Kızlar hepinize merhaba bendede malesef mthfr 677 ile A1298 heterozigot mutasyon var ilk gebeliğimde 10haftalıkken kalbi durdu şimdi yeniden gebe kalmaya çalışıyorum suan coraspin içiyorum doktor gebelikte aspirin yeterli dedi ama ben aynı seyleri tekrar yasamak istemiyorum bu mutasyonlara sahip olup deneyimlerini paylaşanlar olursa çok sevinirim sadece hap yeterlimi iğne kullanmak gerekiyormu kafam cok karısık
Canım benim bildiğim iğne kullanmak gerekiyo hap yeterli olmuyomuşKızlar hepinize merhaba bendede malesef mthfr 677 ile A1298 heterozigot mutasyon var ilk gebeliğimde 10haftalıkken kalbi durdu şimdi yeniden gebe kalmaya çalışıyorum suan coraspin içiyorum doktor gebelikte aspirin yeterli dedi ama ben aynı seyleri tekrar yasamak istemiyorum bu mutasyonlara sahip olup deneyimlerini paylaşanlar olursa çok sevinirim sadece hap yeterlimi iğne kullanmak gerekiyormu kafam cok karısık
Bu konu okadar değişik ki hiç birşey kullanmayıp doğuran da var iğneyle tutunamayanda var insan ne yapıcagını kime soracağını bilmiyor her doktor da farklı birşey söyleyince zaten karısık olan kafamız iyice karısıyor hamile kalırsam iğne istediğimi söyleyeceğim doktoruma ama buseferde gereksiz yere kullanmıs olırmuyun diye korkuyorum amann bu arada senin gebeliğin hayırlı olsun canımCanım benim bildiğim iğne kullanmak gerekiyo hap yeterli olmuyomuş
Canım öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim diğer düşüklerinda ve bilinçlimiydin yani ilaç kullanoyormuydun çok korkuyorum ben hem dış gebelik hem buCanım sende faktor 5 heterosun bende oleyim 20 haftalık gebeyşm ve clexane coraspin kullanıyorum üc düüsük var malesef sende gataya gel dr gokhan ozgur cokcok iyi b doktor hemotolog
Teşekkür ettim, allahım bütün isteyenlere sağlıklı şekilde nasip etsin, banada bazı doktorlar gerek yok dedi, bazı doktorlar bu pıhtılaşma bile değil dedi, ama şu anki doktorum kullanmamı söylüyor bende işimi şansa bırakmak istemediğim için açıkcası iğneye başladım.Bu konu okadar değişik ki hiç birşey kullanmayıp doğuran da var iğneyle tutunamayanda var insan ne yapıcagını kime soracağını bilmiyor her doktor da farklı birşey söyleyince zaten karısık olan kafamız iyice karısıyor hamile kalırsam iğne istediğimi söyleyeceğim doktoruma ama buseferde gereksiz yere kullanmıs olırmuyun diye korkuyorum amann bu arada senin gebeliğin hayırlı olsun canım
o kısmı kaçırdım sanırım sizde hangi genlerde vardı pıhtılasmaTeşekkür ettim, allahım bütün isteyenlere sağlıklı şekilde nasip etsin, banada bazı doktorlar gerek yok dedi, bazı doktorlar bu pıhtılaşma bile değil dedi, ama şu anki doktorum kullanmamı söylüyor bende işimi şansa bırakmak istemediğim için açıkcası iğneye başladım.
