Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Merhaba hangi geninizde pıhtılaşma var acaba ve hangi iğneyi kullandınız? Bende de var... ve iki kaybım var..

Peki kesesi gelişmeyen bebeğinizde kan sulandirici falan kullanıyormuydunuz. Kullanmanıza rağmen mi sonlandı gebelik çok zor bi durum kan pıhtılaşmasi olduğunu düşünüyorum bende ilk düştükte doktora gitmedim onda kesemi gelişmedi ne oldu bilmiyorum iki hafta günüm geçti kanda çıktı sonra ilk sağlıklı oldu bu kez acele etmek istemedim doktor için ama ikincide kese gelişmedi kusura bakmayn sizinde kafanızı dulduruyorm ama.

Arkadaşlar herkese geçmiş olsun öncelikle.yazılanların hepsini okuyamadım.Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.Bende 15 odakta boş gebelik geçirdim 8 haftalıkken kürtaj oldum.şehir hastanesinde testler yaptırım.benim testlerim temiz çıktı şükür.anti kardiyolipin igm 3.5. İgg 8.8 lupus antikoagulani negatif LA1 29.10 yani hepsi negatif çıktı.rubella toxoplasma önceden geçirmişim ama şuan yok.anlıyacağınız herşey iyi .size sorum su.doktor bana pıhtılaşma yok.pıhtılaşma nin bir sürü çeşidi var.o yüzden tedbir amaçlı aspirin 100 mg kullanacaksin dedi.Bende netten araştırdım.aspirin belli bir haftadan sonra kullanılırsa bebeğin kalbinde sıkıntı oluşturuyormuş.kafam karıştı benimde .şuan korunmıyorum aspirinide kullanıyorum.aspirin kullanarak bebislerini sağlıklı doğuran arkadaşlar varmı acaba.ga bu arada kurtajimu yapan doktor hamile olduğunu anlar anlamaz hemen göbekten iğneye basliyacaz demişti
.off kafamda deli sorular

öncelikle geçmiş olsun inşallah bir daha böyle kötü tecrübe yaşamazsın.bende iki düşük yaşadım.8-9 haftalarda bebeklerimin kalbi durdu. bütün testler yapıldı.faktör v heterezigot pıhtılaşma tesbit edildi.hamilelikten önce coraspin 100 mg ve folbiol başladım.3. aydan sonrada heparin iğnesi başladık.taki doğuma kadar.doktor iğneye başladığımızda aspirini bıraktırdı.çok şükür şu an 5 yaşında bir oğlum var. hiçbir sorunumuz yok..bu topite az korkularımızı sıkıtılarımızı paylaşmadık..biz tedbiri aldık,takdir Allah tan.ilk sayfada zaten kimin ne kallundığı yazıyor incele istersen.pek çoğu sağlıkla aldılar kucaklarına bebeklerini.inşallah sende alırsın.

Bende 10w5d dr gittim bebeğin gelişimi gerilemiş 7w4d olarak göründü missed abortus tanısı kondu ve kendiliğinden düşmesini bekliyorlar kanama çokmu olur korkuyorum biraz

Bende 10w5d dr gittim bebeğin gelişimi gerilemiş 7w4d olarak göründü missed abortus tanısı kondu ve kendiliğinden düşmesini bekliyorlar kanama çokmu olur korkuyorum biraz
Hayır normal adet gibi düşük yapmıştım ben kişiye göre değişir tabi allah yardımcımız olsun

Kesinlikle bekleme 2 3 dusugu bekletmek çok yanlis bi uygulama. Imkanin varsa git ozelde yaptir gene de yaptir yani. Benim 2 boş gebelikten sonra cikti pihtilasma şükür ki bu sefer duydun kalp atislarini rabbim daim etsin inşallah

İlk kez oluyor, ama tahlilleri yaptırmak istiyorum 2-3 düşükten sonra yapıyorlar ama yaptıracagım bekleyemem

