Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bene gunde 1 kullaniyorum 0.4 .sabahlari coraspin aksamlari clexsan. Bi sıkıntı olucani sanmam. Ilere derece bi durum olsa doktor günde 2 yaptirirdi . Sıkıntı etme bi sureden sonra tevekkul allah.
Dogru diyorsun canim.Allah tevekkulden baskada yapacak bisey yok zaten.Elimden geleni yapmaya calisiyorum gerisi Allaha kalmis omur verdiyse yasayacak.daha once iki kez kayip yasadim.bu endiselerim birazda o yuzden.Allah icimize ferahlik ve bebeklerimize saglik versin su kandil gunu hurmetine.

Aminnn amin inssalh rabbum saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin. Benim de iki kaybim var ve o tedirginlik dunyadaki herseyden zor geliyor. Ama rahat olmak lazim duamizi edip beklicez veren de alan da allah. Bugun kontrolum var 2 haftadir gitmiyordum işe odaklanamiyorum Boyle Boyle gececektir herhalde sonucu iyi olsun da

insallah hayirli haberlerle donersin.Bu da bizim imtihanimiz baskalri gibi hamileligin sevincini bile yasayamiyorsun korkularindan dolayi.sonucu buraya yaz canim.birbirimize destek olalim.

insallah hayirli haberlerle donersin.Bu da bizim imtihanimiz baskalri gibi hamileligin sevincini bile yasayamiyorsun korkularindan dolayi.sonucu buraya yaz canim.birbirimize destek olalim.
Diger hamilelr de mutlaka stres yasiyordur ama bizim azcik fazla olabilir. Senin Kaç haftalik suan

Pihtilasma testi sonucun ne peki? Benim ikisi boş gebelikti şimdi 10 haftalik şükür 6. Haftada kalp atisini duyduk
Bizde kalp atisini dun duyduk sukur.masallah uc ayin bitmek uzere.
Benimki faktor 5 heterezigot.en cok dusuk yasanilan mutasyonmus.seninki ne canim.

Bizde kalp atisini dun duyduk sukur.masallah uc ayin bitmek uzere.
Benimki faktor 5 heterezigot.en cok dusuk yasanilan mutasyonmus.seninki ne canim.
Insaalh ya bitsin bi an once hayırlısiyla. Benim sadece homozigot. 8 haftaya kadar her hafta gittim kontrole. Doktor artk ayda 1 her dedi Ben zorla 2 haftayi Kabul ettim bugun 2 hafta doldu o yuzden de çok tedirginim aslinda hersey normal gidiyor. Ne bileyim ya zor islermis bunlar :)

Bir hareketlenseler aklimiz onlarda bu kadar kalmaz.bebde dun dedim doktor bir ay sonra gel deyince.ben o kadar bekleyemem dedim guldu.tamam sen canin isteyince cik cik gel dedi.napalim gormedikce icimiz rahat etmeyecek

Pihtilasma testi sonucun ne peki? Benim ikisi boş gebelikti şimdi 10 haftalik şükür 6. Haftada kalp atisini duyduk
Canım selamunaleykum bende senın gıbıyım. 2 kayıp 8. Haftada kalp durması sonucu benım sorum test sonucların nekadar zamanda cıktı 1ay oldu kanı verelı hala cıkmadı sonuc cıldırıcam bıde kurtajdan nekadr sonra hamıle kaldınız acaba

Canım selamunaleykum bende senınle aynıyım. 2 kayıp 8. Haftada kalp durması sonucu benım sorum test sonuçların nekadrda cıktı. 1 ay oldu kanı verelı hala cıkmadı sonuc cıldırıcam bıde kurtajdan nekadr sonra hamıle kaldın buarada yanlıs etıket yaptım az once adıgul arkadası etıketlemısım :)

aleykum selam canim ben universite hastanesinde yaptirmistim.pihtilasma testi bir ayda cikmisti.zaten su zaman gel al diyorlar sonuc icin.ben kurtajdan 3 ay sonra hamile kaldim bazilari 1 ay bekleyip kaliyorlar ama ben testlerin sonuclari ciksin diyede bekledim.birde doktorda demisti uc ay bekle diye zaten rahmin dinlenmesi icin.

Saol canım. Ya bende arastrma hastanesınde yaptırdım. Istanbul kanunı sultan suleymanda. 4 mart kurtaj. 19 martta kan verdık. 1 ay oldu nerdeyse aradım bugun. 1.5 - 2ayda cıkıyo daha cıkmamıs dedı. Ölüyorum meraktan. Bnde bırakacam korunmayı ama aynı senın gbı test sonucundan snra bırakayım dıyorum cnku artık 2 kayıptan snra cok korkuyorum. Mubarek gün Allah hayırlısını nasıp etsın hepımız hakkında inşallah

Allah gonlune gore versin canım.en azindan sonuclari alinca neymis ne degilmis ogrenirsin o sonuclara gore ilacmi kullanacaksin ne olacaksa doktorun bi yol belirler.gecmis olsun.insallah birdaha boyle bisey yasatmasin Allah.cok zor gercekten.hem bu sekilde hamile kalirsan icin daha rahat olur.Tabi hersey Allahin elinde.biz tedbirimizi alalimda

Inşallah canım

Rabbim kucagınıza almayıda nasip etsin inşallah. Beninde 677 heterozigot ve paı heterozigot doktor igneye gerek yok coraspin yeterli dedi hamile degilm ben şuan ama içime sinmiyo igne olsa daha rahat ederim sanki korunmayı bu ay bıraktık hayırlısı olsun bu gen hakkında ne bilgi verdi doktorunuz acaba

Slm kızlar iğneyi kaçınci haftaya kadar karnınıza vuruyorsunuz? Bebeğe denk gelmemesi için kola yada bacağa ne zaman geciliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…