Canımm bozma moralını Allah hayırlısını nasip etsinSonucum 43 çıktı yine kimyasal
Canım sen yaptırdınmı testBugün bat günüm gelen giden yok ama kan tahlili negatif çıktı sonra pozitife dönermi sizce? Başına gelen varmı?
Yok canım kırmızıları gördümCanım sen yaptırdınmı test
Anladım canım hayırlısı olsun.Yok canım kırmızıları gördüm
Değerim çok düşük olduğu için kürtaj yapmalarına gerek kalmaz kanamayla gider o ilk ikiside öyle olmuştu çünküCanımm bozma moralını Allah hayırlısını nasip etsinkurtajmı dedıler yoksa kanamaylamı düşecekmiş
Bence bekle canım 1 aydan birşey olmaz canın yanmasında bekle belki ilaç tedavisi görecegin bir durum olur doktor belki bebek için izin vermez bilemezsin yani o yüzden tehlikeye atma bnce kötü şeyler yaşamaktansa en iyisi önlem almakKızlar selamya testlerı verelı 3 hafta oldu. Smdı labaratuarı aradım çıktımı sonuc dıye. Daha cok yenı vermışsiniz çıkmamış 2 haftası fln var diyo 3 haftanın neresı yenı anlamadım pazartsı adet olmustum. Yumurtlama gününe yetısır test sonucları dıyodum ama yetişmeyecek galıba sızce yınede bıraksammı korunmayı yoksa beklesemmı sonucları hemen tutacak dıye bısey yok ama tutarsada zaten ben ogrenene kadar cıkmıs olur sonuçlar inşallah cok aradayım nolur fıkır verın ((
Lupusu bilmiyorum..Eki Görüntüle 2133623 Eki Görüntüle 2133623 Hanımlar iyi günler, arka arkaya üç düşük yaptım,kromozon testleri ve pıhtılaşma tesleri yapıldı, kromozom testlerim çıktı onu doktor gördü sıkıntı yok dedi, pıhtılaşma testi yeni çıktı kontrol günüme bir hafta var, anlayanlar bana yardımcı olabilirlermi
Aynen canım mantıklısı o tabıkı ama vakıt gecmıyo yaBence bekle canım 1 aydan birşey olmaz canın yanmasında bekle belki ilaç tedavisi görecegin bir durum olur doktor belki bebek için izin vermez bilemezsin yani o yüzden tehlikeye atma bnce kötü şeyler yaşamaktansa en iyisi önlem almak
Bende vakit geçmiyor diye diye bir baktım ki 1 yıl geçmiş dayan canım 1 aycıktan birşey olmz en azından için rahat eder inşallah sonuçlarında güzel çıkarda heöen başlarsın bebeiş çalışmalarınaAynen canım mantıklısı o tabıkı ama vakıt gecmıyo yaneyse sabır artık yapıcak bsy yok cok saol
Bilmiyorum sadece pıhtılaşma olabilir dendi testler yapıldı,bebek aspirini içmemi söyledi aspirini içerken hamile kaldım 6+3 de kalp atışı duyuldu herşey yolundaydı aspirini bırak iki hafta sonra kontrole gel dedi doktor kontrole gittiğimde7+3 de bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim ve malesef kürtaj olmak zorunda kaldım ,tekrar test istedi çıkan sonuçlarda bunlarLupusu bilmiyorum..
Hemosistein çok azda olsa referans aralıgına göre birzcık düşük onun dışındakiler gayet iyi zatwn yanda referans aralıklarıda yazıyor..
Hangi genlerinizde pıhtılaşma var acaba
Aynıyız senlr canım. Benımde 6 haftada kalp atısı vardı duymadım ama gordum ultrasonda 7. Hafta durdu. 2sıde aynıydı. Bıde ıkıncıde test bıle yapılmadan ıgne ve asprın kullanmama ragmen. Burda hep homozıgıt heterezıgot gbı seyler okuyrm seninkine baktım ama ınan hıc anlamadıgım için yorum yapamadım. Sonucun nekadar zamanda cıktı senın ben hala beklemedeyım. Doktorla gorustugunde mutlaka haberdar et olurmuBilmiyorum sadece pıhtılaşma olabilir dendi testler yapıldı,bebek aspirini içmemi söyledi aspirini içerken hamile kaldım 6+3 de kalp atışı duyuldu herşey yolundaydı aspirini bırak iki hafta sonra kontrole gel dedi doktor kontrole gittiğimde7+3 de bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim ve malesef kürtaj olmak zorunda kaldım ,tekrar test istedi çıkan sonuçlarda bunlar
Benim kromozom testi 1 ay da pıhtılaşma testide 15 günde çıktı, inşallah sen de ve tüm bekleyenler biran önce sonuca ulaşıp evlatlarını kucaklarımıza alırız,tm canım sonuca doktor bakınca yazarım burdanAynıyız senlr canım. Benımde 6 haftada kalp atısı vardı duymadım ama gordum ultrasonda 7. Hafta durdu. 2sıde aynıydı. Bıde ıkıncıde test bıle yapılmadan ıgne ve asprın kullanmama ragmen. Burda hep homozıgıt heterezıgot gbı seyler okuyrm seninkine baktım ama ınan hıc anlamadıgım için yorum yapamadım. Sonucun nekadar zamanda cıktı senın ben hala beklemedeyım. Doktorla gorustugunde mutlaka haberdar et olurmu
Bana bide rahim filmi çekilcek regl olunca, sen çekindinmi hiç rahim filmi yada doktor önerdimiAynıyız senlr canım. Benımde 6 haftada kalp atısı vardı duymadım ama gordum ultrasonda 7. Hafta durdu. 2sıde aynıydı. Bıde ıkıncıde test bıle yapılmadan ıgne ve asprın kullanmama ragmen. Burda hep homozıgıt heterezıgot gbı seyler okuyrm seninkine baktım ama ınan hıc anlamadıgım için yorum yapamadım. Sonucun nekadar zamanda cıktı senın ben hala beklemedeyım. Doktorla gorustugunde mutlaka haberdar et olurmu
Şimdilik istemedi canım. Test sonucları bı cıksın gotureyım bakayım ozaman istermi istemezmi. Ama artık cok kolay agrısız yapıldıgını duymustum. Baktır enazndan kafan rahat etsın.Bana bide rahim filmi çekilcek regl olunca, sen çekindinmi hiç rahim filmi yada doktor önerdimi
MalesefArkadaşlar merhabalar 23 şubatta bende bebeğimi 24 haftada kalbinin durması sonucu kaybettim trombofili paneli testi yaptırdık sonucu 2 ayda çıkıyormuş
Evet ilk sizin?Malesef1-1.5 ay dedıler banada. Yukarda yazdım okudunmu bılmyrm. 3 hafta once verdık kanı. Daha yenı vermıssınz dedıler bugum labaratuarı aradıgımda çok gecmıs olsun buarada. İlkmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?