Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Doktoruma dedim bu doz düşük değil dimi diye hayır iyi dedi ama öncesinde hiç aspirin falan kullanmadım.Dediğiniz gibi doz düşük gelmiş olabilir.Sulandorı iğne de kan sulandırıcı canım?Ben clexane kullanmıştım.

2 adet sonrası hormanlar anca normale dönüyormuş.İlk kaybımdan sonra doktorum bana 2adet dönemi bekle demişti.Kürtaj zaten adet döngüsünü etkilemiyormuş. Bir sorun yoksa adetin eski düzenin de gelmeye devam ediyormuş.

Kızlar dün doktora gittim igne+aspirin kullanmama ragmen bebegimin kalp atışı 80 çıktı doktor çok düşük dedi bir hafta sonra tekrar gel dedi yüksek ihtimal durması dedi ben ne yapacam hiç bilmiyorum bu kez bebeğim beni bırakmayacak gibi hissediyorum ama yüksek olan ihtimalide dusunmeden yapamıyorum

Slm kizlar ben 3gebelik kaybı yaşadım dış gebelik dahil. Bu 4. Gebeligim Allah izin verirse. Faktör 5 Leiden ve Mthfr c677 heterezigot var bende. Yıllardır coraspin, folbiol ve apikobal kullandım. Gebe kalınca da clexan 0.6 kullaniyorum

Şöyle bir durum var, her kaybı da pıhtılaşmaya bağlamamak lazım. Belki de başka bir sıkıntı olabilir. Çoğunu tespit edemiyorlar zaten. İnşallah yavrunuz direnir ve sizi bırakmaz.

Gebelikten önce kullanmak gerekli mi

Yeni gördüm malesef. Hamilelik öncesi sadece coraspin 100 lük. Hamile kaldıktan sonra coraspin+trombosit düşürücü interferon iğne+ hibor.
Tabi interferon ilk 3 ay zararlı 12. Haftadan sonra başlanıyor. O vakte kadar trombositler Allah a emanet. Hematoloji biri kullan bir şey olmaz dedi biri kullanma dedi ilk üç ay için. Ben kullanmadım.12. haftadan sonra başladım.
Düşüklerin tek sorumlusu bence esansiyel trombositoz değildir genetikte pıhtılaşma testleri de yapılmalı . Trombofili paneli mesela.
Hibor 24 saat etkili, clexan 12 saat. Çoğu doktor bunu bilmiyor ya da önemsemiyor. Günde 1 clexan yetmiyor yine düşük oluyor mesela. Ya 12 saatte 1 clexan olacak günde 2 defa ya da günde 1 hibor

Doğru demişsin,peki hamilelikten önce neden kullanmak gerekiyor coraspini ya gebelik hemen oluşmaz ise sürekli mi kullanmak gerekiyor

O genetik testte belli oluyor mu mtfr genleri mi ,sanırım senın bayagi bilgin var
Trombofili paneli mtfr mutasyonlarını saptıyor. Tabi mutasyon çıksa da bazı Doktorlar bunun düşüğe sebep olmayacağını iddia ediyor külliyen cehalet. Bana mutasyonlar olduğu halde kaç tane doktora gittiysem hibor vermediler ısrar ettiğim halde. sonra perinatologa gittim detaylı ultrasona ve bebeğe yeterli miktarda kan gitmediğini gördük çok kızdı diğer doktorlara. Ateş düştüğü yeri yakar onların umrunda değil ki dedi. Hibor başlayınca kan akışı düzeldi yoksa büyük ihtimalle kalbi duracaktı kocaman çocuğun

Canım öncelikle hamileliğin hayırlı olsun. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Soruna gelince ben coraspin ve iğneyi 5. Haftadan itibaren kullanarak iki sağlıklı dogum yaptım. Coraspini 32 ve 35. Haftalarda bıraktım. Bir sıkıntı olmadı şükür.

Her doktorun görüşü farklı oluyor ,her ihtımale karşı bence mutasyon çıksa bile iğne başlanması gerekiyor

Merabalar arkadslar benimde 4 dusugum ve 2 evladim var bu kadar probleme ragmen 3.hamileyim dr bile takdir etti beni igne kullaniyorum bakalim bizi ne bekliyo

Kızlar iğne karnimda çok morluklar yaptı yakın da karnimda normal bir yer kalmayacak.siz ne yapıyorsunuz sizinde morariyormu
Bacagima vurayim dedim bacamda hep damar var vuracak yer bulamiyorum.

Kızlar iğne karnimda çok morluklar yaptı yakın da karnimda normal bir yer kalmayacak.siz ne yapıyorsunuz sizinde morariyormu
Bacagima vurayim dedim bacamda hep damar var vuracak yer bulamiyorum.
Kac aylik hamilesin canim ben 6 ayliga kadar falan gobekten vuruyorum iki parmaginin arasina al etini oyle vurmaya calis benim bacagim cok agriyo

Buyuk kizim 10 kucuk kizim 6 yasinda valla cocuk sahibi olmak cok buyuk bir mucize ben 5 yil dr dr gezdim Rabbim ol deyince oluveriyo bakalim bunda ne olcak

Kac aylik hamilesin canim ben 6 ayliga kadar falan gobekten vuruyorum iki parmaginin arasina al etini oyle vurmaya calis benim bacagim cok agriyo
Daha yeni canım 5.haftayi yeni dolduruyorum ama görsen morluklarimi inanamazsin.ya ben beceremiyorum
Bu igne kola bacağa vurulmazmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…