Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evet var iğne kullanmam gerek ama böyle ilk defa oluyor diğerlerinde hemen pozitif oluyordu acaba kimyasal mi diye düşünüyorum
O zaman test yap derim sağlık ocağı ücretsiz nasıl olsa benim bizim doktora anlatmıştım herşeyi 1 ayda 3/4 defa görebilirsiniz beni dedim iğne yapmam gerekiyor o yüzden olabildiğince erken öğrenmem lazım dedim anlayışla karşıladı git yaptır madem ki sende iğne kullanman lazım işini şansa bırakma biran önce iğneye başlarsın

evet var iğne kullanmam gerek ama böyle ilk defa oluyor diğerlerinde hemen pozitif oluyordu acaba kimyasal mi diye düşünüyorum
Canım ozaman aksatma gıt hemen kanda baktır. Varsa dırek iğneye başlarsın. Sende kac kayıp var hangı genlerde pıhtılaşma

[TD] 115.[/TD]
[TD] guzelsozlerl [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] 2 kimyasal gebelik 2 düşük [/TD]
[TD] MTHFR C677 HETEROZİGOT el [/TD]
[TD] coraspin100mg günde 1 kullanıyorum ve folbiol günde 1...hamile kalınca hergün iğne [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] beklemede [/TD]

Benimde 677 heterozigot paı heterozigot 2 genimde pıhtılaşma var doktorum igneye gerek yok coraspin yeterli olur hamile kalınca yeterli olur dedi..siz hamile kalınca hergün igne yazmışsınız bu konuda bilgi verirmisin bu genle alakalı doktorunuz ne dedi acaba kafama çok takıyorum da

4 . Kimyasalımı yaşadıgımıda bugün ögrendim. İşteyim bogazım düğümleniyo çok umutsuzum artık. Bunda clexan ve aspirin de başlamıştık. Ne yapcagımı bilmiyorum. Hergün insanların çocuk sorularına cevapsız kalmaktan çok yoruldum. Ne kadar zormuş. Rabbim sen bana ve tüm benim gibi olanlara yardım et

Umudunu kaybetme rabbim büyük zamanı vardır olur inşallah
Kimyasal gebelikler spremle alakalı oluyor diye biliyorum eşinize sprem dna hasar testi falam yaptırdınız mı?

Hangi geninizde pıhtılaşma var acaba

Geçmiş olsun arkdaşım seni çok çok iyi anlıyorum. Bu yollardan acı tecrübelerle geçmiş biri olarak yazıyorum sana. Rahim filmi çektirdin mi? Benim rahmimde şekil bozukluğu vardı operasyon ile düzelttiler. İlk gebeliğim farklı süreçlerim vardı ama korunmayı bıraktıktan sonra İki defa üstüste kimyasal yaşadım. Corsdpin clexane ve prednol(bağışıklık baskılayıcı ilaç kortizon) kullanmama rağmen hemde ikisinde de. Dr ların ile görüş belki rahimde yapısal bi bozukluk vardır o yüzfen tutunamıyordur.

Geçmiş olsun arkdaşım seni çok çok iyi anlıyorum. Bu yollardan acı tecrübelerle geçmiş biri olarak yazıyorum sana. Rahim filmi çektirdin mi? Benim rahmimde şekil bozukluğu vardı operasyon ile düzelttiler. İlk gebeliğim farklı süreçlerim vardı ama korunmayı bıraktıktan sonra İki defa üstüste kimyasal yaşadım. Corsdpin clexane ve prednol(bağışıklık baskılayıcı ilaç kortizon) kullanmama rağmen hemde ikisinde de. Dr ların ile görüş belki rahimde yapısal bi bozukluk vardır o yüzfen tutunamıyordur.

Canım nasılsın bebiş nasıl iyisinizdir inşallah birşey sorucam canım
sen hala prednol kullanıyor musun

Canım nasılsın bebiş nasıl iyisinizdir inşallah birşey sorucam canım
sen hala prednol kullanıyor musun
Yok canım folik asit dışında hiçbişey kullanmıyorum kullanmadım. Bugün yeni magnezyuma başlıcam o kadar. Sordun mu başka dr lara canım. Çok haklısın bende senin gibiydim. Çok sordum danıştım bi şekilde rahatlattım kendimi. Sanıyorum artık factör v mutasyonu olmayanlara çok fazla verilmiyor kan sulandırıcı etkisi görülmediği için.

Uludag üni.mehmet aral atalay randevu aldım 17 nisana gidicem bakalım o ne diycek canım çok tedirginim biriside beni rahatlatsa iyi olucak...evet dedigin gibi mthfr genini önemsemiyorlar ve benim bebegimin kaybının nedeni pıhtılaşma degil o yüzden çok kaybında olmadıgı için hiç gerek yok sana niye pıhtılaşma testi yapmışlar onuda anlamadım dedi bursada ki doktor
Tsh falan bakıldı normal çıktı.hamile kalınca prednole devam edicem şuan 4 mg kullanıyorum gebe kalınca prof.dahiliye doktoru mg ayarlıycakmış hayırlısı artık hamile kalsam ona göre hareket edicem biraz yorucu olucak ama bebek için herşeye deger.bakalım mehmet bey ne diycek bana

Merhaba. Okudugumdan anladıgım kadarıyla mthfr ve pai yanı sızde olanlar çok onemlı pıhtılaşmalar degılmıs. Buyuzdende doktorlar arası fark oluyo herlde. Kımı sadece coraspın kımı ıgne dıyo. Bnm 2 düşügüm var kalp atısı duyulmadıgı için. Bana ılk düşükten snra test bıle yapmadan sadece ıhtımale karsılık ıkıncı hamılelıgımdr ıgne ve coraspın verdı mesela. Gercı yıne kayıp oldu ama nasıp. Dıyrcegım doktorumdan kaynaklıdır sadece aspırın yetrlı demesı. Sen homısusteıne baktrdınmı. Oda onrmlıymıs dıye okuduö. Brlkı sorun ordadır. Buarada kac düşük var

Ay canim.sen hamile misiiin cok sevindim ,Rabbim.saglikla kucağına almayi nasip etsin.

