Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Amin canım çok sağol . Bence sen doktoruna güven ve onun dediklerinden çıkma. Kendi kendine birşey yaparsan öngörülebilecek riskleri bilemezsin. İçine hiç sinmiyorsa bi prof veya perinatologla daha görüş için rahatlasın

Canım merhaba benımfe aynı genlerdr var pıhtılaşma. Paı ve mthr a heterezıgot. Ve banada aynen sana dedıgı gbı dedı tedavıyı. Smdı ecoprın hamılrlıktede 1gun bıle gecse yap test ıgne dedı. Sen hematolaga gidebildinmı. Bn randevu bulamıyorum kımı bu genlere bıze dedıgı gbı ılac ogne dıyo ama kimine kirmizidefter e dendıgı gbı gerek yok dıyo napcaz

Canım inşallah saglıkla kucagına alırsın bebegını. Kanın fazla sulanmasıda sıkıntı demişsin ya onu nerden ögrendın yada ne gbı bı zararı varmıs mthr a ve paı heterezıgıt ama buna ragmn clexan 06 ve ecoprın dıyo doktorum. Ama burda okuyorum bu genlere ıgneye gerek yok dıyolar. Napıcagımı sasırdım. Doktorum fazla sulanmasının skntı olmadıgını ve 2 dusuk oldugu ıcın tedbır amaclı bu sulandırıcıları kullanmam grektıgını soyluyo. Hemataloga randevu bulamyrm

Sagol canim allah razi olsun sende sag salim kucagina al insallahh duanda unutma bizleride

Hamile kalabilmek için tedavi görürken genellikle forumlarda aynı sıkıntıları yaşayan insanların mesajlarını okurdum. Ama hep bir yerde son buluyordu. Acaba ne oldu bebeği oldu mu neler yaptı diye merak ederdim ben de aynısını uygulayıp bebek sahibi olmak umuduyla. zamanında buraya yazmış biri olarak son durumu paylaşmak istedim. Belki benim yazılarımı okuyup umudunu kaybetmemen gerektiğini bilmen için yazıyorum sevgili anne adayı. En son tedavimde ardışık transfer yapıldı. İlk transferden 2 gün sonra 5. Gün embiriyosu kondu. Onun öncesinde 12 saat süren serum tedavisi yapıldı. Bağışıklık içinmiş. Olumlu sonucu aldıktan sonra da belli bir haftaya kadar aralıklarla almaya devam ettim. Kafa olarak bu transferimde daha rahattım. Transferden sonra Komedi dizileri ve filmleri çok izledim.Kan sulandırıcı ve düşük önleyici iğneler kullandım. Gebeliğimin 3. ayı bitince kanama yaşadım plasentam aşağıdaymış yattım bir süre. Detaylı ultrasonda kalbinden akciğere giden damarda daralma olabilir dediler. Bi kaç haftam aşırı stresle geçti. Ama çok şükür herhangi bir sıkıntı yokmuş. Veee çok şükür 39+4 de oğlumu sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım. Bunları benzer şeyler yaşayan olursa içi rahat etsin diye detaylı bir şekilde yazıyorum. Şu an 3. ayımıza doğru yol alıyoruz oğlumla. Önceki tedavilerimde kimyasal gebelik yaşadım bir tane de 5. Haftada kaybettiğim bir düşüğüm var. Demem o ki umudunuzu kaybetmeyin. Serum tedavisi vs ne varsa doktorunuza danışın uygulayın. Hep dua edin. Allah isteyen bekleyen nerde varsa herkese en kısa sürede bebek sahibi olmayı nasip etsin. Dualarım hep sizinle

Canim ben gittim hemetolojiye bana dedi zaten testlerin cikmis hamile kaldigindada kadin digumcun buna gore igne yazar suan bizim yapacagimiz bisey yok dedi ancak vucudun pihti atarsa o zmn surekli kan sulandirici kullanirsin dedi simdi pihti atmadan yazarsam beyin kanamasina yol acar dedi peki pihti atmaması icin napicam dedim surekli hareket halinde ol sabit ayakata yada surekli hareket ayni sekilde oturma dedi sigara kullanma fln dedi.

