- 23 Nisan 2018
- 86
- 51
- 8
- 36
Kromozom analizi tam olarak nasıl yapılıyor acaba? Bebeği mi inceliyorlar?
Doktor dün kalbi durmuş deyince şokla odadan nasıl çıktığımı hatırlamıyorum. Hepsini doktorla tekrar konuşacağım.
Pıhtılaşman var canımMerhaba kızlar bugün genetik test sonuçlarımı aldım ama.doktora gösterme şansım olmadı bu sonuçları değerlendirecek tecrübeli arkadaşlar var mı
evet düşük sonrası yapıldı öğleden sonra doktora gösterilecek sonuçlar ve bugün hamile olduğumu öğrendimPıhtılaşman var canım
Bana çokda ayrıntılı bakmışlar gibi geldi bende 4 mutasyona sadece bakmışlardı doktorun yorumunu sonra burayada yazarmısın düşügün oldu diyemi yaptılar
Ayyy çok sevindim gözün aydın rabbim sag saglim kucagına alamyıda nasip etsin canım doktordan sonra bana da yazarmısın merak ettimevet düşük sonrası yapıldı öğleden sonra doktora gösterilecek sonuçlar ve bugün hamile olduğumu öğrendim
inşallah canm sağlıkla kucağıma alırım tabiki isteyen herkese nasip olur inşallahAyyy çok sevindim gözün aydın rabbim sag saglim kucagına alamyıda nasip etsin canım doktordan sonra bana da yazarmısın merak ettim
Biz özelde yaptırmıştık doktordan istiyorsun kürtaj olunca onlar uygun şartlarda gönderiyorlar bebeğin DNA sı inceleniyor 1 ay sonra da sonuçlanıyor ben ilkini göndermediğimede çok pişman oldum ilk düşük herkeste olur deyip hafife aldılar ama sonrasında durum farklıymış tabi yine de ihmal etmemek gerekiyor bazı drlara göre çok normal tekrar gebelik düşünebilirim ama yine aynı şeyler yaşanacak drnu araştırıp iyi seçmek lazım çok iyi anlıyorum seni aynı şeyleri bende yaşadım günlerce dua ettim ama Durdu kalbi trizomi 18 olarak doğsada en fazla 1 yıl yaşarmış kucağıma alıp ayrılmak benim için çok daha zor olurdu varmış bi hayır..
Allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın ben 9 ay taşıdım dogurdum sevdim 1 haftaa yaşadı vefat etti melegim canım.kızımHaklısınız, her şeyde bir hayır vardır. Dediğiniz gibi belki de engelli bir çocuk olarak dünyaya gelip böyle terk edecekti.Ama inanın çok zor bir duyguymuş. 3 ay karnında taşıdığın bebeğine bu kadar bağlanıyorsun, Allah evlat acısı çekenlerin yardımcısı olsun
Öyle tabi allahtan umut kesilmez dua edicez elimizden geleni yapıcaz gerisi tevekkülKız olduğunu da öğrenmiştim kromozom analizinde. Şimdi ara sıra rüyalarımda kızım olur koklarım uyanınca kokusu burnumda olur ne olursa olsun umutsuzluğa kapılmak yok
Canım anladıgım kadarıyla pıhtılaşma var gibi. Sende 7 gene bakmuslar. Benım test 6 gendi. Sonucları nekadr zamanda aldınMerhaba kızlar bugün genetik test sonuçlarımı aldım ama.doktora gösterme şansım olmadı bu sonuçları değerlendirecek tecrübeli arkadaşlar var mı
20 günde çıktı sonuç canım doktorda bir sıkıntı yok dedi aspirin yada ecopirin tarzı ilaç başlayalım dediCanım anladıgım kadarıyla pıhtılaşma var gibi. Sende 7 gene bakmuslar. Benım test 6 gendi. Sonucları nekadr zamanda aldınsenıde cok beklettılermı. Bıde doktordan snra bılgılrndırırsen bızı sevınırım. Hayırlı olsun bebis buarada :)
Başka hangi ilaçları verdi canım igne yapılcak falan dedi mi20 günde çıktı sonuç canım doktorda bir sıkıntı yok dedi aspirin yada ecopirin tarzı ilaç başlayalım dedi
İğneye gerek yok dedi canmBaşka hangi ilaçları verdi canım igne yapılcak falan dedi mi
Canım ozeldemı yaptırdın sen testlerı. Benın 37. Gun bugun hala cıkmadı diyolar bı problemmı vae acaba korkuyrm. Doktorun sukıntı yok dedıyse sevındım canım senın adına. Insallah budefa saglıkla kucagına alırsın gercı bu puhtılaşma tedavısu doktordan doktora degısıyo kımı ıgne verıyo kımı gereksız buluuo cok garıp20 günde çıktı sonuç canım doktorda bir sıkıntı yok dedi aspirin yada ecopirin tarzı ilaç başlayalım dedi
Pıhtılaşma konusunda doktorlar ikiye ayrılıyo canım dedigin gibi igne kullan diyendr var sadece aspin yeter diyende var bizde arada kalıyoruzCanım ozeldemı yaptırdın sen testlerı. Benın 37. Gun bugun hala cıkmadı diyolar bı problemmı vae acaba korkuyrm. Doktorun sukıntı yok dedıyse sevındım canım senın adına. Insallah budefa saglıkla kucagına alırsın gercı bu puhtılaşma tedavısu doktordan doktora degısıyo kımı ıgne verıyo kımı gereksız buluuo cok garıp
Üniversite hastanesinde yaptırdım canm bunu diyen memleketteki doktorum yarın bulunduğum ilde doktora gideceğim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızCanım ozeldemı yaptırdın sen testlerı. Benın 37. Gun bugun hala cıkmadı diyolar bı problemmı vae acaba korkuyrm. Doktorun sukıntı yok dedıyse sevındım canım senın adına. Insallah budefa saglıkla kucagına alırsın gercı bu puhtılaşma tedavısu doktordan doktora degısıyo kımı ıgne verıyo kımı gereksız buluuo cok garıp
Ben o doktorların fikir ayrılığı nedeniyle 10. haftada bebeğimi kaybettim. Yalnızca Coraspin yeterli diyenlerin sayısı fazla olduğu için.Pıhtılaşma konusunda doktorlar ikiye ayrılıyo canım dedigin gibi igne kullan diyendr var sadece aspin yeter diyende var bizde arada kalıyoruz
Sadece ona baglama canım belki başka şeylerde neden olmuştur benim 2 genimde var doktorum ısrarla igne vermiycem gerek yok diyo kan sulandırıcı hapımın mg arttırfı hamile kalıncada sadece ilaçla devam edicegimi söyledi güvenmekten başka yapabilecek birşeyim yokBen o doktorların fikir ayrılığı nedeniyle 10. haftada bebeğimi kaybettim. Yalnızca Coraspin yeterli diyenlerin sayısı fazla olduğu için.
Kürtajdan sonra ne gibi kontroller yapılmalı peki? Bebeği incelemelerini isteyeceğim o ayrı da, benim için ne gibi araştırmalar yapmaları lazım. Hazırlıklı olursam daha iyi olur benim için.Sadece ona baglama canım belki başka şeylerde neden olmuştur benim 2 genimde var doktorum ısrarla igne vermiycem gerek yok diyo kan sulandırıcı hapımın mg arttırfı hamile kalıncada sadece ilaçla devam edicegimi söyledi güvenmekten başka yapabilecek birşeyim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?