Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım cok teşekkür ederim amın inşallah.Allah razı olsun içimi rahatlattın. Kan sayımı yapılmıs ve bıcok deger yazıyodu ama ne oldugunu anlamıyorum tabı. Sen deyınce plt ye baktım şimdi 232ıymış çok şükür. Normal deger aralıgıda 100 300 arası yazıyo kagıtta zaten. Benim suan tsetkerde tek cıkan trambofılıde mthfr mutaston analızı A1298C geni ve paı heterezıgot. Bu ıkısı bulundu sadce mthfr c666t normal faktor v leıden fln normal yazıyo. Dedıgım gbı doktorlar ıgne kullanmam ve kullanmama konusunda kararsız. Ama ben kadındogumcumu dınletıp hıbor kullanıcam inşallah hamılelıkte. Fazlada gelse doz bebege bı sıkıntısı yoksa madem Allahın izniyle kullanmakta fayda var dıye düşünüyrm. Tek endısem fazla gelıp çok sulanırsa bebege bı sıkıntı yapması ama Allaha emanet artık

Canım oncelıkle Allah yardımcın olsun inşallah saglıklı bı bebegın olur kısa zmaanda. Soruna gelınce doktor blmyrm ama genın homozıgotsa ıgneye gerek duyuyolar dıye blyrm ama dozuda önemliymiş. Fpktorlar bu konuda ayrısıyo. Bıtane saglam doktor bul ona uy derım gerısı rabbımden

Rabbime şükür bende hamileyim rabbim isteyen herkeze nasip etsin baya konuşulmuş yeni okudum hepsini benimde 2 genimde pıhtılaşma var mthfr 677 paı heterozigot doktorum igneye gerek yok dedi ısrarlarıma ragmen vermedi 150mg ecopirin verdi.şuan kese etrafında kanama alanı var çok var dedi o yuzden ecopirini de kesti kanama alanı durunca tekrar ecopirine devam edicem inşallah.
Kızımda ignede aspirinde kullanmadm 38+3 de sezeryanla dogum yaptım 1 hafta yaşadı yavrum vefat etti. Diyafram henrisiydi sebebi pıhtılaşma degil.kayıpların tek sebebide pıhtılaşma degil bütün testleri yaptırmak lazım önlem almak için rabbim sag saglim kucagımıza almayıda nasip etsin inşallah bütün testleri yaptırmakta fayda var.allahım yardımcımız olsun

Canim hangi sehirdesin

Canım hiç endişe edilecek bi durum değil o kanama alanı hiç üzme kendini. Evet kesinlikle bende ısrarla aynı şeyi söylüyorum kayıpların tek sebebi pıhtılaşma değil. Senin pıhtılaşma olduğu halde sebep başka benimde pıntılaşma olduğu halde sebep başka. Rabbim kucağımızı doldursun yüzümüzü güldürsün evlatlarımızı sağsağlim doğurup hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Aminn canım inşallah kucaklarımız dolar artkhep yatıyorum hafta da 1 igne yapıyolar günde 3 defa 200 mg vajinadan progestan alıyorum 30 mayıs yine çagırdı kontrole inşallah bebegim iyidir kanama alanı geçmiştir.
Ayakta çok durunca hemen belim karnım agrıyo çok zor geçiyo rabbim yardım etsin

Kalkma yat canım işe falan gidiyomusun? Dışarı gelen kanama var mı plesantada mı kanama alanı? Dr a uludağdakine gidiyodun dimi canım

Kalkma yat canım işe falan gidiyomusun? Dışarı gelen kanama var mı plesantada mı kanama alanı? Dr a uludağdakine gidiyodun dimi canım
Evet canım uludağa gidiyorum..
Yok canım çok şükür plesenta da bebekte sıkıntı yok kesenin etrafında kanama alanı var. Dışarı gelen kanama yok ama agrılarım oluyo uzanıp dinleniyorum hep.
Kanama alanım çokmuş riskli dedi doktor o yüzden haftada 1 çagrıyo kontrole sagolsun bayada ilgileniyo numarasını da verdi rahatsız olunca ara beni dedi ama iyim yinede şükürler olsun rabbime evladımda allaha emanet olsun dinlenip bekliyorum dua ediyorum inşallah yüzümüz güler artık.
Çalışmıyorum işten çıkmıştım zaten iyi oldu denk gelmesi.
Anneme geldim kalıyorum sagolsun bakıyolar yerimden kalkamıyorum diye rahatım burda 2 ignem daha var o zamna geçer inşallah gerek olursa yine igne vericem dedi.çol yakıyo maf ediyo yaglı bi igne rabbim yardım etsin bebek iyi olsunda..

İğnenin dozu neye göre ayarlanıyor ? Yani kim ayarlıyor bunun için hangi tahlil yapılıyor
Canim bende kan pihtilasmasi yok 4 dusugum var biri igne kullanma ragmen gelismedi Ankara proflara gittik ne tahliller ne drlar zor gunlerdi biz onlem olarak kullandik iki cocugumdada kullandim cok sukur simdi 3. Hamileyim kalpatislarini daha almadik artik kendi ilaclarimi kendim ayarliyom desem bakalim bunda ne olcak

Şükür cNım benim. Ay evet ya proluton depot mu neydi felaket yakıyor beze gibi kalıyor bide çok yağlı iğne. Daha önce kullanmıştım çok oradan biliyorum. Kanama alanı zamanla kayboluyor hiç sıkıntı etme kontrole de az kalmış haber ber bana da olur mu merak ederim

Tamam canım haber veririm dualarından eksik etme

Geçmiş olsun.Kaygılanma çok fazla.Bazı şeylerin önüne geçemiyoruz zaten.Ama bazen aşırı kaygıyla olmayacak zararlar verebiliyoruz kendimize.Çok iyi bir doktor.Güven veriyor.Elinden geleni yap, gerisini Allah a bırak.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Allah razı olsun..
Tanıyormusun aral hocayı

Samsundada gittim ben Ankardada simdi ordami bilmiyorum Hacettepede Timur Gurgan vardi cok iyi bir dr indsallah sende tum isteyenlerde en kisa zamanda bebislerine kavusur cok zor ben 5 sene bekledim

Evet benim de doktorum o.İnşallah ben de birkaç ay sonra gebelik düşünüyorum yine.Malum yeni bir kayıp yaşadım.Toparlanma süreci işte.Hayırlısıyla evlatlarımız gelsin inşallah.
Rabbim hayırlı zamanda saglıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah allah büyük olur yine sen sabret duanı et vardır elbet zamanı..
Çok harika bir doktor çok cana yakın çok sevdim en azından ilgili bir doktor.
Seni üzmek istemem ama sebebi neydi senin kaybının

Esansiyel trombositoz var bende.Plt yüksekliği yani.ilk bebeğimde sorun olmadı.Sağlıklı normal bir Doğum yaptım.7 yıl ara verdik.Hastalığım ilerlemiş bu arada.Şimdi de uğraşıyoruz işte.İğnelere rağmen Bu yıl iki kayıp yaşadım.

Allah yardımcın olsun rabbim nasip eder inşallah

Merhabalar arkadaşlar bişey danışacaktım yardımcı olursanız çok sevinirim 16 haftalık kaybımdan sonra (kesenin yırtılması sonucu) ne olur olmaz diye pıhtılaşma testide yaptırdım mthfr c677t heterezigot ve paı 4G/5G yazıyor çok doktora sordum ama net bi cevapta alamadım bilgisi olan var mı, böyle sonucu olanlar diğer gebeliklerinde ilaç iğne kullandı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…