Anlasım canım hayırlısı olsun bı teatleeını yaptr ona gorw haraket et benceKansızlık var bende hemogram 10
Çocuk tutunsun diye sanıyorum
Bilmiyorum
Estrofem hap
Hibor 3.500 iğne
Cirinone jel
Bunları kullanıyordum
A.s canım. Doktorlar öyle malesefte igne hamilelıkte başlanıyo dıye bılıyorum hamıle kalmadan sadece aspırın basladı bana doktor. Hamılelıktede gel ıgnee başlıcaz demişti. 2 gen heterezıgot bendedeslm kızlar kaç gündür kan pıhtılaşması kimyasal düşükle ilgili yazı okuyorum. Burada arkadaşların yazılarını okuyorum hala belli bir durum yok ne yapmalıyım nasıl nir yol izlemeliyim bilmiyorum artık 1 düşük 4 kimyasal gebelik geçirdim allahım bu sefer hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bir evlat nasip et inşallah. Genetik testlerde kromozomlarda birşey çıkmadı şükür ama kanda pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı 4 gende heterozigot kaç doktora gittim bilmiyorum ama ısrarım sonucunda şükür 4 binlik iğne yazdırdım şimdi hamile değilim ama kullanıyorum hergün iğneyi. Israr etmesem hala doktorlar iğne vermeyecekbu nasıl iş ya ben araştırıyorum ne almalıyım hangi ilacın yararı olur ? sonuçta bu duruma geldim artık
Öğrenmemle düşürmem bir oluyor ;( iğne başlayacak fırsat bile kalmıyordu kiA.s canım. Doktorlar öyle malesefte igne hamilelıkte başlanıyo dıye bılıyorum hamıle kalmadan sadece aspırın basladı bana doktor. Hamılelıktede gel ıgnee başlıcaz demişti. 2 gen heterezıgot bendede
Anlasım canım hayırlısı olsun bı teatleeını yaptr ona gorw haraket et bence
Öncelikle geçmiş olsun. Bir tedavi başlamışsa devam edilmesi taraftarıyım. Bence ilaç bitince doktorun görüşünü mutlaka alın. Bi anda ilacı kesince beyine pıhtı atma ihtimali varmış bu bilgi ne kadar doğru bilmiyorum. ALlah yardımcınız olsun.birde kan sulandırıcı ekopirin ve folik asit folipol ilaçları verdi kan sulandırıcı bitince tekrar almamı gerek var mı genetik sonucu 3 ay var ilişki koruyoruz
genetik araştırmadan reçete yazdırdı acaba kadın doğum doktora gitsem mi bilemedim Allah korusun yine de doktora gideceğim teşekkürlerÖncelikle geçmiş olsun. Bir tedavi başlamışsa devam edilmesi taraftarıyım. Bence ilaç bitince doktorun görüşünü mutlaka alın. Bi anda ilacı kesince beyine pıhtı atma ihtimali varmış bu bilgi ne kadar doğru bilmiyorum. ALlah yardımcınız olsun.
Kadın doğumcuların çoğu genetik sonuç almadan kan sulandırıcılara başlıyor önlem amaçlı.gidip konuşun rahatlarsınız birazgenetik araştırmadan reçete yazdırdı acaba kadın doğum doktora gitsem mi bilemedim Allah korusun yine de doktora gideceğim teşekkürler
Cok geçmiş olsun canım. Hangi genlerinde var ?Size biraz olsun umut olsun diyorum yazıyorum ..3 genimde pıhtılaşma olmasına rağmen yavrumu kucağıma aldım hamile kalmadan coraspirin kullandım kalıncada oksapar 4000lik günde 1 tane iğneyle artı birde coraspirin hep korktum acaba iğne yetiyor mu 3 gene rağmen diye ama çok şükür korktuğum başıma gelmedi yalnız biraz dikkat ettm yememe metionin diyetini uygulamadım ama yasak olanlardan uzak durmaya çalıştım. .Bu arada benimde 1 kaybım var kalbi durmuştu öyle öğrenmiştim pıhtılaşma sorunumu
Yavrunuzu Allah bağışlasın . Bu diyeti ilk kez duyuyorum. Uygulamamışsınız doktor mu önermediSize biraz olsun umut olsun diyorum yazıyorum ..3 genimde pıhtılaşma olmasına rağmen yavrumu kucağıma aldım hamile kalmadan coraspirin kullandım kalıncada oksapar 4000lik günde 1 tane iğneyle artı birde coraspirin hep korktum acaba iğne yetiyor mu 3 gene rağmen diye ama çok şükür korktuğum başıma gelmedi yalnız biraz dikkat ettm yememe metionin diyetini uygulamadım ama yasak olanlardan uzak durmaya çalıştım. .Bu arada benimde 1 kaybım var kalbi durmuştu öyle öğrenmiştim pıhtılaşma sorunumu
Tşk ederim. Dr önermedi o yüzdende uygulamadım sadece yasaklara uymaya çalıştımYavrunuzu Allah bağışlasın . Bu diyeti ilk kez duyuyorum. Uygulamamışsınız doktor mu önermedi
Anladım ne gibi yasaklar benim doktorum hiç söylemedi. Benim MTHFR-C677T homozigot PAI-1-675İNS 4G 4gTşk ederim. Dr önermedi o yüzdende uygulamadım sadece yasaklara uymaya çalıştım
Öncelikle korkulacak bişey Yok hamile kaldığını anladığın anda doktora gidiyorsun tahlilleri gösteriyorsun onlar iğne başlıyor lar aynı sorun bende de var innohepp 05 başlanacakkızlar bende bugün pıhtı testimde heterozigot 677t cıktı diğer değerlerim normal henüz doktpra gidip yorumlatmadım cok moralim bozuldu.ilk bebegimi gelişim geriliğinden kaybetttim kan akımında yavaşlık vardı beslenemiyordu ve gelişim gerilinden karnm da öldü.kürtaj oldum.kızlar bana da bir yorum yapsın bilen varsa bu nedir ne yapmam gerekiyor yeniden gebelik düşünüyorum ama korkuyorum
Canım ben 4 kimyasal gebelik geçirdim doktorlar hala iğne vermiyordu benim 4 genimde heterozigot var bide düşün. Kendi ısrarımla sonunda iğne yazdırdım 4000 lik yazdı az olur diye limonlu sıda içmeye başladım. Doktorların hepsi ayrı havada malesefTeşekkür ederim işgin için bugün doktora sordum bende sadece heterozgot 677ct cktı diğerleri nırmal doktormbu hemen herkeste olan bsey problem degil endişelnmene gerek yok dedi bu bir sorun degil dedi ama ben korkuyrm böyle bir sürü insan okudum önlem alan ama önlem alınması gereken bsey olsa doktor demezmydi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?