Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Benim mthfr a1298c homozigot enox 0.4 iğne ve coraspin kullanıyorum. Tüp bebek, perinotolog ve kadın doğum doktorumun ortak kararı
Bende bugün itibariyle başladım igneye
Hematoloji ye gittim
Dr kullanman senin için daha iyi dedi
İnsallah ileride iğne ile ilgili sorunlar olmaz

Canım benimde 4 düşük sonrası sağlıklı bir bebegim doğdu. Sonrasında 2 kez düşük yaşadım. Dr .a gittim. Rahim incelmiş ve tutunamamislar. Rahim içi yapılan iğnelerle rahmi kuvvetlendirdiler sonrasında histeroskopi oldum ve hamile kaldım. Kızımı dünyaya getirdim çok şükür .

Kızlar benim faktör v leiden heterogot
Mthfr 1298 c homozigot ben su an clexan 0,4kullanıyorum . Benim gibi olup başka birşey kullanan var mı aranız da ? Bi doktor clexan yeterli dedi bi dr yanında coraspirin dedi . Ne yapmam lazım anlamadım . Kafam çok karıştı 6 haftalık hamileyim.

Kendi kadın doğum doktorum iğne ve coraspin verdi
Hematoloji doktoru iğne yeterli dedi Coraspine gerek yok dedi
Bende coraspini bıraktım simdi

doktor bana da keseyi gorunce hem ecopirin hemde igne verdi..gunde uc defa progestoron
folikasit ve elevit verdi

yanliz doktor bana da clexan ignesi verdi ama eczaci o ilac piyasadan kaldirildu demis
onun yerine ayni miligiramda oksapar diye bir igne verdi..doktoro arayip sorduk olur demis o igne icimde..

son olarak kan pihtilasmasi sadece kalp atiminda durmaya mi sebeb olur..
yani kanama acilma yada sanci yapat mi acaba

birde ben hamilelik oncesinde sadece ecoprin kullaniyordum o da sanirim hemen morarma yapiyor...gecenlerde bacagimi bir yere mi vurdum artik ne aciyordu bir baktim morarmis..
herhalde ecoprindi degil mi
sizinde basiniza boyle bir sey geldi mi

Prmm merhaba bence bi dr a daha görünün bu konuyla ilgili çok fazla şey okudum ve bildiğim şey en önemli mutasyon faktör v leiden mutasyonu. Sizinde hetero çıkmış. yani sizin durumunuz 1 geni hetero 1 geni homo olan kişilerle aynı değil. Benimde pai homo mthfr c677t hetero aMa kullanmıyorum birşey çübkü pai nin çok fazla bi etkisi yokmuş iki prof aynı şeyi söyledi. 1 dr a saha görünün riske atmayın bence
birde ben hamilelik oncesinde sadece ecoprin kullaniyordum o da sanirim hemen morarma yapiyor...gecenlerde bacagimi bir yere mi vurdum artik ne aciyordu bir baktim morarmis..
herhalde ecoprindi degil mi
sizinde basiniza boyle bir sey geldi mi
Merhaba geçmiş olsun ecopirin ve coraspin gibi kan sulandırıcı ilaçlar hemen morarma yapabiliyor kan çok sulandığı için. Dr unuza danışın isterseneniz darbe olmadan morarması sakıncalı bi durum sanırım

İki doktora sordum ikisi farklı seyler dedi biri aspirn biri gerek yok 3.gitsem o da farklı seyler söyleyecek hetero önmli degil homo önmli oda tek genimde var . Ama bir düşüğm oldgu için diğer dr riske atmya gerek yok aspirn de kullnmlsn dedi

İyi akşamlar arkadaşlar muhtemelen daha önceki sayfalarda konusulmuştur ama çok fazla olduğu için okuyamadım ekim ayında ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı kalbi durduğu için kürtaj oldum tahlilleri falan yaptırdım geçen hafta anti fosfolipid IgG değerim 88 çıktı doktor gebelik düşünme 2 ay izleyeceğiz dedi oysaki biz artık deniyorduk bu hafta yumurtlama haftası ne yapcağımı bilemedim bilgisi olan varmı bu değer ile ilgili

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var 16 haftalık bebegimi kaybettim 1 yıl önce, çok istememe ragmen hamile kalamıyorum sol göğsümü sıktığımda hala bi damla süt geliyo bikaç doktora söyledim adetlerimin düzenli olduğunu duyunca zamanla gecer dediler tecrübesi olan arkadaşlarım normal mi bu durum bu süt ne zaman gidecek şimdiye kadar kesilmiş olması gerekmiyor muydu

.
Prolaktin hormonuna baktir süt geliyorsa canım mutlaka.o yüzden de gebelik olusmayabilir

Arkadaşlar merhaba ilk hamileliğimden sonra derin ven trombozu geçirdim yapılan araştırmalar sonunda genetik kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim şuan ikinci hamileliğim 14 haftalık hamileyim sabah enox akşam da ecopirin kullanıyorum.Aranızda benim gibi derin ven trombozu geçiren varmı acaba?

İgneye kaç haftalıkken başladınz acaba?

canim nasil anlasildi normal ultrason muayenesi ile anlasilabiliyormu rahimdeki problem en son kurtajdan sonra iyi sorun yok demislerdi ama artik gercekten yoruldum doktorlarin pesinde kosturmaktan dogru duzgun bilgi vermiyorlar daha detayli anlatirsan cok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…