- 26 Temmuz 2017
- 605
- 317
- 103
Malesef oluyorİğne kullananlar iğne yapılan yerlerde morluklar oldumu
Benim de oluyor birde ağrıyor morluklarMalesef oluyor
Ben 1 aydır kullanıyorum hiç morluk olmuyor canim karin derisini iki parmak arasına alıp iğneyi dik vuruyor eşim hiç iz yok masallahİğne kullananlar iğne yapılan yerlerde morluklar oldumu
Maşallah çok iyiBen 1 aydır kullanıyorum hiç morluk olmuyor canim karin derisini iki parmak arasına alıp iğneyi dik vuruyor eşim hiç iz yok masallah
Tecrübeli olanınız yok mu aranızda hanımlar? İçim içimi yiyor.. Lütfen bilen birileri varsa deneyimlerini paylaşsınHanımlar merhaba ben pıhtılaşma sebebiyle coraspin ve clexane kullanıyordum. Doktorum coraspini artık bırak dedi ve bugün ilk defa içmeyeceğim. Çok korkuyorum bebekte gerilik olur mu sıkıntı çıkar mı diye. Aranızda bu konuda tecrübe sahibi olanlar var mı? Lütfen yardımcı olunCoraspin'i kaçıncı haftada bıraktınız ve herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?
Canım benim deneyimim yok ama doktorun dediyse ona güven Allah'ın izniyle bisey olmazTecrübeli olanınız yok mu aranızda hanımlar? İçim içimi yiyor.. Lütfen bilen birileri varsa deneyimlerini paylaşsın
Cevap icin cok tesekkür ederim fakat her doktor farklı haftalarda bırakılması gerektiğini söylüyor. Kafam bu nedenle inanılmaz karışık ve çok korkuyorum birsey olacak diyeCanım benim deneyimim yok ama doktorun dediyse ona güven Allah'ın izniyle bisey olmaz
Tatlım ben de bilmiyorum ama 4.hafta kanamam başladı 3 gun ara verip sonra coraspini yarım içmeye başladım igneye devam sen kaç haftaliksinTecrübeli olanınız yok mu aranızda hanımlar? İçim içimi yiyor.. Lütfen bilen birileri varsa deneyimlerini paylaşsın
Canım ben cok uzun süredir içiyorum. Doktorum 32.haftada bırak dedi. Clexane 12 saat etki ediyor sadece. Kalan diğer 12 saatte birsey olursa düşüncesi beni çok korkutuyor. Birkaç örneğe ihtiyacım var anlayacağınTatlım ben de bilmiyorum ama 4.hafta kanamam başladı 3 gun ara verip sonra coraspini yarım içmeye başladım igneye devam sen kaç haftaliksin
Canım öncelikle rahim kalınlığı ölçüldü reglin farklı zamanlarında ve istenilen kalınlığa ulaşmadığı görüldü . Sonra rahim içi iğne yapıldı 3 ay ara ile. Rahim istenilen kalınlığa ulaşınca histeroskopi ile rahme çizik attılar . Bebegin tutunması ve tahmin kanlanmasi için . Sonrasında hamile kaldım ve kızım şimdi kollarımdacanim nasil anlasildi normal ultrason muayenesi ile anlasilabiliyormu rahimdeki problem en son kurtajdan sonra iyi sorun yok demislerdi ama artik gercekten yoruldum doktorlarin pesinde kosturmaktan dogru duzgun bilgi vermiyorlar daha detayli anlatirsan cok sevinirim.
Canım korkma iğne ve aspirin kullanarak iki başarılı hamilelik geçirdim. İki kızım var. İlkinde 32. Haftada ikincide 35. Haftada bıraktım aspirin içmeyi. İğneyi de akşam vurup sabah doğuma gittim. Bir sıkıntı olmaz korkma.Hanımlar merhaba ben pıhtılaşma sebebiyle coraspin ve clexane kullanıyordum. Doktorum coraspini artık bırak dedi ve bugün ilk defa içmeyeceğim. Çok korkuyorum bebekte gerilik olur mu sıkıntı çıkar mı diye. Aranızda bu konuda tecrübe sahibi olanlar var mı? Lütfen yardımcı olunCoraspin'i kaçıncı haftada bıraktınız ve herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?
Clexane 12 saat değil 24 saat etkili canim. Damarinda pihti oluşmuş kisilere yani ağır vakalarda günde 2 kez veriliyor hem herkes 32.haftada birakiyormuş coraspini için rahat olsunCanım ben cok uzun süredir içiyorum. Doktorum 32.haftada bırak dedi. Clexane 12 saat etki ediyor sadece. Kalan diğer 12 saatte birsey olursa düşüncesi beni çok korkutuyor. Birkaç örneğe ihtiyacım var anlayacağınTecrübeli anneler kaçıncı haftada bıraktıklarını yazsa keske...
Ayyy cok teşekkür ederim cevap için. Çok fazla doktor ihmaliyle karşılaşınca, ister istemez güvensizlik oluştu hepsine karşı. Coraspini bırakırsam bebeğim gelişmezse diye içim içimi yiyordu. Cevabın ilaç gibi geldi. Çok çok çok sağolCanım korkma iğne ve aspirin kullanarak iki başarılı hamilelik geçirdim. İki kızım var. İlkinde 32. Haftada ikincide 35. Haftada bıraktım aspirin içmeyi. İğneyi de akşam vurup sabah doğuma gittim. Bir sıkıntı olmaz korkma.
Çok teşekkür ederim sağolun. Ben 12 saat diye biliyordum ve kafama takılıyordu hep. Umarım sağlıklı sonuçlar alırız hepimizClexane 12 saat değil 24 saat etkili canim. Damarinda pihti oluşmuş kisilere yani ağır vakalarda günde 2 kez veriliyor hem herkes 32.haftada birakiyormuş coraspini için rahat olsun
Canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Üzülüp stres yapma. Az kalmış doğuma bence hamileligin tadını çıkar. Çünkü dogum sonrasi çok yorucu, uykusuz günler seni bekliyor. Benim ufaklık 10 aylik oldu. Uykuya hasretim.Ayyy cok teşekkür ederim cevap için. Çok fazla doktor ihmaliyle karşılaşınca, ister istemez güvensizlik oluştu hepsine karşı. Coraspini bırakırsam bebeğim gelişmezse diye içim içimi yiyordu. Cevabın ilaç gibi geldi. Çok çok çok sağol
Çok sağolun teşekkür ederim. Daha önce kötü iki tecrübem var bebeklerimi kaybettim. O nedenle aşırı evhamlı endişeli ve korkuluyum. Hersey hepimiz için yolunda gider umarım. Çok sağolun vakit ayırıp cevap yazdınız, içim rahatladı.Canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Üzülüp stres yapma. Az kalmış doğuma bence hamileligin tadını çıkar. Çünkü dogum sonrasi çok yorucu, uykusuz günler seni bekliyor. Benim ufaklık 10 aylik oldu. Uykuya hasretim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?