Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Merhaba igneye beta daha baslardayken mi basladınız acaba

Canım korkma bence. Beta degerın düşük. Geç döllenme olanikir. Buyuzdende 1 gun ıgneye geç başlaman sıkıntı yaratmaz dıye düşünüyorum inşallah. Srnın hangi gende pıhtılaşma var kacuncı gebeluk

Hangi gende derken valla bu pıhtı bende yeni çıktığı için konuya pek hakim değilim bu benim kan testi olarak 3.cü gebeliğim ilk ikisi beta 12 ve 50 arasında çıkmıştı 2 gün sonra tekrarlandığında düşmüştü sonuç ve hep 4 haftalıkken olmuştu daha hiç kese görememiştim

Inşallah bu sefer sağlıklı gebelik olur dua edin bana lütfen beta 28.40 yine değer çok düşük korkuyorum gerçekten rabbim bana bağışlasın bu bebeği

Inşallah bu sefer sağlıklı gebelik olur dua edin bana lütfen beta 28.40 yine değer çok düşük korkuyorum gerçekten rabbim bana bağışlasın bu bebeği
İnşallah canımm. Dualarım senınle. Ama belkı gec döllenmedır hemen gönlünü karartma. Pıhtılaşmanında derecelerı var ondan sordum hangı gen dıye. Hayırlısıyla saglıgıyla Allah sana bagıslasın ınsallah. Bnde sonuc beklıyorum daha. Bı cuksın sorun ına gore hareket etmek ıstyrm 2 kaybım var. Beta yukselıyo kese gorunuyo kalp atısında skntı yasıyorum

Şu homosısteıne nerde baktırıyosunz pıhtılasma testı ıcındemu yoksa baska bıyerdemı. Oda oahalı bır testmı

Allah yardımcın olsun inşallah gabila benimki pıhtıdan değil benim bi arkadaşta ta pıhtı var ondada bebek oluyor kese görülüyor kalp atışı duyulamadan gidiyor ama ben keseyi bile göremiyorum kimsayal dedi doktorların hepsi tabi inşallah pıhtıdan dirda coraspirin iyi gelir inşallah benim tüm sonuçlar iyiymiş sadece 4G/4G yazan var onun için doktor hap bile vermedi hamile kalınca gel iğneye başlarız dedi ben ısrar ettim de artık tamam coraspirin iç 1 tane dedi yarın kısmetse gideceğim inşallah hastaneye rabbim seninde hakkında hayırlısını versin inşallah

İnşallah hepimizin. ‍ ya okudugum kadarından anladıgım 4g 4g cok sıkıntılı bı pıhtılasma degıl tek basına. Eşin bi baktırsa acaba spermın genınden falan olabılırmı. Bıde homosısteın yazmıs burdakı arkadaslar. O nr bende bılmyrm ama sen ona baktırdınmı. Cunku tahlul sonucun sankı vok fazla bı pıhtılasma gbı degıl. Buarafa hayırlı haberlerını beklıyorum yarın ınsallah

Evet çok sıkıntılı değilmiş benimki Eşim de bi problem yok şükür ama benim bide eşimin kromozomlara bakılacak sonuç daha çıkmadı onu bekliyorum bende vallaha o dediğini bende bilmiyorum canım baktirdiysamda haberim yok hatırlamıyorum

Canım naptın merak ettım seni gittınmı doktora
Hamileyim çok şükür ama değerim daha 50 yi geçmedi beklemedeyim bugün geldim hastaneden iğneye başladım hem coraspirin hem iğne yapıyorum kendime inşallah benimle kalır bebeğim kromozom sonucumda çıkmadı daha hoş çıksada önemi yok artık bebeğim benimle kalsın sağlıkla yeter

Canım naptın merak ettım seni gittınmı doktora
Pardon hamile haberini ilk buraya yazmışım zaten unuttum kafa kalmadı resmen bak söyle anlatayim 02.04 tarihi sonuç 28.40 / 03.04 tarihi sonuç 49.40 / 04.04 tarihi sonuç 46.40 tabi hepsi farklı yerlerde yapıldı o yüzden doktorum düşük çıkması normaldir dedi salı günü gel bakalım dedi tabi dediğim gibi iğneye başlattı beni

Bu yazıyı okuyan okumayan bebek isteyen herkese rabbim bu duyguyu yaşatsın inşallah inanın bunu tüm kalbimle istiyorum allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ve tabi bende dahil rabbim sağlıkla benim de kucağımi doldursun inşallah

doktora gittiniz mi adet gunu benimde negatif çıktı tekrar baktirmadim

doktora gittiniz mi adet gunu benimde negatif çıktı tekrar baktirmadim
Gittim adet gününu bırak adetten 2 gün sonra bile idrar testi bariz tek çizgiydi adete 3 gün kalaydı galiba beta 0.100 dü adetim gecikti bidaha yapayım dedim gecikmenin 6nci günü 28.40 cıktı

Gittim adet gününu bırak adetten 2 gün sonra bile idrar testi bariz tek çizgiydi adete 3 gün kalaydı galiba beta 0.100 dü adetim gecikti bidaha yapayım dedim gecikmenin 6nci günü 28.40 cıktı
ayın 1inde adet olmam gerekti olmadım napim sence az bi leke geldi bekliyeyim mi test yaptorayim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…