi oldum ve hamile kaldım. Kızımı dünyaya getirdim çok şükür .slm arkadaslar ben anadolu yakasi perinatolog tavsiyesi istiyorum 1 bos 2 kalp durmasi 3 saglikli gebelik ve dogum 4 yine kalp durmasi yasadim igne kullanmama ragmen dusuk oldu kese bebege gore kucuktu. benim gibi saglikli dogum sonrasi dusuk yasayan varmi tavsiye ve oneri bekliyorum.
Kendi kadın doğum doktorum iğne ve coraspin verdiKızlar benim faktör v leiden heterogot
Mthfr 1298 c homozigot ben su an clexan 0,4kullanıyorum . Benim gibi olup başka birşey kullanan var mı aranız da ? Bi doktor clexan yeterli dedi bi dr yanında coraspirin dedi . Ne yapmam lazım anlamadım . Kafam çok karıştı 6 haftalık hamileyim.
Mutasyonlar aynı mı canım senleKendi kadın doğum doktorum iğne ve coraspin verdi
Hematoloji doktoru iğne yeterli dedi Coraspine gerek yok dedi
Bende coraspini bıraktım simdi
Mthfr A1298C Homozigot polimorfizmMutasyonlar aynı mı canım senle
Aynı canım bn de su sn clexan kullanyrm 0,4 lük . Prf coraspirin de kullan dedi . Ama kendi dr clexan dedi.Mthfr A1298C Homozigot polimorfizm
PAI-1 4G/5G Heterozigot polimorfizm
Merhaba geçmiş olsun ecopirin ve coraspin gibi kan sulandırıcı ilaçlar hemen morarma yapabiliyor kan çok sulandığı için. Dr unuza danışın isterseneniz darbe olmadan morarması sakıncalı bi durum sanırımbirde ben hamilelik oncesinde sadece ecoprin kullaniyordum o da sanirim hemen morarma yapiyor...gecenlerde bacagimi bir yere mi vurdum artik ne aciyordu bir baktim morarmis..
herhalde ecoprindi degil mi
sizinde basiniza boyle bir sey geldi mi
İki doktora sordum ikisi farklı seyler dedi biri aspirn biri gerek yok 3.gitsem o da farklı seyler söyleyecek hetero önmli degil homo önmli oda tek genimde var . Ama bir düşüğm oldgu için diğer dr riske atmya gerek yok aspirn de kullnmlsn dediPrmm merhaba bence bi dr a daha görünün bu konuyla ilgili çok fazla şey okudum ve bildiğim şey en önemli mutasyon faktör v leiden mutasyonu. Sizinde hetero çıkmış. yani sizin durumunuz 1 geni hetero 1 geni homo olan kişilerle aynı değil. Benimde pai homo mthfr c677t hetero aMa kullanmıyorum birşey çübkü pai nin çok fazla bi etkisi yokmuş iki prof aynı şeyi söyledi. 1 dr a saha görünün riske atmayın bence
Merhaba geçmiş olsun ecopirin ve coraspin gibi kan sulandırıcı ilaçlar hemen morarma yapabiliyor kan çok sulandığı için. Dr unuza danışın isterseneniz darbe olmadan morarması sakıncalı bi durum sanırım
.Kızlar yardımınıza ihtiyacım var 16 haftalık bebegimi kaybettim 1 yıl önce, çok istememe ragmen hamile kalamıyorum sol göğsümü sıktığımda hala bi damla süt geliyo bikaç doktora söyledim adetlerimin düzenli olduğunu duyunca zamanla gecer dediler tecrübesi olan arkadaşlarım normal mi bu durum bu süt ne zaman gidecek şimdiye kadar kesilmiş olması gerekmiyor muydu
İgneye kaç haftalıkken başladınz acaba?Arkadaşlar merhaba ilk hamileliğimden sonra derin ven trombozu geçirdim yapılan araştırmalar sonunda genetik kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim şuan ikinci hamileliğim 14 haftalık hamileyim sabah enox akşam da ecopirin kullanıyorum.Aranızda benim gibi derin ven trombozu geçiren varmı acaba?
Canım benimde 4 düşük sonrası sağlıklı bir bebegim doğdu. Sonrasında 2 kez düşük yaşadım. Dr .a gittim. Rahim incelmiş ve tutunamamislar. Rahim içi yapılan iğnelerle rahmi kuvvetlendirdiler sonrasında histeroskopi oldum ve hamile kaldım. Kızımı dünyaya getirdim çok şükür .
Ben hamile kalamdan önce aspirin içiyordum zaten iğneyede öğrenir öğrenmez başladım hemen.İgneye kaç haftalıkken başladınz acaba?
Ben hamile kalamdan önce aspirin içiyordum zaten iğneyede öğrenir öğrenmez başladım hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?