Çok teşekkurler cnm insallah rabbim hepimizi sevdiklerine bağışlasın sağlıklı omurler nasip eylesinBende hamileyim ve benimde plt değerim 821bin cıktı jak2 pozitif cıktı ve esansiyel trombozitos teşhisi kondu tıbbi genetikte hematologa yönlendirildim fakat araya bayram girdiği için dr yoktu bu süreçte 06lık ve coraspin kullanıyorum önümüzdeki günlerde hematolog görüneceğim korkmayın kanser değilsiniz ama trombozitos tedavi edilmediğinde kötü sonuçlar çıkabiliyor biz tedbirimizi alalım takdir allahın.
İnşallah gebeliğiniz yolunda güzel ilerler.İyi haberlerinizi bekliyoruz.Kadındoğumcunuzun tedavi şeklini, hastalığınıza yaklaşımını burdan paylaşırsanız seviniriz .Bizim için de umut olur.İrtibatta kalalım.Çok sık görülen bir hastalık değil çünkü.Birbirimize destek oluruz.Bende hamileyim ve benimde plt değerim 821bin cıktı jak2 pozitif cıktı ve esansiyel trombozitos teşhisi kondu tıbbi genetikte hematologa yönlendirildim fakat araya bayram girdiği için dr yoktu bu süreçte 06lık ve coraspin kullanıyorum önümüzdeki günlerde hematolog görüneceğim korkmayın kanser değilsiniz ama trombozitos tedavi edilmediğinde kötü sonuçlar çıkabiliyor biz tedbirimizi alalım takdir allahın.
Bı hemotolog ile gorustun miKızlar bende pai homozigot
faktör v,
mtfhr 677ct,
mtfhr 1298ct heterozigot cıktı. Tüp bebek tedavisi görüyorum doktorum bana transferden sonra direk iğne başlayacagımızı. Coraspine gerek olmadıgını söyledi ama ben kullanmak istiyorum icim hic rahat değil yol gösterin lütfen
Bendede faktor 5 mutasyonu var heterozigot 0;6 clexane corsspin artı omega uc ile 16 haftamı doldurdum uc dusuk öyküm varMerhabalar benim 9 yaşında kızım var. 33 Yaşındayım 17 Eylül 2017 de 6 haftalık düşük yaptım. Çok küçük olduğundan kendiliğinden düştü. Sonrasında Aralık 2017 de tekrar hamile kaldım ve malesef 10 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu rutin kontrollerimizde gördük ve 12 Şubat 2018 de kürtaj oldum. Tabiki doktorum artık araştırmalıyız dedi ve bir takım testler istedi. Biz en önemli genetik ve trombofili testlerimizi yaptırdık.
TROMBOFİLİ SONUÇ: Faktör V Leiden HeterozigotFaktör II G20210A Heterozigot.
GENETİK
46,XX EŞİMİN 46XY ŞEKLİNDE
Bu sonuçlara göre çok büyük risk taşıyor muyum sizce...Çok okudum ama bu seferde kafam karıştı açıkcası..
Ya ilac iğne vs yine işe yaramazsa ya da süreyi uzatırda ölü bir doğumla sonuçlanırsa ya da sonrasında...şuan çok karamsar cümleler kurduğumu farkındayım benim durumumda olanların anlayacaklarından eminim.
Cumartesi bu sonucları doktoruma götüreceğim beni ne bekliyor bilmiyorum ama hayırlısını diliyorum...3. Gebeliğe gücüm var ama şu karamsarlıklarımdan nasıl kurtulabilirimm bilemiyorum belki bir sözcük bir cümleniz beni bu boşluktan kurtaracak...Herkese sağlıklı musmutlu gebelikler diliyorum...
