- 5 Aralık 2017
- 361
- 150
- 23
- 38
Mrb canim.uzun zamandır girmedim kürtaj olmak zorunda kaldım 3.dusugumde gerçekleşti hiç bir sebep bulunamadı ne yapacağımı hala bilmiyorum sabrımizla beraber tükendikCanım nasılsın tekrar yazdin mi görmedim
Çokk geçmiş olsun sizin probleminiz neydi acabaMrb canim.uzun zamandır girmedim kürtaj olmak zorunda kaldım 3.dusugumde gerçekleşti hiç bir sebep bulunamadı ne yapacağımı hala bilmiyorum sabrımizla beraber tükendik
Arkadaşlar aranızda metioninden fakir diyet yapan varmı acaba
Gerçekten mi yazınızı okuyunca sizin adınıza çokçok sevindim kendi adıma da umutlandım ben yeni başladım diyete Ağustos’a kadar gebelik yasak coraspirin ve vitaminlerden kullanmaya başladım günde 3-4 km yürüyüş yapıyorum gerçekten 1 aydır yasak olan hiçbişeyi ağzıma dahi sürmedim bakalım hakkımızda hayırlısı rabbim bebeğini sana bağışlasın sağlıklı bir ömür nasip etsinÖzellikle yasak olanlara dikkat ettim diğerlerinide çok az tüketmeye çalıştım.belki gereğinden fazla hassasiyet gösterdiğimden bide iğne coraspin derken doğuma girerken trombositlerim 90bine kadar düşmüştü.korktuk ama çok şükür sorun olmadı doğum sonrası normal seviyesine döndü
En doğru bilgiyi doktorunuzdan alınız ama benim fikrim Coraspin yeterli olmuyor. Mutasyonun türüne göre uygun dozda iğne gerekiyor. Ama dediğim gibi doktorunuza danışın. Ben ilk doktorumu dinlemeyip 10 doktorla görüşünce kafalar karıştı ve sadece hap kullandık. Maalesef 10 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu.İki gende mutasyon çıkmış bende , doktorlara sordum her biri farklı bir şey söylüyor iğne kullanacaksıb diyorlar bazısı sadece kan sulandırıcı hap ,kime inanacagım anlamadım valla
Bazı doktorlar salıveriyor hastaları işte bak coraspin kulllanmana rağmen kayıp yasamıssın cnm benım ,sende hangi genlerde mutasyon çıktıEn doğru bilgiyi doktorunuzdan alınız ama benim fikrim Coraspin yeterli olmuyor. Mutasyonun türüne göre uygun dozda iğne gerekiyor. Ama dediğim gibi doktorunuza danışın. Ben ilk doktorumu dinlemeyip 10 doktorla görüşünce kafalar karıştı ve sadece hap kullandık. Maalesef 10 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu.
mthfr 677 Homozigot mutant çıktı bende. Sizde hangileri çıktı?Bazı doktorlar salıveriyor hastaları işte bak coraspin kulllanmana rağmen kayıp yasamıssın cnm benım ,sende hangi genlerde mutasyon çıktı
Bende 2 gende vsrEn doğru bilgiyi doktorunuzdan alınız ama benim fikrim Coraspin yeterli olmuyor. Mutasyonun türüne göre uygun dozda iğne gerekiyor. Ama dediğim gibi doktorunuza danışın. Ben ilk doktorumu dinlemeyip 10 doktorla görüşünce kafalar karıştı ve sadece hap kullandık. Maalesef 10 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu.
Ee ne yapCaz o zaman biri kullan diğeri kullanma diyor, mutlak sonuç zTen ona göre bir şeyde söylemiyorlar o zMn iğne kullanmak en mantıklısıBende 2 gende vsr
Biri heterizigot biri homozigot
Tüp Bebek Merkezi igneye gerek yok dedi
Kendi kadın doğum dr u kullan dedi
Hematoloji dr una gittim oda kullanmalısınız dedi
İğne kullananlar kullanmayanlara göre daha avantajlı dedi
Aslında kan pıhtılaşmasinin çok nedeni var ve çoğu tahlillerde Türkiye de yapılmıyor dedi dr
Şu anda hem enox 0.4 (kan sulandırıcı ) hemde coraspin kullanıyorum
Aynen kullanmak en mantıklıEe ne yapCaz o zaman biri kullan diğeri kullanma diyor, mutlak sonuç zTen ona göre bir şeyde söylemiyorlar o zMn iğne kullanmak en mantıklısı
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah,sende hangi genlerde mutasyon çıktı?Aynen kullanmak en mantıklı
Ben zaten 13 sene sonra hamile kaldım
Benim için son sansdi
Mecbur kullanıyorum
Kullanmamak için çok ugrastim ama mecbur kaldim
İğne fobim var kendim yapamıyorum
Hergün hastaneye gidiyorum
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah,sende hangi genlerde mutasyon çıktı?
Bende beta fibrinojen homozigot ve GP llla L33pP heterozigot pztsi doktoruma gidicem bakalım ne dicekAmin sagol inşallah
Mtfr A129BC homozigot
PAI 4G 5G Heterozigot
Bende beta fibrinojen homozigot ve GP llla L33P anlamadım bişi pıhtılaşma varmı acaba pztsi druma gideceğimAmin sagol inşallah
Mtfr A129BC homozigot
PAI 4G 5G Heterozigot
Bende beta fibrinojen homozigot ve GP llla L33P anlamadım bişi pıhtılaşma varmı acaba pztsi druma gidecepşmAmin sagol inşallah
Mtfr A129BC homozigot
PAI 4G 5G Heterozigot
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?