Canım aynı genlerde var benımde pıhtılaşma ama mthfr a1298c de heterezıgot bende paıde heterezıgot. Banada 2 düşüğüm oldugu içiç kadın dıgumcum tedbır amaclı 06 clexan iğne ve 150mg ekoprın dedı. Genetık doktoru iğneye gerek olmadıgını coraspının yeterlı olacagını soyledı. Ben ıgneyıde kullanma taraftarydım tedbır olsun dıye ama ya fazla gelırde sıkıntı olursa dıyede korkuyorum. Hematologa gıtmedım. Ama sana kullan demesı bıraz ıcımı rahatlattı demekkı sıkıntı olmaz ıgnedede. Doktorların bıle ayrısması öyle zorkı hangısıne ınansan içinde bı teeeduur olcak ve hamılelıkte streste cok zarar. Allah yardımcımız olsun inşallah
Bence senin iğne kullanman lazım sanırım öyle anladım canımKızlar Allah rızası icin bilenler yardım etsin. 2,5 yıldır hic gebe kalamadım tüp bebeğe başlayacagız haziranda. Trombofili sonucum cıkmıs. Bir değerlendirirmisiniz?
Benim sonucun da böyle aynı degerlerimizde pıhtılaşma var. Gebelik ten önce coraspinn, apikobal ve folbiol a başladım ben de çok geç hamile kaldım 2sene oldu son kürtajı olalı. 4.gebeligim bu Rabbim nasip ederse. Gebelikten sonra da aynı ilaçlara devam ve 0.6lik clexan iğne vuruyorum. Rahim filmi de çektirdim iyi bı yerde. Ve eşinin sperm değerlerine baktır cnmKızlar Allah rızası icin bilenler yardım etsin. 2,5 yıldır hic gebe kalamadım tüp bebeğe başlayacagız haziranda. Trombofili sonucum cıkmıs. Bir değerlendirirmisiniz?
Eşimin morfolojisi berbat. Sperm dna hasarı da var. Benim rahim filmi temiz. Haziranda tüp bebeğe başlayacagız eşim sebepli infertilite hastasıyız. Ancak bu pıhtılaşma beni cok endişelendirdi.Benim sonucun da böyle aynı degerlerimizde pıhtılaşma var. Gebelik ten önce coraspinn, apikobal ve folbiol a başladım ben de çok geç hamile kaldım 2sene oldu son kürtajı olalı. 4.gebeligim bu Rabbim nasip ederse. Gebelikten sonra da aynı ilaçlara devam ve 0.6lik clexan iğne vuruyorum. Rahim filmi de çektirdim iyi bı yerde. Ve eşinin sperm değerlerine baktır cnm
Tesekkur wderim. Peki tüpbebekte ne zaman başlamalıyımBence senin iğne kullanman lazım sanırım öyle anladım canım
Sen bence hemotoga git ayrı iyi bir doktora da git.Kızlar tüp bebek tedavisine başlayacagım. Yumurta toplamadan sonra rahim dinlendirme ayında coraspine baslasam bişi olur mu? Doktor transferle başlatacak ipneye ama ben tedbir icin iceyim diyorum
Dahiliyeden randevu aldım o sevk eder hematolojiye sanırım. Bana doktor transferden sonra iğneye başlarız dedi ama ben yumurta toplamadan sonra başlasam daha iyi olur diye düsünüyorum cünkü bu pıhtılaşma rahim duvarını etkiliyor embriyo daha tutunmadan rahim duvarını düzenlemek daha mantıklı geldi banaSen bence hemotoga git ayrı iyi bir doktora da git.
