Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Şimdilik istemedi canım. Test sonucları bı cıksın gotureyım bakayım ozaman istermi istemezmi. Ama artık cok kolay agrısız yapıldıgını duymustum. Baktır enazndan kafan rahat etsın.
Aynen doktor hepsine bakalım elimiz sağlam olsun dedi bakalım hayırlısı neyse hakkımızdaki o oo olsun

Anladım peki regl ne zaman oldunuz ben hala olamadım olsun tekrar düşünüyorum
Gecensefer baya sıkıntı oldu 40gun lekem kesılmedı ıgneyle kestı. Sonra 2 ay regl olamadm falan. Busefer tam gunumde oldum cok şükür. 4 mart kurtaj, 2 nısan regl oldum. Sana korunma suresı vermedımı doktor. Bana ılkınde 3 ay dedı bundada test sonuclarını gorelım snra dedı

Selamlar. Kan sulandirici ignelerinizi raporla mi alıyorsunuz? Raporunuzda hastalık teşhisi falan ne yazıyor acaba yazabilir misiniz?

Merhaba merhaba arkadaşlar benimde 2 kürtajım var ama kan pıhtılaşmamda var iğne vurulduğum halde 2 inci bebeğimi kaybettim bebek genetik inceleme istedik sonuç pıhtılaşmadan değil Turner sendromlu çıktı bebek eşimde bende genetik teste kan verdik sonuçlar çıkmış öğrenmeye gideceğim sorun kimde şuan bilmiyorum herkese Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin çok zor inan

Amin hepımıze inşallah. Çıktımı acaba sonuclar

Ben de son adet tarihine göre 11 haftalık hamileyim. İlk hamileliğim, dolayısıyla daha önce bir düşük durumum oldu. Geçmişte kendimde ya da ailemde düşük hikayesi olmamasına rağmen özel hastanede muayene olduğum doktor başka bir hastaneye yönlendirildim. Burada yüksek sayılabilecek bir ücret karşılığında moleküler genetik raporu tahlili yapıldı ve MTHFR 677 c t polimorfizmi: Homozigot mutant sonucu çıktı. Doktor derhal clexane iğneye başlanması gerektiği ve 9 ay boyunca günlük karnımdan vurmamı söyledi. Kısa bir araştırmadan sonra bu mutasyonda direk iğne tedavisinin gereksiz olduğu, coraspin benzeri ilaç alımının yeterli olabileceği sonucuna vardım. Ardından 5-6 kadar hekimle görüştüm ve ağırlıklı görüş iğne tedavisinin gerekli olmadığı, folik asit ve coraspin kullanımının yeterli olacağı görüşü ağır bastı. Açıkçası bu konuda tıp dünyası da ikiye ayrılmış durumda. Ama dediğim gibi, ağırlıklı görüş iğne tedavisi bu mutasyonda gereksiz bulunuyor.
Ben de Coraspin kullanmaya devam ediyorum. Bu testi yaptıran ve iğne vurulmalısın diyen doktora da artık gitmiyorum. Riskli üç aylık dönemi de atlatmak üzereyim çok şükür.

Benim de test sonucum ayni ve ben hamileligimin basindan beri igne ve coraspin kullaniyorum doktor sadece onlem amacli verdi 0.4 en hafif igne. Tekrar kayip yasamaktansa igneye razi oluyor insan . Ben de çok arastirdim doktorlar igneyi kullanmami tavsiye ediyor

Siz kayıp yaşadınız mı daha önce?

E

Evet 2 kere Rabbim bi daha gostermesin suan 10 haftaligim

Amin. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi.
Benim adet tarihime göre şu an 11 hafta 1 günlük olması gerekiyor. Fakat doktor kontrollerimde başından beri 10 gün kadar geri gibi görünüyor bebek. Acaba diyorum bu kandaki pıhtılaşmadan dolayı bebeğin gelişimi geri kalmış olabilir mi? Ama bakıyorum, ilk kontrolümden bu yana bebek düzenli olarak büyüyor, sadece hafta olarak 1,5 hafta geride gibi duruyor.

Benim de g
Benimde gerideydi ama 4 5 gün. Doktor arayi kapatacak dedi son kontrolde şükür adete ulasti. Ben her hafta kontrole gittim ilk kez bu 2 haftadir gitmiyorum cumartesi gidicem tedirgilik hala devam. Ama doktorum boyle geriden gelmek de olasi demisti boyle dogum yapan da var ki 11 hafta henuz erken gelisim devam ediyor henuz sikma canini

Merhaba arkadaslar bisey sormak istiyorum.ben daha onceki onceki gebeligimde hibor 3500 mg kullaniyordum.simdikinde ise doktor clexan 4000 mg verdi.ve arti coraspinde kullaniyorum iki hamileligimdede.ama icim rahat degil.clexan 12 saat etkiliymis.yetersiz gelebilirmi.gunde bir kez vuruyorum.bunu yeni ogrendim.hibor 24 saat etkiliymis sanirim.bu sekilde kullanan varmi?

Bene gunde 1 kullaniyorum 0.4 .sabahlari coraspin aksamlari clexsan. Bi sıkıntı olucani sanmam. Ilere derece bi durum olsa doktor günde 2 yaptirirdi . Sıkıntı etme bi sureden sonra tevekkul allah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…