Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kızlar iyi geceler.bende bu sayfada çok vakit geçirdim çok şey öğrendim.iki kayıptan sonra şimdi bebeğim kucağımda çok şükür.4 mutasyon olmasına rağmen bana dr.lar iğne vermek istemedi ama bulana kadar dr.değiştirdim.9 ay byunca iğne coraspin kullandım.öncesinde vücudu güçlendirmek için vitaminler falan.kendinize ve anne olacağınıza inanın rabbim hayırlısıyla hayırlı zamanda verecektir.hepinize dua ediyorum benim yaşadığım mutluluğu yaşayın inşallah.çünkü en çok bizim gibi çekenler hakediyor.moral ve umut oldun diye yazmak istedim.sorularınız olursada cevaplarım

Arkadaşlar aranızda metioninden fakir diyet yapan varmı acaba

Özellikle yasak olanlara dikkat ettim diğerlerinide çok az tüketmeye çalıştım.belki gereğinden fazla hassasiyet gösterdiğimden bide iğne coraspin derken doğuma girerken trombositlerim 90bine kadar düşmüştü.korktuk ama çok şükür sorun olmadı doğum sonrası normal seviyesine döndü

Gerçekten mi yazınızı okuyunca sizin adınıza çokçok sevindim kendi adıma da umutlandım ben yeni başladım diyete Ağustos’a kadar gebelik yasak coraspirin ve vitaminlerden kullanmaya başladım günde 3-4 km yürüyüş yapıyorum gerçekten 1 aydır yasak olan hiçbişeyi ağzıma dahi sürmedim bakalım hakkımızda hayırlısı rabbim bebeğini sana bağışlasın sağlıklı bir ömür nasip etsin

İki gende mutasyon çıkmış bende , doktorlara sordum her biri farklı bir şey söylüyor iğne kullanacaksıb diyorlar bazısı sadece kan sulandırıcı hap ,kime inanacagım anlamadım valla

İki gende mutasyon çıkmış bende , doktorlara sordum her biri farklı bir şey söylüyor iğne kullanacaksıb diyorlar bazısı sadece kan sulandırıcı hap ,kime inanacagım anlamadım valla
En doğru bilgiyi doktorunuzdan alınız ama benim fikrim Coraspin yeterli olmuyor. Mutasyonun türüne göre uygun dozda iğne gerekiyor. Ama dediğim gibi doktorunuza danışın. Ben ilk doktorumu dinlemeyip 10 doktorla görüşünce kafalar karıştı ve sadece hap kullandık. Maalesef 10 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu.

Bazı doktorlar salıveriyor hastaları işte bak coraspin kulllanmana rağmen kayıp yasamıssın cnm benım ,sende hangi genlerde mutasyon çıktı

Beta fibrinojen homoZigot mutasyon ve gp llla L33p heterozigot mutasyon , anlamadım ne bunlar pıhtılaşma bozukluğu mu nedir

Bende 2 gende vsr
Biri heterizigot biri homozigot
Tüp Bebek Merkezi igneye gerek yok dedi
Kendi kadın doğum dr u kullan dedi
Hematoloji dr una gittim oda kullanmalısınız dedi
İğne kullananlar kullanmayanlara göre daha avantajlı dedi
Aslında kan pıhtılaşmasinin çok nedeni var ve çoğu tahlillerde Türkiye de yapılmıyor dedi dr
Şu anda hem enox 0.4 (kan sulandırıcı ) hemde coraspin kullanıyorum

Ee ne yapCaz o zaman biri kullan diğeri kullanma diyor, mutlak sonuç zTen ona göre bir şeyde söylemiyorlar o zMn iğne kullanmak en mantıklısı

Ee ne yapCaz o zaman biri kullan diğeri kullanma diyor, mutlak sonuç zTen ona göre bir şeyde söylemiyorlar o zMn iğne kullanmak en mantıklısı
Aynen kullanmak en mantıklı
Ben zaten 13 sene sonra hamile kaldım
Benim için son sansdi
Mecbur kullanıyorum
Kullanmamak için çok ugrastim ama mecbur kaldim
İğne fobim var kendim yapamıyorum
Hergün hastaneye gidiyorum

Aynen kullanmak en mantıklı
Ben zaten 13 sene sonra hamile kaldım
Benim için son sansdi
Mecbur kullanıyorum
Kullanmamak için çok ugrastim ama mecbur kaldim
İğne fobim var kendim yapamıyorum
Hergün hastaneye gidiyorum
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah,sende hangi genlerde mutasyon çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…