- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 646
- 53
- 32
Merhaba igneye beta daha baslardayken mi basladınız acabaCanim ben korunmayi biraktiktan 5 ay snra hamile kaldim 1 haftaya dustu kimyasal gebelikmis hayatimda ilk defa duymustum. Ozmn biseyden hbrim yok tabi pihtilasmaymis oymus buymus..her kadinda olur dediler. Sonraki ay baktim testim yine pozitif. Tam sevindim bu defa yine oldu derken baktim hcg degerim yine dusuyor yine kimyasal... dr dedi 3 olmadan bakmiyoruz. 3.yu beklemicem yaptiricam dedim testleri. Pihtilasma arti genetik testler yapildi esimle bana. Ve bu sonuc cikti mthfr128c homozigot. Ayrica hasimatom varmis tiroid hastasiymisim birde. Hepsi dusugu tetikleyen seyler. Velhasil bunlar cikinca yinede bana gebe kalmadan aspirine gerek yok diyen onceki doktoruma inat allah razi olsunki o donem gitmeye basladigim prof. verdi aspirin ve vitaminlerle denemeye devam ettik bu sekilde de 3. Ayimda hamile kaldim. Hemen igneye basladik. Yaklasik 1 yili buldu seruvenim anlayacagin..
Cok Sukur sonunda saglikla kavustum kizima.
Icimi ferahlattin teşekkür ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin seninde inşallahOlmaz İnşallah
İçini ferah tut
Coraspinin etkisi 1 haftaymış
İğnenin etkisi 24 saat
Bende de var pıhtılaşma ve 7. haftada başladım iğneye
Icimi ferahlattin teşekkür ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin seninde inşallah
Canım korkma bence. Beta degerın düşük. Geç döllenme olanikir. Buyuzdende 1 gun ıgneye geç başlaman sıkıntı yaratmaz dıye düşünüyorum inşallah. Srnın hangi gende pıhtılaşma var kacuncı gebelukKızlar merhaba benimde kan pıhtım var coraspirin 100 mg günde bir tane içiyorum bundan 1 hafta önce yani adete 1 gün kala test yaptım negatif bugün gecikmenin 6.nci günü dün kan verdim 28.40 çıkmış doktoru aradım ben en erken yarın gidebilirim doktara bir problem olurmu doktor bana gebe kaldığını öğrenir öğrenmez gel iğneye başlayacağız demişti çünkü
Hangi gende derken valla bu pıhtı bende yeni çıktığı için konuya pek hakim değilim bu benim kan testi olarak 3.cü gebeliğim ilk ikisi beta 12 ve 50 arasında çıkmıştı 2 gün sonra tekrarlandığında düşmüştü sonuç ve hep 4 haftalıkken olmuştu daha hiç kese görememiştimCanım korkma bence. Beta degerın düşük. Geç döllenme olanikir. Buyuzdende 1 gun ıgneye geç başlaman sıkıntı yaratmaz dıye düşünüyorum inşallah. Srnın hangi gende pıhtılaşma var kacuncı gebeluk
Inşallah bu sefer sağlıklı gebelik olur dua edin bana lütfen beta 28.40 yine değer çok düşük korkuyorum gerçekten rabbim bana bağışlasın bu bebeğiCanım korkma bence. Beta degerın düşük. Geç döllenme olanikir. Buyuzdende 1 gun ıgneye geç başlaman sıkıntı yaratmaz dıye düşünüyorum inşallah. Srnın hangi gende pıhtılaşma var kacuncı gebeluk
İnşallah canımm. Dualarım senınle. Ama belkı gec döllenmedır hemen gönlünü karartma. Pıhtılaşmanında derecelerı var ondan sordum hangı gen dıye. Hayırlısıyla saglıgıyla Allah sana bagıslasın ınsallah. Bnde sonuc beklıyorum daha. Bı cuksın sorun ına gore hareket etmek ıstyrm 2 kaybım var. Beta yukselıyo kese gorunuyo kalp atısında skntı yasıyorumInşallah bu sefer sağlıklı gebelik olur dua edin bana lütfen beta 28.40 yine değer çok düşük korkuyorum gerçekten rabbim bana bağışlasın bu bebeği
Şu homosısteıne nerde baktırıyosunzCanım ilk 2 si dusuk oldu şimdi 3.ye hamileyim ama dusuk riski yüksek belki de düştü haberim yok cuma günü tekrar baktiracagiz sizin şu an var mı bebek bu arada ben homosistein i aç olcturmustum 7 çıkmıştı
