13. haftada kalbi durdu canm ama patoloji sonucuna göre anomali vrmış bebekte..yani pıhtılaşmadan mı düştü anomaliden mı belli değil .Protein s düşüklüğüm var benim ama gittiğim prof önemsenmez gebelikte dedi kaale bile almadı canım. Gerçekten o kadar çok bilgi kirliliği var ki. Kimi dr direkt ilişkili diyor gebelikle. Senin daha önce kaybın oldu mu canım?
Bende işin uzmanına bırakmaktan yanayım ama birçok doktorda var onlarada danışmk istiyorum ki zaten pozitif çıkan ana testim için kadın dogum doktorum prof.o beni iyi bir dahiliyeye yönlendirdi o baktı alt gurupların canımPanel yapıldı bana anti ds dna ıgm pozitif ti şimdi doktor araştırıyorum
Ramotolojiye gitmeden de yapılabilir ama kafamıza göre yapmak doğru değil işin uzmanı onlar o yüzden doğru olanı yapalım dedi
Benim de normal ama doktor bir çok pıhtılaşma sebebi var ve bunun sadece Türkiye de bir kaç tanesi yapiliyor dediBenim 2 kaybım var biri 14 haftalık ölüm diğeri 8 boş gebelik ilkinden sonra pıhtılaşma testi yapıldı mtfr1298ac homozigot sonra diğerimde clexsan kullanmıştım sonlandı ayrıntılı pıhtılaşma testi yapıldı pıhtılaşma zamanı süresi homosistein seviyesi falan hepsi normal ben anlamadım bende pıhtılaşma varmı yokmu varsa o testler niye normal
ana testi benimde pozitif cikti bunun tedavisi neymisKızlarr tüp bebek merkezinde riskli gebelik doktoruna gittim tüm testleri gösterdim Amacım açıkçası tüp bebek için görüşmekti doktor 1 kere daha denemem için beni ikna etti birdahaki gebelikte 16. Haftaya kadar kortizon iğnesi yapacağını söyledi eğer bu şekilde de tutamazsak mecbur tüp bebek dedi bana ramotoloji bölümünde De test yapıldı ANA ismi onu pozitif görünce vücut bebeği atmaya çalışıyor olabilir dedi ailemde de romatizma var zaten gelmeye çalıştığım sadece pıhtılaşma testiyle kalmayın gerekirse 2-3 kaybım var deyip yalan söyleyin her testiniz yapılsın
Kortizon hcg başlangıcından 16.haftaya kadar ve birkaç ilaçana testi benimde pozitif cikti bunun tedavisi neymis
Merhaba iki defa üstüste kortizon ilacı clexane iğne ve coraspin kullanmama rağmen kimyasal gebelik yaşadımArkadaslar tekrarlayan kmyasal düşük ler pohtılasma dısında neden olr blen varmı ? Yada ankarada doktor onrrisi olan
Sebebini biliyormusun? Onu sormuş arkadaş.Merhaba iki defa üstüste kortizon ilacı clexane iğne ve coraspin kullanmama rağmen kimyasal gebelik yaşadım
Canım saol bnde histografi cekdircem artık son dusugunu yaptım bu ay ve baya uzgunum umarım bndede yapısıklık felan vardır ve cozulurPinki-dream ZK_ASK yazarken ara vermek durumunda kalmıştım devamını yazdım sanıp yollamışım
Evet biliyorum tabiki onun için cevap vetme ihtiyacı hissettim:) benim rahmimde doğuştan anomali tespit edildi ve histeroskopi işlemiyle düzeltildi hemen ertesi ayda hamile kaldım şükür. Şuan da vitamin dışında herhangi bir ilaç kullanmıyorum. Rahim filminden farklı bi işlem bu. Benim rahim filminde sorun görülmemişti.
Geçmiş olsunCanım saol bnde histografi cekdircem artık son dusugunu yaptım bu ay ve baya uzgunum umarım bndede yapısıklık felan vardır ve cozulur
Merhaba iki defa üstüste kortizon ilacı clexane iğne ve coraspin kullanmama rağmen kimyasal gebelik yaşadım
Merhaba ben şuan kullanmıyorum iğne. Ama kullandığım zaman karnımdan vuruyordumMerhaba uzun zamandır takip edemiyorum birşey danisicam iğneyi nereden vuruyorsunuz
Ben koldan yaptırıyorumMerhaba uzun zamandır takip edemiyorum birşey danisicam iğneyi nereden vuruyorsunuz
İğne coraspirin neden fayda etmiyor. Gene lekelenmem başladı. Daha yeni öğrenmiştim hamileliğimi . Puregeston başladılar şimdi yatıyorumMerhaba ben şuan kullanmıyorum iğne. Ama kullandığım zaman karnımdan vuruyordum
Canım aynı bende igne coraspine ragmen kaybentn ıkı gun once bunda baska b sıkıntı var hsg cekdircem carsamba umarı. Guzel sonuc alırımİğne coraspirin neden fayda etmiyor. Gene lekelenmem başladı. Daha yeni öğrenmiştim hamileliğimi . Puregeston başladılar şimdi yatıyorum
Geçmiş olsun canım. Gerçekten cok korkuyorum. Puregeston başladım. Düşük olcaksa ne zamana belli olur. Allahım korusunCanım aynı bende igne coraspine ragmen kaybentn ıkı gun once bunda baska b sıkıntı var hsg cekdircem carsamba umarı. Guzel sonuc alırım
Banada progest verdiler ama işe yaramadı guzel cıktı betam yukseldi sonra düsmeye basladı snrada kanama uc gun snra acillik oldum cok canım yandı guzel olsun senn icin yat dnlen dua et bn dnlemedim rapor vermediler gerek yok dye calıstım full dustu bebegimGeçmiş olsun canım. Gerçekten cok korkuyorum. Puregeston başladım. Düşük olcaksa ne zamana belli olur. Allahım korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?