Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Senin ikiz olma ihtimali varmı ? maşallah değerlerin çok iyi 4 haftalık gününü bşilmiyorum 488 e çıktı en son benim
Canım benim adet olmasi gereke gün seninki gibi çıktı değerin kotu değil senin ben daha hic kontrole gitmedim 9 martta randevu verdi doktor o zaman öğreneceğiz ınsallah hayirlisiyla

Homosistin değerine baktiran arkadaşlar hangi hastahanede kaça yaptırdınız
hacettepe de tedavi görüyorum homosistein yüksek oluduğu için hamilelik yasak..hacettepede kontrolüm mart ayında olduğu için GATA ya gittim orada ölçtürdüm ücretsiz..zekai tahir de bakıyor..tabi dr u ikna etmeniz lazım..önemli olduğunu düşünmüyolar.

Kızlar benm iki düşüğüm oldu rahmin t şeklindeymiş dr tıraşlama yapıp üçgen şekline getirelin dedi sizce yaptırmaliyım mı
Meraba...Kan pihtilasmasi falan bulundu mu peki sizde? Direkt rahim yapisina mi baglandi düsük sebebiniz? Bir de HSG ile de cikiyor mu acaba bu rahim sorunu.ben onu cektrdim sadece.Histeroskopi cektirmedim.

Meraba...Kan pihtilasmasi falan bulundu mu peki sizde? Direkt rahim yapisina mi baglandi düsük sebebiniz? Bir de HSG ile de cikiyor mu acaba bu rahim sorunu.ben onu cektrdim sadece.Histeroskopi cektirmedim.
Testleri yaptırdık ama daha sonuçları çıkmadı.. aynen hsg de çıktı zaten sorun oldugu onun için histeroskopi yapılıp düzeltilecek

Merhaba kızlar bu forumu yeni farkettim. Benim de kan pıhtılaşmam var. Şuan 04 cleaxan ve coraspin kullanıyorum. Folik asiti kesmemi söyledi doktor ama korkuyorum. Bu mthfr sorunları folik sit yetersizliğinden oluyormuş. Folik asiti hamilelik boyunca kullanan var mı ?
MTHFR (A1298C) Heterozigot Mutasyon
MTHFR (C677T) Heterozigot Mutasyon
PAI-1 (5G>4G) Heterozigot Mutasyon
Faktör V R2 (A4070G) (H1299R) Heterozigot Mutasyon

hamile deilim canım ama benim de mthfr 677 homozigot genimde pıhtılaşma var.. ve evet bu gen folik asit ve b12 eksikliği yapıyo..başka bi dr a daha görün..bana da hamilelk yasak homosisteinin düşmesini bekliyoruz..siz de bakılmış mıydı homosisteine?

Hay allah ya neden düşmüyor peki? Bu değere bakıldığını bir sende gördüm duydum canım sen daha iyi bilir düşünürsün ama başka prof lara daha mı gitsen acaba? Bak benim prof çokk iyi. O melih atagan güven de mükemmel bi dr her çarşamba geliyor acıbademe bence en azından bunlrdan birine daha git görün.

Bir özel bir devlete gidiyorum canım ikiside bırak dedi. Folik asit ilk 3 ay kullanılıormuş ama ben korkudan bırakamadım. Aacaba iğne ve coraspin yeterli oluyor da ondan mı bırak diyorlar. Homosistein geçen ay baktırdım 6 çıkmıştı. Acaba folik asit düzeyime de baktırsam ona göre mi içsem belirli bir aralığı varsa bilmiyorum.

evet canım malesef sadece hacettepeye gidenler biliyor bu değerei ve çok önemsiyolar..ben çoğu doktora gittim sordum o kadar önemli değil dediler folik asit b12 ve kan sulandırıcı iğneyle düştüğünü söylediler..ama siann hoca o kadar korkuttu ki cesaret edemiyorum hamileliğe, sanki onu dinlemezsem kötü bir şey olacak..şu an 14.4 değerim..kendi çabamla düşürmeye çalışıyorum..10 un altına inince izin verecek..pıhtılaşmayı artırdığı için önce homosisteini kontrol altına almalıyız diyo..1 ay sonra da düşmezse o zaman gözümü karartıcam.

canım bildiğim kadarıyla doğuma kadar devam folik asite..mthfr genleri olanlarda eksik oluyo..biz yieceklerden alamıyoruz bu vitamini.

Evet canım malesef düşmüyor hacettepede ki doktorum bakıyor sadece bende başka doktora gitme kararı aldım hayırlısı olsun gidicem bakalım ne diycekler sabrım kalmadı beklemekten yoruldum artık

bende mthfr heterozigotum.ilkinde kullanmam gerektigini soylediler.ikincide aynı doktora gidemedim.3.ayda bırak dedi yeni doktor ama ben bırakmadım doguma kadar folbiol kullandım.

Evet canım malesef düşmüyor hacettepede ki doktorum bakıyor sadece bende başka doktora gitme kararı aldım hayırlısı olsun gidicem bakalım ne diycekler sabrım kalmadı beklemekten yoruldum artık
B ence de beklemek çok yorucu ve bizim durumumuz için çok daha üzücü. Ben senç çokk öokl iyi anlıyorum. Dr konusunda bende çok takıntılıyım ama bu gibi durumlarda bilemiyorum ama b nce başka uzmanlardan daha bilgi almak gerekir.
S SERRASEV canım Ezmu0810 nun c4kompleman değeri yüksek oda enfeksiyon ile alakalı bi değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…