Amin allah razı olsun beta sonucum 46 çıktı çok şükür bugün yine kan verdim iğneye de başladım kan pıhtısı için inşallah yükselmiştir değerAy canim.sen hamile misiiin cok sevindim ,Rabbim.saglikla kucağına almayi nasip etsin.
Rabbim sabır versin dert kişiye büyüktür bilirim tez vakitte sağlıkla kucağın dolar inşallahEzmu0810 kirmizidefter mthfr hetrozigot. Lupus antikoagulanı+ bide ant b2 mikrogloblun + (tekrarlayan düşüklerle alakalıymış) 3. Den sonra bu konuda uzman bi hocaya gittim gebe kalır kalmaz asprin clexan prednol başlıcaz dedi. Başladık ama yine aynı. Rahim filmi çektirmedim. DNA hasarı normal sınırlarda eşimin. İlaç başlayınca bu sefer olcak diye çok umut ettim nasip olmadı. Nekdr zormuş. Rabbim kimseye yaşatmasın. Bogazımda kocaman bi düğüm var nefes alamıyorum yutkunamıyorum. Hep içimde ilaç kullanınca olcak umudu vardı bugün Hem bebeğimi hem umudumu kaybettim
Allahım acını dindirsin kucagını doldursun inşallah ama nolur umudunu kaybetme bak bana ben evladımı 9 ay taşıdım dogurdum sevdim kokusu hala burnumda ben onu severek morga götürsüm vefat etti kızım melegim yinede şükrediyorum içimde umut var tekrar anne olma umudu sende elinden geleni yap rabbim bir zaman biçmiştir hayırlı zamanda nasip etsin sana daha zamanı gelmemiş demek ki gerisi tevekkül için sıkılınca istedigin zaman yazabilrsin buralardayız hepEzmu0810 kirmizidefter mthfr hetrozigot. Lupus antikoagulanı+ bide ant b2 mikrogloblun + (tekrarlayan düşüklerle alakalıymış) 3. Den sonra bu konuda uzman bi hocaya gittim gebe kalır kalmaz asprin clexan prednol başlıcaz dedi. Başladık ama yine aynı. Rahim filmi çektirmedim. DNA hasarı normal sınırlarda eşimin. İlaç başlayınca bu sefer olcak diye çok umut ettim nasip olmadı. Nekdr zormuş. Rabbim kimseye yaşatmasın. Bogazımda kocaman bi düğüm var nefes alamıyorum yutkunamıyorum. Hep içimde ilaç kullanınca olcak umudu vardı bugün Hem bebeğimi hem umudumu kaybettim
Öncelıkle amın canım inşallah tek duam Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın çok zor allhım kimsenin kucagınıda boş bırakmasın inşallah..istedigin kadar soru sorabilirain burası onun için var ögrenmek için bilgi paylaşmak için elimden geldigi kadar yardımcı olmak isterim tsh baktırın isterseniz ben hacettepe üni.prof.gidiyordum bebegimi diyafram henrisinden kaybettim hemosisteini ben bilmezdim doktorum yaptırıyordu prof.oldugu için 112 tl muayne ücreti var sabit ücret yani testleri yapıyo onlar için ekstra bir ücret alınmıyo araştırma hastanelernde dışarıda ki fiyatları bilmiyorum canım bana
C4 komleman,hemosistein,antitronbin III aktivitesi,protein c rezistansı,çinko,b12,anti nükleer antikor,anti periyatel antikor,anti ds dna bunlara bakıyor sürekli ama artık o doktoruma gtmiyorum ankarada doktor ben bursada oturuyorum burada uludag üni.gidiyorum asla özel hastaneleri tavsiye etmiyorum illaki özel olsun diyorsanız üni.prof.gidebilirsinz baya ilgili oluyorlar ve herşeye bakıyolar
Sizin hangi genininzde pıhtılaşma var oda önemli tabi doktorum sadece düşüklerin pıhtılaşmadan oldugunu söyleyemeyiz bunun yanında diger testlere de bakılması gerekiyor demişti özellikle tsh bakıldımı diye sormuştu onada baktırdım zaten rabbim yardımcınız olsun inşallah güzel haberler yazarız hepimiz buraya
Canım senıde çok merak edıyr alınca sonucu yaz yukselmısmı dıye.Allahım dularınınkabul etsın inşallahAmin allah razı olsun beta sonucum 46 çıktı çok şükür bugün yine kan verdim iğneye de başladım kan pıhtısı için inşallah yükselmiştir değerhenüz korkuyorum yine düşecek diye o yüzden çok fazla dillendiremiyorum
Sonucu alır almaz yazarım inşallah allah razı olsun sağlıkla tutunsun bebeğim bana başka birşey istemiyorumCanım senıde çok merak edıyr alınca sonucu yaz yukselmısmı dıye.Allahım dularınınkabul etsın inşallah