Pai homozigot olunca hibor iğne etkili oluyormuş kardeşim onu kullandı doktoru kesinlikle clexane önermemiş anlamıyorum bebde clexane kullandım acaba yeterli gelmedi miKızlar bende pai homozigot
faktör v,
mtfhr 677ct,
mtfhr 1298ct heterozigot cıktı. Tüp bebek tedavisi görüyorum doktorum bana transferden sonra direk iğne başlayacagımızı. Coraspine gerek olmadıgını söyledi ama ben kullanmak istiyorum icim hic rahat değil yol gösterin lütfen
Hangi genleriniz de pıhtılaşma var?Çok korkuyor insan ayni şeyleri yaşar miyiz diye çok zor rabbim kimseye yaşatmasın inşallah sağ salim bebislerimiz olur kucagimiza aliriz bazen öyle içimi dökmek istiyorum ama bogazimda düğümleniyor kelimeler yaşayan anlar sizde benim gibisiniz insallah bundan sonra yasamayiz
Cok üzüldüm cok inan senden o haberi alınca iki gün rüyamda ben de aynı seyleri yasadım. Tutana kadar denemeli elbet birgün olacakBende rutin kontrol için gittim salı günü 10+5 olmuştuk ama 8+5 te kalbi durmuş meleğimin. İlk kez 5. Haftada kesemizi görmüştük yeri güzeldi iyi yere yerleşmişti ve düzgündü. Sonra bulantılarım başladı ama nasıl şiddetli anlatamam su bile içemiyordum acile gittik bulantı yüzünden 6+3 te ilk defa kalp atışını duymuştuk nasıl bir mutluluktu o an yaşadığımSonra takip doktoruma gittik 7+3 te karından ultrasonda da duyduk 3 hafta sonra gel dedi ve acı gün ne bir sancı ne bir lekelenme vardı ve bulantım son gaz devam ediyordu bulantı ilacı içiyordum sürekli yoksa yerimden kalkamıyordum doktor karnımdan baktı uğraştı ama alamadı kalp atışı alttan bakcam dedi yine duyamadı eşim ağlamaya başladı gözleri doldu ben dondum kaldım masada hiç birşey söyleyemedim doktorum sarıldı üzülme diyor ama ben boş boş bakıyorum hala daha da şoktayım emin olmak için radyolojiye gönderdi detaylı ultrasonda bakıldı ama maalesef... apar topar kürtaj oldum bi gün önce ne planlar yaparken ne hayaller kurarken kendimi o halde buldum nasip...
4 kez klomen tedavisiyle yumurta takibi,bir negatif aşılama, arada bir miyom ve tüplerimi aldırma ameliyatı ve 3. Tüp bebek denememde aldığım ilk pozitifimdi benimo kadar acı bi kayıp ki yaşamadan anlaşılmıyormuş Rabbim hiç kimseye yaşatmasın beterinden korusun elbette daha zorunu yaşayanlar vardır Rabbim sabırlar versin. Biz genetik incelemeye gönderdik kürtaj sonrası parçaları
Bende de ailesel faktörker vardı pıhtılaşma testlerim heterozigot çıktı düşük yapmaz dedi çoğu doktor ama yine de tüp bebek doktoru başlatmıştı clexane ama yinede olmadı hakkımızdan hayırlısı olsun
Yanında coraspin de kullanmak istiyorum ben oyüzden baska bir uzmana daha görünecegim gatadan dahiliye randevu aldım. Ordan durumumu anladım hematoloji vs nereye yönlendirirse gidip onun isteğine göre ilacları düsüneceğim. Sanki herkese standart iğne verip yolluyolar gibi geldiPai homozigot olunca hibor iğne etkili oluyormuş kardeşim onu kullandı doktoru kesinlikle clexane önermemiş anlamıyorum bebde clexane kullandım acaba yeterli gelmedi mi
Herşey Allahtan canım elden bişey gelmiyor hayırlısı hakkımızdan olacak İnşâAllahCok üzüldüm cok inan senden o haberi alınca iki gün rüyamda ben de aynı seyleri yasadım. Tutana kadar denemeli elbet birgün olacak
takip doktorumda coraspin kullansaydın keşke dedi ama hiç baştan kullan dememişti anlayamıyorum baştan neden söylemediğini ben dedim ki iğne az mı geldi aaa evet coraspin verselermiş keşke dedi ilk günden sana geldim be kadın memoriale gitmedim ki hiç transferden sonraYanında coraspin de kullanmak istiyorum ben oyüzden baska bir uzmana daha görünecegim gatadan dahiliye randevu aldım. Ordan durumumu anladım hematoloji vs nereye yönlendirirse gidip onun isteğine göre ilacları düsüneceğim. Sanki herkese standart iğne verip yolluyolar gibi geldi
Transfer sonrası pozitifi alana kadar seninle ilgilenmiyorlar mı? Nereye gittin peki ordan sonra? Sana bişi diyim mi bence senin düşüğe sebep bu iğne yetersizliği işi olduHerşey Allahtan canım elden bişey gelmiyor hayırlısı hakkımızdan olacak İnşâAllah
takip doktorumda coraspin kullansaydın keşke dedi ama hiç baştan kullan dememişti anlayamıyorum baştan neden söylemediğini ben dedim ki iğne az mı geldi aaa evet coraspin verselermiş keşke dedi ilk günden sana geldim be kadın memoriale gitmedim ki hiç transferden sonra
Yok canım transferden sonra pozitifi alınca 3 hafta sonra kalp atışına çağırdı memorial. Ama ben oraya gitmedim kendi kadın doğumcuma gittim o da yetersiz kaldı galibaTransfer sonrası pozitifi alana kadar seninle ilgilenmiyorlar mı? Nereye gittin peki ordan sonra? Sana bişi diyim mi bence senin düşüğe sebep bu iğne yetersizliği işi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?