Mesala tüp bebektekiler iğneye gerek yok diyor ama normal kadın doğum doktoru başlatıyor
Hı ama yumurta toplamada iğne sıkıntı yaratır belki kanamada
Canım selamunaleykum. Öncelıkle çok geçmiş olsun. Test sonucuna baktım çok büyük ihtimal iğne başlarlar sana hamılelıgınde. Öncesındede coraspın. Ama korkma çünkü pıhtılaşması olup cocuk sahıbı olan çok var çok şükür. Ve şu yönden bak hamıle kalmadan ögrendın bunu. Ben 2 düşükten snra ögrendim pıhtılaşma oldugunu. Sen tedbırlı gıdersın ve kucagına alırsın bebegını inşallah. Benımde sana bı sorum olacak sperm dna hasarı demişsin ya o normal sperm testınemı çıkıyo hanı sayısı rengı hızı gbı olan testtemı yokda ayrı bı testımı var bununEşimin morfolojisi berbat. Sperm dna hasarı da var. Benim rahim filmi temiz. Haziranda tüp bebeğe başlayacagız eşim sebepli infertilite hastasıyız. Ancak bu pıhtılaşma beni cok endişelendirdi.
Canım merhaba. Çok geçmiş olsun sanada. Senı okadar ıyı anlıyrmkı hıkac ay once aynı senın sordugun soruların cevabını bulabılmek için çırpınıyodum. Ama insan yaşadıkça ögrenmek zorunda kalıyo malesef. Bıldıgım kadaryla yardımcı olayım. 2 yada 3 düşükten snra kan pıhtılaşmasından veya kromozomdan şüpheleniyo doktorlar. Ikısıde genetık test bunların. Benım doktorum özrl hastanede ama 2 düşükten snra testlerı yaptrmak için bizi arastrma hastanesıne yolladı. Yanı özeldede yapılıyo ama hem cok pahalı hemde arastrma hastanesı kadr guvenılır degıl sanırım. Bende 2 tup kan alfılar bırı pıhtılaşma için biri kromozum için. Eşimden 1 tüp sadece kromozom için. Sonucların cokması bıraz zaman alıyo malesef mecbur beklıyosun. Bana pıhtılasma 1 ay kronozom 2 ay dedıler ama pıhtılaşma 1.5 aya kronozomda 2 aya uzadı. Pıhtılaşma cıkarsa derecesıne gore ıgne aspırın veya ıkısını baslıyolar. Kromozomlarınzda sıkıntı cıkarsada tek tedavı tüp bebek demişti doktor. %90pıhtılaşma çıkar ikinşzde saglıklı bıreylersınız kromozoma %10 ıhtımal veriyorum demişti ve nıtekım dedıgı gbı oldu kromozomlar temiz Rabbıme sonsuz şükür. Pıhtılaşma testındede pıhtılaşmaya yatkınlık cıktı çok sorunlu degılmiş yani. Ama bende senın gbı 2 düşük taptugım için tedbır amaclı ıgne baslayacagız hamıleleıgınde dedı doktor. Sımdıdende ecopırın başladı daha hamıle kalmadan yani. Sanada aynı tedavıyı uygularlarmı bılmıyorum çünkü pıhtılaşma derecesone gore ayrışıyo malesef doktorlar iğne konusunda. Hematologda işte tam bu evrede işin içine giriyo. Sonuca gore iğne kullanacakmısın kullanmayacakmısın evresınde yardımcı oluyo bıldgım kadaryla. Ben gıtmedım hematologa. Sonucu bı genetık doktoruna bıde kadındogucuma gosterdım. Kadındogumcum tedvır amaclı kullanacagz ipneyı bı zararı yok dedi 1 kez daha onun smzünü dinleyecegim hematoga gırsem ya kullanma iğne derse kafam karısır dıye gıtmek istemedim ama sen istersen bıkac doktorun fıkrını alırsın tabı bu sana kalmış. Hersey Allahtan. Bu mubarek gğnlerde hepımızın yardımcısı olsun inşallah dualarımız kabul olsun. Srnde sıkma canına testlerını verırsın o dönem korunursun rahım dınlenır sonuclar cıkana kadar. Snra sonuca gore bırakırsın korunmayı tedbırlı gıdersın budefa ınşallah. Umarım yardımcı olabılmısımdırMerhaba kızlar
2.düşüğü yaptığım bugünlerde
Sebebini bilmiyorum
Kan pıhtılaşması hemogramda gözükürmü?