Amin canım rabbim hepimize sabır versin herkez baana çocuk yap ne bekliyosun dediler sabırla içim kan aglayarak cevep verdim etrafımda konuşan boş insan çok var eşimle sabrettik ele ele herşeyi aştık tahliller yaptırdık içimz rahat oldu o şekilde korunöayı bıraktık eger hamile kalırsam evladım rabbime emanet olsun tefriciye okuyorum elimi karnıma koyup çok rahatlatıyo beni sanada tavsiye ederim.Öncelıkle amın canım inşallah tek duam verıdgın bılhıler içinde çok çok saol. Nekadar ayrıntılıymıs ben bunları hıc bılmyrm. Bıtek trambofılı ve genetık bakılıyo bıze suan ama tsh ıda arastırcam inşallah. Benm doktorum özelde çok tesadufı gırıp asırı memnun kaldıgım için devam ettıgım bı doktor. Acıklayıcı arastırıcı ve enonmlısıde sırf para almak ıvın gereksz bsy ıstemıyo. Bu testler ıcın bıle burda yaptrmayın vok pahalı unı hastanesınde tanıdıgım var oraya yonlendoreyeım sızı dedı saolsun. Bıde zaten calısyrm ve calısıyosanz bılırsınz izinler sıkıntı oluyo hastane için bile olsa kimse derdini anlamıyo malesef. Bundan dolayı akşamları özele gıdıyrm. Herseyın hayırlısı olsun inşallah. 2 haftası fln var trambofılı sonuclarının bı sonuclansnda sotun ordaysa genetık sonucunu beklemeden bırakatım korunmayı dıyorum. Cnku genetık 2 ay snra cıkacakmıs Rabbım sanada sabır versın ben kalp atısını goruyrm duyamadan gıdıyo nekadr yıptatıyokı sen neler yasamıssın Allahım sabır versın
Amınn canımm. En iyisini yapmışsınız. İnsanları susturamıyosun malesef. Ne anlıyolar ne dınlıyolar ancak yorum. Buyuzden bu sıteye uyelık yaptım zaten aynı durumda olan anlar. Bi çıksın hepsini paylasırım inşallah. Dua herseyın başı okurum tabıkı. Bıde meryem suresı var onuda paylaşayım sızlerle. Çocuk olması ıcin hergun 1tane oku 41 gun dedıler. Adetkende yerıne baskası okuyo bırakmıyosun yani. ve ben ıkısındede sureyı bıtırdıgım ay hamıle kaldım cok sukur. Hepınıze tabsıye ederımAmin canım rabbim hepimize sabır versin herkez baana çocuk yap ne bekliyosun dediler sabırla içim kan aglayarak cevep verdim etrafımda konuşan boş insan çok var eşimle sabrettik ele ele herşeyi aştık tahliller yaptırdık içimz rahat oldu o şekilde korunöayı bıraktık eger hamile kalırsam evladım rabbime emanet olsun tefriciye okuyorum elimi karnıma koyup çok rahatlatıyo beni sanada tavsiye ederim.
Sonuçların çıkıncada ve verdigin kararları buraya bizede yaz merak ederim aklım sende kalır inşllah herşey istedigimz gibi olur da evlat sahibi oluruz allahım isteyen ve hak eden herkeze nasip etsin inşallah.
Benim özelden agzım yandı o yüzden yazdım 28 haftalıkken kızıma teşhis koydular ve bu hastanede seni doguma alamayız yeterli degiliz dediler öyle ortada kala kaldım zaten dünya başıma yıkılmştı ondan sonra özellere karşı bir duvarım var üni.hastanelerinde prof.eniyisi
Tavsiyen için çok sagol okurum tabi içimizi tek ferahlatan duadır rabbim gönlümüze göre versinAmınn canımm. En iyisini yapmışsınız. İnsanları susturamıyosun malesef. Ne anlıyolar ne dınlıyolar ancak yorum. Buyuzden bu sıteye uyelık yaptım zaten aynı durumda olan anlar. Bi çıksın hepsini paylasırım inşallah. Dua herseyın başı okurum tabıkı. Bıde meryem suresı var onuda paylaşayım sızlerle. Çocuk olması ıcin hergun 1tane oku 41 gun dedıler. Adetkende yerıne baskası okuyo bırakmıyosun yani. ve ben ıkısındede sureyı bıtırdıgım ay hamıle kaldım cok sukur. Hepınıze tabsıye ederım
İnsAllah Rabbim hayirli haber almani nasip etsin canimAmin allah razı olsun beta sonucum 46 çıktı çok şükür bugün yine kan verdim iğneye de başladım kan pıhtısı için inşallah yükselmiştir değerhenüz korkuyorum yine düşecek diye o yüzden çok fazla dillendiremiyorum
Canım ozaman aksatma gıt hemen kanda baktır. Varsa dırek iğneye başlarsın. Sende
