Eniyisi beklemek canım strese girerim kan verirsem 2 günde 1 kan için çagrıyolar çizgide silik beta düşüktür eger varsa yükselse öyle gitsem daha iyi olurAy ayyy kesın varr benceee. Benım ıkıncıde bukadar sılık cıkmıstı. Adetımr 3 gun kala yapmıstım. Ama sonucta sılıkte olsa var cızgı:)) ya vok sevındım gıt kan versene ben çatladım burda :))
Ben hiç saate bakmıyorum hep öglen içiyorum ama igne kullanmıyorum ama unuttugunuz ilaç yerine ilaç içilmemesi gerekiyor diye biliyorum.Arkadsslar ben aksamlari ecoprin iciyorum 10 gibi de igne yapiyordum
Ama u gun nasil bir dalginlik anima denk geldi ise folik asit yerine ecopirini ictim
Off yaa bir sey olur mu aksam ayni saatte yine icsem mi yoksa yoksa bu gjnluk boyle mi olsun siz ne dersiniz
Siz saatini unuttunuz sasirdiginiz oldu mu
yok canm henüz kese bile görünmedi daha çok erken dedi doktor bu pırhtılaşma olayı olduğu için beklmedim gittim doktoraCanım ben senın tset sonuclarına bakmıstım banada kullanman gerekıuo ıgne gıbı gelmıstı. Bence bugun gıttıgın doktorunu dınle. Ignede bsy yok kendın yapamıyosan esıne yaptır korkma. Bn 2 ay kullandım alışıyo insan. Kalp atısı duyuldumu
Kaç mg ecopirin içiyosunz birde hangi genlerinizde pıhtılaşma var acabaArkadsslar ben aksamlari ecoprin iciyorum 10 gibi de igne yapiyordum
Ama u gun nasil bir dalginlik anima denk geldi ise folik asit yerine ecopirini ictim
Off yaa bir sey olur mu aksam ayni saatte yine icsem mi yoksa yoksa bu gjnluk boyle mi olsun siz ne dersiniz
Siz saatini unuttunuz sasirdiginiz oldu mu
hayırlı olsun canm inşallah gebelik var gibi duruyor :) bende adete 3 gün varken yaptım böyleydi 2 gün sonra tekrarladığımda koyulastı çizgi.
Bata kaç gün kala test yaptın canım hcg kaç çıktıyok canm henüz kese bile görünmedi daha çok erken dedi doktor bu pırhtılaşma olayı olduğu için beklmedim gittim doktora
Kalp kalbe karşıymış bende sana soruyodum benden önce cevap verdin sagol canım benimhayırlı olsun canm inşallah gebelik var gibi duruyor :) bende adete 3 gün varken yaptım böyleydi 2 gün sonra tekrarladığımda koyulastı çizgi.
GPIIIa L33p mutasyonu homozigot o sıkıntılı dedi o yüzden iğne kullanmak şart dediYapman gerekiyorsa bebegin için katlanıcaksın artık eger yapamıycaksan da hergün saglık ocagında yaptır hafta özel polikilinikte yaptır hem saglık ocagına gidip gelmekle yürüyüş olur sana iyi gelir ne dedi doktor pıhtılaşmayla ilgili
bata 3 gün kala test yaptım bat tarihinde kan testinde 363 çıktı doktor iyi değer dediBata kaç gün kala test yaptın canım hcg kaç çıktı
Kan degerlerın düzenli yükselıyosa sıkıntı yoktur ınşallah canım. 4 haftalık falnsa erken dir zaten ondan gorunmez. Dusugun varmıydı senın.yok canm henüz kese bile görünmedi daha çok erken dedi doktor bu pırhtılaşma olayı olduğu için beklmedim gittim doktora
evet ilk gebeliğimde 9 hahtalıkken kalp atışı durdu canmKan degerlerın düzenli yükselıyosa sıkıntı yoktur ınşallah canım. 4 haftalık falnsa erken dir zaten ondan gorunmez. Dusugun varmıydı senın.
Sag saglim kucagına alırsın inşallah canımbata 3 gün kala test yaptım bat tarihinde kan testinde 363 çıktı doktor iyi değer dedi
Eniyisi beklemek canım strese girerim kan verirsem 2 günde 1 kan için çagrıyolar çizgide silik beta düşüktür eger varsa yükselse öyle gitsem daha iyi olur
Hayırlısı olsun oxman canımm. Zaten 2 3 gune net bellı olur. Ben sat a 3 gun kala yaptırdım 96 vıkmıstı. 2 gun snrada 200 kusurdu
inşallah canm burdaki herkes sağlıkla kucağına alır evladınıSag saglim kucagına alırsın inşallah canım
İlkinden sonra arastırtman cok ıyj olmus canım. Bufefa saflıkla kucagına alır buyutursun ınsallahevet ilk gebeliğimde 9 hahtalıkken kalp atışı durdu canm
Amin canım benim inşallahh allah razı olsun daha inanamıyorum hala bu sabah yaptım 2 gün var bata yine tekrarlıycam nolur duandan benide eksik etmeEzmu0810 yaaaa ne kadarr sevindimm bi bilsen var o var inşallahhh. Hayırlı haberler al inşallah canım benim rabbim yüzünü güldürsün, sorunsuz rahat rahat huzurlu bi gebelik geçirip hayırlısıyla evlatçığını al kucağına inşallah
Canım ben sadece anti nükleer antikor için yorum yapıcam ben negatifti o 2 ay sonra pozitif oldu sonra doktorum ana testinin alt gruplarına baktı hepsi negatif yani o degişebiliyo şuan senin pozitif negatifte olabilir o belirli bir yüzdelik oranına göre degişkenlik gösterebiliyomuşMerhaba test sonuclarima yorum yapabilir misiniz bilen varsa1 kimyasal 2 dusugum var. Tup bebek tedavisiyle hamile kalmistim..mtfhr homozigot cikmisti sadece... tekrar tedaviye baslamadan testler istendi..cikan sonuclari ekledim . Bu arada sebepsiz infertilite grubundayiz.
Anladim canim..hepsi ciksinda gostericem dra..2.tedavimde ignede kullanmistim.yinede dustuler ikizlerim.vardi....Canım ben sadece anti nükleer antikor için yorum yapıcam ben negatifti o 2 ay sonra pozitif oldu sonra doktorum ana testinin alt gruplarına baktı hepsi negatif yani o degişebiliyo şuan senin pozitif negatifte olabilir o belirli bir yüzdelik oranına göre degişkenlik gösterebiliyomuş
testi tekrarladın mı canmAmin canım benim inşallahh allah razı olsun daha inanamıyorum hala bu sabah yaptım 2 gün var bata yine tekrarlıycam nolur duandan benide eksik etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?