Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Hemosisteini ben doktoruma sormuştum trombofili paneli yapılınca pıhtılaşma çıkınca gerek görmüyoruz zaten belli demişti

Kizlar bisey sorucam.clexan icin rapor cikarmisti ozeldeki doktorum.ama eczane her seferinde 20 tl aliyor ve bir kutudan fazla alamiyorum.yuzdeli yapilmis rapor dedi.devletteki doktora sordum.devlet agir olmayan pihtilasma icin sadece yuzdesini oduyor dedi.ben diger gebeligimde bi kac kutu aliyordum ve hic para odedigimi hatirlamiyorum.siz nasil aliyorsunuz.bi yanlislik var sanki bu iste

2 geninde taşıyıcı olarak pıhtılaşma çıkmış canım o durumda doktorum bana igne vermedi bakalım sana ne diycekler çok merak ettim doktorun birşey dedimi coraspin kesin verir ama
Pai serpıne ve mthfr mutasyon analızı heterezıgot canm okunmuyosa. Genetık doktoru baktı tek başına düşük yapacak pıhtılaşmalar degil dedi. Düşük doz sulandırıcı verılebılır dedı. Dedım kendı doktorum ıgne vermıstı arastrmadan. Kadındogumcular fenelde 2 düşüge tedbır amaclı verıyo ama aradaysan hemetalogdan yardım alabılırsın dedı. Daha kendı doktorum gırmedı canm şimdi aldim sonucu. Akşam götürcem inşallah. Lromoxom daha çıkmamış. Ama kendı doktorum %90pıhtılaşmadan şüphelenıyodu bakalm ne dıcek

Hakkında hayırlısı olsun canım artık sonuçlar çıktıgına göre bebiş çalışmalarına başlaya bilirsin

Bana dr 10 kutu yazmışti ve almıştık
Ama teşhise ne yazdı bilmiyorum
Fiyat olarak da başka ilaçlarla birlikte 60 tl vermistik 3 ay önce

Canım ben heyecana kalıpılıp cevabını atlamışım kusuruma bakma hadı gözün aydın hayırlısı olsun inşallah. Banada pazar gel dedi doktor bakalm nedicek sonuclar normal gibi ama. Senın kromozom sonucuda cıkmamıstı bıldiğiım kadaryla. Onu beklemeden hamılelık düşünebilirsin dediğine göre banada dıyebılır :) sadece trambofılı sonucu cıktı cnku benimde. Bide homosısteınden bahsettımı yanı istedimi oyle bi test

Evetcanim benim de kromozom 24mayista çıkacak dediler :) senin de gözün aydın olsun doktor heterezigotlar çok önemli değil ama düşük olunca iğne başlıyoruz dedi. Bakalım sana ne diyecekler. Bana bahsetmedi homosisteinden . ama ben bugun coraspirin aldim :)

Banada 21 mayıs dedıler kromozom için ama trambofılıyı okadar bekledımkı kromozomunda dedıklerı gün çıkcagına ınanmyrm acıkcası :) bakalım gidince yazarım doktora. Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda

Merhaba arkadaşlar , Merhabalar bir kez düşük yaşadığımiçin pıhtılaşma için doktorum test yaptı. Anti-Kardiyolipin IgM , Anti-Fosfolipid Screen , Lupus Antikoagulan , Von Willebrand Faktör ,Protein C ve S Aktivitesi değerlerim normal aralıkta. Fakat Antitrombin III Aktivite (Plazma) 167 70-125 %. Bu ne anlama geliyor? Pıhtılaşma var mı? Yoksa pıhtılaşmayı engelleyen aktivite fazla mı çalışıyor ? Kafam karıştı

Herkese merhaba. Iki ay önce kalp durması sebebiyle 15 haftalık hamileyken kürtaj oldum. İlk gebeliğimdi, kürtaj olduğum özel hastaneye test yaptirmak istedigimi söyledim. Faktor 5 leidene ve protein c, s'ye bakmak yeterli dedi. Protein s düşük cıkmış%45. Digerleri normal. Ne demek bu? Henuz yüz yüze görüşmedik ama telefonda asprin ve iğne kullanmam gerektigini, zaten bu tedavileri yapacagimiz icin diger testlere gerek olmadigini soyledi. Gercekten gerek yok mu? Diyelim ki bende baska hastalik var ve haberimiz olmadi verecegi ilaclarin dozunun düşük gelme ya da yanlis olma ihtimali olabilir mi? Tecrubeli arkadaslarin yardimina ihtiyacim var.

Merhaba ben sizin yerinizde olsam detaylı araştırılmasını isterdim ortada bi pıhtılaşma bozukluğu varsa neyden kaynaklanıyor hangi gende var mutasyon diye bilmek isterim.

Merhaba ben sizin yerinizde olsam detaylı araştırılmasını isterdim ortada bi pıhtılaşma bozukluğu varsa neyden kaynaklanıyor hangi gende var mutasyon diye bilmek isterim.
Merhaba. Cevabınız için teşekkür ederim. Aslında benim merak ettigim konu baska bir rahatsizlik varsa ilac yine ayni mi olacak ki doktorum: "gerek yok bakmaya, zaten ilaç kullanacagız," diyor.. protein s eksikligi başlı başına bir düşük yapma sebebiymiş ama ne oldugunu bilmiyorum tam olarak. Ben de size katılıyorum ne varsa ciksin ortaya, ama ben tek düşükle devlette baktiramayacagim icin bir yandan da: "doktorum tüm testleri istemeyerek ahlaklı mı davrandı acaba?" diye düşünmek de istiyorum. Zaten asprin ile igne sart, diğerlerine bakmasak da olur diyor. Tam kan tahlilim temiz çıktı, belki onunla da ilgilidir bilemiyorum.

Kılzr yardım lütfen Bir kez kalp durması sebebiyle gebelik kaybım var. Testimde Antitrombin III Aktivite (Plazma) 167 70-125 % çıktı. Bu ne anlama geliyor. Pıhtılaşma riskim var mı yoksa yok mu? Hala bir cevap bulamadım malasef.Randevuma daha çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…