Aminn insaallahİnşaALLAH o aşamalara gelmek nasip olur
aynı ben işte canım bi çare bulamadım kaçıncı gebeliktiClexane 0.6 ve coraspin ve daha neler neler kullanmama rağmen bebek gelişmemiş ve kalbi çok çok az atıyordu ben çıldırmak üzereyim neden böyle oluyor
Evet aç olacakAcil cevap istiyorum homosistein aç veya tok farkediyor mu?
Merhaba arkadaşlar
Hamile olanlar ve doğum yapanlara bazı sorularım olacak.
1 gebelik kaybim var 14. Haftada kalbi durdu
Şimdi tekrar hamileyim riske atmadım perinatoloji uzmanına gidiyorum.
12 haftam bitmek üzere folik Trio, bemiks c, ecopirin ve clexane kullanıyorum. Doktorum folik asiti bırak diğerlerine devam et başka bir vitamine gerek yok dedi.
Özellikle folik asiti bırakmak ve vitamin kullanmamak beni tedirgin ediyor. Sizler ne yaptınız bu konuda?
Pıhtılaşma ile ilgili fotoğraflari da yükledim.
Bende şu an hamileyim bundan önce 2 kaybım var 7. haftalarda kaybettim. (kalp durması nedeniyle) clexane 0.6 ve bebe aspirini daimi ilk 12 hafta dahil olmak üzere kullanmaya devam ediyorum. bunun dışında İlk 3 ay folidoce ve düşük tehtidi olmadığı halde hikayem kötü olduğu için günde 3 kere progestan yumuşak kapsülü vajinal fitil yoluyla kullandım. 12. haftadan sonra Folidoce ve Progestan bırakıldı bunun yerine gyno ferro sanol (demir+folik asit ve b12 içeriyor) , strath (multi-vitamin) ve Omega-3 içeren takviye verdi doktorum onları kullanıyorum.. Her doktorun izlediği yol aynı olmuyor canım burda okuyorum da hepimizin farklı farklı.. Bildiğim kadarıyla Bemiks-C C vitamini içeriyor, Ecopirin de kan sulandırıcı..içine sinmiyorsa bir dahaki kontrolünde folik asit,demir,omega-3, multi vitamin takviyeleri hakkında ne düşündüğünü sor istersen..
Sağol canım, aminnnşu an hamile olan arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum inşallah kucağınıza da alırsınız hayırlsı ile sağ salim hepimizin ortak duası :) size sorun şu homosistein değerinize baktırdınız mı ?
Her gün mü verdi sana doktorun bemiks c yi canım?Sağol canım, aminnnbana bakılmadı ama onun tedavisi b vitamini takviyesi diye biliyorum. Bemiks kullandırıyor bana doktorum.
Evet canım, detaylı anlatayım.Her gün mü verdi sana doktorun bemiks c yi canım?
Arkadaşım merhaba bende de kan pıhtılaşması var bende 5+1 haftalığım. Hamile kalana kadar coraspirin içtim folbiol ve bemıx. Benim adet günümde lekelenme gelince doktor coraspirini kesti. Sadece cleaxne bemıs folbıol kullanıyorum. Ama cleaxne yeterli gelir mi diye tedirgin oluyorum bu seferde.Merhaba arkadaşlar
Hamile olanlar ve doğum yapanlara bazı sorularım olacak.
1 gebelik kaybim var 14. Haftada kalbi durdu
Şimdi tekrar hamileyim riske atmadım perinatoloji uzmanına gidiyorum.
12 haftam bitmek üzere folik Trio, bemiks c, ecopirin ve clexane kullanıyorum. Doktorum folik asiti bırak diğerlerine devam et başka bir vitamine gerek yok dedi.
Özellikle folik asiti bırakmak ve vitamin kullanmamak beni tedirgin ediyor. Sizler ne yaptınız bu konuda?
Pıhtılaşma ile ilgili fotoğraflari da yükledim.
Ben bir gün bemıx bir gün folbıol kullanıyorumEvet canım, detaylı anlatayım.
Hamilelik öncesi sadece folik asit ve ecopirin
Hamilelikten sonra artı olarak her gün clexane iğne ve bemiks c verdi.
Arkadaşım merhaba bende de kan
pıhtılaşması var bende 5+1 haftalığım. Hamile kalana kadar coraspirin içtim folbiol ve bemıx. Benim adet günümde lekelenme gelince doktor coraspirini kesti. Sadece cleaxne bemıs folbıol kullanıyorum. Ama cleaxne yeterli gelir mi diye tedirgin oluyorum bu seferde.
İnşallah sağlıkla kucagımıza alırız
Benim 1 homozigot 1 heterozigot genim 2 de kaybım var 2. De clexsan 0.4 kullanmıştım boş gebelik oldu sonra çok detaylı test yapıldı homosistein seviyesi 7 idi diğer pıhtılaşma ile ilgili şeylere de bakıldı ama hiç sorun yok ben anlamadım bu işişu an hamile olan arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum inşallah kucağınıza da alırsınız hayırlsı ile sağ salim hepimizin ortak duası :) size sorun şu homosistein değerinize baktırdınız mı ?
Benim 1 homozigot 1 heterozigot genim 2 de kaybım var 2. De clexsan 0.4 kullanmıştım boş gebelik oldu sonra çok detaylı test yapıldı homosistein seviyesi 7 idi diğer pıhtılaşma ile ilgili şeylere de bakıldı ama hiç sorun yok ben anlamadım bu işi[/QUOTE
2 kaybiniz da boş gebelik miydi??Benim 1 homozigot 1 heterozigot genim 2 de kaybım var 2. De clexsan 0.4 kullanmıştım boş gebelik oldu sonra çok detaylı test yapıldı homosistein seviyesi 7 idi diğer pıhtılaşma ile ilgili şeylere de bakıldı ama hiç sorun yok ben anlamadım bu işi
Sağol canım bugun gidemedim başka gün insEvet aç olacak
Canım ilk 2 si dusuk oldu şimdi 3.ye hamileyim ama dusuk riski yüksek belki de düştü haberim yok cuma günü tekrar baktiracagiz sizin şu an var mı bebek bu arada ben homosistein i aç olcturmustum 7 çıkmıştıaynı ben işte canım bi çare bulamadım kaçıncı gebelikti
İlki 13 haftalıkken öldü2 kaybiniz da boş gebelik miydi??
Allah tekrar ayni acilari yasatmasin hicbirimizeİlki 13 haftalıkken öldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?