Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Sen nasıl oldun cnm nasıl gectı kurtaj varmı bı sıkıntın

3 test yaptım üçünde de çizgi var salı günü kan vermeye gidicem allah nasip ederse canım haber veririm mutlaka senin sonuçlar noldu çıkmadı mı hala
Üçündede çıktıysa pozitiftir bence inşallah canım :) hadi hayırlısı. Yok ya bnde durumlar aynı. Labaratuardakıler bıktı artık benden 2 gunde 1 arıyorum. 1.5 ay oldu. Çok yoğun bi labaratuar burası diyolar incelemede diyolar bakalım bu hafta çıksın artık inşallah

canm sen testi özel labaratuardamı yaptırdın

canm sen testi özel labaratuardamı yaptırdın
Yok canım normalde doktorum özelde. Ama paravı bı doktır degıl. Kanunı sultan suleyman arastırma hastanesınde tanıdıgım var oraya yonlemdıreyım sızı bosa bunca para vermeyın ve daha ıyı arastırılsın dedı saolsun. Arastırma hastanesınde verdım. Taa 19 martta cıkar artık buara ınsallah cok uzadı

çıkar canm demekki çok yogun banada araştırma hastanesi 40 gün demişti 18 günde çıkmıştı inşalalah sonucunda hayırlı haberler alırsın

çıkar canm demekki çok yogun banada araştırma hastanesi 40 gün demişti 18 günde çıkmıştı inşalalah sonucunda hayırlı haberler alırsın
İnşallah canım. Sen hangı ilde hangı hastanede yaptrdınkı testlerı. Bıde nası gıdıyo hamılelık. Kullanıyosun dımı iğneyi

Kaça düştü peki homosistein devam ediyomusun Sinan beye
İlk hemosisteinim 9.5
2.sonucum 7.4
3.sonucum 5.4
4.sonucum 16.2
Çıktı.
Artık sinan hocaya devam etmiyorum bursada oturuyorum zaten yolda sıkıntı oluyodu burada iyi bir doktor buldum onumla devam ediyorum ve hemosisteinin bir öneminin olmadıgını söyledi ve bebek için izin verdi çok şükür rabbimde aratmadan nasip etti .
Siz sinan hocanın mı hastasısınız

Sen nasıl oldun cnm nasıl gectı kurtaj varmı bı sıkıntın
Merhaba.
Çok rahat geçti kürtaj işlemi. Genel anestezi olduğu için işlem bitip odama geldiğinde hiçbir şey hatırlamıyordum zaten. Ağrım falan da olmadı öyle çok. Eşim saate bakmış, odamdan beni almaları, uyutmaları, işlem, uyandırma, geri odama gelme hepsi 50 dakika sürmüş. 1 saat falan odamda dinlendim, bi yemek yedirdiler, sonra da taburcu ettiler. Korku yaşayan arkadaşlar hiç korkmasınlar, çok rahat bir işlem.

İnşallah canım. Sen hangı ılde hangı hastanede yaptırdınkı. Bıde nadıl gıdoyo hamılelık. Kullanıyosun dımı iğneyi
sivasta yaptırdım canm. Hamilelik iyi gidiyor çok şükür hiç belirti yok ama :) iğneyide kullanıyorum evet eşim yapıyor cok ağrı yapıyor bilmiyorum normal mi ben mi kendimi kasıyorum anlamadım

sivasta yaptırdım canm. Hamilelik iyi gidiyor çok şükür hiç belirti yok ama :) iğneyide kullanıyorum evet eşim yapıyor cok ağrı yapıyor bilmiyorum normal mi ben mi kendimi kasıyorum anlamadım
Bendede yapıyodu canm 2 ay kullandım bende kürtaja kadar. Bıde kendını kasmanla ıgnenın havası almanla falan alakalı herlde. Ama olsun saglıkla doğsunlarda herseye deger

Sevındım canım evet kolay ve kısa bi işlem. Tekrar gecmıs olsun Allah tekrar yasatmasın inşalah

evet canım sağlıkla doğsunlar inşalalh sen ne zaman kaybettin bebeğini
Canım ben 5 ayda 2 kürtaj gecirdim malesef. Bebeklerin kalbı 2 gun fln atıp duruyo. İlk kürtaj eylüldü. Snrası 2 ay korunma. Snra bıraktık korunmayı. Ocakta tekrar hamılelık ve martta tekrar kürtaj eylul ve mart 5 ay arayla 2 kayıp. Şimdide sonuc beklıyorz bakalım korunmayı bırakmak için. Hayırsı Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…