- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
Bebeğe denk gelme diye birşey yok canım. Ben bacaktan rahat edemiyorum acı sıralaması göbek, kol, bacak seklinde. Koluma yaparken hem tutup hem yapmak zor oluyor. Bacağımda şişiyor o yüzden göbekten yapıyorum. 31. Haftaya giriyoruzSlm kızlar iğneyi kaçınci haftaya kadar karnınıza vuruyorsunuz? Bebeğe denk gelmemesi için kola yada bacağa ne zaman geciliyo
Bu soruyu bende birden fazla doktora sordum. 32.haftada bırakabilirsin diyende oldu 35 diyende ben 35 diyeni dinleyeceğim içim rahat etsin diye. Bende enox 4000 kullanıyorum o doğuma kadar devam edecekmiş Allah sağ salim kucağımıza almayıda nasip etsin insallahMerhaba arkadaşlar bende bugun coraspini kestim içim de korku var ödüm kopuyor şimdi clexane 4000 devam ediyor yetermi acaba deneyimi olan arkadaşlar nezaman bıraktı acaba bu ilacı
Hangi genlerinizde pıhtılaşma var?Merhaba arkadaşlar bende bugun coraspini kestim içim de korku var ödüm kopuyor şimdi clexane 4000 devam ediyor yetermi acaba deneyimi olan arkadaşlar nezaman bıraktı acaba bu ilacı
Faktör V mtfrh ne bileyim hepsi sıkıntılı çıktı benim öyle ki doktor senin çocuğunun yaşaması mucize dediHangi genlerinizde pıhtılaşma var?
Teşekkür ederim cnm cevabın için ben hep karnimdan vuruyorumBebeğe denk gelme diye birşey yok canım. Ben bacaktan rahat edemiyorum acı sıralaması göbek, kol, bacak seklinde. Koluma yaparken hem tutup hem yapmak zor oluyor. Bacağımda şişiyor o yüzden göbekten yapıyorum. 31. Haftaya giriyoruz
Doktorunu değiştir bence burayı yıllardır takip ediyorum faktör 5 ve mthfr olan birçok kişi doğum yaptı. Bende de bunlar var. Tek tüpüm kapalı miyomlar ve polipler var defalarca ameliyat ve kürtaj olmama rağmen. Umutsuzluğa kapılma benim doktorum hatta hiçbiri pıhtılaşma yüzünden olmaz yada yaşamaz demedi. Olur inşallah senin deFaktör V mtfrh ne bileyim hepsi sıkıntılı çıktı benim öyle ki doktor senin çocuğunun yaşaması mucize dedi
Hamileyim canım şükür zaten son haftalardayım ama ilacım kesildi korkum o şuan ve benim hiç bunları bilmeden doğurduğum çocuklarım var sonuncu oğlum vefat etti ozaman öğrendimDoktorunu değiştir bence burayı yıllardır takip ediyorum faktör 5 ve mthfr olan birçok kişi doğum yaptı. Bende de bunlar var. Tek tüpüm kapalı miyomlar ve polipler var defalarca ameliyat ve kürtaj olmama rağmen. Umutsuzluğa kapılma benim doktorum hatta hiçbiri pıhtılaşma yüzünden olmaz yada yaşamaz demedi. Olur inşallah senin de
Faktör V mtfrh ne bileyim hepsi sıkıntılı çıktı benim öyle ki doktor senin çocuğunun yaşaması mucize dedi
Doktorunz mehmet sinan beksaç mı ?Mrhb kızlar ilk tüp bebek denemem negatif sonuçlandıktan sonra başka doktor a gittiğimde bazı testler istedi doktor geneli iyi sorun yok yalnız homosistein 28.50 çıktı yani yüksek doktor diyetisyene git fakir diyet yazsın dedi bununla ilgili hiç bir bilgim yok 15 gün sonra ikinci tüp bebek tedavime başlanacak ne yapmalıyım başından geçen varmı
Hangi hastanedeHayır Hulusi bey
Hemosisteinle ilgili doktorunuz ne söyledi acaba?Başkent üniversitesi
Başka hangi testler yapıldı sizeDaha ilaç vermedi iki gün sonra histereskopi olcam sadece diyetisyene git fakir diyet yazsın dedi doktor telefon la ulaştım yüz yüze konuşamadım farklı illerde olduğumuz için sizin demi aynı sıkıntı var
Başın sağolsun cnm çok üzüldüm İnşallah bu yavrunu sağlıcakla kucağına alırsın. Benim de 3gebelik kaybim var. Allah'ım yavruları ni sana bağışlasınHamileyim canım şükür zaten son haftalardayım ama ilacım kesildi korkum o şuan ve benim hiç bunları bilmeden doğurduğum çocuklarım var sonuncu oğlum vefat etti ozaman öğrendim
Oglunuzu dogduktan sneamı kaybettınız acaba. Nrdenı pıhtılaşmamıymıs bıde. Basınız sagolsun buarada. Insallah bunu saglıkla kucagınıza alursınzHamileyim canım şükür zaten son haftalardayım ama ilacım kesildi korkum o şuan ve benim hiç bunları bilmeden doğurduğum çocuklarım var sonuncu oğlum vefat etti ozaman öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?