Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah
Uludağ üni. Deki dr unun ismi ne?

Arkadaslar merhaba. Ben ilk bebegimi 11.haftada kalbi durdugu icin kaybettim. Sonrasinda binbir zorlukla esim ve bana genetik test yapildi ( kendi doktorum dahil tum doktorlar ilk kayipta araştırma yapmanin gereksiz olduğunu soyleyip durdular) ve genetik sonuclarimiz normal cikti. Bana faktor V Leiden mutasyon ve protrombin mutasyon pihtilasma testleri de yapildi onlar da normal cikti. Ancak daha detayli pihtilasma testleri yapilmadi. Zaten bunlari bile zar zor yaptirmistim. Simdi yeniden hamileyim 5+5 haftaligim. Doktorum tedbir amacli gunde bir tane 100 mg coraspin icmemi soyledi. 37.haftaya kdr da devam edicez dedi. Ancak coraspinle ilgili celiskili seyler okudum. Ilk 3 ay kan sulandirici dahi olsa ilac almanin bebege zarari olabilir diye dusunuyorum. Tam da organlarının olustugu donemlerde yok yere ilac almak istemiyorum .ote yandan tespit edilmemis bir pihtilasma sorunum varsa da tekrar goz gore gore ilaci almayıp kayip yasamaktan da cok korkuyorum. Coraspini ilk aylarda kullanan arkadaşlar var mi?

Canım coraspin ve igne kullanıp saglıklı bir şekilde bebegini kucagına alan çok insan var hiç ilaçla ilgili olumsuz birşey duymadım bn bence için rahat olsun

Bnde igne kullanmadıgım için tedirginim biraz

Benim tespit edilen bir pihtilasma sorunum yok, protrombin zamani test sonucum da normal cikti. Ama iste 11.haftadaki kayip sonrasi doktor tedbir almak istedi. Bu kez de fazla pihtilasma olur kanama yapar diye korkuyorum daha 5+5 haftaligiz.
O kan sulandırıcı pıhtılaşma olmaz fazladan hiç pıhtılaşma testi yapılmadan igne bile veriyo doktorlar igne ilaçdan daha agır bir kaybın olmuş bence kullan mthfr genlerine bakıldı mı

kızlar aranızda kan sulandırıcı iğne kullananan varmı benim eşim yapıyordu şehir dışına çıkmak zorunda kaldı bende kendime yapma cesaretini gösteremiyorum siz nasıl yapıyorsunuz tavsiye verecek varmı bana

Sağlık ocağında yaptiriyorum mecburen
Çünkü bende kendi kendime yapamıyorum
Fobim var

Merhaba canim
Bugün doktorla görüştüm gebe kalmak için bir sorun olmadığını gebelik öncesi folik asite devam dedi gebe kalinca gel kan sulandirici iğneye baslayalim hap yeterli gelmez iki dusugun oldugu icin dedi.
İnsallah senin sonuçlarda hayirla çıkar

Arkadaşlar her yere yazdım sanırım rahatsız ediyorum kusuruma bakmayın . Bende de MTHFR-C677T homozigot çıktı. Hibor 3500 ile clexane 0.6 arasında çok fark var mı ki

Arkadaşlar her yere yazdım sanırım rahatsız ediyorum kusuruma bakmayın . Bende de MTHFR-C677T homozigot çıktı. Hibor 3500 ile clexane 0.6 arasında çok fark var mı ki

Canım tıne bu forumda boyle bı yazı okumustum paylaştım ekte. Mthfr ye sadece folık asıt dıye ama yıne bu forumda bu genden dolayı ıgne kullananlarıda okudum. Yanı doktorlar arası degısıyo herlde. Bnm cok bılgım yok sadece okuduklarımı patlaştım senınle. Hibor daha etkılı bı ıgne dıye duydum ama clexan 06 da yukdek doz yani. Arasındakı farkı bende domtora gttıgımde sormatı düşünüyorum. Sende sor bence onlar daha ıyı bılır

Eklentiler

• Screenshot_20180510-115033.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar trambofılı sonucum çıkmışşşş ay çok mutluyum çok şükür sonundaaa. Sızlede paylaşmak istedim hemennn. Ne cıktı bılmyrm yarın alcam inşallah ama enazndan çıktıya ne oldugunu ogrenırımm ınsallah

Sevincini çok iyi anlıyorum canim ben de ayni senin gibiydim bir umudumuz var artik :)

Sağolasın Allah razı olsun canım araştıralım yine paylaşırız burada teşekkür ederim ilgilendiğin için

Canım ben bursada ki doktoruma hemosisteini sordum gerrk yok dedi her doktor farklı takılıyor malesef evet canım hemosistein ayrı bir test doktoruna söyle bakalım o ne diycek bende merak ettim :)
Canım test sonuclarım

Eklentiler

• IMG-20180511-WA0000.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…