Bu konuda sana yalan söylemek istemem.Zor bir işlem.Ama kısa sürüyor.15 -20 dk lık bi acı.Plt değerlerin kaçlarda? Gebelik düşünüyor musun? Bu konuda bildiğim ne varsa paylaşarak yardımcı olabilirim.Özelden sorabilirsin kafana takılanı.Seni çok iyi anlıyorum.Bu süreci sadece yaşayan bilir.İlik aldırmak zor bı işlem mi
Öncesinde uyuşturma yapılmıyor mu? Normal muayene odasında yapıyorlar muayene arasında ilik biyopsisi yapıyorlar o yüzden ben daha acısız olduğunu düşünmüştümBu konuda sana yalan söylemek istemem.Zor bir işlem.Ama kısa sürüyor.15 -20 dk lık bi acı.Plt değerlerin kaçlarda? Gebelik düşünüyor musun? Bu konuda bildiğim ne varsa paylaşarak yardımcı olabilirim.Özelden sorabilirsin kafana takılanı.Seni çok iyi anlıyorum.Bu süreci sadece yaşayan bilir.
Tabi ki lokal anestezi yapılıyor canım.Ama kemik işte..Tam uyuşma kemikte hissedilmediğinden acı oluyor.Ama dayanılmaz değil tabi.Öncesinde uyuşturma yapılmıyor mu? Normal muayene odasında yapıyorlar muayene arasında ilik biyopsisi yapıyorlar o yüzden ben daha acısız olduğunu düşünmüştüm
Hım evet haklısınTabi ki lokal anestezi yapılıyor canım.Ama kemik işte..Tam uyuşma kemikte hissedilmediğinden acı oluyor.Ama dayanılmaz değil tabi.
Ozelde de yaZılıyor kuzum,fiyat bilmiyorumKızlar kan sulandırıcı iğne raporu özel hastanede çıkıyor mu yoksa sadece devlette mi çıkıyor. Raporsuz ne kadar fiyatı bilen var mi
Canım bu kadar fark oluyor mu bilmiyorum ama başıma buna benzer bişey geldi. Devlet hastanesi acilinden giriş yapıp beta hcg tahlili yaptırdım. İki gün sonra özelden artışa bakmak istediğimde özeldeki doktor ilk yapılan laboratuvara yönlendirdi. Yani ikinci tahlili de devlet hastanesinde yaptırdım. Demek ki oynamalar olabiliyor.Kızlar 13 hsziranda bthcg sonucum 143 çıktı başka bir ilde 15 Haziran'da 102 çıktı 16 Haziran'da 163 çıktı. Hastaneden hastaneye fark eder mi böyle bir durum yaşayan var mu
Korkuyorum bende kimyasal mı dış gebelik mi . Bir fon sonra %60 artması iyi gibi geldi ancak bir önceki hastanenin değerinden düşük çıktıCanım bu kadar fark oluyor mu bilmiyorum ama başıma buna benzer bişey geldi. Devlet hastanesi acilinden giriş yapıp beta hcg tahlili yaptırdım. İki gün sonra özelden artışa bakmak istediğimde özeldeki doktor ilk yapılan laboratuvara yönlendirdi. Yani ikinci tahlili de devlet hastanesinde yaptırdım. Demek ki oynamalar olabiliyor.
Hemen kötü düşünme farklılık olabiliyor. 48 saatte 2 katı artmalıymış normalde . Sende de artış var ihmal etme erteleme kontrol altında tut bakalım hayırlısı olsun inşallah sorunsuz bir şekilde devam ederK
Korkuyorum bende kimyasal mı dış gebelik mi . Bir fon sonra %60 artması iyi gibi geldi ancak bir önceki hastanenin değerinden düşük çıktı
inşallah yarın aynı hastanede yüne test yapıcam değerim 200lerde ise 2 ye katlanmış demektir. Hayırlısı olur inşallahHemen kötü düşünme farklılık olabiliyor. 48 saatte 2 katı artmalıymış normalde . Sende de artış var ihmal etme erteleme kontrol altında tut bakalım hayırlısı olsun inşallah sorunsuz bir şekilde devam eder
Sonucunu aldın mı merak ettim seniAmin
inşallah yarın aynı hastanede yüne test yapıcam değerim 200lerde ise 2 ye katlanmış demektir. Hayırlısı olur inşallah
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah dikkat et kendineAldım canım 306 çıktı
İnşallah canım yarın kadın Doğuma gideceğim . Bende kan pıhtılaşması var iğne ilaç versinler. Kese ve kalp atışını duyarsam biraz daha rahatlıcamHayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah dikkat et kendine
Bende de var canım Hibor3500 kullanıyorum az önce kanamam oldu kırmızı. Titredim resmen. İğneden mi oluyor anlamadım . İğneden bi saat sonra oldu. Eşim işten geliyor. Yine olursa hastaneye gideceğim. Yoruldum artık bu 3. Gebeliğimİnşallah canım yarın kadın Doğuma gideceğim . Bende kan pıhtılaşması var iğne ilaç versinler. Kese ve kalp atışını duyarsam biraz daha rahatlıcam
Siz iğneye hamileliğin kaçıncı haftasında başladınız .. şu an kaç haftalık hamilesin.. ben6 aylik kaybimdan n sonra pihlisma testi yaptırdım iğne hiç kullanmadimBende de var canım Hibor3500 kullanıyorum az önce kanamam oldu kırmızı. Titredim resmen. İğneden mi oluyor anlamadım . İğneden bi saat sonra oldu. Eşim işten geliyor. Yine olursa hastaneye gideceğim. Yoruldum artık bu 3. Gebeliğim
Şimdi 9 haftalığım. Öğrenir öğrenmez başladım ben. Dozu mu fazla anlamadım. Hangi genlerinizde sorun varSiz iğneye hamileliğin kaçıncı haftasında başladınız .. şu an kaç haftalık hamilesin.. ben6 aylik kaybimdan n sonra pihlisma testi yaptırdım iğne hiç kullanmadim
mthfr c677T ve mthfr A1298c heterezigot yazıyor . Doktor yatkınlık var demişti . Ben pek anlamıyorum.. sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahŞimdi 9 haftalığım. Öğrenir öğrenmez başladım ben. Dozu mu fazla anlamadım. Hangi genlerinizde sorun var
Geçmiş olsun canım benim amin. inşallah Allah bu kez bizi de güldürürmthfr c677T ve mthfr A1298c heterezigot yazıyor . Doktor yatkınlık var demişti . Ben pek anlamıyorum.. sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Bende hamileyim ve benimde plt değerim 821bin cıktı jak2 pozitif cıktı ve esansiyel trombozitos teşhisi kondu tıbbi genetikte hematologa yönlendirildim fakat araya bayram girdiği için dr yoktu bu süreçte 06lık ve coraspin kullanıyorum önümüzdeki günlerde hematolog görüneceğim korkmayın kanser değilsiniz ama trombozitos tedavi edilmediğinde kötü sonuçlar çıkabiliyor biz tedbirimizi alalım takdir allahın.Evet cnm ya plt degerlerim yuksekti gebelikten sonra alt yükseldi çok değil ama 78falandi USG çektiler dalak buyumesi var dediler 14 mm olmuş normalden 12olmasi lazımmış. Bunlara istinaden genetik test istediler buda pozitif geldi jak2 doktor diuoki kanser değil bu ama ben nerde okuyduysam kanser yaziyo anlamadım olsa bana söylerdi demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?