Bugün kırmızıları gördüm malesef kiO zaman test yap derim sağlık ocağı ücretsiz nasıl olsa benim bizim doktora anlatmıştım herşeyi 1 ayda 3/4 defa görebilirsiniz beni dedim iğne yapmam gerekiyor o yüzden olabildiğince erken öğrenmem lazım dedim anlayışla karşıladı git yaptır madem ki sende iğne kullanman lazım işini şansa bırakma biran önce iğneye başlarsın
Rahatlatır seni duyduğum kadarıyla iyi bi dr rahatlatır diye düşünüyorum. Senin ankaradaki ne denişti pıjtılaşma için. Ben prednolu 16 mg kullanıyodum. Az kalmış randevu a ben de merak ettim canım ya hayırlı haberlerle gel inşallahUludag üni.mehmet aral atalay randevu aldım 17 nisana gidicem bakalım o ne diycek canım çok tedirginim biriside beni rahatlatsa iyi olucak...evet dedigin gibi mthfr genini önemsemiyorlar ve benim bebegimin kaybının nedeni pıhtılaşma degil o yüzden çok kaybında olmadıgı için hiç gerek yok sana niye pıhtılaşma testi yapmışlar onuda anlamadım dedi bursada ki doktor
Tsh falan bakıldı normal çıktı.hamile kalınca prednole devam edicem şuan 4 mg kullanıyorum gebe kalınca prof.dahiliye doktoru mg ayarlıycakmış hayırlısı artık hamile kalsam ona göre hareket edicem biraz yorucu olucak ama bebek için herşeye deger.bakalım mehmet bey ne diycek bana
Çok hemde çok zor. Bence canım işini riske atma bi rHim filmi çektir. Artık zor bişey değil rahim filmi çektirmek ben hiç sorun yaşamadım. Bu kayıpların tek sebebi pıhtılaşma değil gerçekten. Herkesin başka başka şeyleri çıkıyor. Ben öok okudum burda ğıbtılaşma deyip iğneyi hapı dayayıp aslında basit bi tsh tiroit sorunu olupta kaybedeni. Sen tiroitlrrine baktır progestanına baktır rahim filmi seçeceğini de dr la görüş bence.Ezmu0810 kirmizidefter mthfr hetrozigot. Lupus antikoagulanı+ bide ant b2 mikrogloblun + (tekrarlayan düşüklerle alakalıymış) 3. Den sonra bu konuda uzman bi hocaya gittim gebe kalır kalmaz asprin clexan prednol başlıcaz dedi. Başladık ama yine aynı. Rahim filmi çektirmedim. DNA hasarı normal sınırlarda eşimin. İlaç başlayınca bu sefer olcak diye çok umut ettim nasip olmadı. Nekdr zormuş. Rabbim kimseye yaşatmasın. Bogazımda kocaman bi düğüm var nefes alamıyorum yutkunamıyorum. Hep içimde ilaç kullanınca olcak umudu vardı bugün Hem bebeğimi hem umudumu kaybettim
Aa duydun mu o doktoru eger tanınan bir doktorsa iyidir demek ki baya iyi yorumlar okudum ona aldım bakalım ne diycek.Rahatlatır seni duyduğum kadarıyla iyi bi dr rahatlatır diye düşünüyorum. Senin ankaradaki ne denişti pıjtılaşma için. Ben prednolu 16 mg kullanıyodum. Az kalmış randevu a ben de merak ettim canım ya hayırlı haberlerle gel inşallah
Sonucum 43 çıktı yine kimyasalİnsAllah Rabbim hayirli haber almani nasip etsin canim
Ben dr araştırdığım dönem bakmıştım ama fakülte ters ve uzak olduğu için eşim istemedi. Mehmet bey bölüm dekanı sanırım. Belgin mi bilge mi bi dr daha var oda iyi diyorlar. Senin kendi takıntın yetmiyomuş gibi bide dr un takıntısı çAa duydun mu o doktoru eger tanınan bir doktorsa iyidir demek ki baya iyi yorumlar okudum ona aldım bakalım ne diycek.
Ankarada ki doktorum bebek içinde izin vermiyodu hala muhtemelen o igne vericekti bana çok takıntılı bir doktor 1 yıldır hastasıyım sanki 10 yıldır hastasıyım zmaanım çok gitti takıntıları yüzünden yolda problem oldugu için bursada bir doktor bulmam şarttı bebek için izin verdiler bnde seve seve olur dedim. :)bıraktık korunmaayı
Rabbim büyük yüregini ferah tut allahım seninde kıcagını doldursun inşallah hepimiz anne olalım yüzümüz gülsünEzmu0810 cnm rabbim sabır versin. Güzel günlerde güzel evlatlar büyüt inşallah . Aslında mthfr heterozgt için igneye gerek yok bencede. Toplumun çogunda var zaten olmayan insan yokki. Faktor v leiden ciddi pıhtılaşma bozuklugu. Bende yok şükür. Bende antifosfolipit antikor sendrom var. Bundada iğne işe yarıyomu belli degil ama kullanılıyo işte. Kullandım ama yine olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?