Aynen yaHer doktor farklı şey söylüyo
Canım benim iki genimde pıhtılaşma var rabbine şükür şuan hamileyim igne vermedi doktorum gerek duymadı sadece 150 mg ecopirin içiyordum taaa ki kese etrafında kanama alanı olana kadar kesti ecopirini doktorum 12.haftada başlıycaz allahın izniyle..kızıma hamileykende ignede coraspin falan hiçbirşey kullanmadın.Teşekkür ederim işgin için bugün doktora sordum bende sadece heterozgot 677ct cktı diğerleri nırmal doktormbu hemen herkeste olan bsey problem degil endişelnmene gerek yok dedi bu bir sorun degil dedi ama ben korkuyrm böyle bir sürü insan okudum önlem alan ama önlem alınması gereken bsey olsa doktor demezmydi ya
Nedir anlamadımSen metioninden fakir diyet yaparken ne kadar zaman da düştü acaba benim 1,5 ay oldu sabırsızlanıyorum düştü mü acaba diye
Homosistein değerini düşürmek için bir diyet yapıyorum ezmu0810 da yapmıştı ona sormuştumNedir anlamadım
Kuzum o nedir herkste mi oluyorHomosistein değerini düşürmek için bir diyet yapıyorum ezmu0810 da yapmıştı ona sormuştum
Benim 2 düşüğüm 1 kimyasal gebeliğim var mtfhr c677t heterozigotum Hacettepe de Sinan Beksaç a gidiyorum homosistein değerim 10,7 çıktı Dr sağlıklı bir gebelik için 6 nın altını istiyor onun için de metioninden fakir diyet veriyor değer düşünce ancak gebeliğe izin veriyorKuzum o nedir herkste mi oluyor
Ben her yasaga uymadm çikolata yedim ve et 30 gr aştım ama balık sakatet bulgur bunları hiç yemedim 10 dilim ekmek vardı hiç ekmek yemedim. yani biraz uydum biraz uymadım gibi oldu.Homosistein değerini düşürmek için bir diyet yapıyorum ezmu0810 da yapmıştı ona sormuştum
Baktırılması şart mı peki bennde 8 gene bakıldıBenim 2 düşüğüm 1 kimyasal gebeliğim var mtfhr c677t heterozigotum Hacettepe de Sinan Beksaç a gidiyorum homosistein değerim 10,7 çıktı Dr sağlıklı bir gebelik için 6 nın altını istiyor onun için de metioninden fakir diyet veriyor değer düşünce ancak gebeliğe izin veriyor
Ne kadar sıklıkla baktırmıştınız acabaBen her yasaga uymadm çikolata yedim ve et 30 gr aştım ama balık sakatet bulgur bunları hiç yemedim 10 dilim ekmek vardı hiç ekmek yemedim. yani biraz uydum biraz uymadım gibi oldu.
İlk 9.5 sonra 7.4 sonra 5.4 oldu en sonda 16.2 oldu ondan sonra hiç baktırmadm hamile kaldım.ben prednolü içince hemosisteinim hep düşüktü prednolü 2 ay içmedim 16 çıktı şuan prednol kullanmıyorum şimdi ki doktorum gereksiz buldu.
Bazen 2 ayda bir bazen 3 ayda birNe kadar sıklıkla baktırmıştınız acaba
Gebe kalmayı zorlaştırmıyor bazı doktorlara göre gebeligi saglıklı ilerletmeyi zorlaştırıyor hemosistein yüksek olunca damar sertleşmesi oluyo pıhtılaşmanda varsa bu iş iyice zorlaşıyor bebek beslenemiyor ve kalbi duruyor.Hemosistein kesin bakılması gerekiyor mu kızlar gebe kalmayı mı zorlaştırıyor yüksekliği amac nedir
Özelde yapılıuor mu bu test acaba pahalı mı,arraştırma hastanesine gitmek istemiyorum çok kalabalık sıra gelmiyorGebe kalmayı zorlaştırmıyor bazı doktorlara göre gebeligi saglıklı ilerletmeyi zorlaştırıyor hemosistein yüksek olunca damar sertleşmesi oluyo pıhtılaşmanda varsa bu iş iyice zorlaşıyor bebek beslenemiyor ve kalbi duruyor.
Hemosistein yüksekligi sadece bebek için degil bizim saglıgımız içinde önemli kalp krizi riski yükseliyo çünkü..
Pıhtılaşmada kullanılacak igne gibi doktorlra bu durumdada ikiye ayrılmş sinan hoca çok önem verirken benim doktorum hemosisteine bakmaya bile gerek yok dedi baktır sen istersen için rahat olsun ama her doktor bakmıyor malesef
Özelde de bakıyorlar diye biliyorum ama fiyat konusunda bir bilgim yokÖzelde yapılıuor mu bu test acaba pahalı mı,arraştırma hastanesine gitmek istemiyorum çok kalabalık sıra gelmiyor
Arkadaşlar lütfen bana cvp verinn cok merak ediyorum bu kadar erken iğne verilen var mi ya da duyanSlm arkadaşlar 3hafta 5 günlük hamileyim. Pıhtılaşmam ve düşüğüm olduğu için doktor bugün hemen 0.4 kan sulandırıcı verdi.bugun kullanmam gerek. Çok erken değil mi daha kese bile gözükmedi
Canım endişe etme bence tehlikeli olsaydı doktor şimdi vermezdi iğneyi, bendede kan pıhtılaşması çıktı banada hamileliği öğrendiğin anda iğne başlancak dedi ,sen erken öğrendiğin için erken başlamış iğneye,eğer sıkıntılı bir durum olsaydı hamilelikden önce pıhtılaşma için hap kullananlarda var onlar içmezdi.Arkadaşlar lütfen bana cvp verinn cok merak ediyorum bu kadar erken iğne verilen var mi ya da duyan
Öncelikle tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın. En iyi doktorun bilir hangi mutasyonu ne şekilde taşıdığını nasıl bir seyri olduğunu.Arkadaşlar lütfen bana cvp verinn cok merak ediyorum bu kadar erken iğne verilen var mi ya da duyan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?