Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım benim geçmiş olsun . Rabbim bizede tattırsın annelik duygusu seni öyle iyi anlıyorumki
Progestona şimdi başladım ya düşüp düşmeyeceğini nasıl anlayabilirim. Kaçıncı günden sonra betan düştü

Bir hafta aralıksız aldım b sıkıntı olmadı beta yukseldi hersey guzel ilerledi kese gorme gunu düşmüs sok oldum halbuki ne agrı ne sızı anlamadık

Bir hafta aralıksız aldım b sıkıntı olmadı beta yukseldi hersey guzel ilerledi kese gorme gunu düşmüs sok oldum halbuki ne agrı ne sızı anlamadık
Canım benim çok üzüldüm inşallah hakkımızda hayırlısı olur.
En son kaçıncı gün düşük olmuş

Merhaba kızlar..Bugün genetik tahlil sonucumu aldim..
.
Mthfr c677t heterozigot
Mthfr a1298c heterozigot
.
Homosistein ve protein c yüksek çıktı..Sonucu böyle çıkanlar ne ilaç aldınız acaba?

O ozglvnt merhaba çok çok geçmiş olsun benim dr um bunlara rağmen tutunmadıysa başka bi sorun dedi öylelikle histeroskopi yapıldı yani rahime içerden bakıldı. Benim rahmim y şeklindeymiş düzeltti dr . O yüzden tutunmuyormuş. İyice baktırın arkadaşlar ben çok acı bi durumla trcrübe ettim

Canım çok üzüldüm allahım sabır versin güç versin. Şimdi problem düzeldi inşallah allahın izniyle demi
Ben 2 ay önce rahim filmi çektirmiştim tek tüpüm tıkalı cıkmıstı . Zaten zor hamile kalırken bu şekilde olması çok üzüyor beni. Kan tahlili vermem gerekiyor eger değerler düşüyorsa kesinleşcek düşük yaptıgım

Amin inşallah allah razı olsun çok sağol Düzeldi hamdOlsun ters bir durum yok şuanlık. Allaha emanet gidiyorux bakalım . Hangi genlerinde var mutasyon canım acaba iğne falan yetersiz olabilir mi? Başka bir dr daha dene istersen em azından fikir olur

Merhaba kızlar..Bugün genetik tahlil sonucumu aldim..
.
Mthfr c677t heterozigot
Mthfr a1298c heterozigot
.
Homosistein ve protein c yüksek çıktı..Sonucu böyle çıkanlar ne ilaç aldınız acaba?
benim homosistein 14 protein c düşük..genlerim de mthfr 677 homozigot ve faktör 5 leiden...p.tesi cuma bemiks c,çarşamba folbiol,her gün coraspin gün aşırı prednol(kortizon) ve metioninden fakir diyet...benim tabi diyetle düşmedi homosistein ,düşüren var ama...şu an hamilelik yasak..size doktorunuz ne dedi homosistein yüksek ya hamileliği yasakladı mı bunu merak ettim ?

Canım aynı bende igne coraspine ragmen kaybentn ıkı gun once bunda baska b sıkıntı var hsg cekdircem carsamba umarı. Guzel sonuc alırım
canım şimdi tekrar kan testi verdim 560 cıktı . Değerin kaça kadar cıkmıstı bende korktum şimdi.İnşallah bişey olmaz kananmam olduğu için coraspirin kesildi. Çok üzülüyorum arkadaşım allahım yardım etsin . İnşallah hiç bir sorun cıkmazda
Benim faktör v 1299 proteombin 20210 mthfr 1298 ve föktörXII heterizigot

Valal bnde sadece faktor bes heterozigot homozigpt 10-30 kat daha tehlikeli dedi doktor bu yeterli dedi ama blmiyprum yettimi yetmedimi anlamadım ya eksk bakdıkları bsey var ama ne

.
Daha doktoruma gostermedim canım ama bu homosisteini onemsemiyorlar çok.Halbuki çok.önemli.Çok araştırdım.Yabancı makalelerden sitelerden okudum çok sey..Direk alakalı hamile kalmakla ve dusukle..

.
Daha doktoruma gostermedim canım ama bu homosisteini onemsemiyorlar çok.Halbuki çok.önemli.Çok araştırdım.Yabancı makalelerden sitelerden okudum çok sey..Direk alakalı hamile kalmakla ve dusukle..
Canık benim hemosisteinim 5.4 dü prednolü bıraktırdı doktorum 2 ayda 16.2 oldu doktorum tekrar prednol 4 mg devam ettirdi hergün içiyorum ben

Canım dur bakalım emdişe etme hayırlısıyla yükseliyorsa sıkıntı yok iki günde bir iki katı artması gerek. Dr un ne diyor? Benim kimyasallarda bu kadar yükselmedi değerlerim

.
doktorun ne diyecek bakalım bizimle paylaşırsan sevinirim canım fikir olur bize de...bi arkadaş b12 ve folbiolle düşürdü homosisteini..bakalım sana ne verecek doktorun.

Bu sebepten bebeğini kaybedenlere çok üzüldüm. Peki arkadaşlar bu kan pıhtılaşması için önceden alınan bir önlem, muayene ya da herhangi bir şey yok mu ki tedbirli olalım?

Bu sebepten bebeğini kaybedenlere çok üzüldüm. Peki arkadaşlar bu kan pıhtılaşması için önceden alınan bir önlem, muayene ya da herhangi bir şey yok mu ki tedbirli olalım?
Çokk acı bir durum değil mi? Bence bu testler evlilik için gerekli olan testlerin arasında yapılmalı. Özel laboratuvarlarda fakülte veya araştırma hastanelerinde yapılıyor bu testler. Çzel laboruvarlarda çok pahalı 1500 2000 tl yi buluyor. Fakülte veya araştırma hastanelerinde 3 kayıp yaşamadan yapmıyorlar. Benim 1 erken doğumum var düşüklerim ve rrken doğum var dedim de o şekilde yapıldı.illa önlem almak için 3 defa yanmak mı lazım dimi?

en iyi önlem yalan söyleyip baktırmak pıhtılaşma var mı yok mu diye..3 düşüğüm var desen hani kanıtın dşye sormuyolar..ben öyl eyaptırmıştım 1 düşükten sonra baktırdım.

en iyi önlem yalan söyleyip baktırmak pıhtılaşma var mı yok mu diye..3 düşüğüm var desen hani kanıtın dşye sormuyolar..ben öyl eyaptırmıştım 1 düşükten sonra baktırdım.
çok geçmiş olsun teşekkür ederim cevabınız için, Allah bir daha yaşatmasın.
Kesinlikle evlilik için gerekli testlerden olmalı, insanların nasıl canı yanı yanıyor onların umrunda mı ki. Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…