Canım benim faktör v leiden hetorizigoto kısmı kaçırdım sanırım sizde hangi genlerde vardı pıhtılasma
Canım benim faktör v leiden hetorizigot
Çok geçmiş olsun. Canım kürtaj parçalarını genetiğe gönderdin mi? Heterozigot benimde çoğu değerim doktorlar düşük yapmaz dedi bu değerler bi çok doktora sordum bizde ailede kalp hastalığı çok olduğu için risk taşıyormuşum ve clexane 0.4 kullandım ama maalesef herşey yolunda giden gebeliğimde rutin kontrolde kalp atışı alınamadığı için 11. Haftamda kaybettimKızlar hepinize merhaba bendede malesef mthfr 677 ile A1298 heterozigot mutasyon var ilk gebeliğimde 10haftalıkken kalbi durdu şimdi yeniden gebe kalmaya çalışıyorum suan coraspin içiyorum doktor gebelikte aspirin yeterli dedi ama ben aynı seyleri tekrar yasamak istemiyorum bu mutasyonlara sahip olup deneyimlerini paylaşanlar olursa çok sevinirim sadece hap yeterlimi iğne kullanmak gerekiyormu kafam cok karısık
Homozigot yazıyorsa var demek canımMerhaba, bende test yaptırmıştım trombofili , nasıl anlarız pıhtılaşma olup olmadığını ne yazması gerekiyor ?
Kaybın için cok üzüldüm canım biz parça gönderdik temiz cıktı yani bebek sağlıklıymıs ama nasip böyleymiş demekkiÇok geçmiş olsun. Canım kürtaj parçalarını genetiğe gönderdin mi? Heterozigot benimde çoğu değerim doktorlar düşük yapmaz dedi bu değerler bi çok doktora sordum bizde ailede kalp hastalığı çok olduğu için risk taşıyormuşum ve clexane 0.4 kullandım ama maalesef herşey yolunda giden gebeliğimde rutin kontrolde kalp atışı alınamadığı için 11. Haftamda kaybettimbiz genetiğe gönderdik ve pıhtılaşma yüzünden değil de kromozom bozukluğu yüzünden kaybettiğimizi öğrendik ben tüp bebekle ilk defa hamile kalmıştım çok zor gerçekten
Heterozigot düşük yapmazmış homozigot düşük yaptırırmış
Sağol canım nasip olmayınca olmuyor maalesef sağlıklı sonuç gelince daha çok pıhtılaşma sebep olarak gösteriliyorKaybın için cok üzüldüm canım biz parça gönderdik temiz cıktı yani bebek sağlıklıymıs ama nasip böyleymiş demekki
Önemli değil canım bende buralarda dolaşınca zaman çabuk geçiyomuş gibi geliyor rahatlıyorum en azınndan.amin inşallah allahım tüm evlat isteyenlere hayırlı sağlıklı nasip etsin. Hepimiz birbirimize dua edelim inşallah.Hayirli olsun bebisiniz sag salim kucaginiza almayi nasip etsin rabbim dualarinizda bizide unutmayin bende bu ay bekliyorum 2 aydan beri ecoprin kullaniyorum son düşük ten sonra korunmayı biraktik inşallah bende bu ay hamile olurum doğum günümde hamile oldugumu bilmek istiyorum tabiki sag salim kucagimiza almak en önemlisi rabbim isteyenlere herkese nasip etsin biraz uzun oldu ama kusura bakma burdan konusmak iyi geliyor
Önemli değil canım bende buralarda dolaşınca zaman çabuk geçiyomuş gibi geliyor rahatlıyorum en azınndan.amin inşallah allahım tüm evlat isteyenlere hayırlı sağlıklı nasip etsin. Hepimiz birbirimize dua edelim inşallah.
Amin Amin aminAllah razı olsun herkes dualarimda hamile olanlar sag salim kucagina alsın inşallah hamile kalmak ısteyen tüm kardeslerimede hayirlisiyla saglikli sihatli salih evlatlar nasip etsin inşallah diyorum namazlarimda
Doktorlar oda şans işi diyorlar ,genelde yüksek dozajlarda veriyoruz demişti benim hemotoloğumKızlar bendede 3 faktorde heterızıgot çıktı kurtaj oldum yenıden hamıle kalınca ıgne kullanacakmısım herkesın ıgne kullandıgı dozu farklı bu doz neye göre verılıyor bılgınız var mı ıgnenın dozu yeterlı gelmezse yıne kalbı durabılıyomus böyle bısey duydunuz mu kafam karmakarışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?