2 geninde taşıyıcı olarak pıhtılaşma çıkmış canım o durumda doktorum bana igne vermedi bakalım sana ne diycekler çok merak ettim doktorun birşey dedimi coraspin kesin verir amaCanım test sonuclarım
Gecmis olsun canim.iki geninde mutasyon cikmis mthfr 677 ve 1298 sanirim net gorunmuyor.her ne kadar bu mutasyonlari doktorlar onemsemesede gebe kaldiginda igne kullanman gerekiyor.Canım test sonuclarım
Ben igne kullanmıyorum canım vermiyo doktorlar bana bebegim allaha emanet artıkGecmis olsun canim.iki geninde mutasyon cikmis mthfr 677 ve 1298 sanirim net gorunmuyor.her ne kadar bu mutasyonlari doktorlar onemsemesede gebe kaldiginda igne kullanman gerekiyor.
Pai serpıne ve mthfr mutasyon analızı heterezıgot canm okunmuyosa. Genetık doktoru baktı tek başına düşük yapacak pıhtılaşmalar degil dedi. Düşük doz sulandırıcı verılebılır dedı. Dedım kendı doktorum ıgne vermıstı arastrmadan. Kadındogumcular fenelde 2 düşüge tedbır amaclı verıyo ama aradaysan hemetalogdan yardım alabılırsın dedı. Daha kendı doktorum gırmedı canm şimdi aldim sonucu. Akşam götürcem inşallah. Lromoxom daha çıkmamış. Ama kendı doktorum %90pıhtılaşmadan şüphelenıyodu bakalm ne dıcek2 geninde taşıyıcı olarak pıhtılaşma çıkmış canım o durumda doktorum bana igne vermedi bakalım sana ne diycekler çok merak ettim doktorun birşey dedimi coraspin kesin verir ama
Hakkında hayırlısı olsun canım artık sonuçlar çıktıgına göre bebiş çalışmalarına başlaya bilirsinPai serpıne ve mthfr mutasyon analızı heterezıgot canm okunmuyosa. Genetık doktoru baktı tek başına düşük yapacak pıhtılaşmalar degil dedi. Düşük doz sulandırıcı verılebılır dedı. Dedım kendı doktorum ıgne vermıstı arastrmadan. Kadındogumcular fenelde 2 düşüge tedbır amaclı verıyo ama aradaysan hemetalogdan yardım alabılırsın dedı. Daha kendı doktorum gırmedı canm şimdi aldim sonucu. Akşam götürcem inşallah. Lromoxom daha çıkmamış. Ama kendı doktorum %90pıhtılaşmadan şüphelenıyodu bakalm ne dıcek
İnşallah canım bi yorumlasında doktor ona göre. Buarada bsy sorucam tsh lac olması lazım deiştin bana 0.99 çıkmış benimkiHakkında hayırlısı olsun canım artık sonuçlar çıktıgına göre bebiş çalışmalarına başlaya bilirsin
YaaaTsh cok dusuk cikmis normal. 2.5 e kadar normal gebelikte.
Bana dr 10 kutu yazmışti ve almıştıkKizlar bisey sorucam.clexan icin rapor cikarmisti ozeldeki doktorum.ama eczane her seferinde 20 tl aliyor ve bir kutudan fazla alamiyorum.yuzdeli yapilmis rapor dedi.devletteki doktora sordum.devlet agir olmayan pihtilasma icin sadece yuzdesini oduyor dedi.ben diger gebeligimde bi kac kutu aliyordum ve hic para odedigimi hatirlamiyorum.siz nasil aliyorsunuz.bi yanlislik var sanki bu iste
Canım ben heyecana kalıpılıp cevabını atlamışım kusuruma bakmaMerhaba canim
Bugün doktorla görüştüm gebe kalmak için bir sorun olmadığını gebelik öncesi folik asite devam dedi gebe kalinca gel kan sulandirici iğneye baslayalim hap yeterli gelmez iki dusugun oldugu icin dedi.
