- 22 Ocak 2014
- 813
- 291
- 323
- 35
dahiliye mi kadın doğum mu hangi doktor yaptırıyor özelde dahiliye doktoru ortalama 50 tl dedihacettepe de tedavi görüyorum homosistein yüksek oluduğu için hamilelik yasak..hacettepede kontrolüm mart ayında olduğu için GATA ya gittim orada ölçtürdüm ücretsiz..zekai tahir de bakıyor..tabi dr u ikna etmeniz lazım..önemli olduğunu düşünmüyolar.
Canım c4 komplemanım yüksek normal olan hemosisteinim de yükselmiş S SERRASEV de homosisteini yüksekB ence de beklemek çok yorucu ve bizim durumumuz için çok daha üzücü. Ben senç çokk öokl iyi anlıyorum. Dr konusunda bende çok takıntılıyım ama bu gibi durumlarda bilemiyorum ama b nce başka uzmanlardan daha bilgi almak gerekir.
S SERRASEV canımEzmu0810 nun c4kompleman değeri yüksek oda enfeksiyon ile alakalı bi değer.
kadın doğum,dahiliye ve hematoloji bölümleri bakıyo..ücretli değil canım araştırma hastanelerinde.dahiliye mi kadın doğum mu hangi doktor yaptırıyor özelde dahiliye doktoru ortalama 50 tl dedi
biliyorum canım konuşuyoruz zaten aynı doktorun hastasyız ikimizde :/sormadım fikir almadığım doktor kalmadı..cesaret edemiyorum en azında bu ay da böyle olsun yine düşmezse nisanda kesin kararlıyız.B ence de beklemek çok yorucu ve bizim durumumuz için çok daha üzücü. Ben senç çokk öokl iyi anlıyorum. Dr konusunda bende çok takıntılıyım ama bu gibi durumlarda bilemiyorum ama b nce başka uzmanlardan daha bilgi almak gerekir.
S SERRASEV canımEzmu0810 nun c4kompleman değeri yüksek oda enfeksiyon ile alakalı bi değer.
ben ilçede yaşıyorum ile gidip gelmeside o fiyatı bulur zaten varsa devlete bi sorarımkadın doğum,dahiliye ve hematoloji bölümleri bakıyo..ücretli değil canım araştırma hastanelerinde.
evet günde 1 tane kullandım.Teşekkür ederim hergün bi tane değil mi
Fazla folıkasitin bebeğe yan etkileri var bunlarıda araştıralım bence aşırı ya kaçmamak lazım .benim riskli gebelik doktorun folbiol çok yüksek dedi öteki folbiol al dedi tam anlamıyla ortak bir karar yok bu konularda.benmde paı 4g 4 g yani homozigot birde mthfr lerde heterezigot ama iğne almıyor un başka doktor coraspirin kullandırıyor.bu hengamede hamile oldugumada tam sevinemedm inanın etraftaki bilgi kirliliğinden korkudanBir özel bir devlete gidiyorum canım ikiside bırak dedi. Folik asit ilk 3 ay kullanılıormuş ama ben korkudan bırakamadım. Aacaba iğne ve coraspin yeterli oluyor da ondan mı bırak diyorlar. Homosistein geçen ay baktırdım 6 çıkmıştı. Acaba folik asit düzeyime de baktırsam ona göre mi içsem belirli bir aralığı varsa bilmiyorum.
Çok geçmiş olsun kimyasal olması sperm kalitesizliğinden kaynaklanıyor diye biliyorum eşiniz hiç doktora gitti mi?Arkadaslar selam hepimize gecmis olsun b pıhtılasma denen hastalık yzyunden 3 kmyasal yasadım smdk gene hanileydim degerim bayanyuksekdi bugun kese gorecekdk goremedk betam düşmüs cok zuuldum clexane 0:4 coraspin iciyorum ama az mı geldi ben anlmadım baska ne yapabilirim birsürü test yapıldı sadece faktor5 leiden heterozigotumbaska n yapabilirim arkadaslar
Merhaba saolunÇok geçmiş olsun kimyasal olması sperm kalitesizliğinden kaynaklanıyor diye biliyorum eşiniz hiç doktora gitti mi?
Ve iğne kullanımına rağmen bebek gelişmiyorsa pıhtılaşma değil bebekteki bozukluktan kaynaklanıyormuş
Canım ana testi 3 ayda bir yapılıyor bana zaten onun dışında birçol test daha tabiKızlarr tüp bebek merkezinde riskli gebelik doktoruna gittim tüm testleri gösterdim Amacım açıkçası tüp bebek için görüşmekti doktor 1 kere daha denemem için beni ikna etti birdahaki gebelikte 16. Haftaya kadar kortizon iğnesi yapacağını söyledi eğer bu şekilde de tutamazsak mecbur tüp bebek dedi bana ramotoloji bölümünde De test yapıldı ANA ismi onu pozitif görünce vücut bebeği atmaya çalışıyor olabilir dedi ailemde de romatizma var zaten gelmeye çalıştığım sadece pıhtılaşma testiyle kalmayın gerekirse 2-3 kaybım var deyip yalan söyleyin her testiniz yapılsın
Panel yapıldı bana anti ds dna ıgm pozitif ti şimdi doktor araştırıyorumCanım ana testi 3 ayda bir yapılıyor bana zaten onun dışında birçol test daha tabi
Ben ana testimi dahiliye prof.gösterdim tek başına bana birşey ifade etmez alt gruplarına bakmam lazım dedi ve baktı hepsi negatif çıktı çogu hastalarımda farklı dönemlerde pozitif çıkabiliyor demişti alt gruplarınada baktır derim canım
Protein s düşüklüğüm var benim ama gittiğim prof önemsenmez gebelikte dedi kaale bile almadı canım. Gerçekten o kadar çok bilgi kirliliği var ki. Kimi dr direkt ilişkili diyor gebelikle. Senin daha önce kaybın oldu mu canım?amiin canım Allah razı olsun ...aktive protein c ve prtoein s düşüklüğü ile ilgili bilgin var mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?