- 21 Mart 2018
- 65
- 43
- 3
- 30
çok geçmiş olsun canm Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah sağlıkla kucağına alırsın bundan sonra bebekleriniCanım ben 5 ayda 2 kürtaj gecirdim malesef. Bebeklerin kalbı 2 gun fln atıp duruyo. İlk kürtaj eylüldü. Snrası 2 ay korunma. Snra bıraktık korunmayı. Ocakta tekrar hamılelık ve martta tekrar kürtajeylul ve mart 5 ay arayla 2 kayıp. Şimdide sonuc beklıyorz bakalım korunmayı bırakmak için. Hayırsı Allahtan
Amin canım hepimiz inşallahçok geçmiş olsun canm Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah sağlıkla kucağına alırsın bundan sonra bebeklerini
Canım bişey soracam. Tekrar tekrar hatırlatmak değil derdim yanlış anlama inşallah bu bebegını Allah sana bagıslar. Sadece kafama takıldı. Ilk bebegınde sen üçlü taramaya falan girmemişmiydin hamileyken detaylı ultrason falan. Orda çıkmamışmıydı rahatsızlıgı. Dohumdan snramı cıktı. Bıde tek sebebı pıhtılaşmamıydıDoktor vermişti bana ama herşeye uyamadm çikolata et pilav falan çok yedim sadece sakatet bulgur balık falan 1 yıl hiç agzıma bile sürmedim yani öyle işte
Hatırlatma olmaz bna canım çünkü hiç aklımdan çıkmıyo.bebegimi kaybetmemin sebebi pıhtılaşma degil bebegimdeki hastalıkgın sebebi bulunmamış hiç bir açıklaması yok hngi doktora sorarsak soralım sebebsiz diyolar ve bunu piyango gibi düşün seni buldu dediler.2 3 tarama testi yaptırdım ayrıntılı ultrasona girdm hemde renkliye girdim hatıra kalsın görüntü alalım diye kısa videosu var cd hastane verdi bize herşey temiz 23 haftada ayrıntılıya girdm hiçbir sıkıntı yoktu 28 hafta 4 günlükken normal muaynede doktorum farketti ve 2 doktor daha çagırdı onlarda onayladılar. Pıhtılaşmayıda kızımdan sonra birsürü test yapıldı pıhtılaşma testide vardı içinde onuda şans esere ögrendik en azından biliyrm bundan sonra ki gebelikte önlm alıcaz onun içinde 150 mg ecopirin içiyorum igne vermiyolar doktor genlerimin önemli olmadıgı igneye gerek olmadıgını söyledi mthfr gen içinde hergün folbiol içiyorum canımCanım bişey soracam. Tekrar tekrar hatırlatmak değil derdim yanlış anlama inşallah bu bebegını Allah sana bagıslar. Sadece kafama takıldı. Ilk bebegınde sen üçlü taramaya falan girmemişmiydin hamileyken detaylı ultrason falan. Orda çıkmamışmıydı rahatsızlıgı. Dohumdan snramı cıktı. Bıde tek sebebı pıhtılaşmamıydı
Anladım canımHatırlatma olmaz bna canım çünkü hiç aklımdan çıkmıyo.bebegimi kaybetmemin sebebi pıhtılaşma degil bebegimdeki hastalıkgın sebebi bulunmamış hiç bir açıklaması yok hngi doktora sorarsak soralım sebebsiz diyolar ve bunu piyango gibi düşün seni buldu dediler.2 3 tarama testi yaptırdım ayrıntılı ultrasona girdm hemde renkliye girdim hatıra kalsın görüntü alalım diye kısa videosu var cd hastane verdi bize herşey temiz 23 haftada ayrıntılıya girdm hiçbir sıkıntı yoktu 28 hafta 4 günlükken normal muaynede doktorum farketti ve 2 doktor daha çagırdı onlarda onayladılar. Pıhtılaşmayıda kızımdan sonra birsürü test yapıldı pıhtılaşma testide vardı içinde onuda şans esere ögrendik en azından biliyrm bundan sonra ki gebelikte önlm alıcaz onun içinde 150 mg ecopirin içiyorum igne vermiyolar doktor genlerimin önemli olmadıgı igneye gerek olmadıgını söyledi mthfr gen içinde hergün folbiol içiyorum canım
Zaten o taramalar 100/100 dogru sonuç vermz onlar sadece bir istatistik canım mesela 10 kadından 1 bebegi down sendromlu olucak onlardan biri sen olabilirsin diyo sadece bir deger onlar hiç takılma onlarsAnladım canımdemekki herbişey anlaşılamıyo o taramalarda. İnşallah bu bebek çok iyi olacak
Evet Sinan hocanın hastasıyım 25 inde başladım diyete bakalım kaç ay içinde düşerse 10.2 benimkide bol yürüyüş de yapmaya çalışıyorum ağustosta tekrar gidecem ama Okadar zor geliyor kiİlk hemosisteinim 9.5
2.sonucum 7.4
3.sonucum 5.4
4.sonucum 16.2
Çıktı.
