Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kürtajdan sonra ne gibi kontroller yapılmalı peki? Bebeği incelemelerini isteyeceğim o ayrı da, benim için ne gibi araştırmalar yapmaları lazım. Hazırlıklı olursam daha iyi olur benim için.
Doktorum bana çikolata asla yeme dedi tatlıyı şekeri kes dedi çikolata şeker hormonları bozuyo düşüklere neden oluyo dedi.
Öncelikle tsh baktır proklatin baktır yani hormon testi yaptır adetin 3.günü gitmen lazım pıhtılaşma testlerin yapılmış zaten doktor belki aptt baktırır folik asit gerçekten çookk önemli doktorum mthfr geni içim önemli olan folik asit dedi igneye hiç gerek yok eger folik asit eksikligi olunca o gen devreye giriyomuş ben hergün folbiol içiyorum canım

100 mg coraspin içiyodum kiloma göre az gelir dedi boyum 170 kilom 65 150 mg ecopirine geç dedi mg ayarlamakta önemli biz elimizden geleni yapalımda gerisi tevekkül ne olursa olsun allahtan gelmiş olucak isyan etmiycez nedene baglamıycax onları yaşamamız gerekiyomuş isyan etmeyip sabredicez şükredicez canım

Folik asit markasını değiştireyim olmazsa. Solgar'ın ürününü kullanıyordum ben. Gerçi doktorlar bir şey demiyor folik asitler için, hepsi aynı diyorlar. Bende bir de tiroid biraz yüksek çıkmıştı onu dengelemek için de hamileliğimin başından beri her gün ilaç alıyordum.

Aa kaç çıktı tsh canım oda çok önemli her doktorun yorumuda farklı oluyo 2.5 altında olursa iyi diyolar 1.94 çıktmştı benim doktor bana göre yüksek dedi 2 ay sonra tekrar kan verdim 1.37 çıktı süper dedi..folbiol mg yüksek iyi bir ilaç folik plus gibi degil ya doktoruna sor iç derse sende folbiol al

Aynen canım malesef kendılerı bıle nolduna karar veremıyo doktorlar. Ama şöyle dusunuyrm igneye gerek yok bıle deseler tedbır amaclı kullansanız acaba zararı varmıkı. Bnm doktorum ıgne taraftarı zaten ama taraftar olmayan doktorlara istınaden soyluyrm. Ne zararı olurkı ıgnenın. Neyse bıde bsy daha sorucam senle uzun zamandr yazısıyoruz hep tsh dıyosun tsh troıt demekmı. Yanı aynı seylermı

Evet canım troid TSH hormonu kan yoluyla tiroid bezine giderek tiroid hormonu üretimini sağlar.senin kç çıkmıştı canım..
Bende ısrarla igne istedim içim rahat etsin diye ama için rahat olsun diye igne veremem senin kullanmana gerek yok dedi vermiyorum malesef canım

Anladım canım cok saol. Ya şöyle benım 2. Hamılelıkten önce bıkac test istemişti troıtte vardı içinde diye hatırlıyorum. Bakmıştı hepsı normal hamıle kalabılırsın bıtek kedıye kopege bagısıklıgın yok onlardan uzak dur demişti. Ama kagıtta troıt dıye yazıyodu. Sen tsh dıyınce ben farklı bsy sandım :) degerı hatırlamıyorum canm. Iyı deyınce cok aldırıs etmemıstım. Bıde ılk dusuk normal fln dedıklerınden üstünde durmadım. Ama suan en ince ayrıntıya bıle bakar oldum. Eve gecınce bakar yazarım sana degerı ınsallah. Malum çalısıyrm :)

Şimdi baktım tahlillere, 2,70 çıkmış Tsh.
euthyrox 25 mg tablet kullanıyordum düne kadar. Tekrar tahlil yapamadan bebeğimi kaybettim. Yüksek tsh de kalp durmasını tetikler mi?

Şimdi baktım tahlillere, 2,70 çıkmış Tsh.
euthyrox 25 mg tablet kullanıyordum düne kadar. Tekrar tahlil yapamadan bebeğimi kaybettim. Yüksek tsh de kalp durmasını tetikler mi?
Kalp durmasını tetikler mi bilmiyorum ama tsh yüksekmiş netten araştır biraz canım

Canım ben baktım kagıda. Tsh a bakılmamıs yanlıs hatrlamısım ben. Folıkasıt vıtamın toxaplazma rebelka cmv gbı seyler var bakılanlar arasında. Onlara normal demıstı. Yarın randevum var dahılıyeden tshı soylıcem. Başka varmı dahılıyenın yapabılecegı bakılacak bsy

Canım dahiliyeye gidicek tsh söyle onun dışında o yapar zaten diger kan testlerini..
Test yaptım bugun silik çizgi çıktı

Aaaaaaa. Ay tyglerım dıken dıken oldu cıddımısınnn. Ay hadı inşallah yaaa ınanılmaz ınanılmaz sveındımmm. Kan versene hemennn
Darısı başına inşallah canım allahım sanada nasip etsin bata 2 gün var cuma idrar testini tekrarlayıp koyu çizgi görürsem öyle kan vermeye gidicem hala bile inanamıyorum

Bugün eşim yarınki kürtaj öncesi doktorla görüşmeye gitti. Ölüm nedeninin araştırılmasını istiyoruz demiş. O da, yaklaşık 1 haftadır ölü olduğu için canlı hücre kalmamış olabileceğini, bu nedenle inceleme yapılamayabileceğini söylemiş. Böyle mi oluyor acaba? Ölüm daha önce gerçekleşince inceleme olmuyor mu?

Pıhtılaşman var canım
Bana çokda ayrıntılı bakmışlar gibi geldi bende 4 mutasyona sadece bakmışlardı doktorun yorumunu sonra burayada yazarmısın düşügün oldu diyemi yaptılar
Canım bugün farklı. Bir doktora gittim o iğneye başladı kullanman şart dedi bana gösterdi nasıl yapacağımı ama onu yapacak cesareti kendimde nasıl bulucam bilmiyorum

Canım bugün farklı. Bir doktora gittim o iğneye başladı kullanman şart dedi bana gösterdi nasıl yapacağımı ama onu yapacak cesareti kendimde nasıl bulucam bilmiyorum
Yapman gerekiyorsa bebegin için katlanıcaksın artık eger yapamıycaksan da hergün saglık ocagında yaptır hafta özel polikilinikte yaptır hem saglık ocagına gidip gelmekle yürüyüş olur sana iyi gelir ne dedi doktor pıhtılaşmayla ilgili

Canım ben senın tset sonuclarına bakmıstım banada kullanman gerekıuo ıgne gıbı gelmıstı. Bence bugun gıttıgın doktorunu dınle. Ignede bsy yok kendın yapamıyosan esıne yaptır korkma. Bn 2 ay kullandım alışıyo insan. Kalp atısı duyuldumu

Arkadsslar ben aksamlari ecoprin iciyorum 10 gibi de igne yapiyordum
Ama u gun nasil bir dalginlik anima denk geldi ise folik asit yerine ecopirini ictim
Off yaa bir sey olur mu aksam ayni saatte yine icsem mi yoksa yoksa bu gjnluk boyle mi olsun siz ne dersiniz
Siz saatini unuttunuz sasirdiginiz oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…