Evet doktordan doktora fark var mthfr genini pek önemsemiyorlar zaten ben taşıyıcıyım heterozigot benm mutasyonum
Hemosisteine baktırıyorum 1 yıldır normaldi hatta çok iyidi bu sonda prednol ilacımı bıraktırınca doktor biraz yükseldi tekrar et ilaca dedi şuan hamile degilim 4 mg prednol içiyorum hemosisteini nerden duydunuz?her doktor baktırmıyor ve herkez bilmiyor ankarada ki doktorum 3 ayda 1 baktırıyor bursada ki doktorum gerek yok baktırmaya diyor bende insanım kafam allak bullak oldu iyice ama içim rahat korunmayı bıraktık tsh bakıldı pıhyılaşmaya bakıldı bütün testlerim yapıldı şuan hafta da 1 folbiol haftada 2 gün bemiks c hergün prednol ve coraspin içiyorum prof.dahiliyede bütün testlerimi yaptırdı muayne etti şimdilik bir sıkıntı yok herşeyin hayırlısı
Peki daha sonra baktırdınız mı hangi gende pıhtılaşma var diye faktör v leinden önemliymiş

2. Kurtajı 4 martta oldum üçten önce yapmıyolar testleri ama doktorum saolsun üç diye yolladı bizi arastrma hastamesine ve mart 19 da kan verdik. Eşim sadece gen için bende hem trambofılı hem gen için. Duan sonuc beklıyorum bende. Ve korkuyorum çünkü dedigim gini ikinci hamılelıgımde clexan 04 ve coraspınle düşük oldu. Doktor bi bakalım test sonuclarına belkı iğnenin dozu az gelmiştir dedi. Bekleme aşamasındayım şuan bakalm hayırlısı homosısteını doktorum istemedi ben burdakı arkadasların yorumlarından gordum. Kafama taktım test sonucları cıktıgında doktora gıdecem inşallah ozaman sormayı düşünğyorum hatta. Nerde yaptırıyosunz bu testı bılgı verebılırmısın bana bıraz. Oda çok pahalı bı testmı ve neye göre isteniyo. Cok soru sorduö farkndayım kusura bakmayın. Sadece cok korkar oldum herseyden artık sızınde herseye bakılfı ve sonuclandoysa ne mutlu inşallah kısa zamanda hayırlı habetını alırız

Son düzenleme:
2. Kurtajı 4 martta oldum üçten önce yapmıyolar testleri ama doktorum saolsun üç diye yolladı bizi arastrma hastamesine ve mart 19 da kan verdik. Eşim sadece gen için bende hem trambofılı hem gen için. Duan sonuc beklıyorum bende. Ve korkuyorum çünkü dedigim gini ikinci hamılelıgımde clexan 04 ve coraspınle düşük oldu. Doktor bi bakalım test sonuclarına belkı iğnenin dozu az gelmiştir dedi. Bekleme aşamasındayım şuan bakalm hayırlısı homosısteını doktorum istemedi ben burdakı arkadasların yorunlarından gordum. Kafama taktım test sonucları cıktıgında doktora gıdecem inşallah ozaman sormayı düşünğyorum hatta. Nerde yaptırıyosunz bu testı bılgı verebılırmısın bana bıraz. Oda çok pahalı bı testmı ve neye göre isteniyo. Cok soru sorduö farkndayım kusura bakmayın. Sadece cok korkar oldum herseyden artık sızınde herseye bakılfı ve sonuclandoysa ne mutlu inşallah kısa zamanda hayırlı habetını alırız

Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın çok zor allhım kimsenin kucagınıda boş bırakmasın inşallah..istedigin kadar soru sorabilirain burası onun için var ögrenmek için bilgi paylaşmak için elimden geldigi kadar yardımcı olmak isterim tsh baktırın isterseniz ben hacettepe üni.prof.gidiyordum bebegimi diyafram henrisinden kaybettim hemosisteini ben bilmezdim doktorum yaptırıyordu prof.oldugu için 112 tl muayne ücreti var sabit ücret yani testleri yapıyo onlar için ekstra bir ücret alınmıyo araştırma hastanelernde dışarıda ki fiyatları bilmiyorum canım bana
C4 komleman,hemosistein,antitronbin III aktivitesi,protein c rezistansı,çinko,b12,anti nükleer antikor,anti periyatel antikor,anti ds dna bunlara bakıyor sürekli ama artık o doktoruma gtmiyorum ankarada doktor ben bursada oturuyorum burada uludag üni.gidiyorum asla özel hastaneleri tavsiye etmiyorum illaki özel olsun diyorsanız üni.prof.gidebilirsinz baya ilgili oluyorlar ve herşeye bakıyolar
Sizin hangi genininzde pıhtılaşma var oda önemli tabi doktorum sadece düşüklerin pıhtılaşmadan oldugunu söyleyemeyiz bunun yanında diger testlere de bakılması gerekiyor demişti özellikle tsh bakıldımı diye sormuştu onada baktırdım zaten rabbim yardımcınız olsun inşallah güzel haberler yazarız hepimiz buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…