Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kist yumurtalıklarda değilmiş canim yumurtalık cevresinde dedi o da rahim duvarını kalinlastiriyor ilerde daha büyük sorunlar çıkarır dedi 1yildir takip ediliyordu kist ama buyumeye başladı bakalım artik

Arkadaşlar merhaba ben 26 haftalık hamileyim ilk doğumumdan sonra dvt geçirdim genetik kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim. Bu ikinci hamileliğim sizler ne kullanıyorsunuz acaba ben enox 0,4 iğne ve ecopirin içiyorum şuan.

Hangi genleriniz de var.
Ben sadece 150 mg ecopirin içiyorum

Merhaba kızlar.Aralık ayında kalp atışını duymama rağmen bebeğimi kaybettim.Sonra kan pıhtılaşması testi yaptırdım.Pıhtılaşma çıktı.2ay sonra tekrar hamile kaldım keseyi gördükten sonra clexan 4 ve aspirin kullandım.Kalp atışını duymaya gittik ama yoktu.İkiz gebelikmş.Tekrar kürtaj oldum.Detaylı bütün testleri yaptırmak istiyorum.Sizler de hangi testleri yaptırdınız yazarsanız sevinirim.

Rabbim sabır versin..
Kaç haftalıkken gittiniz kalp atışları yoktu

Rabbim sabır versin..
Kaç haftalıkken gittiniz kalp atışları yoktu

İlkinde 6+3de kalp atışnı duyduk. Sonra 8 haftalıkken kahve akıntım geldi doktor gel bakalm dedi gittim kalp atışı yoktu.İkincisin de keseyi 5haftalıkken gördüm iğne ve aspirin kullnmya başladım,7+4de gittik kalp atşı yoktu.Tek yumurta ikiziymiş ve görünümleri normal değilmiş.Doktor pıhtılaşmayla alakası yok sağlıklı bebek değil gibiler ondan kalp atışları yok dedi.Şimdi detaylı testler yaptırmak istiyorum.

Allah sabır versın çok geçmiş olsun. Pıhtılaşma testını yaptırmışsınız hangi genlerde mutasyon çıktı acaba. Bende pıhtılaşama ve kromozom ve eşimdde ktomozoma bakıldım. Bende sızın gibı 2. Gebelikte ıgne kullanmıstım ama etkili olmadı malesef. Doktorunuz ne öneriyo acaba

Acaba kan sulandirici kullanmak için mi geç kaldiniz canim bana doktor gebe kaldığını ogrendigin an iğneye baslayacagiz demisti onun öncesi de hap önerdi

C
Canım rahim filmi çekildi mi ? Rahim yapısı çok etkiliymiş belki tek başına pıhtılaşma değildir

Pıhtılaşma sonucumu paylaştım canım bakarsın.Benim 2.gebelkte galiba bebek sağlıklı değildi o yüzden olmadı.Doktorum 2adetten sonra üniversitye göndericem testler için dedi.Test sonuçlarına göre yol izlicez galiba şimdilk bşey demedi.

Eklentiler

• IMG-20180406-WA0004-1.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 187
Acaba kan sulandirici kullanmak için mi geç kaldiniz canim bana doktor gebe kaldığını ogrendigin an iğneye baslayacagiz demisti onun öncesi de hap önerdi

Benim malesef pıhtılaşma sonucum 2.hamileliğimin 6.haftasında çıkmştı.Doktorum tedbir olsun diye 5+3de keseyi gördükten sonra başlattı aspirin ve iğneye.Belki de hamilileiğimin öncesin de aspirin kullanmaya başlamam lazımdı geç kaldık.Doktorum 2.hamileliğim de pıhtılaşmayla alakası yok bebekler sağlıklı görünmüyor dedi.Büyük ihtimalle kromozomlsrı bozuktu.

C

Canım rahim filmi çekildi mi ? Rahim yapısı çok etkiliymiş belki tek başına pıhtılaşma değildir

Çekilmedi canım.İlk kaybımdan sonra hormon testleri yapıldı.Doktorum vajinadan muayene etti rahmi sağlıklı görünüyor rahim duvarın iyi dedi.Birde ben hiç düşük yapmadım kendiliğinden düşmedi ikisinde de kürtaj olmak zorunda kaldım malesef.

Kızlar benim gibi Izmir de olan varsa bildiği veya gittiği doktoru yazabilir mi?Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum da.Bu konuda uzman iyi bir doktor arıyorum.

Merhaba sizin gibi anneler bizlere umut oluyor aynı sorunu ben de yaşıyorum 3 gebelik kaybı sonuncusu clexane iğnelere rağmen oldu üstelik kalp atışı olmuyor bebeklerde ve kürtajla bitiyor maalesef. Size nasıl bir tedavi uyguladı Timur hoca bize de Bilgi verir misiniz?

Arkadaşlar ben bebeğimin kalbinin 10 haftalıkken durması neticesinde 26 Nisan'da kürtaj oldum. Bugün üzerinden tam 21 gün geçti ve adet oldum. 21 günlük normal döngüme gecikme yaşamadan dönmüş oldum sanırım. Buradan hareketle kürtajın güzel yapıldığı sonucu çıkar mı? Bir de yeniden çalışmalara başlamak için ikinci adetin de geçmesini bekleyeyim diyorum. Siz ne dersiniz?

Canım celxan 04 düşük gelmiş olabılırmı acaba. Cnku homozıgot genındr var belkı 06 gerekır. Bıde dedıgın gıbı onncesındr coraspın baslaman gerekbılır. Iyı bır doktor bulupta gıdersrn tedbır amaclı sulandorı ıgnen bebege zatarı olup olmadıgını sorabılırmısın. Bnm mthfr analizi ve paı heterzıgot ama yınede 06 clexan dedı. Fazşamı acaba doye çok korkuyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…