Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım benım sonuclar hala cıkmadı ya cıldırıcam Gen analızı 2 ay bılıyorum ama pıhtılasma ıcın 1 ay demıslerdı. 1 ayı gectı resmen hala sonuc yok. Nedenını sordugumda bazen testler tekrara dusebılır sızle alakalı degıl makınelerle alakalı dedıler labaratuardan. Buhafta cıkar artık ınsallah. Sen 1 ayda almıstın dımı sonucları. Acaba benımkılerde bı problemmı oldu

Oglunuzu dogduktan sneamı kaybettınız acaba. Nrdenı pıhtılaşmamıymıs bıde. Basınız sagolsun buarada. Insallah bunu saglıkla kucagınıza alursınz
Evet 6 aylık doğum yaptım 12 gün yaşadı kuzum vefa etti sebebi ne diye ben araştırdım ve sonuç bu çıktı doktorlarda şaşkın çünkü ileri pıhtılaşma var bende ama çok şükür yaşayan çocuklarım var nasıl olmuş diye şaşırıyorlar... Veren Rabbim ne nasip ettiyse o

Başın saolsun canım. Evlatlarını Allah sana bagıslasın inşallah. Aklıma takılan şu; çok yüksek derece pıhtılaşma varsa neden 0.4 ıgne verdi. 0.4 en düşük doz diye biliyorum. Benım 1 düşügüm oldu. 2. Hamileliğimde arastrma bile yapmadan sırf tedbır amaclı verdı 0.4 ıgne ve coraspını. Gercı 2. De düşük oldu. Taktırı ilahi. Bıdaha hamıle kalısan test sonucuna göre ıgnenın dozunu artırıcam dedı doktor. Suan beklemedeyız

1 ay çıkmıştı sonuçlarım sizin çıkmamasına çok şaşırdım çıkması lazımdı şimdiye kadar

Ankara hacettepe üniversitesinde canım
İnşallah benımkıde bı karısıklık olmadan buhafta çıkar dua et banada nolur bıde seker guartır troıt fln onlarada baktırmak gerekıyo dıye yazılar okudum bn baska yerde. Doktorum onlardan bsy bahsetmedı ama sonuclarım cıkmadan onlarada bı baktırıp sonuc gostermeye gıderken onlarıda gostersemmı acaba gerek varmı

Gerek var tabi tsh baktır mutlaka çok önemli oda dualarım seninle

Bende de Mthfr 677 C>T homozigot mutant çıktı. İlk gebeliğim olmasına rağmen bu testi yapan doktoruma epey bir kızdık gıyabında. Hamilelik boyunca iğne olacaksın dedi. Sonra araştırmalar yaptık ve kafamız allak bullak oldu. Görüştüğümüz doktorların hemen hepsi iğnenin gereksiz olduğunu söyledi. Başka doktora geçtim. Coraspin kullandım ve maalesef 10 haftalıkken bebeğim karnımda öldü. Şimdi ilk doktorumu dinlemediğim için çok pişmanım.

Geniniz homozigot neden igne kullanmadınz ki kalıtsal sizin
Rabbim yine nasip eder inşallah saglıklı hayırlı evladınz olsun
Ne dediler size igne kullanmayın diye

Geniniz homozigot neden igne kullanmadınz ki kalıtsal sizin
Rabbim yine nasip eder inşallah saglıklı hayırlı evladınz olsun
Ne dediler size igne kullanmayın diye
Görüştüğüm doktorların hepsi ilk gebelik olmasına rağmen bu testi yapan doktoru eleştirdi. Tekrarlayan düşük olmadan bu test olmaz dediler. Ayrıca bu sonuçlara göre iğne kullanmaya da gerek yok dediler. Coraspin önerdiler. Maalesef olan bebeğime oldu Kan sulandırıcı kullandığım için kürtajı 2 gün sonra olacağım. Acaba biyopsi yapılıyor mu yani neden öldüğü tespit edilebiliyor mu?

Kan sulandırıcı içmediginiz için oldu diye birşey yok birçok hormon var birisi tetiklemiştir.tsh falan baktırdınz mı hamile kalmadan önce bir çok test yapılıyo yaptırdınız mı hiç?pıhtılaşması olup igne kullanmadan doguran çok insan var bnmde 677 heterozigot doktorum igne kullanmaya gerek yok dedi kilom var diye 100 mg coraspin az gelirdi 150 mg ecopirin içiyorum gene degilim şuan
Biyopsi yaparlarmı bilmiyorum kürtaja girmeden doktor söyleyin ona göre ayarlarlar kalp atışını duymuşmuyduz hiç

Tabi en son 15 gün önceki kontrolde kalp atışları gayet sağlıklıydı fakat normal haftasında bi 10 gün kadar geriden gelme durumu vardı.

Canım çok geçmiş olsun. Biyopsımı bilmiyorum ama bende ilkınde sormustum patolojıye gonderdınzmı dıye gonderdık temız demıstı doktor. 8 haftalıktı bnmde. 2.de hıc sormadım olsa bsy soylerdı herlde dıye o pskolojıylede aklma gelmemıstı dogrusu.ama sanırım bakıyolar. Sen yıne bakılmasını ıstesıgını doktoruna belirt. Pskolojını cok cok ıyı anlıyorum ama soyle düşün enazndan daha ilkten testlerın yapılmıs oldu sorununu bikiyosun. Bundan snra ona göre davranır igneni kullanırsın inşallah. Test için sonuc için neden için beklemene gerek yok. Korunma sureni bekler snra tekrar denerısın

Biyopsiden ziyade kromozom analizi iste benim trizomi 18 çıkmıştı pıhtılaşma bozukluklarından kaynaklıda oluyormuş

Biyopsiden ziyade kromozom analizi iste benim trizomi 18 çıkmıştı pıhtılaşma bozukluklarından kaynaklıda oluyormuş
Kromozom analizi tam olarak nasıl yapılıyor acaba? Bebeği mi inceliyorlar?
Doktor dün kalbi durmuş deyince şokla odadan nasıl çıktığımı hatırlamıyorum. Hepsini doktorla tekrar konuşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…