- 20 Şubat 2018
- 525
- 744
- 103
Dogru diyorsun canim.Allah tevekkulden baskada yapacak bisey yok zaten.Elimden geleni yapmaya calisiyorum gerisi Allaha kalmis omur verdiyse yasayacak.daha once iki kez kayip yasadim.bu endiselerim birazda o yuzden.Allah icimize ferahlik ve bebeklerimize saglik versin su kandil gunu hurmetine.Bene gunde 1 kullaniyorum 0.4 .sabahlari coraspin aksamlari clexsan. Bi sıkıntı olucani sanmam. Ilere derece bi durum olsa doktor günde 2 yaptirirdi . Sıkıntı etme bi sureden sonra tevekkul allah.
Aminnn amin inssalh rabbum saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin. Benim de iki kaybim var ve o tedirginlik dunyadaki herseyden zor geliyor. Ama rahat olmak lazim duamizi edip beklicez veren de alan da allah. Bugun kontrolum var 2 haftadir gitmiyordum işe odaklanamiyorum Boyle Boyle gececektir herhalde sonucu iyi olsun daDogru diyorsun canim.Allah tevekkulden baskada yapacak bisey yok zaten.Elimden geleni yapmaya calisiyorum gerisi Allaha kalmis omur verdiyse yasayacak.daha once iki kez kayip yasadim.bu endiselerim birazda o yuzden.Allah icimize ferahlik ve bebeklerimize saglik versin su kandil gunu hurmetine.
insallah hayirli haberlerle donersin.Bu da bizim imtihanimiz baskalri gibi hamileligin sevincini bile yasayamiyorsun korkularindan dolayi.sonucu buraya yaz canim.birbirimize destek olalim.Aminnn amin inssalh rabbum saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin. Benim de iki kaybim var ve o tedirginlik dunyadaki herseyden zor geliyor. Ama rahat olmak lazim duamizi edip beklicez veren de alan da allah. Bugun kontrolum var 2 haftadir gitmiyordum işe odaklanamiyorum Boyle Boyle gececektir herhalde sonucu iyi olsun da
Diger hamilelr de mutlaka stres yasiyordur ama bizim azcik fazla olabilir. Senin Kaç haftalik suaninsallah hayirli haberlerle donersin.Bu da bizim imtihanimiz baskalri gibi hamileligin sevincini bile yasayamiyorsun korkularindan dolayi.sonucu buraya yaz canim.birbirimize destek olalim.
Su an tam 7 haftalik.8-9 haftalarda kaybim olmustu hep o yuzden biraz stresliyim.seninki ne kadarlik canimDiger hamilelr de mutlaka stres yasiyordur ama bizim azcik fazla olabilir. Senin Kaç haftalik suan
Pihtilasma testi sonucun ne peki? Benim ikisi boş gebelikti şimdi 10 haftalik şükür 6. Haftada kalp atisini duydukSu an tam 7 haftalik.8-9 haftalarda kaybim olmustu hep o yuzden biraz stresliyim.seninki ne kadarlik canim
Bizde kalp atisini dun duyduk sukur.masallah uc ayin bitmek uzere.Pihtilasma testi sonucun ne peki? Benim ikisi boş gebelikti şimdi 10 haftalik şükür 6. Haftada kalp atisini duyduk
Insaalh ya bitsin bi an once hayırlısiyla. Benim sadece homozigot. 8 haftaya kadar her hafta gittim kontrole. Doktor artk ayda 1 her dedi Ben zorla 2 haftayi Kabul ettim bugun 2 hafta doldu o yuzden de çok tedirginim aslinda hersey normal gidiyor. Ne bileyim ya zor islermis bunlar :)Bizde kalp atisini dun duyduk sukur.masallah uc ayin bitmek uzere.
Benimki faktor 5 heterezigot.en cok dusuk yasanilan mutasyonmus.seninki ne canim.