1. Aminn aminnn allah razi olsun aynn oyle valla bi umutla bakiyoruz sonunu merak ediyoruz umutlaniyoruz umudumu hic yitirmiyorum siziinkinide okudum maşallah mutlu sonsuz olmus sag salim büyütmeyi nasip etsin okudum cok mutlu oldum o kadar sıkıntı çeksekte sabrimizin mükafatıni cok guzel bi sekilde veriyor rabbim çok şükür hergünümüze

Canım allah razı olsun rabbim sizlere de nasip etsin inşallahh hematoloğa artık direkt randevu alamıyorsun iç hastalıkları doktoruna gideceksin o sevk edecek seni o şekilde gidiliyor artık. Bebek açısından sorun olup olmadığını bilmiyorum ama anne açısında üstte Rkadaşında dediği gibi beyin kanamasına falan sevep olabiliypr. Ama senin doktorun 0.6 lık iğne ve ecopirin diyorsa senşn başka bir genin daha vardır bence. Antitrombin3 protein s protein c değerlerinde falanda vardır kendi kendine evham yapm hiç. Bizlerin dediğine de takılma. Hepimizin durumu farklı, sorunlu genlerimiz aynı omasına tağmen farklı sorunlarımız olabilir. Mesela benim düşüğüm yok 26 haftalık erken doğumum var, görünürde pıhtılaşma çıktı ama iğne ve aspirin kullanmama rağmen iki defa üstüdte kimyasal gebelik yaşadım dr um sebepler bu değil yani dedi histerıskopi ile bakıldı ve rahmimde sorun tespit edildi şükür düzeltildi ve hamdolsun sorunsuz bi gebelik geçiriyorum şyan. Sen hiç evhM yapma hematoloğa git muhakkak ama dr unada güven o senin için en doğru kararı verecektir.

Saolasın canım. Şükür hemataloga alabıldım bnde randevuyu salı gidecem inşallah. Ya doktorum başka bısey oksa soylerdı dıye düşünüyorum. Trombofılı testıne bakıp test temız ama 04 clexanla düşük oldutsa tedbır amaclı 06 clexan kullanacaz dedı. Sadece tedbır amaclı yanı. Zaten 1 düşükten smra test bıle yaptırmadan 04 clexan vermıstı 2. Hamılelıkte. Snra oda düşük olunca test yaptrdı testler temız ama yıne yukseltıcez ogneyı dedo anlayamyrm. Hayır hematolog kullanma derse napıcam onuda merak edyrm

Sen smdı sulandırıcı hap kullanmıyomusun canım. Bna sımdıden ecoprın verdı. Sadece igneyı hamılelıkte dedı. Bende buldum şükür randevuyu salıya bakalm nolcak. Sana dedıklerını derse banada bn zaten sureklı hareket halındeyom ama sıgara 1 paket ıcoyrm malesef hayrlısı hakkımızda

Evet canım ecoprini kullaniyorum hazirandan beri hamile kalana kadar kullanicam temmuzda korunmayi bıraktık yani adetim bugun bitti daha yakı vurdum belime bi teyze tavsiye etti inşallah bakalım bu ay bebeğim olur sağlıklı sıhhatli bi sekilde ttüm isteyen herkese nasip etsin rabbim bizlerede bide sütle maydonozu kaynatip oturucam yani deneyecegim son dusugumden sonra korunmayi birakicaz günü geldi yani hayırlısı bakalim inşallah hersey gönlümuzce olurr

Sen kullan kan akımı yavas gelismemis demekkş etkilemş ya bide bole denesnler yaptıkları işmi bende bole dedklerş yzuunden ıkı bebeg kaybettm

Kullan kutfen ıgne

Kızlar merhaba ben de de pıhtılaşma çıktı ama maalesef doktorlar bulunduğum şehirde pek bilgili değil bana sadece pıhtılaşma var deyip bıraktılar bir bakabilirmisniz sonucuma
Bir de iki dış gebeliğim oldu
Ankaraya gitmeyi düşünüyoruz önerebilceğiniz bir doktor var mı muayene ücreti önemli değil

Eklentiler

• 2BA74C3D-B65C-4A76-894C-F631EBE3AABB.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 83
Canım sende faktor 5 heterosun bende oleyim 20 haftalık gebeyşm ve clexane coraspin kullanıyorum üc düüsük var malesef sende gataya gel dr gokhan ozgur cokcok iyi b doktor hemotolog

Kızlar hepinize merhaba bendede malesef mthfr 677 ile A1298 heterozigot mutasyon var ilk gebeliğimde 10haftalıkken kalbi durdu şimdi yeniden gebe kalmaya çalışıyorum suan coraspin içiyorum doktor gebelikte aspirin yeterli dedi ama ben aynı seyleri tekrar yasamak istemiyorum bu mutasyonlara sahip olup deneyimlerini paylaşanlar olursa çok sevinirim sadece hap yeterlimi iğne kullanmak gerekiyormu kafam cok karısık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…