Ya da nasıl anlaşılır ?
Genetik test nedir ?
Bilen biri bilgilendirirse çok sevinirim
Çok üzgünüm
Merhaba tesekkur ederim cvbn icin. Hayır ayrıca testi var. Düzen lab ya da mikrogen lab yapıyor. Bizim eşimde sadece hızı az ve morf kötüydü hersey normal diyip gönderiyolardı ama ona baktırdıgımızda dna hasarı cıktı. Testin adı sperm dna hasarı.Canım selamunaleykum. Öncelıkle çok geçmiş olsun. Test sonucuna baktım çok büyük ihtimal iğne başlarlar sana hamılelıgınde. Öncesındede coraspın. Ama korkma çünkü pıhtılaşması olup cocuk sahıbı olan çok var çok şükür. Ve şu yönden bak hamıle kalmadan ögrendın bunu. Ben 2 düşükten snra ögrendim pıhtılaşma oldugunu. Sen tedbırlı gıdersın ve kucagına alırsın bebegını inşallah. Benımde sana bı sorum olacak sperm dna hasarı demişsin ya o normal sperm testınemı çıkıyo hanı sayısı rengı hızı gbı olan testtemı yokda ayrı bı testımı var bunun
Canım merhaba. Çok geçmiş olsun sanada. Senı okadar ıyı anlıyrmkı hıkac ay once aynı senın sordugun soruların cevabını bulabılmek için çırpınıyodum. Ama insan yaşadıkça ögrenmek zorunda kalıyo malesef. Bıldıgım kadaryla yardımcı olayım. 2 yada 3 düşükten snra kan pıhtılaşmasından veya kromozomdan şüpheleniyo doktorlar. Ikısıde genetık test bunların. Benım doktorum özrl hastanede ama 2 düşükten snra testlerı yaptrmak için bizi arastrma hastanesıne yolladı. Yanı özeldede yapılıyo ama hem cok pahalı hemde arastrma hastanesı kadr guvenılır degıl sanırım. Bende 2 tup kan alfılar bırı pıhtılaşma için biri kromozum için. Eşimden 1 tüp sadece kromozom için. Sonucların cokması bıraz zaman alıyo malesef mecbur beklıyosun. Bana pıhtılasma 1 ay kronozom 2 ay dedıler ama pıhtılaşma 1.5 aya kronozomda 2 aya uzadı. Pıhtılaşma cıkarsa derecesıne gore ıgne aspırın veya ıkısını baslıyolar. Kromozomlarınzda sıkıntı cıkarsada tek tedavı tüp bebek demişti doktor. %90pıhtılaşma çıkar ikinşzde saglıklı bıreylersınız kromozoma %10 ıhtımal veriyorum demişti ve nıtekım dedıgı gbı oldu kromozomlar temiz Rabbıme sonsuz şükür. Pıhtılaşma testındede pıhtılaşmaya yatkınlık cıktı çok sorunlu degılmiş yani. Ama bende senın gbı 2 düşük taptugım için tedbır amaclı ıgne baslayacagız hamıleleıgınde dedı doktor. Sımdıdende ecopırın başladı daha hamıle kalmadan yani. Sanada aynı tedavıyı uygularlarmı bılmıyorum çünkü pıhtılaşma derecesone gore ayrışıyo malesef doktorlar iğne konusunda. Hematologda işte tam bu evrede işin içine giriyo. Sonuca gore iğne kullanacakmısın kullanmayacakmısın evresınde yardımcı oluyo bıldgım kadaryla. Ben gıtmedım hematologa. Sonucu bı genetık doktoruna bıde kadındogucuma gosterdım. Kadındogumcum tedvır amaclı kullanacagz ipneyı bı zararı yok dedi 1 kez daha onun smzünü dinleyecegim hematoga gırsem ya kullanma iğne derse kafam karısır dıye gıtmek istemedim ama sen istersen bıkac doktorun fıkrını alırsın tabı bu sana kalmış. Hersey Allahtan. Bu mubarek gğnlerde hepımızın yardımcısı olsun inşallah dualarımız kabul olsun. Srnde sıkma canına testlerını verırsın o dönem korunursun rahım dınlenır sonuclar cıkana kadar. Snra sonuca gore bırakırsın korunmayı tedbırlı gıdersın budefa ınşallah. Umarım yardımcı olabılmısımdır
Bende teşekkur ederım canım. Hamileliğin oluşmamısını hasaramı baglıyolat peki. Yanı bende hamılrlık oluyo normal yolla ama düşüyo. Bende düşünmüştüm bu testı yaptrsakmı dıye ama nerde yapılıyo nedır hıc bılmıyodum. Doktora sordum hamılelık olusuyosa gerek yok o teste dedı cok aradayım. Acaba hasar varsa hamıle kalamazmıydım doktorun dedıği gibiMerhaba tesekkur ederim cvbn icin. Hayır ayrıca testi var. Düzen lab ya da mikrogen lab yapıyor. Bizim eşimde sadece hızı az ve morf kötüydü hersey normal diyip gönderiyolardı ama ona baktırdıgımızda dna hasarı cıktı. Testin adı sperm dna hasarı.
