Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canımm şimdi doktordan geldim. Aynı sana dedıklerını soyledı banada :) pai ve mtrh analızı cok sıkıntılı genler degıl dıyo. Zaten sadece heterezıgot dıyo. Asıl önemlisi faktor vleıden ve faktor II genlerymıs onlarda normal zaten dıyo.korunmayı bırakabılırsınz dedı bızede Rabbıme sonsuz sukurler olsun. Kromozomu beklemeye gerek yok. Ikınızde saglıklı bıreylersınz bı sıkıntı çıkacagını sanmıyorum dedi tabi inşallah. Ama yınede cıktıgında goruselım dedı. Kıst varmı dıye ultrasona aldı. Tertemız dıyo. Homosısteını sordum gerek gormedı. Bı sıkıntı olsa cıkardı zaten dedı. Tsh düşükmü dedim hayır hamilelik için çok iyi değer dedi. Simdi ecoprın 150 mg ve balıkyagı verdi. Folık asıt cok kullandık artık yeter dıyo. Adetın gecer gecmz test yap ogrenır ogrenmz gelın ıgne baslıcaz dedı. Asprını 100den 150ye cıkardı. Igneyıde 0.4ten 0.6 ya cıkaracakmış ve progestan destegi verecekmiş hamilelikte. Tedavı hakkında bunları söyledi. Testler çok sıkıntılı değil ama 2 düşüge tedbır amaçlı bunları kullanmamız gerekıyo dıyo. Fazla gelıp sıkıntı olmasın dedım. Güldü hatta. Hiç bi sıkıntı yaratmaz dedi Allahın izniyle. Çok şükür korunma sürem bitti. Yeni bi umut başladı şimdi. Cok stres yapıyorsun bundan uzak dur cok sıvı tuket ben ınanıyrm budefa olucak fln dedi. Okadar önemliki doktor resmen bana kadındogumun yanısıra pskıyatrı tedavısıde yapıyo. Eşim bile soyledi çıktıgımızda bu adam benı rahatlatıyo diye. Rabbim hepimizin hakkında en hayırlısını tez vakıtte versın ınşallah Ezmu0810

Hayırlısı olsunnnnn,bana da doktor ayni seyleri dedi .faktor v ve leiden önemliymiş,tedbir amaçlı kullanacağız dedi ve zararı yokmuş. İçim biraz rahatladı

Hayırlısı olsunnnnn,bana da doktor ayni seyleri dedi .faktor v ve leiden önemliymiş,tedbir amaçlı kullanacağız dedi ve zararı yokmuş. İçim biraz rahatladı
Amın canım hepımız için hayırlısı olsun ınşallah. Banada ıgnenın bı zararı olmadıgını soyledı aynı şekılde. Sende hangı genlerde vardı mutasyon. Bıraktınmı sen korunmayı

Arkadaşlar her yere yazdım sanırım rahatsız ediyorum kusuruma bakmayın . Bende de MTHFR-C677T homozigot çıktı. Hibor 3500 ile clexane 0.6 arasında çok fark var mı ki
Canım sordum senın sorunu dokotora. Hiborla clexan 0.6 arasında hıcbı fark yokmuş. Hatta banada ıkısınden bırını verecekmiş

Aynen öyle canim ya çok güzel haberlerle gelmisssin :) simdi sıra çalışmalarda . ben de kist De var dusuge neden olmaz ama takip edelim dedi bugün adetin 3.günü hormon testi vereceğim. Adet bitimi de çalışmalara başlarız . insallah bu mübarek ayda bebis haberleri veririz :)

Ayyy çok sevindim hadi gözün aydın dolsun göbüşler artık İyi haberler bekliyorum inşallah bebişin hemen gelir daha burada bebeklerimizi konuşucaz inşallah rabbim isteyen herkeze nasip etsin