Artık sinan hocaya devam etmiyorum bursada oturuyorum zaten yolda sıkıntı oluyodu burada iyi bir doktor buldum onumla devam ediyorum ve hemosisteinin bir öneminin olmadıgını söyledi ve bebek için izin verdi çok şükür rabbimde aratmadan nasip etti .
Siz sinan hocanın mı hastasısınız
Merhaba. Şu an gebesiniz sanırım. Düşükten sonraki süreç nasıl gelişti. Kan sulandırıcı iğne kullandınız mı?Hatırlatma olmaz bna canım çünkü hiç aklımdan çıkmıyo.bebegimi kaybetmemin sebebi pıhtılaşma degil bebegimdeki hastalıkgın sebebi bulunmamış hiç bir açıklaması yok hngi doktora sorarsak soralım sebebsiz diyolar ve bunu piyango gibi düşün seni buldu dediler.2 3 tarama testi yaptırdım ayrıntılı ultrasona girdm hemde renkliye girdim hatıra kalsın görüntü alalım diye kısa videosu var cd hastane verdi bize herşey temiz 23 haftada ayrıntılıya girdm hiçbir sıkıntı yoktu 28 hafta 4 günlükken normal muaynede doktorum farketti ve 2 doktor daha çagırdı onlarda onayladılar. Pıhtılaşmayıda kızımdan sonra birsürü test yapıldı pıhtılaşma testide vardı içinde onuda şans esere ögrendik en azından biliyrm bundan sonra ki gebelikte önlm alıcaz onun içinde 150 mg ecopirin içiyorum igne vermiyolar doktor genlerimin önemli olmadıgı igneye gerek olmadıgını söyledi mthfr gen içinde hergün folbiol içiyorum canım
Düşükten sonra piskolojik olarak çökmüştüm 6 ay korun dedi doktorum çünkü kürtaj olmştm 6 ay folik asit içtim daha sonra hamile kaldm 9 ay taşıdm kızımı dogdu 1 hafta yaşadı vefat etti melegim daha sonra 14 ay korundm çünkü sezeryan olmştm şimdi rabbime şükür hamileym allahım kucagıma almayıda nasip eder inşallah sadece 150 mg ecopirin folbiol ve bemiks c kullanyrmMerhaba. Şu an gebesiniz sanırım. Düşükten sonraki süreç nasıl gelişti. Kan sulandırıcı iğne kullandınız mı?
Allah rahmet eylesin. Cennette buluşmayı nasip etsin.Düşükten sonra piskolojik olarak çökmüştüm 6 ay korun dedi doktorum çünkü kürtaj olmştm 6 ay folik asit içtim daha sonra hamile kaldm 9 ay taşıdm kızımı dogdu 1 hafta yaşadı vefat etti melegim daha sonra 14 ay korundm çünkü sezeryan olmştm şimdi rabbime şükür hamileym allahım kucagıma almayıda nasip eder inşallah sadece 150 mg ecopirin folbiol ve bemiks c kullanyrm
Allah razı olsun..diyafram henrisiydi akcigeri gelişmemişti solunum sıkıntısı vardı kızımınAllah rahmet eylesin. Cennette buluşmayı nasip etsin.
Acınızı tazelemek gibi olmazsa, vefat nedeni neydi acaba Meleğinizin?
Peki kızınıza hamile olduğunuz dönemde iğne kulandınız mı? Bir de pıhtılaşmanın hangi türü var sizde?Allah razı olsun..diyafram henrisiydi akcigeri gelişmemişti solunum sıkıntısı vardı kızımın
Pıhtılaşma testlerini kızımı kaybettikten snra yaptılar ama kızımı kaybetme sebebim pıhtılaşma degl sebepszmiş o hastalık..Peki kızınıza hamile olduğunuz dönemde iğne kulandınız mı? Bir de pıhtılaşmanın hangi türü var sizde?
Canım kanı verdınmı yukselış nasıl. Buarada şu tsh şeker demiştin ya sen baktır diye. Bugün bn dahılıyeye gittim. Soyledım 2 düşük diye. Tarmbofılı sonucunu sordu. Çıkmadı ama yaptrdm beklyrm dedım. Ek olarak tsh ve sekerede bakalım dedim ama biton test daha istedi isimlerini söyledi ama aklımda değil. 9 tüp kan aldılar kolum mosmor şuanPıhtılaşma testlerini kızımı kaybettikten snra yaptılar ama kızımı kaybetme sebebim pıhtılaşma degl sebepszmiş o hastalık..