Kesinlikle bekleme 2 3 dusugu bekletmek çok yanlis bi uygulama. Imkanin varsa git ozelde yaptir gene de yaptir yani. Benim 2 boş gebelikten sonra cikti pihtilasma şükür ki bu sefer duydun kalp atislarini rabbim daim etsin inşallah
Öyle yapacagım zaten ama düşük kendiliğinden olmasını bekliyorlar daha bebek karnımda ,2 haftadır missed abortus olmuş,amin inş sağlıkla alırız bu son olur

Öyle yapacagım zaten ama düşük kendiliğinden olmasını bekliyorlar daha bebek karnımda ,2 haftadır missed abortus olmuş,amin inş sağlıkla alırız bu son olur
Allah sabir versin..benimde 2 kurtajim var.. ilki 9 haftalikti..6 haftada buyumesi durmustu...kalbi durdugumda kurtaj oldum..dusmesini beklemediler.... 2. De ikizdi tekinde sknti vardi..kalp atisi yoktu biri guzel gelisiyodu 9.haftada yogun kanamam oldu 1 hafta hastanede yattim..surekli kanamam vardi arada cok siddetli oluyodu..en son siddetli agri+kanama ile evde dusurdum..ikiside dusmus dediler hastaneye gittigimde.... tup bebekle hamile kalmistim 2 gebeliktede....

teşekkür ederim canım sağolasın.Rabbim evladını sana bağışlasın.canım işte 2 tane özel doktora gittim.1 tanesi aspirin yeterli diğeri iğne başlarız diyor.tabi bunlardan önce hamile kalmam gerekiyor.işte şimdiden araştırmak istedim bende.aspirini okudum 31. 32.haftadan sonra bebeğin kalp kapakçığının kapanmasını engelliyor tarzında yazılar okudum .öyle canım işte daha ortada gebelik yok ama benim kuruntularım işte.biliyrum ki hersey Rabbimin elinde ama insanoğlu işte...

İlk kez oluyor, ama tahlilleri yaptırmak istiyorum 2-3 düşükten sonra yapıyorlar ama yaptıracagım bekleyemem
Yok malesef ben keseyi bile göremeden düşük yaptım ama kanamayla birlikte gelen pıhtıları gördüm iki düşüğümde keseyi göremeden gitti kendiliğinden gitti kontrole gittigimdede parca kalmadığı için kürtaja gerek duymadılar senin kaç haftalık

Senin hikayeni bilmiyorum ama kısaca kendimden bahsetmek isterim 2 düşüğüm oldu ikiside keseyi göremeden gitti kendiliğinden doktora gittiğimde kan pıhtısı cıktı ama doktor hiç bir ilaç vermedi gebe kaldığında gel iğneye başlayalım dedi ama bu bana uygun bir tedavi değildi çünkü ben adetimden 2 /3 gün önce gebe olduğumu öğreniyordum ve adetim 2/3 geçince kanamam başlıyordu yani benim gebe kalmadan önce birşeyler yapmam gerekiyordu doktora cikistim biraz ısrar ettim durumumu anlattım ve sonunda kabul etti bana aspirin icmemi söyledi belki sende öyle yapabilirsin ki zaten benim gebe kalamama gibi durumumda var ama bu aylar sıkı çalışma yapacağım şimdi coraspirin 100 mg günde bir tane içiyorum gebe kalır kalmazsa hastaneye gidip iğneye başlayacağım

Ha bide zaten aspirini 32 .Haftaya kadar kullanmayacaksın ki gebe kalır kalmaz iğneye başlayacaksın ve tüm doktorlar bildiğim kadarıyla 25.haftada en erken iğneyi biraktiriyorlar

Başka bir hastaneye git ve 3 defa düşük yaptığını söyle seni araştırmaya alsınlar ben bunu duydum 2nci düştüğünden sonra hastaneye gidip 3 düşük yaptım dedim yani yalan söyledim allah affetsin ama işe yaradı hiç bir şey yapmıyorlardı öyle söyledim ve kan pıhtısından korkuyorum dedim ve öylede oldu test istediler kan pıhtısı cıktı kromozom sonucunu hala bekliyorum o çıkmadı bence sende öyle yap ya başka bi doktora git devlete yada başka bir devlet hastanesine git özele para vermene gerek yok

Şu an peçeteyle silince kahverengi geliyor umarım çok ağrı çekmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…