Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Eniyisi beklemek canım strese girerim kan verirsem 2 günde 1 kan için çagrıyolar çizgide silik beta düşüktür eger varsa yükselse öyle gitsem daha iyi olur

Ben hiç saate bakmıyorum hep öglen içiyorum ama igne kullanmıyorum ama unuttugunuz ilaç yerine ilaç içilmemesi gerekiyor diye biliyorum.

yok canm henüz kese bile görünmedi daha çok erken dedi doktor bu pırhtılaşma olayı olduğu için beklmedim gittim doktora

Kaç mg ecopirin içiyosunz birde hangi genlerinizde pıhtılaşma var acaba

GPIIIa L33p mutasyonu homozigot o sıkıntılı dedi o yüzden iğne kullanmak şart dedi

yok canm henüz kese bile görünmedi daha çok erken dedi doktor bu pırhtılaşma olayı olduğu için beklmedim gittim doktora
Kan degerlerın düzenli yükselıyosa sıkıntı yoktur ınşallah canım. 4 haftalık falnsa erken dir zaten ondan gorunmez. Dusugun varmıydı senın.

Ezmu0810 yaaaa ne kadarr sevindimm bi bilsen var o var inşallahhh. Hayırlı haberler al inşallah canım benim rabbim yüzünü güldürsün, sorunsuz rahat rahat huzurlu bi gebelik geçirip hayırlısıyla evlatçığını al kucağına inşallah

Amin canım benim inşallahh allah razı olsun daha inanamıyorum hala bu sabah yaptım 2 gün var bata yine tekrarlıycam nolur duandan benide eksik etme

Merhaba test sonuclarima yorum yapabilir misiniz bilen varsa 1 kimyasal 2 dusugum var. Tup bebek tedavisiyle hamile kalmistim..mtfhr homozigot cikmisti sadece... tekrar tedaviye baslamadan testler istendi..cikan sonuclari ekledim . Bu arada sebepsiz infertilite grubundayiz.

Eklentiler

• 20180425_134713.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 74
Canım ben sadece anti nükleer antikor için yorum yapıcam ben negatifti o 2 ay sonra pozitif oldu sonra doktorum ana testinin alt gruplarına baktı hepsi negatif yani o degişebiliyo şuan senin pozitif negatifte olabilir o belirli bir yüzdelik oranına göre degişkenlik gösterebiliyomuş

Anladim canim..hepsi ciksinda gostericem dra..2.tedavimde ignede kullanmistim.yinede dustuler ikizlerim.vardi....
Acaba bu pozitiflikten mi diye merak ettim..bikac bisey okudum ama.dedigin gibi baska degerlerle bir yorumlaniyo bilemedim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…