Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

13. haftada kalbi durdu canm ama patoloji sonucuna göre anomali vrmış bebekte..yani pıhtılaşmadan mı düştü anomaliden mı belli değil .

Bende işin uzmanına bırakmaktan yanayım ama birçok doktorda var onlarada danışmk istiyorum ki zaten pozitif çıkan ana testim için kadın dogum doktorum prof.o beni iyi bir dahiliyeye yönlendirdi o baktı alt gurupların canım

Benim de normal ama doktor bir çok pıhtılaşma sebebi var ve bunun sadece Türkiye de bir kaç tanesi yapiliyor dedi
O yüzden hem iğne hemde coraspin kullanıyorum

ana testi benimde pozitif cikti bunun tedavisi neymis

ben alti haftalik hsmileyim..hem igne hende ecoprin kullaniyorum...doktor bebegin kalp atislarini gordukten sonra bir kac kan tahlili yapacagim dedi..sanirim bu pihtilasma ile ilgili

siz de hamilelik surecinde pihtilasma ile ilgili testler yapildi mi...

birde benim ilk gebeligim 16 haftada kanama sanci ile son buldu..kalp atimi varfi yani son ana kadar..ilk gebelikte pihtilasmadan durdu diyebilirmiyiz sizce

Arkadaslar tekrarlayan kmyasal düşük ler pohtılasma dısında neden olr blen varmı ? Yada ankarada doktor onrrisi olan

Pinki-dream ZK_ASK yazarken ara vermek durumunda kalmıştım devamını yazdım sanıp yollamışım
Evet biliyorum tabiki onun için cevap vetme ihtiyacı hissettim:) benim rahmimde doğuştan anomali tespit edildi ve histeroskopi işlemiyle düzeltildi hemen ertesi ayda hamile kaldım şükür. Şuan da vitamin dışında herhangi bir ilaç kullanmıyorum. Rahim filminden farklı bi işlem bu. Benim rahim filminde sorun görülmemişti.

Canım saol bnde histografi cekdircem artık son dusugunu yaptım bu ay ve baya uzgunum umarım bndede yapısıklık felan vardır ve cozulur

Canım saol bnde histografi cekdircem artık son dusugunu yaptım bu ay ve baya uzgunum umarım bndede yapısıklık felan vardır ve cozulur
Geçmiş olsun bence de çektir en azından aklında kalmasın böyle acılar çekmek çok daha zor .. hakkında hayırlısı inşallah hemen çözülür sorunun. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah

Kızlar kan pıhtılaşması nedeniyle kimyasal gebelik yaşadım. Şimdi bu ay gene gebe kaldım. Değerlerim güzel artarken lekelenmem başladı. Kortizon cleaxne coraspirin kullanmama rağmen. Şimdi dinlenmem önerildi. Puregeston başladım
Elimden birsey gelmiyor

İğne coraspirin neden fayda etmiyor. Gene lekelenmem başladı. Daha yeni öğrenmiştim hamileliğimi . Puregeston başladılar şimdi yatıyorum
Canım aynı bende igne coraspine ragmen kaybentn ıkı gun once bunda baska b sıkıntı var hsg cekdircem carsamba umarı. Guzel sonuc alırım

Canım aynı bende igne coraspine ragmen kaybentn ıkı gun once bunda baska b sıkıntı var hsg cekdircem carsamba umarı. Guzel sonuc alırım
Geçmiş olsun canım. Gerçekten cok korkuyorum. Puregeston başladım. Düşük olcaksa ne zamana belli olur. Allahım korusun

Geçmiş olsun canım. Gerçekten cok korkuyorum. Puregeston başladım. Düşük olcaksa ne zamana belli olur. Allahım korusun
Banada progest verdiler ama işe yaramadı guzel cıktı betam yukseldi sonra düsmeye basladı snrada kanama uc gun snra acillik oldum cok canım yandı guzel olsun senn icin yat dnlen dua et bn dnlemedim rapor vermediler gerek yok dye calıstım full dustu bebegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…