Canım benım sonuclar hala cıkmadı ya cıldırıcamBaşka hangi testler yapıldı size
Ben bebegimi diyafram henrisinden kaybettim pıhtılaşma testi hemosisteine falan bakıldı metioninden fakir diyeti banada verilmişti ilk hemosisteinim 9.5 sonra 7.4 sonra 5.4 sonraa 16.2 oldu 14 ay korunduk 1 aydır korunmayı bıraktık hayırlısı inşallah rabbim hepimize nasip eder saglıklı hayırlı bir evlat..
Pıhtılaşmanız varmı varsa hangi genlerinizde var
Evet 6 aylık doğum yaptım 12 gün yaşadı kuzum vefa etti sebebi ne diye ben araştırdım ve sonuç bu çıktı doktorlarda şaşkın çünkü ileri pıhtılaşma var bende ama çok şükür yaşayan çocuklarım var nasıl olmuş diye şaşırıyorlar... Veren Rabbim ne nasip ettiyse oOglunuzu dogduktan sneamı kaybettınız acaba. Nrdenı pıhtılaşmamıymıs bıde. Basınız sagolsun buarada. Insallah bunu saglıkla kucagınıza alursınz
Başın saolsun canım. Evlatlarını Allah sana bagıslasın inşallah. Aklıma takılan şu; çok yüksek derece pıhtılaşma varsa neden 0.4 ıgne verdi. 0.4 en düşük doz diye biliyorum. Benım 1 düşügüm oldu. 2. Hamileliğimde arastrma bile yapmadan sırf tedbır amaclı verdı 0.4 ıgne ve coraspını. Gercı 2. De düşük oldu. Taktırı ilahi. Bıdaha hamıle kalısan test sonucuna göre ıgnenın dozunu artırıcam dedı doktor. Suan beklemedeyızEvet 6 aylık doğum yaptım 12 gün yaşadı kuzum vefa etti sebebi ne diye ben araştırdım ve sonuç bu çıktı doktorlarda şaşkın çünkü ileri pıhtılaşma var bende ama çok şükür yaşayan çocuklarım var nasıl olmuş diye şaşırıyorlar... Veren Rabbim ne nasip ettiyse o
1 ay çıkmıştı sonuçlarım sizin çıkmamasına çok şaşırdım çıkması lazımdı şimdiye kadarCanım benım sonuclar hala cıkmadı ya cıldırıcamGen analızı 2 ay bılıyorum ama pıhtılasma ıcın 1 ay demıslerdı. 1 ayı gectı resmen hala sonuc yok. Nedenını sordugumda bazen testler tekrara dusebılır sızle alakalı degıl makınelerle alakalı dedıler labaratuardan. Buhafta cıkar artık ınsallah. Sen 1 ayda almıstın dımı sonucları. Acaba benımkılerde bı problemmı oldu
1ay 4 gun oldu. Bıde bugun tatılmıs labaratuar bıgunde burdan atacak1 ay çıkmıştı sonuçlarım sizin çıkmamasına çok şaşırdım çıkması lazımdı şimdiye kadar
Ankara hacettepe üniversitesinde canım1ay 4 gun oldu. Bıde bugun tatılmıs labaratuar bıgunde burdan atacakacaba labaratuarlar aradında degıdıklık gosterıyomu süre sen hangı hastanede vermıstın
İnşallah benımkıde bı karısıklık olmadan buhafta çıkar dua et banada nolurAnkara hacettepe üniversitesinde canım
Gerek var tabi tsh baktır mutlaka çok önemli oda dualarım seninleİnşallah benımkıde bı karısıklık olmadan buhafta çıkar dua et banada nolurbıde seker guartır troıt fln onlarada baktırmak gerekıyo dıye yazılar okudum bn baska yerde. Doktorum onlardan bsy bahsetmedı ama sonuclarım cıkmadan onlarada bı baktırıp sonuc gostermeye gıderken onlarıda gostersemmı acaba gerek varmı
Geniniz homozigot neden igne kullanmadınz ki kalıtsal sizinBende de Mthfr 677 C>T homozigot mutant çıktı. İlk gebeliğim olmasına rağmen bu testi yapan doktoruma epey bir kızdık gıyabında. Hamilelik boyunca iğne olacaksın dedi. Sonra araştırmalar yaptık ve kafamız allak bullak oldu. Görüştüğümüz doktorların hemen hepsi iğnenin gereksiz olduğunu söyledi. Başka doktora geçtim. Coraspin kullandım ve maalesef 10 haftalıkken bebeğim karnımda öldü. Şimdi ilk doktorumu dinlemediğim için çok pişmanım.
