Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım benim 8 haftalıkti.kese var bebek yoktu.kürtaj oldum.2 özele gittim.ikisi de sadece ultrasonla baktı.1 tanesi sedece aspirin kullanmaya başla.diğeri de yine aspirin kullan ama hamile kaldığını öğrenir öğrenmez iğneye basliyacaz dedi.bu arada bende 25 günde adet oluyorum.sonra devlet hastanesine gittim.testler yapıldı.burdaki doktorda testlerinde pıhtılaşma yok.ama pıhtılaşma nin bir sürü çeşidi var.tedbir amaçlı aspirini kullan dedi.15 ocakta kürtaj oldum.bu ay başlayabilirsin çalışmalara dedi 3 doktorda .ne bileyim hamile kalınca aspirinlr mi devam edecem iğneyle mi .gerçi daha hamile değilim ama inşallah hayırlı vakitte hayırlısı ile hamile kalırız canım

H
hangi geninde var pıhtılaşma biliyormusun?

Kızlar düşük yApanlar nasıl başladı kanamanız bende 2 haftadır bebeğin kalbi durmuş yurtdışında kendiliğinden düşmesini bekliyorlar hemen kürtaja almıyorlar bebek 7hafta4günlük usg de,sata göre de 11 haftalık,ara ara kahverengi lekelenme oluyor ve adet sancısı,2 gün sonra uçak yolculuğu yapacağım sakınca olur mu kanamam çok olur diye korkuyorum açıkçası

anti kardiyolipin ıgM (ACA IgM 3,5
anTİ kardiyolipin ıgG(ACA IgG) 8,8
LA Lupus Antikoagulani negatif
LA1 Tarama testi 29,10
testler bu şekilde bende tam anlamadım.devlettteki doktor bir sürü çeşidinin olabileceğini hepsinin yapılmasının mümkün olmadığını hem yaşım itibari hemde boş gebelikten dolayı gebelik düşünüyorsan coraspin 100 mg başla dedi.

Benimde 2 hafta önce kalbi durmus ama hala her saat mide bulantısı yaşıyorum 9 hafta dayım kendiliğinden dusmesini bekliyorum ama hala leke bile yok ne yapacam şaşırdım artık bu 3 oldu

Benimde 2 hafta önce kalbi durmus ama hala her saat mide bulantısı yaşıyorum 9 hafta dayım kendiliğinden dusmesini bekliyorum ama hala leke bile yok ne yapacam şaşırdım artık bu 3 oldu
Bende de aynısı oldu kendiliğinden düşmedi kürtajla aldırdım genetik test yaptırmadın mı?

evt kese gelismeyen gebeliktede igne ve aspirin kullandim bebekte sorun yoktu ama kalp atimi falan vardi kese kucuk oldugu icin bebek buyukdukce yer kalmadi 10 haftada kalp atimi durdu

Merhaba kızlar..
1 yıl önce diyafram henrisinden kızımı kaybettim sezeryanla dogum yaptım bebegim 1 hafta yaşadı vefat etti 1 yıldan sonra doktor korunmayı bırak hamile kal dedi mthfr 677 heterozigot paı 4g5g heterozigot 2 genimde pıhtılaşma var 1 yıldır 100 mg coraspin içiyorum doktor hamile kalınca da aspirine devam edecegimi igne vermeyecegini söyledi korunmayı bırakıcam ama içim rahat degil ısrarlarıma ragmen igne vermiyor genlerim önemli degilmiş o yuzden igne olmz dedi benim durumumda olup bebegini saglıklı bir şekilde kucagına alan var mı acaba

Selamunaleyküm kızlar. Uzun zamandır takip ediyorum birçok yazıyı okudum kafama takılan bikaç sey oldu. Benim hikayemde sizler gibi. 1.5 yıllık evlıyim 29 yasındaym.Malesef 2 bebek kaybım var Agustos ayınca ilk bebek müjdemizi aldık ama kalp atışı olmadıgı için 8 haftalık kurtaja aldılar. Doktorum hic test yapmadan clexan 0.4 ve coraspın verdı tedbır amaclı. Snra ocakta ikıncı gebelık ve yıne aynı. kan yükselıyo kese görüyoruz hatta kalp atışı görülüyo. Ama 8. Hafta duruyo. Sonuc olarak gecenay yıne kurtaj oldum hemde ıgneye ılaca rağmen. 3 düşükten önce arastrmıyolar ama doktorum saolsun 3 dedı ve bıze testlerı yaptrdı. Suan sonuc beklıyoruz. Rsımle bana gen ve bana artı olarak trambofolı. Dpjtor %90 pıhtılaşma dıyo ama bakalım. Kafama takılan homosısteın demıasınz oda pıhtılaşma testı içindemi yoksa ayrımı yapılıyo. Ayrıysa nerde yapıyolar odamı çok pahalı bı test. Hrpsını yaptrmak istyrm çunku budefa neyse çıksın ona göre düşünelim çocuk yıne aynı seyler yaşanmasın inşallah

Selamün aleyküm kızlar.. bende yaklaşık iki buçuk aydır clexane igne ve aspirin kullanıyorum.. homozigot tek genim var.. doktorum bugün bebeğin gelişimine göre iğneyi iki günde bire düşürdü asprine devam dedi.. doktorumu dinledim ama içimde rahat etmedi.. benim gibi iki günde bir vurulan var mı acaba ..

Merhabalar benımde sızın gibi 2 kaybım var. Bende ıkıncıde clexan 0.4 ve coraspın kullanmama ragmen duştu hemde Pıhtılaşma ve kan testlerını verdık sonuc beklıyoruz ama homosısteın ılkdefa duyuyorum ona nerde baktırabılırım. Oda cok pahalı bı testmi tekrar cocuk dusunmeden once herseye baktırmak istiyorum

Canım nasılsın tekrar yazdin mi görmedim

Bugün bat günüm gelen giden yok ama kan tahlili negatif çıktı sonra pozitife dönermi sizce? Başına gelen varmı?

Kızlar merhaba benimde kan pıhtım var coraspirin 100 mg günde bir tane içiyorum bundan 1 hafta önce yani adete 1 gün kala test yaptım negatif bugün gecikmenin 6.nci günü dün kan verdim 28.40 çıkmış doktoru aradım ben en erken yarın gidebilirim doktara bir problem olurmu doktor bana gebe kaldığını öğrenir öğrenmez gel iğneye başlayacağız demişti çünkü

Olmaz İnşallah
İçini ferah tut
Coraspinin etkisi 1 haftaymış
İğnenin etkisi 24 saat
Bende de var pıhtılaşma ve 7. haftada başladım iğneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…