Bir hareketlenseler aklimiz onlarda bu kadar kalmaz.bebde dun dedim doktor bir ay sonra gel deyince.ben o kadar bekleyemem dedim guldu.tamam sen canin isteyince cik cik gel dedi.napalim gormedikce icimiz rahat etmeyecekInsaalh ya bitsin bi an once hayırlısiyla. Benim sadece homozigot. 8 haftaya kadar her hafta gittim kontrole. Doktor artk ayda 1 her dedi Ben zorla 2 haftayi Kabul ettim bugun 2 hafta doldu o yuzden de çok tedirginim aslinda hersey normal gidiyor. Ne bileyim ya zor islermis bunlar :)
Bir hareketlenseler aklimiz onlarda bu kadar kalmaz.bebde dun dedim doktor bir ay sonra gel deyince.ben o kadar bekleyemem dedim guldu.tamam sen canin isteyince cik cik gel dedi.napalim gormedikce icimiz rahat etmeyecek
Canım selamunaleykum. Bende snınle aynıyımSu an tam 7 haftalik.8-9 haftalarda kaybim olmustu hep o yuzden biraz stresliyim.seninki ne kadarlik canim
Canom noldu sonuclarAmin hepımıze inşallah. Çıktımı acaba sonuclar
Canım selamunaleykum bende senın gıbıyım. 2 kayıp 8. Haftada kalp durması sonucuPihtilasma testi sonucun ne peki? Benim ikisi boş gebelikti şimdi 10 haftalik şükür 6. Haftada kalp atisini duyduk
Canım selamunaleykum bende senınle aynıyım. 2 kayıp 8. Haftada kalp durması sonucuolmustu
aleykum selam canim ben universite hastanesinde yaptirmistim.pihtilasma testi bir ayda cikmisti.zaten su zaman gel al diyorlar sonuc icin.ben kurtajdan 3 ay sonra hamile kaldim bazilari 1 ay bekleyip kaliyorlar ama ben testlerin sonuclari ciksin diyede bekledim.birde doktorda demisti uc ay bekle diye zaten rahmin dinlenmesi icin.Canım selamunaleykum bende senınle aynıyım. 2 kayıp 8. Haftada kalp durması sonucubenım sorum test sonuçların nekadrda cıktı. 1 ay oldu kanı verelı hala cıkmadı sonuc cıldırıcam bıde kurtajdan nekadr sonra hamıle kaldın buarada yanlıs etıket yaptım az once adıgul arkadası etıketlemısım :)
Saol canım. Ya bende arastrma hastanesınde yaptırdım. Istanbul kanunı sultan suleymanda. 4 mart kurtaj. 19 martta kan verdık. 1 ay oldu nerdeyse aradım bugun. 1.5 - 2ayda cıkıyo daha cıkmamıs dedı. Ölüyorum meraktan. Bnde bırakacam korunmayı ama aynı senın gbı test sonucundan snra bırakayım dıyorum cnku artık 2 kayıptan snra cok korkuyorum. Mubarek gün Allah hayırlısını nasıp etsın hepımız hakkında inşallahaleykum selam canim ben universite hastanesinde yaptirmistim.pihtilasma testi bir ayda cikmisti.zaten su zaman gel al diyorlar sonuc icin.ben kurtajdan 3 ay sonra hamile kaldim bazilari 1 ay bekleyip kaliyorlar ama ben testlerin sonuclari ciksin diyede bekledim.birde doktorda demisti uc ay bekle diye zaten rahmin dinlenmesi icin.
Allah gonlune gore versin canım.en azindan sonuclari alinca neymis ne degilmis ogrenirsin o sonuclara gore ilacmi kullanacaksin ne olacaksa doktorun bi yol belirler.gecmis olsun.insallah birdaha boyle bisey yasatmasin Allah.cok zor gercekten.hem bu sekilde hamile kalirsan icin daha rahat olur.Tabi hersey Allahin elinde.biz tedbirimizi alalimdaSaol canım. Ya bende arastrma hastanesınde yaptırdım. Istanbul kanunı sultan suleymanda. 4 mart kurtaj. 19 martta kan verdık. 1 ay oldu nerdeyse aradım bugun. 1.5 - 2ayda cıkıyo daha cıkmamıs dedı. Ölüyorum meraktan. Bnde bırakacam korunmayı ama aynı senın gbı test sonucundan snra bırakayım dıyorum cnku artık 2 kayıptan snra cok korkuyorum. Mubarek gün Allah hayırlısını nasıp etsın hepımız hakkında inşallah
Inşallah canımAllah gonlune gore versin canım.en azindan sonuclari alinca neymis ne degilmis ogrenirsin o sonuclara gore ilacmi kullanacaksin ne olacaksa doktorun bi yol belirler.gecmis olsun.insallah birdaha boyle bisey yasatmasin Allah.cok zor gercekten.hem bu sekilde hamile kalirsan icin daha rahat olur.Tabi hersey Allahin elinde.biz tedbirimizi alalimda
Rabbim kucagınıza almayıda nasip etsin inşallah. Beninde 677 heterozigot ve paı heterozigot doktor igneye gerek yok coraspin yeterli dedi hamile degilm ben şuan ama içime sinmiyo igne olsa daha rahat ederim sanki korunmayı bu ay bıraktık hayırlısı olsun bu gen hakkında ne bilgi verdi doktorunuz acabaBen de son adet tarihine göre 11 haftalık hamileyim. İlk hamileliğim, dolayısıyla daha önce bir düşük durumum oldu. Geçmişte kendimde ya da ailemde düşük hikayesi olmamasına rağmen özel hastanede muayene olduğum doktor başka bir hastaneye yönlendirildim. Burada yüksek sayılabilecek bir ücret karşılığında moleküler genetik raporu tahlili yapıldı ve MTHFR 677 c t polimorfizmi: Homozigot mutant sonucu çıktı. Doktor derhal clexane iğneye başlanması gerektiği ve 9 ay boyunca günlük karnımdan vurmamı söyledi. Kısa bir araştırmadan sonra bu mutasyonda direk iğne tedavisinin gereksiz olduğu, coraspin benzeri ilaç alımının yeterli olabileceği sonucuna vardım. Ardından 5-6 kadar hekimle görüştüm ve ağırlıklı görüş iğne tedavisinin gerekli olmadığı, folik asit ve coraspin kullanımının yeterli olacağı görüşü ağır bastı. Açıkçası bu konuda tıp dünyası da ikiye ayrılmış durumda. Ama dediğim gibi, ağırlıklı görüş iğne tedavisi bu mutasyonda gereksiz bulunuyor.
Ben de Coraspin kullanmaya devam ediyorum. Bu testi yaptıran ve iğne vurulmalısın diyen doktora da artık gitmiyorum. Riskli üç aylık dönemi de atlatmak üzereyim çok şükür.
Eşiminde benimde kromozom analizi tahlilimiz çok şükür temiz çıktı..Amin hepımıze inşallah. Çıktımı acaba sonuclar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?