Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım arkadaş cevap vermiş ama bende yazayım.coraspirini bende 35.haftada bıraktım 2 hamileligimde de.etkisi haftalarca sürüyor.clexanenıda dogumdan bi gün önce birakıp dogumdan sonra tekrar başladım sezaryen olduğu icin.dogum yapalı 11 gün oldu.iki cocugumdada aynı sekilde kullandım. Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin yavrunu.Allah hepinizin yardımcısı olsun. bizler için hamilelik dönemi çok zor geçiyor.

Çok teşekkür ederim çok sağolun. Doktor bana 34.haftada bırak demisti. Sizleri okuyunca içim rahatladı. Dediğiniz gibi hamilelik zor ve endişe dolu geçiyor bizler için. Allah benim de sizlerin de yardımcısı olsun. Masum yavrularımız sağlıkla huzurla doğup büyüsünler insallah

Merhaba kızlar
Birşey danışmak istiyorum sizlere aşılama yaptırdığımda değerim 488 e kadar çıktı birden düştü ortalama 4.cü hafta içindeydi ya da 5 diyelim su an doğal yolla hamileyim.1.ci gebelikte lekenenmem olmuştu progestan 200 mglik kullandım .aynı sorunu bu gebelikte de yaşıyorum gebeliği dün öğrendim değerim çok düşük 25 kanama lekelenme şeklinde oluyor. Pıhtı testini 3 düşükten sonra yapıyorlar . Bana önereceğiniz bir şey var mı?

Devlet hastanesi için üç düşük gerekli ama özel hastanelerde sen istersen yapıyolar hemen..yarın ben gidicem bu testler için kan vermeye

Devlet hastanesi için üç düşük gerekli ama özel hastanelerde sen istersen yapıyolar hemen..yarın ben gidicem bu testler için kan vermeye
Benim 2.ci olacak eğer düşerse doktor tedbir amaçlı verirse kan sulandırıcı bilemiyorum ama ücreti ne kadar peki

Canım ben 2 dusuk yapmıştım ama devlet hastanesine gidip 3 tane yaptım dedim yoksa yapmıyorlardı sonuçta rapor vs istemiyorlar salla gitsin
Durumum netlessin o zaman gideyim üniversiteye . Senin düşükler kaç haftalık oluyordu . Benim 4.cü hafta kırmızı kanamam oluyordu 1.ci de de öyle olmuştu . Sunucunuzu aldınız mı

.
Merhaba canım.Üniversite hastanesine git ve 3 bebek kaybim var de.Orda yapıyorlar hemen.Genetik ve pıhtı testini.Özelde 8_10bin arası fiyatlar.Ayrıca tedbir amaçlı coraspin kullanmani tavsiye ederim.Birçok doktor veriyor test yapmadan.Yurtdışında da yaygın kullanımı..Allah sagsalim kucagina almayı nasip etsin.

Arkadaşın dediği gibi devlet hastanesine gidip üç defa düşük yaptım diyebilirsin ben sonuçlar hemen çıksın die biraz da özel hastane istdim
Ben bu çocuk için o kadar para döktüm ki elimde sıfır var mecburen devlete gidecem ya da biriktirip yaptıracam zaten hamileyim değer düşükte olsa

Değer düşük diye birşey kullandurmadi dr. Yarın gittiğimde sorarım. Gerçektende bu düşerse 2.ci olcak birde emin olmadığım var test yapmadım çünkü .pahalıymış ya eşim ünv çalışıyor yaparlar sanırım .

Durumum netlessin o zaman gideyim üniversiteye . Senin düşükler kaç haftalık oluyordu . Benim 4.cü hafta kırmızı kanamam oluyordu 1.ci de de öyle olmuştu . Sunucunuzu aldınız mı
Biri 6 biri 8 haftalik i canim pihtilasma çıktı şu an da 5 haftalik hamileyim ama geçen hafta 10 saniyelik kanamam oldu yogundum ama hcg değerim çok şükür güzel gidiyor ınsallah bu defa dusuk olmaz umutsuz olma

Yazdıklarını çok okuyamadjmm ama tedbiren iğne ve coraspin kullan bence en azından coraspin her gün iç Allah şifa versin hepimize

Biri 6 biri 8 haftalik i canim pihtilasma çıktı şu an da 5 haftalik hamileyim ama geçen hafta 10 saniyelik kanamam oldu yogundum ama hcg değerim çok şükür güzel gidiyor ınsallah bu defa dusuk olmaz umutsuz olma
Aalah meleğini korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Yazdıklarını çok okuyamadjmm ama tedbiren iğne ve coraspin kullan bence en azından coraspin her gün iç Allah şifa versin hepimize
Bugün gidecem doktora bakalım ne dicek değer kontrol edilecek cumartesi 25 çıkmıştı .senin ilk değerin kaçtı

Aalah meleğini korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Bugün gidecem doktora bakalım ne dicek değer kontrol edilecek cumartesi 25 çıkmıştı .senin ilk değerin kaçtı
Adet 5 gun varken 80 çıktı canım ilk o gün öğrendim ama o günden beri karin ağrım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…