Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Her doktor farklı şey söylüyo
Aynen ya o kadar düşük yaptım diyorum sanki çaresiz dertteymişim gibi bişey demiyorlar deli ediyorlar. Allah var çoook çok ilgili doktorlarda var elbet ama malesf denk gelemedim. Bize tedbir amaçlı bişey yapmıyorlar ama tüp bebek tedavisi yaptıklarına allah ne verdiyse tutunmayı sağlayacak düşüğü önleyecek herşeyi veriyorlar. Bizim ki can değil sanki haksız mıyım?

Canım benim iki genimde pıhtılaşma var rabbine şükür şuan hamileyim igne vermedi doktorum gerek duymadı sadece 150 mg ecopirin içiyordum taaa ki kese etrafında kanama alanı olana kadar kesti ecopirini doktorum 12.haftada başlıycaz allahın izniyle..kızıma hamileykende ignede coraspin falan hiçbirşey kullanmadın.
Doktorların yorumları farklı her düşügün sebebi pıhtılaşma degil dedi bütün testleri yaptırmak lazım tsh önemli dedi doktorum onada baktır canın

Sen metioninden fakir diyet yaparken ne kadar zaman da düştü acaba benim 1,5 ay oldu sabırsızlanıyorum düştü mü acaba diye

Kuzum o nedir herkste mi oluyor
Benim 2 düşüğüm 1 kimyasal gebeliğim var mtfhr c677t heterozigotum Hacettepe de Sinan Beksaç a gidiyorum homosistein değerim 10,7 çıktı Dr sağlıklı bir gebelik için 6 nın altını istiyor onun için de metioninden fakir diyet veriyor değer düşünce ancak gebeliğe izin veriyor

Homosistein değerini düşürmek için bir diyet yapıyorum ezmu0810 da yapmıştı ona sormuştum
Ben her yasaga uymadm çikolata yedim ve et 30 gr aştım ama balık sakatet bulgur bunları hiç yemedim 10 dilim ekmek vardı hiç ekmek yemedim. yani biraz uydum biraz uymadım gibi oldu.
İlk 9.5 sonra 7.4 sonra 5.4 oldu en sonda 16.2 oldu ondan sonra hiç baktırmadm hamile kaldım.ben prednolü içince hemosisteinim hep düşüktü prednolü 2 ay içmedim 16 çıktı şuan prednol kullanmıyorum şimdi ki doktorum gereksiz buldu.

Baktırılması şart mı peki bennde 8 gene bakıldı

Ne kadar sıklıkla baktırmıştınız acaba

Hemosistein kesin bakılması gerekiyor mu kızlar gebe kalmayı mı zorlaştırıyor yüksekliği amac nedir
Gebe kalmayı zorlaştırmıyor bazı doktorlara göre gebeligi saglıklı ilerletmeyi zorlaştırıyor hemosistein yüksek olunca damar sertleşmesi oluyo pıhtılaşmanda varsa bu iş iyice zorlaşıyor bebek beslenemiyor ve kalbi duruyor.
Hemosistein yüksekligi sadece bebek için degil bizim saglıgımız içinde önemli kalp krizi riski yükseliyo çünkü..
Pıhtılaşmada kullanılacak igne gibi doktorlra bu durumdada ikiye ayrılmş sinan hoca çok önem verirken benim doktorum hemosisteine bakmaya bile gerek yok dedi baktır sen istersen için rahat olsun ama her doktor bakmıyor malesef

Özelde yapılıuor mu bu test acaba pahalı mı,arraştırma hastanesine gitmek istemiyorum çok kalabalık sıra gelmiyor

Slm arkadaşlar 3hafta 5 günlük hamileyim. Pıhtılaşmam ve düşüğüm olduğu için doktor bugün hemen 0.4 kan sulandırıcı verdi.bugun kullanmam gerek. Çok erken değil mi daha kese bile gözükmedi

Arkadaşlar lütfen bana cvp verinn cok merak ediyorum bu kadar erken iğne verilen var mi ya da duyan
Canım endişe etme bence tehlikeli olsaydı doktor şimdi vermezdi iğneyi, bendede kan pıhtılaşması çıktı banada hamileliği öğrendiğin anda iğne başlancak dedi ,sen erken öğrendiğin için erken başlamış iğneye,eğer sıkıntılı bir durum olsaydı hamilelikden önce pıhtılaşma için hap kullananlarda var onlar içmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…