Kist yumurtalıklarda değilmiş canim yumurtalık cevresinde dedi o da rahim duvarını kalinlastiriyor ilerde daha büyük sorunlar çıkarır dedi 1yildir takip ediliyordu kist ama buyumeye başladı bakalım artikAaa başka doktorada bı gorun ıstersen canım. Dogum kontrol hapıyla kıstlerı yok ettıklerını duymustum onu bı sor bakalım. Bıdr sogan kuru cok ıyı gelıyomus galıba kıste onuda dene ıstersrn. Gecmiş olsun çok
Doktorunuzuz önereceği yolu izleyin. Mutasyonun türüne göre gebelikte iğne ve kan sulandırıcı ilaç kullanılıyor.Mrb kızlar 1 tane kaybım var pıhtılaşmaya yatkınlık cıktı genetik testimde nası yol izliyorsunuz.
Tamam saolunDoktorunuzuz önereceği yolu izleyin. Mutasyonun türüne göre gebelikte iğne ve kan sulandırıcı ilaç kullanılıyor.
Hangi genleriniz de var.Arkadaşlar merhaba ben 26 haftalık hamileyim ilk doğumumdan sonra dvt geçirdim genetik kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim. Bu ikinci hamileliğim sizler ne kullanıyorsunuz acaba ben enox 0,4 iğne ve ecopirin içiyorum şuan.
Rabbim sabır versin..Merhaba kızlar.Aralık ayında kalp atışını duymama rağmen bebeğimi kaybettim.Sonra kan pıhtılaşması testi yaptırdım.Pıhtılaşma çıktı.2ay sonra tekrar hamile kaldım keseyi gördükten sonra clexan 4 ve aspirin kullandım.Kalp atışını duymaya gittik ama yoktu.İkiz gebelikmş.Tekrar kürtaj oldum.Detaylı bütün testleri yaptırmak istiyorum.Sizler de hangi testleri yaptırdınız yazarsanız sevinirim.
Rabbim sabır versin..
Kaç haftalıkken gittiniz kalp atışları yoktu
Çok teşekkür ederim canım ben de yarın gideceğim farklı bir görüş öğrenirsem yazarımCanım sordum senın sorunu dokotora. Hiborla clexan 0.6 arasında hıcbı fark yokmuş. Hatta banada ıkısınden bırını verecekmiş
Faktör v leiden ve protrombın ıı heterezigot genler.Hangi genleriniz de var.
Ben sadece 150 mg ecopirin içiyorum
Allah sabır versın çok geçmiş olsun. Pıhtılaşma testını yaptırmışsınız hangi genlerde mutasyon çıktı acaba. Bende pıhtılaşama ve kromozom ve eşimdde ktomozoma bakıldım. Bende sızın gibı 2. Gebelikte ıgne kullanmıstım ama etkili olmadı malesef. Doktorunuz ne öneriyo acabaMerhaba kızlar.Aralık ayında kalp atışını duymama rağmen bebeğimi kaybettim.Sonra kan pıhtılaşması testi yaptırdım.Pıhtılaşma çıktı.2ay sonra tekrar hamile kaldım keseyi gördükten sonra clexan 4 ve aspirin kullandım.Kalp atışını duymaya gittik ama yoktu.İkiz gebelikmş.Tekrar kürtaj oldum.Detaylı bütün testleri yaptırmak istiyorum.Sizler de hangi testleri yaptırdınız yazarsanız sevinirim.
Acaba kan sulandirici kullanmak için mi geç kaldiniz canim bana doktor gebe kaldığını ogrendigin an iğneye baslayacagiz demisti onun öncesi de hap önerdiMerhaba kızlar.Aralık ayında kalp atışını duymama rağmen bebeğimi kaybettim.Sonra kan pıhtılaşması testi yaptırdım.Pıhtılaşma çıktı.2ay sonra tekrar hamile kaldım keseyi gördükten sonra clexan 4 ve aspirin kullandım.Kalp atışını duymaya gittik ama yoktu.İkiz gebelikmş.Tekrar kürtaj oldum.Detaylı bütün testleri yaptırmak istiyorum.Sizler de hangi testleri yaptırdınız yazarsanız sevinirim.
Canım rahim filmi çekildi mi ? Rahim yapısı çok etkiliymiş belki tek başına pıhtılaşma değildirMerhaba kızlar.Aralık ayında kalp atışını duymama rağmen bebeğimi kaybettim.Sonra kan pıhtılaşması testi yaptırdım.Pıhtılaşma çıktı.2ay sonra tekrar hamile kaldım keseyi gördükten sonra clexan 4 ve aspirin kullandım.Kalp atışını duymaya gittik ama yoktu.İkiz gebelikmş.Tekrar kürtaj oldum.Detaylı bütün testleri yaptırmak istiyorum.Sizler de hangi testleri yaptırdınız yazarsanız sevinirim.
Allah sabır versın çok geçmiş olsun. Pıhtılaşma testını yaptırmışsınız hangi genlerde mutasyon çıktı acaba. Bende pıhtılaşama ve kromozom ve eşimdde ktomozoma bakıldım. Bende sızın gibı 2. Gebelikte ıgne kullanmıstım ama etkili olmadı malesef. Doktorunuz ne öneriyo acaba
Acaba kan sulandirici kullanmak için mi geç kaldiniz canim bana doktor gebe kaldığını ogrendigin an iğneye baslayacagiz demisti onun öncesi de hap önerdi
C
Canım rahim filmi çekildi mi ? Rahim yapısı çok etkiliymiş belki tek başına pıhtılaşma değildir
Merhaba sizin gibi anneler bizlere umut oluyor aynı sorunu ben de yaşıyorum 3 gebelik kaybı sonuncusu clexane iğnelere rağmen oldu üstelik kalp atışı olmuyor bebeklerde ve kürtajla bitiyor maalesef. Size nasıl bir tedavi uyguladı Timur hoca bize de Bilgi verir misiniz?canım aynı şeyleri bende yaşadım 4 düşük umudumun tükendiği anda kızımı kucağıma aldım 5 gebeliğimde ALLAHA şükürler olsun ki kızıma elifime kavuştum öncelikle iyi bir doktor bul ve doktoruna güven ve asla umudunu yitirme bnde clesan kullandığım halde düştü ama onun dozajını ayarlamak çok önemli ben doktorumu buldum çok araştırdım ama sen nerdesin bilmiyorum ama ben ankarada timur gürgana gittim ve kızımı kucagıma aldım inşallah sende en kısa zamanda yavrunu kucagına alırsın
Canım celxan 04 düşük gelmiş olabılırmı acaba. Cnku homozıgot genındr var belkı 06 gerekır. Bıde dedıgın gıbı onncesındr coraspın baslaman gerekbılır. Iyı bır doktor bulupta gıdersrn tedbır amaclı sulandorı ıgnen bebege zatarı olup olmadıgını sorabılırmısın. Bnm mthfr analizi ve paı heterzıgot ama yınede 06 clexan dedı. Fazşamı acaba doye çok korkuyrmPıhtılaşma sonucumu paylaştım canım bakarsın.Benim 2.gebelkte galiba bebek sağlıklı değildi o yüzden olmadı.Doktorum 2adetten sonra üniversitye göndericem testler için dedi.Test sonuçlarına göre yol izlicez galiba şimdilk bşey demedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?