Aynen canım bende delırdım artık beklemekten ama yogun labarratuar dıyolar. Devlet hastanesı herkes beklıyo diyolar. Bakalm hayırlısı. Sen nerde verdınkı 15 gunde cıktı. Ben ıstanbul kanunı sultan suleyman hastanesınde verdım. Çok yoğun dıyolar ama anlamadm. Bıdr sende varmı düşük yada bebiş. Ne çıktı sonuclar2 ay uzun bi süreymiş benimki 15 günde çıkmıştı
Ben Kayseri eğitim araştırmada vermiştim. Mthfr c677t heterezigot 2 düşüğüm 1 kimyasal gebeliğim var kayserideki drlar deneyin tekrar dediler ama ben Sinan beksaç a gittim diyet verdi onu uyguluyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli en önemlisi hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim hepimizeAynen canım bende delırdım artık beklemekten ama yogun labarratuar dıyolar. Devlet hastanesı herkes beklıyo diyolar. Bakalm hayırlısı. Sen nerde verdınkı 15 gunde cıktı. Ben ıstanbul kanunı sultan suleyman hastanesınde verdım. Çok yoğun dıyolar ama anlamadm. Bıdr sende varmı düşük yada bebiş. Ne çıktı sonuclar
Hergün coraspin prednol pazart.cuma bemiks c çarşamba folbiol mü verdiBen Kayseri eğitim araştırmada vermiştim. Mthfr c677t heterezigot 2 düşüğüm 1 kimyasal gebeliğim var kayserideki drlar deneyin tekrar dediler ama ben Sinan beksaç a gittim diyet verdi onu uyguluyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli en önemlisi hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim hepimize
Evet aynısını verdiHergün coraspin prednol pazart.cuma bemiks c çarşamba folbiol mü verdi
bebeğin tam yılbaşında doğacak inşallah:)Hergün coraspin prednol pazart.cuma bemiks c çarşamba folbiol mü verdi
Yok canım ben sezeryan olucam aralıgın 2.haftası allah nasip ederse dogumumbebeğin tam yılbaşında doğacak inşallah:)
Allah bebeğiniz ve size sağlıklı uzun ömür versin.Bildiğim kadarıyla esansiyel trombositoz vardı sizde de.Aynı hastalığı taşıyorum.Plt değerlerim 800.000 lerde.Size birkaç sorum var.Ben doğum yaptım çok şükür kızlar, inşallah sizler de hayırlısıyla sağlıklı bir hamilelikle kucağınıza alırsınız bebeğinizi.
Merhaba sizin adınıza çok sevindim 2 ayda nasıl böyle düşürdünüz acabaÇok Mutluyummm Homosistein değerim 2 ay önce 14,56ydı iki ay geçti tekrar kan verdim 6,31 düşmüş Allahıma şükürler olsun
10 altına düşünce gebeliğe izin verilyor doktorların çoğu nasıl mutluyum tekrar denemelere başlayacağız.
Sanki hamilelik haberi almış kadar mutlu etti beni bu değer
Niye bu kadar ilaç?Herkese merhaba.Ben de Sinan Beksaç'a 1 yıldır gidiyorum.Diyet+100mg aspirin,prednol 4 mg/günde+bemiks c ve folbiol kullanıyorum.
Bu başlığı görünce yazmak istedim.
Özellikle prednol konısunda kafam çok karışık?gebelik öncesi ve gebelik boyunca kullanıp sağlıklı bebeğine kavuşanlar varsa rahatlamak adına paylaşırsanız çok sevinirim
Folbiol ve apikobal b12 vitamini kullandım hergünMerhaba sizin adınıza çok sevindim 2 ayda nasıl böyle düşürdünüz acaba
Diyet yaptınız mı pekiFolbiol ve apikobal b12 vitamini kullandım hergün
Folbiol ve apikobal b12 vitamini kullandım hergün
evet yapıyorum homosisteinüm düştü ama prednol konusunda bilginiz varmı diye merak ettimDiyet yaptınız mı peki
Benimle aynı sıkıntıyı yaşayan att arkadasım vardı onun çok sevimli bi kızı var şimdi.o da Sinan beyin hastasıydı.evet yapıyorum homosisteinüm düştü ama prednol konusunda bilginiz varmı diye merak ettim
Hayır sadece vitamin takviyesi aldımDiyet yaptınız mı peki
Sinan hocaya ben de güvendim.yasak olanları hiç yemiyorum diğerlerine de belirlenen ölçülerde yiyorum .Benimle aynı sıkıntıyı yaşayan att arkadasım vardı onun çok sevimli bi kızı var şimdi.o da Sinan beyin hastasıydı.
Prednol hakkında bilgim yok yeni başladım zaten sadece çok fazla Dr a gittim ve Sinan beksaç bana çok güven verdi o yüzden sorgulamadım ama araştıracam siz menünüzü nasıl belirliyosunuz neler yapıyorsunuz benim değerim düşmeyecek diye çok korkuyorum
O Doğum yapalı 4-5 yıl oldu kullanmamış onun diyeti daha katıymış bize şimdi sebze meyve serbest ona porsiyon olarak vermişlerSinan hocaya ben de güvendim.yasak olanları hiç yemiyorum diğerlerine de belirlenen ölçülerde yiyorum .
Buarada att arkadaşınıza sorma şansınız olursa çok sevinirim prednol kullanmışmı hamileliğinde?çok memnun olurum başından geçenden duymak istiyor insan
Çok teşekkür ederim ilgine Allah yardımcimiz olsunO Doğum yapalı 4-5 yıl oldu kullanmamış onun diyeti daha katıymış bize şimdi sebze meyve serbest ona porsiyon olarak vermişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?