- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
Merhaba cok sevindim, bizlere umut olmakt için ne gibi tedaviyle gebeliğinizi sonuçlandırdınız anlatırmıaınız?Ben doğum yaptım çok şükür kızlar, inşallah sizler de hayırlısıyla sağlıklı bir hamilelikle kucağınıza alırsınız bebeğinizi.
3 gende mutasyonum vardı.hamileliğin basında Coraspin kullandım. 20. Haftaya kadar geldim. Ama ayrıntılı ultrason için riskli gebeliğe gittiğimde bebeğe kan akışının yetersiz olduğu görüldü. Dr çok kızdı şimdiye kadar mutasyonların olduğu halde neden iğne verilmedi dedi. Hemen hibor 5000 kullanmaya başladım aspirine ek olarak. 37. Haftada da bebeği aldılar çünkü son haftalarda kayıplar çok oluyormuş . Bebeğim erken doğduğu için sıkıntıları oldu ama olsun en azından yaşıyor risk etmek istemedik daha fazla bekleyip. Kimse umutsuz olmasın normal kadın doğumcu yerine perinatologa gidin onlar daha hassaslar. Kadın doğumcular iğne vermeyi pek tercih etmiyorlarMerhaba cok sevindim, bizlere umut olmakt için ne gibi tedaviyle gebeliğinizi sonuçlandırdınız anlatırmıaınız?
Hangi geninizde pıhtılaşma var ve neler kullandınız, hangi iğneyi vs. :) çok mutlu olurum bizimle yaşadıklarınızı paylaşırsanız olumlu hikayeler duymaya çok ihtiyacım var benim...
Sen bütün önlemlerini almışsın allahım ne yazmışsa o olur nasipbi varsa zaten sana tutunur allahım sana bagışlasınClexane 0.6 ve coraspin ve daha neler neler kullanmama rağmen bebek gelişmemiş ve kalbi çok çok az atıyordu ben çıldırmak üzereyim neden böyle oluyor
Clexan etkisi 12 saat, hibor 24 saatmişClexane 0.6 ve coraspin ve daha neler neler kullanmama rağmen bebek gelişmemiş ve kalbi çok çok az atıyordu ben çıldırmak üzereyim neden böyle oluyor
Clexane 0.6 ve coraspin ve daha neler neler kullanmama rağmen bebek gelişmemiş ve kalbi çok çok az atıyordu ben çıldırmak üzereyim neden böyle oluyor
Canım arkadaşında dedigi gibi hemosistein c4 kompleman ana asma b12 antitrombin III protein c rezistansı bu testlere bakıldımı sende pıhtılaşmanın dışındaClexane 0.6 ve coraspin ve daha neler neler kullanmama rağmen bebek gelişmemiş ve kalbi çok çok az atıyordu ben çıldırmak üzereyim neden böyle oluyor
Bugünden itibaren 2 kere kullanicam 1 hafta sonra bakicaz ise yaradimi bütün testleri yaptirmistim Çok zor çaresiz kaldimClexan etkisi 12 saat, hibor 24 saatmiş
Doktor dedi mi 2 kez kullan diye onun yerine hibor verseydi keşke. En azından 2 defa canın yanmazdı . İnşallah düzelirBugünden itibaren 2 kere kullanicam 1 hafta sonra bakicaz ise yaradimi bütün testleri yaptirmistim Çok zor çaresiz kaldim
Hayır canjm demedi ben ve eşim bir de öyle denemek istiyoruz zaten 1 hafta sonra tekrar gidicem bu da düşerse 3 dusukten sonra artık çocuğum olacağına inancım kalmayacakDoktor dedi mi 2 kez kullan diye onun yerine hibor verseydi keşke. En azından 2 defa canın yanmazdı . İnşallah düzelir
Canm 650 ye kdr cıktı sonra düstücanım şimdi tekrar kan testi verdim 560 cıktı . Değerin kaça kadar cıkmıstı bende korktum şimdi.İnşallah bişey olmaz kananmam olduğu için coraspirin kesildi. Çok üzülüyorum arkadaşım allahım yardım etsin . İnşallah hiç bir sorun cıkmazda
Benim faktör v 1299 proteombin 20210 mthfr 1298 ve föktörXII heterizigot
3 saglikli bebeginiz var tekrar istyorsunuz ve tutunmuyrmu Allah yardimciniz olsun. Ümraniye devlet hastanesinde Perinotolog doktoru Ebru Alici Davutoğlu var , işinde çok iyi bir doktorslm arkadaslar ben anadolu yakasi perinatolog tavsiyesi istiyorum 1 bos 2 kalp durmasi 3 saglikli gebelik ve dogum 4 yine kalp durmasi yasadim igne kullanmama ragmen dusuk oldu kese bebege gore kucuktu. benim gibi saglikli dogum sonrasi dusuk yasayan varmi tavsiye ve oneri bekliyorum.
Bildigim kadariyla sezeryan oluyor fakat normal dogum yapanlr da var. Bu tamamen sizin durumunuza bulundugunuz hastane kosullarina ve doktorun tecrubesine bagliKan pıhtılaşması olup iğne kullananlar genelde sezeryan mı oluyor yoksa normal doğum mu oluyor merak ettim
Bildigim kadariyla sezeryan oluyor fakat normal dogum yapanlr da var. Bu tamamen sizin durumunuza bulundugunuz hastane kosullarina ve doktorun tecrubesine bagli
Sezeryan olmasi kan kaybi acisindan da çok onemli. Ben o hale geleyim de sezeryana da raziyimTeşekkür ederim
bende genelde sezeryan oluyor diye duymuştum
Sezeryan olmasi kan kaybi acisindan da çok onemli. Ben o hale geleyim de sezeryana da raziyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?