Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

İlik aldırmak zor bı işlem mi
Bu konuda sana yalan söylemek istemem.Zor bir işlem.Ama kısa sürüyor.15 -20 dk lık bi acı.Plt değerlerin kaçlarda? Gebelik düşünüyor musun? Bu konuda bildiğim ne varsa paylaşarak yardımcı olabilirim.Özelden sorabilirsin kafana takılanı.Seni çok iyi anlıyorum.Bu süreci sadece yaşayan bilir.

Öncesinde uyuşturma yapılmıyor mu? Normal muayene odasında yapıyorlar muayene arasında ilik biyopsisi yapıyorlar o yüzden ben daha acısız olduğunu düşünmüştüm

Kızlar 13 hsziranda bthcg sonucum 143 çıktı başka bir ilde 15 Haziran'da 102 çıktı 16 Haziran'da 163 çıktı. Hastaneden hastaneye fark eder mi böyle bir durum yaşayan var mu

Kızlar 13 hsziranda bthcg sonucum 143 çıktı başka bir ilde 15 Haziran'da 102 çıktı 16 Haziran'da 163 çıktı. Hastaneden hastaneye fark eder mi böyle bir durum yaşayan var mu
Canım bu kadar fark oluyor mu bilmiyorum ama başıma buna benzer bişey geldi. Devlet hastanesi acilinden giriş yapıp beta hcg tahlili yaptırdım. İki gün sonra özelden artışa bakmak istediğimde özeldeki doktor ilk yapılan laboratuvara yönlendirdi. Yani ikinci tahlili de devlet hastanesinde yaptırdım. Demek ki oynamalar olabiliyor.

K
Korkuyorum bende kimyasal mı dış gebelik mi . Bir fon sonra %60 artması iyi gibi geldi ancak bir önceki hastanenin değerinden düşük çıktı

K

Korkuyorum bende kimyasal mı dış gebelik mi . Bir fon sonra %60 artması iyi gibi geldi ancak bir önceki hastanenin değerinden düşük çıktı
Hemen kötü düşünme farklılık olabiliyor. 48 saatte 2 katı artmalıymış normalde . Sende de artış var ihmal etme erteleme kontrol altında tut bakalım hayırlısı olsun inşallah sorunsuz bir şekilde devam eder

Amin
inşallah yarın aynı hastanede yüne test yapıcam değerim 200lerde ise 2 ye katlanmış demektir. Hayırlısı olur inşallah

İnşallah canım yarın kadın Doğuma gideceğim . Bende kan pıhtılaşması var iğne ilaç versinler. Kese ve kalp atışını duyarsam biraz daha rahatlıcam
Bende de var canım Hibor3500 kullanıyorum az önce kanamam oldu kırmızı. Titredim resmen. İğneden mi oluyor anlamadım . İğneden bi saat sonra oldu. Eşim işten geliyor. Yine olursa hastaneye gideceğim. Yoruldum artık bu 3. Gebeliğim

Siz iğneye hamileliğin kaçıncı haftasında başladınız .. şu an kaç haftalık hamilesin.. ben6 aylik kaybimdan n sonra pihlisma testi yaptırdım iğne hiç kullanmadim

Siz iğneye hamileliğin kaçıncı haftasında başladınız .. şu an kaç haftalık hamilesin.. ben6 aylik kaybimdan n sonra pihlisma testi yaptırdım iğne hiç kullanmadim
Şimdi 9 haftalığım. Öğrenir öğrenmez başladım ben. Dozu mu fazla anlamadım. Hangi genlerinizde sorun var

Şimdi 9 haftalığım. Öğrenir öğrenmez başladım ben. Dozu mu fazla anlamadım. Hangi genlerinizde sorun var
mthfr c677T ve mthfr A1298c heterezigot yazıyor . Doktor yatkınlık var demişti . Ben pek anlamıyorum.. sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Bende hamileyim ve benimde plt değerim 821bin cıktı jak2 pozitif cıktı ve esansiyel trombozitos teşhisi kondu tıbbi genetikte hematologa yönlendirildim fakat araya bayram girdiği için dr yoktu bu süreçte 06lık ve coraspin kullanıyorum önümüzdeki günlerde hematolog görüneceğim korkmayın kanser değilsiniz ama trombozitos tedavi edilmediğinde kötü sonuçlar çıkabiliyor biz tedbirimizi alalım takdir allahın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…