Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Ben de 6 ve 8.haftalarda iki kez kalp durması donucu kaybettim bebeğimi.ikincisinde tedbiren coraspin kullanmama rağmen.sonuçta testler yapıldı homozigot mthfr a1298c çıktı şimdi adetimin 22.gününde hcg 35 miş yani yine hamileyim Yarın testi tekrarlayacağım eğer ikiye katlamışsa iğneye başlayacağız dedi doktorum

Canım benim bildiğim iğne kullanmak gerekiyo hap yeterli olmuyomuş

Canım benim bildiğim iğne kullanmak gerekiyo hap yeterli olmuyomuş
Bu konu okadar değişik ki hiç birşey kullanmayıp doğuran da var iğneyle tutunamayanda var insan ne yapıcagını kime soracağını bilmiyor her doktor da farklı birşey söyleyince zaten karısık olan kafamız iyice karısıyor hamile kalırsam iğne istediğimi söyleyeceğim doktoruma ama buseferde gereksiz yere kullanmıs olırmuyun diye korkuyorum amann bu arada senin gebeliğin hayırlı olsun canım

Canım sende faktor 5 heterosun bende oleyim 20 haftalık gebeyşm ve clexane coraspin kullanıyorum üc düüsük var malesef sende gataya gel dr gokhan ozgur cokcok iyi b doktor hemotolog
Canım öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim diğer düşüklerinda ve bilinçlimiydin yani ilaç kullanoyormuydun çok korkuyorum ben hem dış gebelik hem bu

Teşekkür ettim, allahım bütün isteyenlere sağlıklı şekilde nasip etsin, banada bazı doktorlar gerek yok dedi, bazı doktorlar bu pıhtılaşma bile değil dedi, ama şu anki doktorum kullanmamı söylüyor bende işimi şansa bırakmak istemediğim için açıkcası iğneye başladım.

o kısmı kaçırdım sanırım sizde hangi genlerde vardı pıhtılasma

Canım benim faktör v leiden hetorizigot

Hayirli olsun bebisiniz sag salim kucaginiza almayi nasip etsin rabbim dualarinizda bizide unutmayin bende bu ay bekliyorum 2 aydan beri ecoprin kullaniyorum son düşük ten sonra korunmayı biraktik inşallah bende bu ay hamile olurum doğum günümde hamile oldugumu bilmek istiyorum tabiki sag salim kucagimiza almak en önemlisi rabbim isteyenlere herkese nasip etsin biraz uzun oldu ama kusura bakma burdan konusmak iyi geliyor

Çok geçmiş olsun. Canım kürtaj parçalarını genetiğe gönderdin mi? Heterozigot benimde çoğu değerim doktorlar düşük yapmaz dedi bu değerler bi çok doktora sordum bizde ailede kalp hastalığı çok olduğu için risk taşıyormuşum ve clexane 0.4 kullandım ama maalesef herşey yolunda giden gebeliğimde rutin kontrolde kalp atışı alınamadığı için 11. Haftamda kaybettim biz genetiğe gönderdik ve pıhtılaşma yüzünden değil de kromozom bozukluğu yüzünden kaybettiğimizi öğrendik ben tüp bebekle ilk defa hamile kalmıştım çok zor gerçekten

Heterozigot düşük yapmazmış homozigot düşük yaptırırmış

Kaybın için cok üzüldüm canım biz parça gönderdik temiz cıktı yani bebek sağlıklıymıs ama nasip böyleymiş demekki

Önemli değil canım bende buralarda dolaşınca zaman çabuk geçiyomuş gibi geliyor rahatlıyorum en azınndan.amin inşallah allahım tüm evlat isteyenlere hayırlı sağlıklı nasip etsin. Hepimiz birbirimize dua edelim inşallah.

Allah razı olsun herkes dualarimda hamile olanlar sag salim kucagina alsın inşallah hamile kalmak ısteyen tüm kardeslerimede hayirlisiyla saglikli sihatli salih evlatlar nasip etsin inşallah diyorum namazlarimda

Kızlar bendede 3 faktorde heterızıgot çıktı kurtaj oldum yenıden hamıle kalınca ıgne kullanacakmısım herkesın ıgne kullandıgı dozu farklı bu doz neye göre verılıyor bılgınız var mı ıgnenın dozu yeterlı gelmezse yıne kalbı durabılıyomus böyle bısey duydunuz mu kafam karmakarışık

Doktorlar oda şans işi diyorlar ,genelde yüksek dozajlarda veriyoruz demişti benim hemotoloğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…