İnsallah senin sonuçlarda hayirla çıkar
Evetcanim benim de kromozom 24mayista çıkacak dediler :) senin de gözün aydın olsun doktor heterezigotlar çok önemli değil ama düşük olunca iğne başlıyoruz dedi. Bakalım sana ne diyecekler. Bana bahsetmedi homosisteinden . ama ben bugun coraspirin aldim :)Canım ben heyecana kalıpılıp cevabını atlamışım kusuruma bakmahadı gözün aydın hayırlısı olsun inşallah. Banada pazar gel dedi doktor bakalm nedicek sonuclar normal gibi ama. Senın kromozom sonucuda cıkmamıstı bıldiğiım kadaryla. Onu beklemeden hamılelık düşünebilirsin dediğine göre banada dıyebılır :) sadece trambofılı sonucu cıktı cnku benimde. Bide homosısteınden bahsettımı yanı istedimi oyle bi test
Banada 21 mayıs dedıler kromozom için ama trambofılıyı okadar bekledımkı kromozomunda dedıklerı gün çıkcagına ınanmyrm acıkcası :) bakalım gidince yazarım doktora. Hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaEvetcanim benim de kromozom 24mayista çıkacak dediler :) senin de gözün aydın olsun doktor heterezigotlar çok önemli değil ama düşük olunca iğne başlıyoruz dedi. Bakalım sana ne diyecekler. Bana bahsetmedi homosisteinden . ama ben bugun coraspirin aldim :)
Evet canım düşük çıkmış.hadi hayırlı haberlerle inşallah çok merak ediyorum seni :)İnşallah canım bi yorumlasında doktor ona göre. Buarada bsy sorucam tsh lac olması lazım deiştin bana 0.99 çıkmış benimki
Merhaba ben sizin yerinizde olsam detaylı araştırılmasını isterdim ortada bi pıhtılaşma bozukluğu varsa neyden kaynaklanıyor hangi gende var mutasyon diye bilmek isterim.Herkese merhaba. Iki ay önce kalp durması sebebiyle 15 haftalık hamileyken kürtaj oldum. İlk gebeliğimdi, kürtaj olduğum özel hastaneye test yaptirmak istedigimi söyledim. Faktor 5 leidene ve protein c, s'ye bakmak yeterli dedi. Protein s düşük cıkmış%45. Digerleri normal. Ne demek bu? Henuz yüz yüze görüşmedik ama telefonda asprin ve iğne kullanmam gerektigini, zaten bu tedavileri yapacagimiz icin diger testlere gerek olmadigini soyledi. Gercekten gerek yok mu? Diyelim ki bende baska hastalik var ve haberimiz olmadi verecegi ilaclarin dozunun düşük gelme ya da yanlis olma ihtimali olabilir mi? Tecrubeli arkadaslarin yardimina ihtiyacim var.
Merhaba. Cevabınız için teşekkür ederim. Aslında benim merak ettigim konu baska bir rahatsizlik varsa ilac yine ayni mi olacak ki doktorum: "gerek yok bakmaya, zaten ilaç kullanacagız," diyor.. protein s eksikligi başlı başına bir düşük yapma sebebiymiş ama ne oldugunu bilmiyorum tam olarak. Ben de size katılıyorum ne varsa ciksin ortaya, ama ben tek düşükle devlette baktiramayacagim icin bir yandan da: "doktorum tüm testleri istemeyerek ahlaklı mı davrandı acaba?" diye düşünmek de istiyorum. Zaten asprin ile igne sart, diğerlerine bakmasak da olur diyor. Tam kan tahlilim temiz çıktı, belki onunla da ilgilidir bilemiyorum.Merhaba ben sizin yerinizde olsam detaylı araştırılmasını isterdim ortada bi pıhtılaşma bozukluğu varsa neyden kaynaklanıyor hangi gende var mutasyon diye bilmek isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?