Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Arkadaşlar neyin diyetini uyguluyorsunuz? Neyden dolayı , prednol ne için kullanılıyor,bende iki gende mutasyon çıktı,doktor coraspini 35.haftaya, clexanı 12.haftaya kadar önerdi,gebeliği haziranda düşünüyorum

Canum senınle aynıyız. 2 düşük kalp atışı durması sebebı. Ben hala sonuc beklıyrm cıkmadı ama. Doktorunun ne dedıgını yazarmısın gttıkten snra. Bıde sen hamılelıklerınde hıc ıgne kullandınmı

Canım bu dıyetı neye gore verıyolar. Herks dıyet dıyo kafam karıstı. Trambofılı sonucuna goremı yoksa ayrı bı test yapıpmı verıyolar

Arkadaşlar diyet homosistein değeri ile bağlantılı olarak veriliyor.
Prednol da bagisiklik sistemini baskilamak icin kullaniliyor
diye biliyorum
Ama bazi dr.lar oneriyor bazilari gereksiz buluyor
Bizlerin de kafamiz karisik acikcasi

Tamam canim yazarım tabii ki carsamba günü gideceğim sali günü çıkacak bazı tahliller daha vardı o yüzden bekledim.
Benim iki düşükten sonra araştırıldı canim o yüzden bliyordum iğne kullanmadim
İnsallah bizler de sağlıkla kucamiza alıp buyuturuz bebişleri

Canım bu dıyetı neye gore verıyolar. Herks dıyet dıyo kafam karıstı. Trambofılı sonucuna goremı yoksa ayrı bı test yapıpmı verıyolar
Homosistein düzeyi yüksek olunca düşürmek için veriyorlar bende de mthfr c677t heterezigot var bu daha çok pıhtılaşmayla ilgili d ğilde vücuda alınan b vitaminlerinin emilememesinden kaynaklı

Homosistein düzeyi yüksek olunca düşürmek için veriyorlar bende de mthfr c677t heterezigot var bu daha çok pıhtılaşmayla ilgili d ğilde vücuda alınan b vitaminlerinin emilememesinden kaynaklı
Merhaba canim bende de ayni mutasyon var mthfr c677 heterezigot çıktıktan sonra başka bir testleri mi bakılıyor homosisteine?

Başka prednol kullanan ya da tanıdığı olan varsa bilgi verirse çok sevineceğim
Canım 14 ay sinan hocanın hastası oldum bursada oturuyorum banada hatta bütün hastalarına aynı tedaviyi uyguluyor sinan hoca için ankaraya gidip geldim kızımı diyafram henrisinden kaybettim sonra arkadaş aracılıgıyla sinan hocayı buldum aynı tedaviyi uyguladı banada hemosistein normal olsa bile sinan hoca herkeze diyet veriyo canım 3 ayda bir 8 tüp kan verdim benmde c4 komplemanım yüksekti diye gebelik için iizn vermedi ve neden hiç düşmediginide bulamadı malesef dişciye dahiliyeye kadar gönderdi beni enfeksiyondan yükselirmiş c4 kompleman ama bende enfeksiyon bulamadılar en son 43.8 çıkmıştı.ilaçlara devam et haziranda gel dedi.benim iki genimde pıhtılaşma var 677 heterozigot paı heterozigot
Bursada uludağ üni.doktor buldum kendime harika bir doktor niye bu zamana kadar bekledn bebek yapmadın dedi ben onu duyunca çok şaşırdım.ve mthfr geni için bolca folikasit lazım nye folbiolü haftada 1 içiyorsun hergün iç dedi folik lazım dedi hergün içmeye başladım ve prednolü gereksiz buldu genleriminde önmeli olmadıgını ısrarlarıma ragmen igne vermiycegini söyledi.100 mg coraspin az gelicegini 150 mg ecopirin içmem gerektgini söyledi ve doktoruma güvendm korunmayıda bıraktım rabbime şükür çok aratmadan bebişimi gönderdi.şuan hamile oldugum içinde yol gitmemem lazım o yuzden ankaraya gidemiycem artık.
Rabnim isteyen herkeze saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah her doktorun yorumu farklıdır önemli olan doktorumuza güvenmek canım

Canım vn sonuc beklıyorum ama S siirkiz ın sordugu soruyu merk edıyrm bende. Mthfr grnınde sorun cıkıyosa tekrar testmı ıstıtolar homosısteın ıcın yoksa bu gen cıktıgı anda verıyolarmı dıyetı

Amın canım inşallah. Ben 2. Gebelıkte arastrma yapılmadan sadece tedbır amaclı kullandım 04 clexan ıgne coraspın ama yıne düşük oldu malaesef. Dozmu az geldı yada baska bı sıkıntımı var anlamadım. Kurtajı mart 4 te oldum. 2.ay oldu ama sonuc cıkmadan korunmayı bırakamıyorum beklyrm henuz

A
Canım o diyeti her doktor vermiyo sinan hoca genelde veriyo
Allah Allahh. Tek o doktormu yanı. Neye gore verıyo bıtek oysa. Saçmalık ya artk kıme guvenecegımızı sasırıyoruz. Bnm doktorum sadece trambofılı ve kromozm bakıcaz dedı. Homosıstenı fln bn burdan okudum. Sen tsh dıyınce ona baktrdım. Yanı her doktor ayrı dıyosa bız kıme guvencez. Ayrı bı testmı bu homosısteın canım. Yoksa trambofılının içindemi. Ona gore sorayım bnde doktoruma

Canım ben bursada ki doktoruma hemosisteini sordum gerrk yok dedi her doktor farklı takılıyor malesef evet canım hemosistein ayrı bir test doktoruna söyle bakalım o ne diycek bende merak ettim :)

Merhaba canim bende de ayni mutasyon var mthfr c677 heterezigot çıktıktan sonra başka bir testleri mi bakılıyor homosisteine?
Evet pıhtılaşma bozukluğu çıktığı zaman bakılıyor homosistein yüksek olunca oluşan yumurtanın genetiği bozuk oluyor ve vücudun sağlıksız embriyoyu atıyor benim trizomi 18 çıkmıştı bebeğim. Bizim ülkemizde yaygın değil ama yurt dışında özellikle incelenen bi değer bende hemşireyim yabancı makaleleri incelediğiniz zaman Sinan hocanın haklılığını görebiliyorsunuz rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…