Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

A.s canım. Doktorlar öyle malesefte igne hamilelıkte başlanıyo dıye bılıyorum hamıle kalmadan sadece aspırın basladı bana doktor. Hamılelıktede gel ıgnee başlıcaz demişti. 2 gen heterezıgot bendede

Öğrenmemle düşürmem bir oluyor ;( iğne başlayacak fırsat bile kalmıyordu ki

merhaba kızlar bende yaşadım 2 kez 2 yıl önce kalbi durduğun için 8 haftalık kürtaj oldum ve geçen ay en son şubat düşük oldum sebebi öğrenmek için araştırma hastaneyi gittik kan tahlil verdim sebebi kan pıhtılaşma olduğunu öğrendik ultarson baktırdım herşey temiz genetik araştırma yöneldirdi aile öyküsü vs sorular sordu cevap verdim eşim ve ben kan verdik sonucu 3 ay sonra belli olacakmış
sonucuna göre 4G Tromboz ety risk artışı OR: (Özellikle PORTAL DAMARLAR BELİRGİN PVT rist artışı: 10 kat artmış)
PAI 4G/4G alel yapısı ve MTHFR C677T HETEROZİGOT

birde kan sulandırıcı ekopirin ve folik asit folipol ilaçları verdi kan sulandırıcı bitince tekrar almamı gerek var mı genetik sonucu 3 ay var ilişki koruyoruz

birde kan sulandırıcı ekopirin ve folik asit folipol ilaçları verdi kan sulandırıcı bitince tekrar almamı gerek var mı genetik sonucu 3 ay var ilişki koruyoruz
Öncelikle geçmiş olsun. Bir tedavi başlamışsa devam edilmesi taraftarıyım. Bence ilaç bitince doktorun görüşünü mutlaka alın. Bi anda ilacı kesince beyine pıhtı atma ihtimali varmış bu bilgi ne kadar doğru bilmiyorum. ALlah yardımcınız olsun.

genetik araştırmadan reçete yazdırdı acaba kadın doğum doktora gitsem mi bilemedim Allah korusun yine de doktora gideceğim teşekkürler

genetik araştırmadan reçete yazdırdı acaba kadın doğum doktora gitsem mi bilemedim Allah korusun yine de doktora gideceğim teşekkürler
Kadın doğumcuların çoğu genetik sonuç almadan kan sulandırıcılara başlıyor önlem amaçlı.gidip konuşun rahatlarsınız biraz

Kızlar 5 düşüğüm var 4ü kimyasal. İlkkez iğne kullanıyorum gebelik öncesi başladım kullanmaya. Neyse yumurtlama dönemi birliktelik oldu bat tarihim 19 haziran ve bugün (yani ilişkiden 6 gün sonra) idrarımı yaptıktan sonra 2-3 damla kahverengi leke geldi hafifte adet gibi sancı hissediyorum bilmiyorum belkide şuan korktum ondan sancı gibi hissediyorumdur. Bu ne kızlar bilen var mı ?

Ben de bu gruba dahil oldum
2015 te 6 haftalık düşüğüm var bir de bu mayıs ayında 9. Haftada bebeğimin kalbi durmuş kürtaj oldum. Henüz düşük materyalimin genetik incelemesi bitmedi iki haftaya çıkar sanırım.
Trombofili paneli sonuçlarım çıktı MTHFR 677 ile Factor V Leiden genlerimde heterozigot mutasyon taşıyorum. Daha kürtaj sonrası adet olmadığım için ve düşük sonucum çıkmadığı için kadın doğumcuma gitmedim beklemedeyim

kızlar bende bugün pıhtı testimde heterozigot 677t cıktı diğer değerlerim normal henüz doktpra gidip yorumlatmadım cok moralim bozuldu.ilk bebegimi gelişim geriliğinden kaybetttim kan akımında yavaşlık vardı beslenemiyordu ve gelişim gerilinden karnm da öldü.kürtaj oldum.kızlar bana da bir yorum yapsın bilen varsa bu nedir ne yapmam gerekiyor yeniden gebelik düşünüyorum ama korkuyorum

Size biraz olsun umut olsun diyorum yazıyorum ..3 genimde pıhtılaşma olmasına rağmen yavrumu kucağıma aldım hamile kalmadan coraspirin kullandım kalıncada oksapar 4000lik günde 1 tane iğneyle artı birde coraspirin hep korktum acaba iğne yetiyor mu 3 gene rağmen diye ama çok şükür korktuğum başıma gelmedi yalnız biraz dikkat ettm yememe metionin diyetini uygulamadım ama yasak olanlardan uzak durmaya çalıştım. .Bu arada benimde 1 kaybım var kalbi durmuştu öyle öğrenmiştim pıhtılaşma sorunumu

Cok geçmiş olsun canım. Hangi genlerinde var ?

Yavrunuzu Allah bağışlasın . Bu diyeti ilk kez duyuyorum. Uygulamamışsınız doktor mu önermedi

Öncelikle korkulacak bişey Yok hamile kaldığını anladığın anda doktora gidiyorsun tahlilleri gösteriyorsun onlar iğne başlıyor lar aynı sorun bende de var innohepp 05 başlanacak

Teşekkür ederim işgin için bugün doktora sordum bende sadece heterozgot 677ct cktı diğerleri nırmal doktormbu hemen herkeste olan bsey problem degil endişelnmene gerek yok dedi bu bir sorun degil dedi ama ben korkuyrm böyle bir sürü insan okudum önlem alan ama önlem alınması gereken bsey olsa doktor demezmydi ya

Canım ben 4 kimyasal gebelik geçirdim doktorlar hala iğne vermiyordu benim 4 genimde heterozigot var bide düşün. Kendi ısrarımla sonunda iğne yazdırdım 4000 lik yazdı az olur diye limonlu sıda içmeye başladım. Doktorların hepsi ayrı havada malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…