Canım bılmıyodum bn tüp bebek oldugunu ve ıgne kullandığını çok gecmıs olsun. Hıbor 3500u hangı doktor neye göre verdı pekı arastrmadan onu anlamadım. Tedbir amaclımı verıldı çunku yuksek doz bı ıgne bu. Düşük kendısımı olusuyo kurtaj olmuyomusun. Bence hemen gıt yaptr testlerını. Ne oldugu cıksın ona gore hareket etCanım ben 2 Tüp bebek 1 aylıkken düşüyor İkisi de bu ikinci düşüyorum hibor 3500 yapıyordum Sebebini bilmiyorum araştırılmasını istiyorum
Hasar olsa da hamile kalabiliyorsun düşük oluyor. Eşimin sperm hızı da yok ben ondan hic kalamadım ya da bu pıhtılaşmadan. Gebeliğin düşükle sonuçlanmasının nedenlerinden biri sperm dna hasarı. Kaan aydos var sayfasında daha detaylı bilgi bulabilirsin. Biz 9 ay onun tedavisini görüp tüp beneğe öyle başladıkBende teşekkur ederım canım. Hamileliğin oluşmamısını hasaramı baglıyolat peki. Yanı bende hamılrlık oluyo normal yolla ama düşüyo. Bende düşünmüştüm bu testı yaptrsakmı dıye ama nerde yapılıyo nedır hıc bılmıyodum. Doktora sordum hamılelık olusuyosa gerek yok o teste dedı cok aradayım. Acaba hasar varsa hamıle kalamazmıydım doktorun dedıği gibi
Çok teşekkür ederım ıncelıcem. Buarada kan pıhtılaşmasından hamile kalamamak dıye bısey ben duymadım. Pıhtılaşma hamılelık surecınde devreye gırıyo dıye bılıyorum yanı tedavı olmazda düşükle sonuclanıyo gbı. Hamile kalmakla bı ılgısı varmı onu ınan bılmyrm ama duymadım oyle bsy oldugunuHasar olsa da hamile kalabiliyorsun düşük oluyor. Eşimin sperm hızı da yok ben ondan hic kalamadım ya da bu pıhtılaşmadan. Gebeliğin düşükle sonuçlanmasının nedenlerinden biri sperm dna hasarı. Kaan aydos var sayfasında daha detaylı bilgi bulabilirsin. Biz 9 ay onun tedavisini görüp tüp beneğe öyle başladık
Canım bılmıyodum bn tüp bebek oldugunu ve ıgne kullandığını çok gecmıs olsun. Hıbor 3500u hangı doktor neye göre verdı pekı arastrmadan onu anlamadım. Tedbir amaclımı verıldı çunku yuksek doz bı ıgne bu. Düşük kendısımı olusuyo kurtaj olmuyomusun. Bence hemen gıt yaptr testlerını. Ne oldugu cıksın ona gore hareket et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?