Allah yardımcın olsun inşallah gabila benimki pıhtıdan değil benim bi arkadaşta ta pıhtı var ondada bebek oluyor kese görülüyor kalp atışı duyulamadan gidiyor ama ben keseyi bile göremiyorum kimsayal dedi doktorların hepsi tabi inşallah pıhtıdan dirda coraspirin iyi gelir inşallah benim tüm sonuçlar iyiymiş sadece 4G/4G yazan var onun için doktor hap bile vermedi hamile kalınca gel iğneye başlarız dedi ben ısrar ettim de artık tamam coraspirin iç 1 tane dediİnşallah canımm. Dualarım senınle. Ama belkı gec döllenmedır hemen gönlünü karartma. Pıhtılaşmanında derecelerı var ondan sordum hangı gen dıye. Hayırlısıyla saglıgıyla Allah sana bagıslasın ınsallah. Bnde sonuc beklıyorum daha. Bı cuksın sorun ına gore hareket etmek ıstyrm 2 kaybım var. Beta yukselıyo kese gorunuyo kalp atısında skntı yasıyorum
İnşallah hepimizin. Allah yardımcın olsun inşallah gabila benimki pıhtıdan değil benim bi arkadaşta ta pıhtı var ondada bebek oluyor kese görülüyor kalp atışı duyulamadan gidiyor ama ben keseyi bile göremiyorum kimsayal dedi doktorların hepsi tabi inşallah pıhtıdan dirda coraspirin iyi gelir inşallah benim tüm sonuçlar iyiymiş sadece 4G/4G yazan var onun için doktor hap bile vermedi hamile kalınca gel iğneye başlarız dedi ben ısrar ettim de artık tamam coraspirin iç 1 tane dediyarın kısmetse gideceğim inşallah hastaneye rabbim seninde hakkında hayırlısını versin inşallah
Evet çok sıkıntılı değilmiş benimki Eşim de bi problem yok şükür ama benim bide eşimin kromozomlara bakılacak sonuç daha çıkmadı onu bekliyorum bende vallaha o dediğini bende bilmiyorum canım baktirdiysamda haberim yok hatırlamıyorumİnşallah hepimizin. ya okudugum kadarından anladıgım 4g 4g cok sıkıntılı bı pıhtılasma degıl tek basına. Eşin bi baktırsa acaba spermın genınden falan olabılırmı. Bıde homosısteın yazmıs burdakı arkadaslar. O nr bende bılmyrm ama sen ona baktırdınmı. Cunku tahlul sonucun sankı vok fazla bı pıhtılasma gbı degıl. Buarafa hayırlı haberlerını beklıyorum yarın ınsallah
HamileyimCanım naptın merak ettım seni gittınmı doktora
Pardon hamile haberini ilk buraya yazmışım zaten unuttum kafa kalmadı resmenCanım naptın merak ettım seni gittınmı doktora
doktora gittiniz mi adet gunu benimde negatif çıktı tekrar baktirmadimKızlar merhaba benimde kan pıhtım var coraspirin 100 mg günde bir tane içiyorum bundan 1 hafta önce yani adete 1 gün kala test yaptım negatif bugün gecikmenin 6.nci günü dün kan verdim 28.40 çıkmış doktoru aradım ben en erken yarın gidebilirim doktara bir problem olurmu doktor bana gebe kaldığını öğrenir öğrenmez gel iğneye başlayacağız demişti çünkü
Gittim adet gününu bırak adetten 2 gün sonra bile idrar testi bariz tek çizgiydi adete 3 gün kalaydı galiba beta 0.100 dü adetim gecikti bidaha yapayım dedim gecikmenin 6nci günü 28.40 cıktıdoktora gittiniz mi adet gunu benimde negatif çıktı tekrar baktirmadim
ayın 1inde adet olmam gerekti olmadım napim sence az bi leke geldi bekliyeyim mi test yaptorayim miGittim adet gününu bırak adetten 2 gün sonra bile idrar testi bariz tek çizgiydi adete 3 gün kalaydı galiba beta 0.100 dü adetim gecikti bidaha yapayım dedim gecikmenin 6nci günü 28.40 cıktı
Herhangi bi sorunun var mı seninde kan pıhtısı gibi meselaayın 1inde adet olmam gerekti olmadım napim sence az bi leke geldi bekliyeyim mi test yaptorayim mi
evet var iğne kullanmam gerek ama böyle ilk defa oluyor diğerlerinde hemen pozitif oluyordu acaba kimyasal mi diye düşünüyorumHerhangi bi sorunun var mı seninde kan pıhtısı gibi mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?