Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Öncelikle tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın. En iyi doktorun bilir hangi mutasyonu ne şekilde taşıdığını nasıl bir seyri olduğunu.
Teşekkürler canm. Başka bir doktorda kese gözükmeden kullanma diyor. Karar veremedim gene aynı son olucak ya da fazla kanım sulancak düşecek diye korkuyorum

Evet canım doğru söylüyorsun sagolasin

Teşekkürler canm. Başka bir doktorda kese gözükmeden kullanma diyor. Karar veremedim gene aynı son olucak ya da fazla kanım sulancak düşecek diye korkuyorum
Seni anlıyorum. Pıhtılaşma zamanı ile ilgili bir test yapılmadı mı? Hani kan sulandırıcının dozajını belirlemek için? Bu alanda uzmanlaşmış bir kadım dpgumcuya veya hematologa da görünsen olmaz mı?

Hematologa gitmiştim 2 sene önce düşükten sonra iğne ol aspirin içme demişti aspirin benim kanımı çok sulandiriyormus özellikle bir değerimi. Kadın doğumcu olarakta daha dün gittim alttan muayene oldum profa 4 dakika da muayene edip ilaç yazdı. Riskli gebelik uzmanına mi gitmem gerek. Daha 4+0 haftalık iken bu kadar sık alttan muayene olmakta ıyi mi ki

Evet artık bizimki riskli gebeliğe giriyor. Bence sen bir riskli gebelik çalışan kadın doğumcu bul. Hematolog hikayeni de anlat. Gebelikte vajinal muayenenin herhangi bir sakıncası yok diye biliyorum. Hatta abdominal usg de görülemeyen şeyler vajinal usg ile görülebiliyor diye biliyorum.

Teşekkürler cevabın için. Bir doktor bir şey olmaz dedi başka biri ise iğne gerekir hamilelikte dedi. Bir tane düşük var zaten sebebi bu belki de

Selam kızlar. Kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıp sarı, açık kahve lekelenme yaşayan var mı . Kan sulandırıcının mı etkisi bilmiyorum ama peçeteye silince yumurta sarısı kıvamında açık kahve bişeyler geliyor. Damla şeklinde değil. Ne önerirsiniz yaşayan var mı böyle bir şey

Progestan veriyor doktor bu lekelenmeler için. Bence doktoruna danışmalısın.

Geçmiş olsun.Sadece bir kan testi.Paniklemeyin.Neden jack 2 yaptırdınız? Trombositoz mu var?
Evet cnm ya plt degerlerim yuksekti gebelikten sonra alt yükseldi çok değil ama 78falandi USG çektiler dalak buyumesi var dediler 14 mm olmuş normalden 12olmasi lazımmış. Bunlara istinaden genetik test istediler buda pozitif geldi jak2 doktor diuoki kanser değil bu ama ben nerde okuyduysam kanser yaziyo anlamadım olsa bana söylerdi demi

Benim de plt yüksekliğim var.Jack 2 pozitif çıktı.Kanser demek doğru değil.Rahat ol.En azından araştırılıp teşhis konana kadar boşuna gerilme. kan hastalıklarından birkaçında böyle olabiliyor.Ayırt edici testler isteyecek doktor.Benden ilik de aldılar.Net tanıyı öyle koydu.Esansiyel trombositoz benim.Yaşamsal riski yok.Ömür boyu kan sulandırıcı alacağım.Bir de gebelikler yüksek riskli sınıfında maalesef..

Banada ılık aldirmayi onerdi diyoki bende kan sulandirici kullaniyorum bebek aspirin i ona devam et dedi ilik ornegini de beş yılda bir vermeni öneriyom dedi çünkü yeni çıkan . ilaçlara hazırlıkli olup sana en uygun ilacı hemen basyalabilmek için. Baya anlattı en sonda dedi tekrar soyluyirus kötü bişey yok. Ama ben iki gündür kahroldum var mı da söylemedi diye. Olsa tedaviye başlardı diye düşünüyorum demi ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…