Mthfr 677 heterozigot bu gen için hergün 5mg folbiol içiyorum
Paı 4g5g heterozogit bu gen içinde 150 mg ecopirin kullanıyorum igneye gerek yok dedi doktrm
Canım beta hcg 649.87 çıktı çok şükür artışa bakmak içinde pazar günü kan vericem artık.Canım kanı verdınmı yukselış nasıl. Buarada şu tsh şeker demiştin ya sen baktır diye. Bugün bn dahılıyeye gittim. Soyledım 2 düşük diye. Tarmbofılı sonucunu sordu. Çıkmadı ama yaptrdm beklyrm dedım. Ek olarak tsh ve sekerede bakalım dedim ama biton test daha istedi isimlerini söyledi ama aklımda değil. 9 tüp kan aldılar kolum mosmor şuanneye baktı acaba. 10 gün snra çıkar sonuclar eger temızse hematologa yonlendiricem diyo. Hematolog ne onu bile bilmyrm labaratuarıda aradım hastaneden snra. Hala cıkmamış dıyo. Dedım kromozomla birmi çıkacak bu trambofılıde. 1.5ay oldu. Birde çıkabılır daha erkende çıkabılır 2 aya uzayabılıyo dıyo. Neyse 2 ay bıle olsa enazla 15gunum kaldı ınsallah dıyorum napıyım
İyi akşamlar homosistein i düşürmek için neler yapmıştınız da o kadar düşmüştü öğünleriniz nasıl oluyordu yiyecek bişey bulamıyorum resmen bitap düştüm.Canım beta hcg 649.87 çıktı çok şükür artışa bakmak içinde pazar günü kan vericem artık.
Kromozom sonuçları geç çıkıyo diye biliyorum tronbofili paneli 1 aya çıkıyo seninkini beraber vericekler diye bekletiyolar bence hemotoloji kan bilimi canım sonucuna göre igne ilaç olarak orası sana yardımcı olur diye demiştir.iyi olmuş o kadar çok test istemesi biz elimizden geleni yapalımda eksik kalmasın canım hadi hayırlı sonuçlar al inşallah
2 ay uzun bi süreymiş benimki 15 günde çıkmıştıCanım kanı verdınmı yukselış nasıl. Buarada şu tsh şeker demiştin ya sen baktır diye. Bugün bn dahılıyeye gittim. Soyledım 2 düşük diye. Tarmbofılı sonucunu sordu. Çıkmadı ama yaptrdm beklyrm dedım. Ek olarak tsh ve sekerede bakalım dedim ama biton test daha istedi isimlerini söyledi ama aklımda değil. 9 tüp kan aldılar kolum mosmor şuanneye baktı acaba. 10 gün snra çıkar sonuclar eger temızse hematologa yonlendiricem diyo. Hematolog ne onu bile bilmyrm labaratuarıda aradım hastaneden snra. Hala cıkmamış dıyo. Dedım kromozomla birmi çıkacak bu trambofılıde. 1.5ay oldu. Birde çıkabılır daha erkende çıkabılır 2 aya uzayabılıyo dıyo. Neyse 2 ay bıle olsa enazla 15gunum kaldı ınsallah dıyorum napıyım
Ben hiç ölçülü yemedim pilav tavuk çok severim hep yedim çikolata çok yerim.. o yasak listesinde ki uydugum sakatet balık bulgur bunları 1 yıl hiç yemedm onun dışında beslenmem normaldi herşey yedim ama tabi ilaçlarımıda içtim prednol içiyodum bence o çok işe yarıyodu genetik olabilir belki hemosisteinİyi akşamlar homosistein i düşürmek için neler yapmıştınız da o kadar düşmüştü öğünleriniz nasıl oluyordu yiyecek bişey bulamıyorum resmen bitap düştüm.
Bende prednol kullanmaya başladım peynir falan az yiyorum enerjim azaldı resmen yemeyince insan mutsuz oluyorBen hiç ölçülü yemedim pilav tavuk çok severim hep yedim çikolata çok yerim.. o yasak listesinde ki uydugum sakatet balık bulgur bunları 1 yıl hiç yemedm onun dışında beslenmem normaldi herşey yedim ama tabi ilaçlarımıda içtim prednol içiyodum bence o çok işe yarıyodu genetik olabilir belki hemosistein
Hadı gozun aydın canım. Amin inşallahCanım beta hcg 649.87 çıktı çok şükür artışa bakmak içinde pazar günü kan vericem artık.
Kromozom sonuçları geç çıkıyo diye biliyorum tronbofili paneli 1 aya çıkıyo seninkini beraber vericekler diye bekletiyolar bence hemotoloji kan bilimi canım sonucuna göre igne ilaç olarak orası sana yardımcı olur diye demiştir.iyi olmuş o kadar çok test istemesi biz elimizden geleni yapalımda eksik kalmasın canım hadi hayırlı sonuçlar al inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?