Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canımm bozma moralını Allah hayırlısını nasip etsin kurtajmı dedıler yoksa kanamaylamı düşecekmiş
Değerim çok düşük olduğu için kürtaj yapmalarına gerek kalmaz kanamayla gider o ilk ikiside öyle olmuştu çünkü

Hanımlar iyi günler, arka arkaya üç düşük yaptım,kromozon testleri ve pıhtılaşma tesleri yapıldı, kromozom testlerim çıktı onu doktor gördü sıkıntı yok dedi, pıhtılaşma testi yeni çıktı kontrol günüme bir hafta var, anlayanlar bana yardımcı olabilirlermi

Kızlar selam ya testlerı verelı 3 hafta oldu. Smdı labaratuarı aradım çıktımı sonuc dıye. Daha cok yenı vermışsiniz çıkmamış 2 haftası fln var diyo 3 haftanın neresı yenı anlamadım pazartsı adet olmustum. Yumurtlama gününe yetısır test sonucları dıyodum ama yetişmeyecek galıba sızce yınede bıraksammı korunmayı yoksa beklesemmı sonucları hemen tutacak dıye bısey yok ama tutarsada zaten ben ogrenene kadar cıkmıs olur sonuçlar inşallah cok aradayım nolur fıkır verın ((

Bence bekle canım 1 aydan birşey olmaz canın yanmasında bekle belki ilaç tedavisi görecegin bir durum olur doktor belki bebek için izin vermez bilemezsin yani o yüzden tehlikeye atma bnce kötü şeyler yaşamaktansa en iyisi önlem almak

Lupusu bilmiyorum..
Hemosistein çok azda olsa referans aralıgına göre birzcık düşük onun dışındakiler gayet iyi zatwn yanda referans aralıklarıda yazıyor..
Hangi genlerinizde pıhtılaşma var acaba

Aynen canım mantıklısı o tabıkı ama vakıt gecmıyo ya neyse sabır artık yapıcak bsy yok cok saol

Aynen canım mantıklısı o tabıkı ama vakıt gecmıyo ya neyse sabır artık yapıcak bsy yok cok saol
Bende vakit geçmiyor diye diye bir baktım ki 1 yıl geçmiş dayan canım 1 aycıktan birşey olmz en azından için rahat eder inşallah sonuçlarında güzel çıkarda heöen başlarsın bebeiş çalışmalarına

Lupusu bilmiyorum..
Hemosistein çok azda olsa referans aralıgına göre birzcık düşük onun dışındakiler gayet iyi zatwn yanda referans aralıklarıda yazıyor..
Hangi genlerinizde pıhtılaşma var acaba
Bilmiyorum sadece pıhtılaşma olabilir dendi testler yapıldı,bebek aspirini içmemi söyledi aspirini içerken hamile kaldım 6+3 de kalp atışı duyuldu herşey yolundaydı aspirini bırak iki hafta sonra kontrole gel dedi doktor kontrole gittiğimde7+3 de bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim ve malesef kürtaj olmak zorunda kaldım ,tekrar test istedi çıkan sonuçlarda bunlar

Aynıyız senlr canım. Benımde 6 haftada kalp atısı vardı duymadım ama gordum ultrasonda 7. Hafta durdu. 2sıde aynıydı. Bıde ıkıncıde test bıle yapılmadan ıgne ve asprın kullanmama ragmen. Burda hep homozıgıt heterezıgot gbı seyler okuyrm seninkine baktım ama ınan hıc anlamadıgım için yorum yapamadım. Sonucun nekadar zamanda cıktı senın ben hala beklemedeyım. Doktorla gorustugunde mutlaka haberdar et olurmu

Benim kromozom testi 1 ay da pıhtılaşma testide 15 günde çıktı, inşallah sen de ve tüm bekleyenler biran önce sonuca ulaşıp evlatlarını kucaklarımıza alırız,tm canım sonuca doktor bakınca yazarım burdan

Bana bide rahim filmi çekilcek regl olunca, sen çekindinmi hiç rahim filmi yada doktor önerdimi

Arkadaşlar merhabalar 23 şubatta bende bebeğimi 24 haftada kalbinin durması sonucu kaybettim trombofili paneli testi yaptırdık sonucu 2 ayda çıkıyormuş

Bana bide rahim filmi çekilcek regl olunca, sen çekindinmi hiç rahim filmi yada doktor önerdimi
Şimdilik istemedi canım. Test sonucları bı cıksın gotureyım bakayım ozaman istermi istemezmi. Ama artık cok kolay agrısız yapıldıgını duymustum. Baktır enazndan kafan rahat etsın.

Arkadaşlar merhabalar 23 şubatta bende bebeğimi 24 haftada kalbinin durması sonucu kaybettim trombofili paneli testi yaptırdık sonucu 2 ayda çıkıyormuş
Malesef 1-1.5 ay dedıler banada. Yukarda yazdım okudunmu bılmyrm. 3 hafta once verdık kanı. Daha yenı vermıssınz dedıler bugum labaratuarı aradıgımda çok gecmıs olsun buarada. İlkmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…