Ayyy çok sevindim hadi gözün aydın dolsun göbüşler artık İyi haberler bekliyorum inşallah bebişin hemen gelir daha burada bebeklerimizi konuşucaz inşallah rabbim isteyen herkeze nasip etsin
İnşallah canımm cok saolasın bu proteın s proteın c faln ne onlar ya :) yazılmıs yukarda ama onu sormaya cekındım artık doktora basının etını yedım cnku adamın yarım saat ıcerde kaldık. Bılgın varmı :) bıde hamılelık nası gıdıyoooo

Inşallah canımmm. Hormon testı nedennn

Canım onlar kalıtsal bir bozukluk aileden geçiyo kanın pıhtılaşmasını önlemeye yarıyolar.
Hamilelikte iyi çok şükür halsizlik mide bulantısı baş dönmesi kasılma hepsi var ama bunada çok şükür bebişim iyi olsunda bana yeter.daha kalp atışlarını duymadık dua edin banada perşembe günü konttolüm var inşallah herşey yolundadır yumurtlamayı kaçırdın mı yoksa var mı daha değerlendir

He istenmedide benden merak ettim. Gerekmı duymadı istemeye acaba. Aynen canım bebişin iyi olsunda onlar geçici şeyler. Mide bulantısı devam ediyosa kalbi atıyodur canımm Allahın izniyle :) dualarım seninleee. Yok kaçırmadım yumutlamayı çok şükürrrr Çok korktum yetısmıcek testler dıye ama tam yetişti. Dun 11. Gundu baktı ultasonla yumurtalar 2 gune catlar muhtemeln dedı inşallah. Bugun 12 yarın ılışkı olsun dıyorum tam 13te. Buay bıle tutanılır dıyo doktor bakalım hayırlısı Allahtan ya varya işyerindeyim çalışamıyorum resmen heyecandan :)

Çok iyi anlıyorum seni bende heyecandan ne yapcagımı bilemiyodum iyi bari kaçırmadıysan süper mutlaka degerlendir güzel haberler alalım senden de inşallah.
Mide bulantısı da kokulara hassasiyet yani her koku rahatsız ediyo midem bulanıyo aç kalsam midem bulanıyo kazınıyo dün avm bayılcaktm yıgıldım kaldım eşim çok korktu gözlerimi açamıyodum ellerim titriyodu tansiyonum çok düşüyo kızıma hamileykende çok tansiyon sıkıntısı yaşadım hamilelikte yaza denk geldi dışarı çıkınca sıcaktan fenalaşıyorum bayram içinde tatile gidicektik otelde yer ayırttık sonra hamile oldugumu ögrendim doktora sorucam bakalım tatil için izin vericek mi

Amın canım hepımız için hayırlısı olsun ınşallah. Banada ıgnenın bı zararı olmadıgını soyledı aynı şekılde. Sende hangı genlerde vardı mutasyon. Bıraktınmı sen korunmayı
Beta fibrinojen homozigot ve gp llla L33p heterozigot mutasyon canım , ağustosta çalışmalara başlayacagız:)

Mrb kızlar 1 tane kaybım var pıhtılaşmaya yatkınlık cıktı genetik testimde nası yol izliyorsunuz.

Antitrombin III Aktivite (Plazma) 70-125 %. 70 in altında çıkarsa pıhtılaşma riski varmış, değerin fazla çıkması önemsizmiş . Bugün sordurdum doktora burda cevap alamamıştım. Belki birinin işine yarar bu bilgi.

İnşallah verir canım kafanda dagılmış olur bıraz hayırlısı olsun :)

Kist büyüdüğü için demisti ama simdi de tuttu ameliyat dedi yumurtaliklarda değilmiş ama rahim duvarını kalinlastirmis o yüzden ameliyat dedi napacagimi bilemedim
Aaa başka doktorada bı gorun ıstersen canım. Dogum kontrol hapıyla kıstlerı yok ettıklerını duymustum onu bı sor bakalım. Bıdr sogan kuru cok ıyı gelıyomus galıba kıste onuda dene ıstersrn. Gecmiş olsun çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…