Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Ben doğum yaptım çok şükür kızlar, inşallah sizler de hayırlısıyla sağlıklı bir hamilelikle kucağınıza alırsınız bebeğinizi.
Merhaba cok sevindim, bizlere umut olmakt için ne gibi tedaviyle gebeliğinizi sonuçlandırdınız anlatırmıaınız?
Hangi geninizde pıhtılaşma var ve neler kullandınız, hangi iğneyi vs. :) çok mutlu olurum bizimle yaşadıklarınızı paylaşırsanız olumlu hikayeler duymaya çok ihtiyacım var benim...

3 gende mutasyonum vardı.hamileliğin basında Coraspin kullandım. 20. Haftaya kadar geldim. Ama ayrıntılı ultrason için riskli gebeliğe gittiğimde bebeğe kan akışının yetersiz olduğu görüldü. Dr çok kızdı şimdiye kadar mutasyonların olduğu halde neden iğne verilmedi dedi. Hemen hibor 5000 kullanmaya başladım aspirine ek olarak. 37. Haftada da bebeği aldılar çünkü son haftalarda kayıplar çok oluyormuş . Bebeğim erken doğduğu için sıkıntıları oldu ama olsun en azından yaşıyor risk etmek istemedik daha fazla bekleyip. Kimse umutsuz olmasın normal kadın doğumcu yerine perinatologa gidin onlar daha hassaslar. Kadın doğumcular iğne vermeyi pek tercih etmiyorlar

Üç düşüğünüz olmadan test yapamam diyen doktorlara da sağlık hizmeti alma hakkınızın olduğunu hatırlatın. Yine test yapmazlarsa şikayet edin . Hiçbir maliyet bir bebeğin canından önemli değil. Hepimiz bu ülkede vergimizi veriyoruz prim yatırıyoruz iki testi de yapmayacaklarsa ne anlamı var o primlerin kimse kusura bakmasın da senede kaç milyar prim veriyoruz kırk yılda bir Aferin yazdırmak için vermiyoruz heralde bu durumlarda lazım ücretsiz hizmetler

Clexane 0.6 ve coraspin ve daha neler neler kullanmama rağmen bebek gelişmemiş ve kalbi çok çok az atıyordu ben çıldırmak üzereyim neden böyle oluyor

Clexane 0.6 ve coraspin ve daha neler neler kullanmama rağmen bebek gelişmemiş ve kalbi çok çok az atıyordu ben çıldırmak üzereyim neden böyle oluyor
Canım arkadaşında dedigi gibi hemosistein c4 kompleman ana asma b12 antitrombin III protein c rezistansı bu testlere bakıldımı sende pıhtılaşmanın dışında

Doktor dedi mi 2 kez kullan diye onun yerine hibor verseydi keşke. En azından 2 defa canın yanmazdı . İnşallah düzelir
Hayır canjm demedi ben ve eşim bir de öyle denemek istiyoruz zaten 1 hafta sonra tekrar gidicem bu da düşerse 3 dusukten sonra artık çocuğum olacağına inancım kalmayacak

Canm 650 ye kdr cıktı sonra düstü ıkı yun snra 332 olmustu

3 saglikli bebeginiz var tekrar istyorsunuz ve tutunmuyrmu Allah yardimciniz olsun. Ümraniye devlet hastanesinde Perinotolog doktoru Ebru Alici Davutoğlu var , işinde çok iyi bir doktor

Kan pıhtılaşması olup iğne kullananlar genelde sezeryan mı oluyor yoksa normal doğum mu oluyor merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…