hangi geninde var pıhtılaşma biliyormusun?Canım benim 8 haftalıkti.kese var bebek yoktu.kürtaj oldum.2 özele gittim.ikisi de sadece ultrasonla baktı.1 tanesi sedece aspirin kullanmaya başla.diğeri de yine aspirin kullan ama hamile kaldığını öğrenir öğrenmez iğneye basliyacaz dedi.bu arada bende 25 günde adet oluyorum.sonra devlet hastanesine gittim.testler yapıldı.burdaki doktorda testlerinde pıhtılaşma yok.ama pıhtılaşma nin bir sürü çeşidi var.tedbir amaçlı aspirini kullan dedi.15 ocakta kürtaj oldum.bu ay başlayabilirsin çalışmalara dedi 3 doktorda .ne bileyim hamile kalınca aspirinlr mi devam edecem iğneyle mi .gerçi daha hamile değilim ama inşallah hayırlı vakitte hayırlısı ile hamile kalırız canım
H
hangi geninde var pıhtılaşma biliyormusun?[/QU
H
hangi geninde var pıhtılaşma biliyormusun?
Bende de aynısı oldu kendiliğinden düşmedi kürtajla aldırdımBenimde 2 hafta önce kalbi durmus ama hala her saat mide bulantısı yaşıyorum 9 hafta dayım kendiliğinden dusmesini bekliyorum ama hala leke bile yok ne yapacam şaşırdım artık bu 3 oldu
mthfr c677 geninde homozigot mutant var canm saglikli dogumda clexane 0.4 iigne ve aspirin kullandimMerhaba hangi geninizde pıhtılaşma var acaba ve hangi iğneyi kullandınız? Bende de var... ve iki kaybım var..
Peki kesesi gelişmeyen bebeğinizde kan sulandirici falan kullanıyormuydunuz. Kullanmanıza rağmen mi sonlandı gebelik çok zor bi durum kan pıhtılaşmasi olduğunu düşünüyorum bende ilk düştükte doktora gitmedim onda kesemi gelişmedi ne oldu bilmiyorum iki hafta günüm geçti kanda çıktı sonra ilk sağlıklı oldu bu kez acele etmek istemedim doktor için ama ikincide kese gelişmedi kusura bakmayn sizinde kafanızı dulduruyorm ama.
Peki kese gelişmemesinin nedeni neydievt kese gelismeyen gebeliktede igne ve aspirin kullandim bebekte sorun yoktu ama kalp atimi falan vardi kese kucuk oldugu icin bebek buyukdukce yer kalmadi 10 haftada kalp atimi durdu
Sağol kuzumMurabbaa burasi canim
Merhabalar benımde sızın gibi 2 kaybım var. Bende ıkıncıde clexan 0.4 ve coraspın kullanmama ragmen duştu hemdeBenim 1 homozigot 1 heterozigot genim 2 de kaybım var 2. De clexsan 0.4 kullanmıştım boş gebelik oldu sonra çok detaylı test yapıldı homosistein seviyesi 7 idi diğer pıhtılaşma ile ilgili şeylere de bakıldı ama hiç sorun yok ben anlamadım bu işi
Canım nasılsın tekrar yazdin mi görmedimCanım ilk 2 si dusuk oldu şimdi 3.ye hamileyim ama dusuk riski yüksek belki de düştü haberim yok cuma günü tekrar baktiracagiz sizin şu an var mı bebek bu arada ben homosistein i aç olcturmustum 7 çıkmıştı
Kızlar merhaba benimde kan pıhtım var coraspirin 100 mg günde bir tane içiyorum bundan 1 hafta önce yani adete 1 gün kala test yaptım negatif bugün gecikmenin 6.nci günü dün kan verdim 28.40 çıkmış doktoru aradım ben en erken yarın gidebilirim doktara bir problem olurmu doktor bana gebe kaldığını öğrenir öğrenmez gel iğneye başlayacağız demişti çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?