Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kızlar kan testi sonuçlarınızda olağandışı birşey var mıydı? Genetik test sonuçları hariç olarak soruyorum... Bebeğimin kalbi 8+4te durmuş. 10. Haftada öğrendim, doğal olarak düşürdüm ve kanamam bitmeye yakınken tahlilleri yaptırdım. Kan tahlillerinin hepsi belli oldu, sadece Ca125 diye bir değer normal sınırlar dışında-doktora sordum, bir anlam ifade etmiyor bu dedi- , onun dışındaki tüm değerler normal aralığında görünüyor. Genetik sonuçlar 3 ay sonra çıkacak dediler... Sizin kan tahlili sonuçlarınız nasıl çıkmıştı merak ediyorum.

Kızlar bişey sorucam cvplarsaniz sevinirim ben iki düşük yaptım birincisi Kürtaj ikincisikincisini kendim düşük yaptım aklımı kurcalayan bisey var iki kere hamilelik yasadim ama kalp atışlarını hic duymadim biri 9 haftalikti biride 8 haftalikti bebek olusuyor fakat kalp atışı yok ve sonrasindada düşüyor zaten kalp atışını duymamamin sebebi kan pihtilasmasi mi yani igne fln kullanirsam duyacakmiyim kalp atimini duymamamin sebebi pihtilasmami #aklimkarmakarisık

Aynen oyle canim. Kanindaki pihtilasma bebrgin oksijen almasina engel oluyir ve kalbinin oluşumunu engelliyor. Sen bu igneleri kullandigindan kaninda oksijen bebeğe ulaşabilecek ve dogal olarak bebrk buyiycek. Bnde 2 kere ayni seyi yasadim. 3.de bu igneler vesilesiyle çocugumu kucagina aldim.

kızlar merhabalar herkese, bu başlığı gördüğüme o kadar sevindim ki

ben 27 yaşındayım 2 düşüğüm oldu birini 10+3 de birini de 6+2 de kaybettim, sonra baktırdım ki pıhtılaşma var.

sonuç:
faktör v leiden: heterozigot
mtfhr 1298: homozigot
mtfhr cc7: normal
fıı: normal çıktı

şimdi mhfhr homozigot oldugunda vücut folik asit b12 gibi sentetik haplardan o vitaminleri alamıyomuş ve bazı yiyecekler yasakmış,

peki ne yasak ne değil, ben folik asit alayım mı almayayım mı?

ümraniyede oturuyorum bu konuda gözüm kapalı kendimi teslim edeceğim hangi doktor var

bilenler nolur yardım etsin,
haber bekliyorum hepiniziden

Canım seninle değerlerimiz aynı, ben şu anda pıhtılaşma iğnesi kullanıyorum ,folik asidide günde yarım içiyorum ,yiyeceklerdende, çay,kahve, kafeinli içecekler tüketme dedi doktor ,sebze, bol yoğurt ,yumurta ,süt ve bol bol su dedi

hayırlı olsun bebişin canım, teşekkür ederim cevap için,

peki hamile kalmadan önce bi tedbirin oldu mu coraspirin falan gibi
ve doktor folit asite vs ne diyo kullanmak mı kullanmamak mı lazım bizim durumumuzda acaba?
pardon folit asit kullanıyomuşsun görmemişim onu tamamdır

canım bildiğim kadarıyla pıhtılaşmadan kaynaklı atan kalbi duymama gibi bi şey yok,
pıhtılaşma olsugu için durdugundan kalbini duymamışsındır, kalbi atan bebek az da olsa duyuluyor, bende de pıhtılaşma vardı, kalbi durmadan önceki hafta gümbür gümbür sesi geliyodu kalbinin, sonra alamadık tabi

Canım öncesinde, b12 iğnesi oldum, d3 vitamini kullandım ,ve bebek aspirini her gün kullandım, hamile olduğumu öğrendiğim an aspirini bırakıp,claxene 6000 başladım, şimdilik bu şekilde gidiyoruz, hayırlısıyla allahım her evlat isteneyene versin, sağlıkla hayırla

canım ben de aynı durumdayım,
hamilelikten önce bi şey yaptırdı mı doktorun?
coraspirinle beraber mi kullanıyosun iğneyi
Ben şuan folik asit,coraspin 100mg,clexane 0,4kullanıyorum canım cuma kese randevum var ilk kez gidicem doktora şuan 4+2deyim daha.bakalım o zaman ne diyecek doktor.bana diyet vs dememişti ama

Kizlarrr tekrarlayan dusuklerim var phtilasma var mi ya doktor yok diyo ama neden 2 tanesinde normal yazmio da heterezigot homozigot yaziyo

Eklentiler

• CYMERA_20180724_100151.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 87
Kizlarrr tekrarlayan dusuklerim var phtilasma var mi ya doktor yok diyo ama neden 2 tanesinde normal yazmio da heterezigot homozigot yaziyo
Var görünüyor canım pıhtılaşma ben de homozigotum a1298c geninde.benim de iki kaybım var ve iğne kullanıyorum şuan 3.de.Senin de iğne kullanman gerekiyor diye biliyorum ama başka bir doktora danış bence

Yaaa çok teşekkür ederim canım benim içimi serinlettin allah razi olsun allahim evlatlarini sana bagislasin acısını gostermesin

Kızlar pıhtılaşma ile lekelenme arasında bir bağlantı var mı ? Doktorum kanama alanı vs yok diyor ama kahverengi lekelenme yaşıyorum

Merhaba.sadece coraspin kullanan arkadaslar kaçıncı haftaya kadar coraspin kullandiniz?doktorunuz kaçıncı haftada biraktirdi?

Canım merhaba bu testleri devlette mi yaptirdin bende iki tane dusuk yaptim doktor genetik testler yaptirman lazim dedi sebde ondan yaptirdin sanirim

Kanda pıhtılaşmanın belirtileri var mı şüphelenmeye sebep olacak (düşük yapmak dışında) ?

Canım benim ilk hamileliğinde 23 yasimda hiç sorun olmadi..Şimdi 33 yaşındayım 2 düşük yaptim pihtilasma cikti..Bence hiç-bir belirti yok yaş geçtikçe etkileyebilir belki kendimde fark ettiğim tek bu oldu yani...Simdi coraspin kullaniyorum...Hamileysem iğneye başlıcaz Insallh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…