Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Hayirli sabahlar arkadaslar...
Dun aksam esim igneyi yapti ilk anda bir aci hissetmedim sadece ignenin yaktigini ve igneyi cikardigi an aci di o kadar...
Sonra oturdugum yerden bir dakika sonra kalktim...
Daha sonra gece yatarken fark ettim ki cok az ama cok az bir kac minik damla kanamis...
Ve tabi momarmis...morlukta yine bayagi vardi yani...sabah kaltigimda morluk iyice yayilmisti...şuanki hali ceviz buyuklugunu buldu ... gerci rengi simdiden acilmaya baslamis..

Ooff aklima takildi dunden beri...
Derdim morarmasi degil...igne işe yarasinda isterse her yer mor olsun..
Benim aklima takilan igne ne bileyim kasa denk geldigi zaman etkisi azalmiyor degil mi
Yani igne sonucta yapildi kana karisti dimi
Cunku aksam morlugu fark ettigimde orasi hafifte olsa sertlesmisti
Off bir sey olur mu ki acaba yaaa...
Kasa mi denk geldi yaga mi denk geldi ne oldu da boyle kana mi morardi...
Acaba doktora mi gitsem
Yoksa normal mi..

Canım benim içini rahat tut hîç bir sıkıntı yok. O morluk avuç ici kadar büyüyor ve icinde bi sertlikg olusuyor bunda korkulacak hîç bisey yok. O çok büyük morlugun sebebi ignenin icindeki havayi basiyorlar. Benim sana tavsiyem hep evde kendiniz yapin ve ignenin sonundaki havayi basmayin. Igne otomatik kendini atiyor ya onun atmasini bekleme sonuna kadar bastirmadan kendin çek. Çok minik kanamalar çok normal ben de oluyor. Allah hepimize sifa versin bunun icin canini sıkma hersey normal :)

Ayruca
Ayrica ilacin yayildigini kendin de hissetmissin yayilmayan şey yakmaz zaten. Ben koluma yaptigimda boynuma sirtima kadar yanma oluyor bazen

Ayruca

Ayrica ilacin yayildigini kendin de hissetmissin yayilmayan şey yakmaz zaten. Ben koluma yaptigimda boynuma sirtima kadar yanma oluyor bazen

Cok tesekkur ederim canm....icimi rahatlattin..allah razi olsun...rabbim hepimizin evlatlarini bagislasin..sag salim kucagimiza almayi nasip etsin.....

Kızlar merhabalar bende ve eşimde hiç bir sorun olmamasına rağmen gebe kalmıyordum 4 yılda iki defa gebe kaldım ikiside 4uncu hafta da düştü yani kimyasal gebelik dediler en son arkadaşım zorlayınca test verdim ve bende kan pıhtısı cıktı bu salı kendi doktoruma gideceğim hem hapı varmış hem iğnesi sizce hangisini kullanmalıyım ve bundan sonra neye dikkat etmeliyim teşekkür ederim şimdiden

I

Gecmis olsun canim Allah sifa versin. Igne mi hap mi yoksa ikiside mi buna doktorun karar verir. Test sonucuna göre dozunu doktorun ayarlar

Gecmis olsun canim Allah sifa versin. Igne mi hap mi yoksa ikiside mi buna doktorun karar verir. Test sonucuna göre dozunu doktorun ayarlar
Sonucumu doktora gösterdim ama benim doktorum yok diye o baktı ve sonuçta 4 g 4 g yazıyordu bunun için iğne veya hap kullanırsın dedi diğer sonuçlar güzel kendi doktorunla görüşürsün dedi öyle söyleyince bende kendi kafamda kurmaya başladım tabi teşekkür ederim yorumun için

Homozigot ya da heterozigot diye bi sonuc yok mu

Canım doktoruna gidersin o seni yonlendirir. Kendin ilac almA. Kan sulandirici ilaclarin fazlasi da zararli. Benim homozigot 4g5g hem ilac hem igne kullaniyorum
Arkadaş şimdiden coraspirin iç dedi tamam dedim ama bende içmeyi düşünmüyorum açıkçası doktorlar boşunami doktor oldu sonuçta salı günü gideceğim inşallah bakalım ne verecek tabi ilacı kullanmak çözüm değil bide gebe kalamama sorunum var zaten

Coraspin içmenizde hiç bir sakınca yok belli bir yaşa gelmiş herkes zaten içer ama gebe kalamamanızın pıhtılaşma ile kesinlikle alakası Yok vakti değildir henüz birde sizin kimyasal olmuş kimyasal sperm kalitesiyle alakalı

Aynen gebe kalmam gerekiyor ki ilaçlar ondan sonra işe yarasın aslında eşimde bir çok kez test verdi doktorların hepsi sayı az ama bizim için yeterli dedi ama eşim yinede çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ama hala gelen giden yok 1 yıl olacak ameliyat olalı

Bu aralar cok soru soruyorum kusura bakmayin ama iki dusukten son en ufak bir sey bile aklima takiliyor..
Sekizinci haftadayim kan tahlili yapildi sonuclari henuz doktora gostermedim
O yuzde size bir sorayim dedim

Benim nor.alde kan degerim HGB 13.felandi
Simdi 11.7 dusmus...hamielikte degerler biraz dusuyor deniyor ama bilemedim
Birde HCT yazan yerde 34 yaziyor...siyah kalemle yazilmis...yani bu ne ki acaba referans degeri 35 basliyor..
Acaba kan sulandirixi icmem ile bir alakasi olabilir mi sizin degerler ne kadar acaba

S.a arkadaşlar benim bi sağlıklı oğlum var ondan sonra iki kez düşük yaptım biri kendi düştü diğerinde bir hafta önce kürtajla alındı sormak istediğim kan pıhtılaşmasi ikinci gebelikte sonradan çıkabilir mi? Yasayaniniz varmı kan vericem trombosit kan pıhtılaşmasi testi. Ayrıca eşimin ablasında kan pıhtılaşmasi vardı dört kürtajdan sonra kızı oldu şükür doktorum eșindede aynı gen varsa eşinden kaynaklı gelişmemiştir kan pıhtılaşmasi eşinden geçmiştir bebeğe falan dedi ben bilmiyorum anlam veremiyorum bebek benim kanından besleniyor sonuçta. Şimdi korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan gebelik kesesinin gelişmemesi kan pıhtılaşmasından kaynaklanırmı çünkü benim ilk zamandan beri kesesinde gerilik vardı kalbi durdu sonrada. Kafam çok karışık korkuyorum ama oğlumun kardeşide olsun istiyorum çok. Uzun oldu ama hakkınızı helal edin..

Kan pıhtısı sonradan olabiliyormuş ama babadan geçme olayını ilk defa duyuyorum kan pıhtısı bebeğin gelişmesini engeller bebek ilk aşamada kandan beslendiği için kan gitmez ve gelişimi geriler testi biran önce vermeni tavsiye ederim o testi yaparken esin ve senin kromozom sayinizida baktırsan iyi olur aslında

şuanda yok canım eşimde de sıkıntı var nerdeyse 1 yildir korunmuyoruz kalamiyorum

gecmis olsun arkadasim benimde once 2 dusuk arkasindan saglikli dogumum bi kizim var tekrar hamile kaldim kese kucuk dediler sonra kalp atisi durdu kese gelismedi doktorlar anomali oldugunu dusundu her yumurta ile sperm kaliteli olmuyomus bu sebebe bagladilar bu tur gebelikleri sorunlu oldugu icin vucut atiyo dediler simdi tekrar gebelik dusunuyorum bende pihtilasma sorunu var kizimdada igne ve aspirin kullandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…