Görüştüğüm doktorların hepsi ilk gebelik olmasına rağmen bu testi yapan doktoru eleştirdi. Tekrarlayan düşük olmadan bu test olmaz dediler. Ayrıca bu sonuçlara göre iğne kullanmaya da gerek yok dediler. Coraspin önerdiler. Maalesef olan bebeğime olduGeniniz homozigot neden igne kullanmadınz ki kalıtsal sizin
Rabbim yine nasip eder inşallah saglıklı hayırlı evladınz olsun
Ne dediler size igne kullanmayın diye
Kan sulandırıcı içmediginiz için oldu diye birşey yok birçok hormon var birisi tetiklemiştir.tsh falan baktırdınz mı hamile kalmadan önce bir çok test yapılıyo yaptırdınız mı hiç?pıhtılaşması olup igne kullanmadan doguran çok insan var bnmde 677 heterozigot doktorum igne kullanmaya gerek yok dedi kilom var diye 100 mg coraspin az gelirdi 150 mg ecopirin içiyorum gene degilim şuanGörüştüğüm doktorların hepsi ilk gebelik olmasına rağmen bu testi yapan doktoru eleştirdi. Tekrarlayan düşük olmadan bu test olmaz dediler. Ayrıca bu sonuçlara göre iğne kullanmaya da gerek yok dediler. Coraspin önerdiler. Maalesef olan bebeğime olduKan sulandırıcı kullandığım için kürtajı 2 gün sonra olacağım. Acaba biyopsi yapılıyor mu yani neden öldüğü tespit edilebiliyor mu?
Tabi en son 15 gün önceki kontrolde kalp atışları gayet sağlıklıydı fakat normal haftasında bi 10 gün kadar geriden gelme durumu vardı.Kan sulandırıcı içmediginiz için oldu diye birşey yok birçok hormon var birisi tetiklemiştir.tsh falan baktırdınz mı hamile kalmadan önce bir çok test yapılıyo yaptırdınız mı hiç?pıhtılaşması olup igne kullanmadan doguran çok insan var bnmde 677 heterozigot doktorum igne kullanmaya gerek yok dedi kilom var diye 100 mg coraspin az gelirdi 150 mg ecopirin içiyorum gene degilim şuan
Biyopsi yaparlarmı bilmiyorum kürtaja girmeden doktor söyleyin ona göre ayarlarlar kalp atışını duymuşmuyduz hiç
Aldım randevu canım dahılıyeden. Persembeye verdı inşallah gıdıcem yapılsın onlarda kafam rahat bırakayımGerek var tabi tsh baktır mutlaka çok önemli oda dualarım seninle
CanımGörüştüğüm doktorların hepsi ilk gebelik olmasına rağmen bu testi yapan doktoru eleştirdi. Tekrarlayan düşük olmadan bu test olmaz dediler. Ayrıca bu sonuçlara göre iğne kullanmaya da gerek yok dediler. Coraspin önerdiler. Maalesef olan bebeğime olduKan sulandırıcı kullandığım için kürtajı 2 gün sonra olacağım. Acaba biyopsi yapılıyor mu yani neden öldüğü tespit edilebiliyor mu?
Görüştüğüm doktorların hepsi ilk gebelik olmasına rağmen bu testi yapan doktoru eleştirdi. Tekrarlayan düşük olmadan bu test olmaz dediler. Ayrıca bu sonuçlara göre iğne kullanmaya da gerek yok dediler. Coraspin önerdiler. Maalesef olan bebeğime olduKan sulandırıcı kullandığım için kürtajı 2 gün sonra olacağım. Acaba biyopsi yapılıyor mu yani neden öldüğü tespit edilebiliyor mu?
Coraspin falan kullandınız mı 2 düşügünüzdeArkadaşlar bende mthfr c677t heterezigotum 2 düşük 1 kimyasal gebeliğim var homosisteine baktırdık 10.2
Coraspin falan kullandınız mı 2 düşügünüzde
Kromozom analizi tam olarak nasıl yapılıyor acaba? Bebeği mi inceliyorlar?Biyopsiden ziyade kromozom analizi iste benim trizomi 18 çıkmıştı pıhtılaşma bozukluklarından kaynaklıda oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?